17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво толкова е станало, че трябва да се вдига толкова врява, за един прозорец. Ежедневно се обират домове, крадът се коли, стари хора се малтретират. С какво това хулиганство е по специално от другите престъпления че трябва да му се отделя толкова внимание. В крайна сметка тази държава беше разсипана и с помоща на братската еврейска общност.

Познах го от тая снимка, прилича на един Бойко се казва.... мисля, че работи в парламента! Майтапа на страна.... Докато не се научат да си слагат качествени охранителни камери ще е така - ей такива силуети и "познавате ли го" :)

"Езикът на омразата" е върхът на айсберга днес. Нещо като решение на всички проблеми на цивилизацията. Всеки престъпник, за всяко свое престъпление, може да се позове на "езика на омразата", за да осъди жертвата си. Жертват на престъпление е длъжна да обича своя насилник, обирджия, побойник. Никой не поема по пътя да разкрие и ликвидира причините за пораждане на омраза. Никой не преследва насилниците, обирджиите, създателите на антисправедливи законови постановки, тълкувателите на законността, както дяволът -евангелието и всички други действия, пораждащи омраза. Преследваме омразата. Слушах изказването на еврейския лидер на Шалом -първото внушение, което изложи, беше точно това -омраза. И как да не мразиш такова поведение? Не бива ли, да докаже преди това, че човекът от записа е хвърлял камъните от омраза? Та той, дори не знаеше, дали човекът от записа не е евреин... Възможно е и да е обикновен луд -и тогава ли имаме престъпление от омраза? Ясно е само едно -че лидерът на Шалом предизвиква омраза, за да се позовава след това на нея, срещу всеки нормален човек, който не одобрява поведението му. Не като евреин, а като гражданин.

БРАВО!!!!!

Българите освен расисти стават вече все повече и фашисти.

Много жалко ,че младеж е посрамил България,тази България ,която спаси 50000 наши сънародници от нацистките лагери на смъртта Нашите служби да се стегнат и да открият този протестър сеещ антисеметизъъм ,най вече за да се разбере кое е отключило тази омраза

След като през октомври 2018 г. служител на Софийската национална опера си позволи да напише "Локо София" със спрей не другаде, а на територията на Мемориала на мира в Хирошима, посветен на жертвите на атомната бомбардировка на 06.08. 1945 г., за всеки е ясно, че България е страната на неограничените възможности за всякакви форми на вандализъм...

Едни драскат със спрей, а други безцеремонно сипят бомби срещу невинни, окупират чужди земи и си купуват държава на чужда земя. А знаем кой друг етнос си няма такава. Та и братята им евреи така, докато не си купиха -нямаха и упражняват геноцид над палестинците на родната им земя.

Много Тъпаци се навъдихпа последните 10 години ,подражатали на Управляващите ,които ги подбират по бустани , разни паркинги и охраници на Мутри ! Лошо щом започна да се посяга и на молебни домове , може за доза да го купиш и той да направи такива глупости ,че неможем да се измием с години ! Време е за строг Закон за Вандалщина и унищожаване на Културно Исторически паметници , те не са на София ,Пловдив или Варна ,а е собственост на България и Българите !

Вие сатанист ли сте, софиянецо, защото за тези лъжеевреи, съвсем конкретно е Казанова Библията , че техният храм, забележете, е “синагогата на сатаната”!

Същото ще бъде и с този който го хванаха да мародерства и цапа Паметника на Съветската Армия ,красиво произведение на мономенталната скулптора ! Нищо няма да му направят , търсете виновника насочил тази ръка в Украинското Посолство ,парите не миришат и нямат цвят !

Нищо общо няма между двата случая! В единия става въпрос за протест срещу наличие на паметник на, армия окупирала родината ни, а в други нанасяне щети на храм, т.е. на божия дом.

На синагогата на сатаната, според Библията...

Моята Родина - България, НИКОГА не е била окупирана от Съветската армия. Твоята, може и да е. Иди си в нея и там цапай паметници. Тук нямаме проблем със Съветската армия -освободителка.

Нарочно политизират нещата, защото си мислят, че така ще вдигнат повече шум и ще привлекат внимание. Ниското ниво на възпитание и незачитането на човешките ценности и придобитото с труд от други хора е в основата на подобни актове - изобщо не вярвам, че са насочени само към евреите. Какво да кажат тогава онези с изпочупени автомобили, или автобусите от градския транспорт?

Като няма полиция в държавата, хората не искат да се замесват. Правят се на ни чули ни видяли. Ще става по зле.

Пълно е с идиоти по улиците

Стъклото на прозореца сигурно е триплекс, щом го е изпочупил.

... поредния български, цигански или арабски урод - какво друго да каже човек...!?!?!? У нас демокрацията стана слободия и анархия - това е истината...!!!!!! Ето как идва времето на "здравата ръка" от Путински фашизоиден тип...

Не че нещо, но по-големи изроди от жидовете НЯМА. Направо са номер 1.

Има и по-големи изроди, например, употребяващите думата жид, жидове са по-големи изроди.

We got a badass over here!

Въпреки чудното качество на снимката го познах - това е Моше Никман! Не знах, че се върнал в България, мислеш, че ще си стои в Израел до пенсията от моссад!

Бе Израел кога ще приеме истанбулската конвекция ? И защо там няма тоалетни за третия пол ? Ами Израел зашо нищо не прави за да интегрира арабите ? Защо не им строи жилища и раздава социални помощи ?

Нищо им няма на евреите, ще си оправят джама. Проблемът е в онова, което става все по- очевидно- евреите започват да държат народите в робство и да ги унищожават. Нашата нация бе унищожена, ограбена и прогонена именно с пряката власт на Кремъл и Вашингтон, в които влиянието на евреите е основно. У нас управлява марионетна власт, която защитава циганите, които унищожават българите. Никой у нас не заплаши евреите, но за съжаление те са слепи и глухи за нас и са съгласни с нашето унищожение. Те застават всеки път на страната на циганите и първи подкрепиха Истанбулската конвенция. А това ясно показва кои са те и какво ни мислят. Така че не счупения джам, а невидимото е по- страшно за евреите и за нас, защото мирните хора ще страдаме.

Грозна постъпка!На никакъв храм не се посяга, било то еврейски, индийски, мюсюлмански или християнски!Храмът е място за душата, а вярващите без значение религията (изключвам фанатиците) са хора основно с добродетели.Дано някой познае този вандал, за да не се спекулира с омраза на религиозна основа.

Пресоли манжата. Някакво хлапе се изцепило...и омраза на религиозна основа . Глупости! Детска работа. Виж какво прави Израел със съседите си .Е това ако не е омраза не знам какво е.

Този, си е техен човек, това е платена провокация.

"Пазете " се от евреите и техните добрини."

Този мъж е престъпник, защото се крие вместо да се покаже и да си вземе медала Стара планина първа степен, който очевидно е заслужил с действията си.

Май сте в грешка! Въпреки, че Народното Събрание на България определи комунизма като ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ, то ЕВРЕЙСКИЯТ културен дом в София продължава и до ден днешен да носи името на КОМУНИСТА-ТЕРОРИСТ ЕМИЛ ШЕКЕРДЖИЙСКИ и дори организират паметни годишнини на "ГЕРОЯ".

Голяма грешка е, че си вярвате! Няма как да излезе и да се покаже, защото най-малкото ще го порицае днешната власт! Определено сбирщината в Народното събрание, няма как да обявява за престъпно каквото и да е, защото марионетната власт в България не е нито легитимна след 1989 година, нито народна, а основно престъпна! По делата и ще я познаете!

Мерси че сте постнали снимка на пича, ако го видя ще го черпя една бира.

А, възможно ли е, сами да си организирали тази провокация в България, подобно на сриването на кулите в сащ?

Евреите да си затворят устата или да си ходят. Що за еврейско нахалство е това, пуснали сме ги в нашата страна а те реват.

Редакторчето да обясни как се изпочупва само 1 прозорец.

Понеже е еврейски и на синагогата, може.

Защо никой не се е притекъл да го спре. Като се има предвид, че полицията в бг като види престъпник в действие, действа по следните начини: 1. Смяната ми скоро свършва, колегите да се занимават. 2. Не е моя район. 3. В момента не съм на смяна. 4. Не съм видял нищо. 5. Има и други полицаи в района, защо аз. 6. Не ми се занимава с глупости, ще трябва да пиша доклад. 7. Ами ако е агресивен и ме набие. 8. Ако тръгне да бяга трябва да го настигна, а ми тежи на стомаха. 9. Страх ме е. 10. И още и още. Но да се намесват случайни хора от улицата, може, така ли?

В Откровение КДж.Б. 2:9 ...тези що се зоват евреи, не са истинските евреи, а са синагогата на Сатаната. Това е казано в Библията по повод на тези сатанисти, а проверете и звездата на знамето им...няма общо с Давид.

дир, разбирам, че ви намалява посещаемостта, то с тая цензура и провокации и шитни няма как,, но внимавайте какви коментари пускате! Позволявате си вулгарни обиди към България и език на омразата! Това е сериозно престъпление по международното право. А Израел е доста влиятелна държава! И Господ няма да може да ви отърве от затвора! А троловете - опичайте си акъла ей! С тия постове - от 5 годинки нагоре... Там ще сте при любимите ви мангали и гейове, които ще ви порят всеки ден))):

Заплахи ли са това или проява на вярата ви ? Ако е второто, вие не знаете ли че е неуважение без причина да се споменава името на Бог? А ако е първото ...за влиятелната държава ...това като заплаха към националната сигурност и суверенитет ли да го тълкуваме? Мислете и вие какво пишете все пак.

Пак се правят на жертви, нашите палачи по време на турско-еврейското робство. Четете хора, що са правили с нас евреи, турци и цигани повече от 500 години, а сега реват за един счупен прозорец. Лицемерни боклуци!

Ама как си личи когаот блядове се опитват да пишат на български. Това едното, второ и да я запалят барабар с молещите се вътре, хич не ми пука.

но не мога да се начудя как се помиряват със съвестта си хора които сипят бомби на чужди земи и домове и то без да са заплашени или да им се налага да се защитават. Как така за изравнените със земята домове не се говори ,а за един счупен прозорец даже телевизия се повика? Ако си човек и си вярващ ,би трябвало да уважаваш и другите човешки същества ,а не само себе си.' Не разбирам как се осъвместява това с вярата и с молитвата.

няма лошо, може да му е прилошало на човека!

Че постъпката е тъпа и грозна - спор няма. Има кой да си го гони младежа и за какво ... Но пък да се изкарват дискриминирани евреите в България - също няма причина, обществото ги е приело отлично и са по-българи от доста българи ...

Никой не аресва .азните евреи

Оскаре, Оскаре, въобще не е притеснително, че никой не реагира. Обществото не е задължено да реагира на всяка пиянска изцепка, която доволно и манипулативно се преквалифицира на политическа и религиозна основа.

Не можаха ли да скрият синагогата зад пътнически самолет, та да не може да бъде атакувана? Над Сирия върши работа при бомбардировките. Точно като колегите им нацисти в Украйна. А сега е време де що има еврейски лизачи да ревнат, да псуват и да цъкат минуси. Искам поне 100( сто) минуса.

“Изпочупи прозорец “ баси голямо трошене е паднало !!!!!

Вярно че евреите са спорен народ... Ха-ха-хаххх! Колко "спорен" да са според твоите представи и колко да са "народ" според представите на повечето българи?! Това племе в древността е било изгонено от египитския фапаон в пукгинята! Смятай фараонът е със статут на жив бог, с абсолютна власт и въпреки това е решил да ги натири като мръсни свини в пустинята и да не се занимава с тях! Смятай! народ...

поне прочети библията преди да говориш глупости. не друго - стария

та стария завет е общ - и за евреи и за християни. мойсей е бил отгледан като брат на фараона - еднакво обучение и тн... сега за чий е решил да води 40 години маймуните в пустинята - тва е друга история. някой казват, че българите сме причината... фараонът загубил битка от варварите вулгари...

Стария за вет е измислица и е написан след новият... Парадокс или просто манипулация.

Няколко пъти пуснаха запис по телевизията. Много странен клип! Човек, обладан от омраза или недоволство не се държи така. Поведение естествено, спокойно, сякаш върши нещо рутинно, нищо нередно. Един такъв муден, инфантилен, нищо бе го притеснява. За миг дори поглежда камерата с такова спокойствие , оставаш с усещането, че дори леко се усмихва. И си тръгва, все едно се връща след като е отскочил за нещо до близкия магазин. Излъчваше същото напрежение, с което ние четем прогнозата за времето. Много, много странен клип! Хулигани никак не се държат така. Най-малкото нямат го това спокойствие сякаш са си у дома.Очаква се, да са нервни, припряни, да се оглеждат във всички посоки, да чупят и бягат...

Човекът май е лудичък. Като хилядите други в този район на столицата, който наричам "Содом и Гомор". Там само да се обърнеш за малко и си станал на сол!

НЯКОЙ СЧУПИЛ ПРОЗОРЕЦ. ТОВА ЛИ МУ ВИКАТ ФАЛШИВА НОВИНА?

Щом атаката е откъм улица Вашингтон,тоя ще да е американец!

100% е някой луд.

Той, че е луд, луд е. Въпросът е кой му е дал... поръчката.

Предходната новина е че Израел удави Ирански цели на територията на Сирия ... каквото повикало - такова се обадило - най - вероятно човекът счупил прозорците на синегогата е или иранец или сириец ... да - виновна е българската държава , защото допуска всякаква мургава паплач да минава когато и както си поиска безнаказано държавната ни граница и да си прави на наша територия каквото си поискат.

това е срамно. Вярно че евреите са спорен народ, но спрямо България винаги са били точни. Не виждам защо е тази злоба към тях. както и да е. Грозна постъпка. Да се беше репчил на неплащащите вода мургави събратя те ти Кюстендил, те ти пазарджик, те ти Пловдив

Абе уж е така, но знаеш ли че по времето но османското робство, нашите прадеди са били подложени на тормоз не само от турците но ит страна на евреите. Те са били с привилегии по това време. Ама за това почти не се пише. За разлика от нас които винаги сме били благосклонни към тях.

Сюлейман паша е бил евреин....

Иван Вазов - Жидов гроб.

Тези от Шалом още не са ли разбрали че рибата се вмирисва от главата?

Обзалагам се, че този прозорец ще ни излезе златен. Кой ли напомня за себе си точно преди Холохоукса?

преди какво?!

е, никой не си носи ордените и медалите в джоба, как да реагират минувачите.....