Томислав Дончев: Българската икономика в този си вид е ударила тавана

Трябват ни очите на потребителите, с тайни клиенти, заяви вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОМЕ ДА НАМАЛИШ РАКИЯТА БРЕ!

има хора, които не различават дъното от тавана. Може пък, таванът да е прекалено нисък. Дано да започне да се вдига.

Българската икономика, като е ударила тавана, защо повече от 50% от народа е с доходи под жизнения минимум - или една шепа станаха свръх богати от "приватизации" и си строят асансьор да си влизат направо в хола, други - къщи за тъщи, трети - тераси по 100-тици квадрати и т.н.

Клето човеченце, говори по-бавно! Нищо не ти се разбира!

Избрани с гласовете на цигани и покойници , с фалшиви бюлетини ала цецо крадливия каунъ ... Толкова ... Докато ги търпим , все ще удряме ... гредата .

удари тавана на землянката

Ама тавана на мазето на най-новият апартамент на Цветан...

За да се доберем до икономическото ниво от преди Грабежа ни трябват 30 години . След плащането на рекета и новите заеми ... поне 50 г. Само факти , дончев , които лесно миже да се проверят . Това абсурдно изказване може да плод на жегата в комбинация с някакви брутални упойващи субстанции , ен ичкии без мезе , бутикови козчета , може и някакви дизайнерски гъби ..... Едно е сигурно , бай томчо ; Никой никога не е печелил война срещу собствения си Народ .

Таванът очевидно е много нисък.

Прикривате монополите, няма регулации на постоянното, нагло и неаргументирано вдигане на цените на храни, услуги и т.н. примерите са около нас.... в Гелмания е по-евтино да се живее от България. К'ви тайни клиенти , к'ви 5 лева, вие идвате от някаква друга планета.

Аз като явен клиент мога да изброя над 200 недуразомения в НАШЕТА администрация ама не ме питат а за безобразията в КАТ не говорим без тях 200 поне и редукция на админа в пъти

Икономиката ударила тавана, защо обикновенните българи не можем да разберем.

"В този си вид българската икономика е ударила тавана, а вече сме в плен на ниските разходи." Тоя се е побъркал...

Моля, вземете огледалото на Дончев, за да осъзнае, че таванът е всъщност дъното, и то така е ударено, че дупката в него расте с всяка минута. До ядрото на Земята има още много обаче.

Ама само сметките за ток вода и парно

пък капутът от Габрово е с най-дългата коса зер

Българската икономика не само че е стигнала тавана ,ами направо го е пробила.Герберските шамани днес надминаха себе си.

Каква шушумига, каква наглост... Толкова сме ''просперирали'' че сме стигнали тавана в икономиката???????Защо ли пък другите напреднали страни не са казали подобна глупост????? Като го слушах разбрах че до сега са крали по един начин ама вече се е рабрал и сега ще почнат по нов.....

Ъхъ... тавана на ковчега, Томчо...

Дончев-кончев, дай и на нас от тая чудна дрога, ама че готинаааа

Чий го държахте 18 години на власт? От кога Кауна бе назначен от Пашата за Гл. Секретар, после за кмет на София и накрая за премиер? Освен да се е превърнал в Лоена банкянска топка, Кауна нищо друго не е постигнал.

Крадете ката не видели!!! ВСИЧКИ!!! То бива бива ама бивол за курбан не бива. Един кошер като му избягат пчелите - умира!!! Така и ние от село ще угаснем на сила, а после и Вие!!!

Те управляват доста години вече, от какво се оплаква. Кой им пречи? Очевидно нищо не е както трябва. Ама нито Корнелия, нито Радев можете да видите за това. Единствено себе си. След като и за вас е очевидно, че нещата не вървят.

Tosi e sa karlukovo

Да бе бате, така е. Толкоз много кражби и по комунизма е немало

Ако на това дъно дето показва реалността тоя му вика таван значи наистина освен да крадът и да се облагодетелстват тия хал хабер си нямат от професионално реално управление...Такова пелтечене снощи да му се отще на човек да го слуша.... И защо когато хората ви казват неуредиците не ги слушате ами ви трябват ''тайни'' клиенти за да ви показжа нефелността на растящата администрация за да може да си заметете къде какво трябва ...

Преди няколко години когато бях в България се разходих до пазара на “Йразно сели”. Там до спигката на текс # 83, в посока Южния парк, където обикновено има (доста) хора, бе пак многолюдно - бе събота! Та там на ъгъла седеше едно момче на около десетина-дванадесет години, детето продаваше ... цветя, цветчета, горски цветчета. В малки китки, хората го подминаваха, бе повече от ясно, ме едва ли някой ше ск купи от тях - те и бързо повяхват, и не са от онези, които обикновено подаряваме... Когато позагледах детето забелязах един мъж на моята възраст, който очевидно бе баща му, но стоеше на няколко крачки в страни от него, явно му бе неудобно да стои със сина си. Тези хора седяха там през съботста за да опитат да изкарах десетина-двадесет лева БЕЗ ДА КРАДАТ, ДА РЕКЕТИРАТ, ДА НААЯТ,... и при почти нулев шанс да получат каквото и да е. Почти съм сто процента сигурен, че мъжът бе мой колега от университета - и той и детето му изхлеждаха много свестни и приятни интелигентни хора... Стана ми гадно, отидох при момченцеро, разгледах букетите му и го попитах колко струват всичките цветя. Купих ги всичките, за да могат хората дз изкарат едба пи-добра събота заедно, к взех цветята с нен за да бе гл обидя и да не стоят повече там, и скед това ги занесох с къщи к ГК сложих във ваза. Питаха ме откъде съм ги взел, а аз им казах, че си ги купих, зсщото много ми харесаха и са в моя любим цвят, и повече не съм се обяснявал. Дончев, нещо да кажеш за тази история, която ми се случи в България?

Тая кратуна бърка тавана с пода!!!!

Ако това е тавана на икономиката то явно такива са възможностите на тъпоумните управляващи ни мутри. Хората по света значи са в космоса, а ние сега ще говорим за тавана на стаята да речем........ Аз не виждам нито усещам нещо хубаво... с всеки изминал ден все по-трудно свързваме двата края, а мен това ме интересува! Не ме топлят някакви измислени статистически данни, които са нагласени, но бих желал да ми обяснят защо имаме най-ниския стандарт в целия ЕС/ преди бяхме преди Румъния, но след вкарването на корумпираните комунисти по затворите сега ни надскочиха и продължават напред/. У нас да не си мисли някой, че ГЕРБ ще се бори с комунизма- нищо подобно, та те са продукт на късния кумунизъм...., така че комунизма не си е отищъл 70години и продължава да ни краде!

Много неща са ударили дъното бих казала. За съжаление!

Таванът, за който говори Дончев, че сме били ударили в България, е всъщност таванът на мазето, на подземието, върху което, бад което по белия свят хирата живеят - имам предвид таванът в България е подът за останалите хора с що годе по-нормални и не толкова крадливи, некадърни и прости (справка Бойко к Цецо) и зависими управници! Сега вече сме на една и съща страница с този (само не съм убеден дали д от една и съща книга, от един и същи учебник:) ).

Този не е демагог, той просто е изпечен лъжец!

Сигурно си ударил главата

Това да се чете: Партия ГЕРБ в този си вид е ударила тавана.

А в онзи си вид? Хортувай, хортувай...

Дончев, що се оплакваш от себе си? Нали вие управлявате?

ЧЕСТИТО!

Така завършва "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година, публикувана в дира. Томислав Дончев е по-голям ИЗТРЕБИТЕЛ, от 8 броя F 16 взети заедно.

В този си вид българската икономика е ударила дъното, ако не са евросредствата, от къде ще дойдат пари и за крадене и за живеене, пълни глупости, ако спрат европарите ни чака втора 97.Младите взимат дипломите и бягат, старите умират от ужас и стрес с пенсиите, които получават, останалите в работоспособна възраст са или луди или хронично болни, с по едно дете /в чужбина/ или без деца, от сега отвратени и изкукуригали, гледката е ужасна, България до 15 г тотално се циганизира!

Учителя по химия почна да изнася лекция по икономика, другия кукловод в театъра разбира от атомна енергетика, бат Бойко разбира от всичко, е това са ни хората и затова затъваме.

Човекът Не ви лъже - Правилно сме ''ударили тавана ...'' , защото всичко е с главата надолу в тази държава !!!! Никакво значение няма дали управляващите се казват БСП или ГЕРБ - Те са си едни и същи , а на Българина му е все тая , стига да има бира и кюфтаци - всичко му е наред !!!!

удар ще да е бил... в тиквата. Затова оттогава си лежи тихо и мирно ... на дъното ! Не го казвам аз - европейските институции го пишат многократно !! Смях !

Ако сме ударили тавана и сме най-бедната държава в Европа, то нямаме друг изход освен Терминал-2! Има и едно друго решение, но то няма да ти хареса. То е всички продажни и корумпирани политици - До стената! А най-вече вие калинките и тиквите, дето само стоите и формулирате констатации! На нас анализатори и дървени философи не ни трябват, а още по-малко такива с една прочетена книга в живота си. Трябват ни хора, които да изведат държавата на по-високо ниво и които не търсят винаги вината извън себе си!

къф терминал 2, бре, някъде очакват някой дърт, тъп и грозен гад?

7% ЗЕМЕДЕЛИЕ... ( Ядем картофи от Египет, домати от Турция, дини от Гърция, ябълки от Италия, фасул от Киргизтан, чесън от Китай, лук от Полша, правим сирене от африканско палмово масло, лютеница от китайско пюре, луканка от аржентинско замразено месо... Българско значи висококачествено… Например - смядовска луканка, ама вече няма смядовската свиня като порода и генетичен фонд, за да може да носи името "смядовска") 23% ПРОМИШЛЕНОСТ, чиято продукция вече изнасяме в КУФАРИ!!! ( Хлебозаводите с калема вече са заводи от ТЕЖКАТА промишленост, щото имали допълнението "завод").. 70% УСЛУГИ!!! Но как ФРИЗЬОРСКИТЕ, АДВОКАТСКИТЕ, КОЗМЕТИЧНИТЕ и пр. услуги са ударили тавана.. Дончоолу не казва. Както не казва и къв е експортния им принос.. Та да цъфне - както е цъфнал ГЕРБ, и УЖ икономиката ни.. А иначе - с цената си услугите отдавна са пробили тавана.. Накратко: по отчетите на БНБ – Равносметката ОТ КАСОВАТА ЕДИННА СМЕТКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО за предишните години (когато все се отчитаха бюджетите на плюс, ама всъщност завършваха на бюджетен минус) е следната: - 2.17607130 млрд. за 2018 - 3.4199908 млрд. за 2017 - 4.94476678 млрд. за 2016 - 5.2041798 млрд. за 2015 Общата сума от тези минуси за 2015-2018 г. прави минус 15 милиарда 745 милиона и 300 лева. Този недостиг от 15.7 млрд. лв. са онези 8 млрд. евро – 15.7 млрд. левова равностойност на заемите, които взе правителството на ГЕРБ през 2015 г. Сега тези пари свършиха. И ако няма нови заеми, цинично казано – дупе да ни е яко през тази година! И преди ДВА дни - НОВ ЗАЕМ за 400 милиона при ТРОЙНА лихва..

Искаш да кажеш-дъното му...щот каквито и розови очила да си сложил сабахлем..не вярвам да си чак толкоз слънчасал..

ти ли Томиславе "!! Исках да напЦувам от удоволствие, но се сетих за една песен: "И твойта майка също..." :(

Знайно е, че глупостта е заразителна. Който се е отъркал около Оцеола, рано или късно започва да дава симптоми на забавено умствено развитие.

Дончев : Извинете исках да кажа ударихме тавана на дъното

...И продължаваме да копаме ... нагоре :))

Томиславе, да спреш да спиш като прилеп с главата надолу!

Типично по гербаджийски- търси се ефект в замазванети на проблемите, издават се предписания, които никога няма да бъдат направени и т.н..... Всичко това с единсвената цел да се запази положението на безобразно крадене. Абе някъде да има случай вълк да се е трансформирал в агне????