И НЕК, и ЕВН били виновни за авариите

Председателят на ДКЕВР Атанас Семерджиев заяви, че претенции на потребителите за прекъсванията на тока по морето могат да се отправят само към ЕВН.

Обратно в новината

Коментари - И НЕК, и ЕВН били виновни за авариите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този мишок е национален предател,мръсна корумпирана гад трябва да си плати!

Господа, безспорно е, че ЕВН не е производител на ел. енергия, а е посредник и то - непотребен на потребителите и производителите посредник. Би било разумно, след като на ЕВН се плаща, то и ЕВН да плаща вреди, пропуснати ползи и неустойки. Но ДКЕВР и ръководителите й имат друго разбиране за разум. Те могат да решават кой да плаща и да не плаща, та дори и да определят кое тримесечие е първо. Ето какво казва сега господинът за бъдещето: "...има възможност да се понижи цената на газа от третото тримесечие. Ние можем да си мислим, че сега е третото тримесечие, но за господина първото тримесечие започва от Първи април. Това, че цените на ел. енергията у нас могат да се определят със задна дата, го знаем отдавна. Ето защо, имайки предвид методите на господина, предлагам да ги приемем за правилни и разумни. Да ги приложим, когато съдим днешните управници по закони, които ще измислим в бъдеще. От кога да броим и от къде да мерим, ще преценим, когато му дойде времето и както щем.

Какво ти море, аз не съм по морето и на ден по няколко пъти има токови удари.

Само дето всички политици и медии премълчават един съществен но много важен факт.Защо замениха единия монополист с три нови монопола? Нали идеята беше да има конкуренция на пазара на тока така както са мобилните оператори. Така всеки потребител ще си избере този доставчик който му предлага най-добри условия и цени,а не стандартни договори в които има само задължения.Велико мълчание по въпроса.Като щрауси заровили глави в пясъка!Далавера. Явно много пари се раздават за да се запази монополът. ДА ЖИВЕЕ МОНОПОЛЪТ.

Явно има много заспали, некомпетентни с много силни интереси!

Семерджиев едиственото кето прави е да повишава цената на тока ,водата, газта, парното. Вече ми трябва адвокат за да си прочета сметките и да разбера какво плащам. И дали всичко е законно. Това се отнася в най-голяма степен за сметките са парно и топла вода. Затова Семерджив трябва да си ходи а не да дрънка неописуеми глупости.

На Гогов трябва веднага да му бият шута, защото той създаде истерията в страната за цените на газта. И Бойко няма какво да му мисли, това леке постоянно върти и маже какви ли не зулуми в ефира. Едно време на това му викаха идеологическа диверсия и за такива прояви веднага на въпросния господинчо щяха да му щтракнат белезниците, после в Белене да копае пясък. Докато му дойде акъла в главата и му се изяснят процедурите, как се форимра цената на газа и кога трябва да дрънка за това. То всяко нещо си е имало смисъл, но как ще го разбере простия народ Гогов!?!

"претенции на потребителите за прекъсванията на тока по морето могат да се отправят само към ЕВН" Хахаха Претенции не могат към никой да отправят, това е България. Аз 3 месеца се боря с комисията за защита на потребителите по далеч не толкова сложен казус и не съм постигнал нищо срещу мазните софийски бюрократи (на месно ново хората съдействаха, обаче всичко в крайна сметка потъва щом стигне "столицата") Ще пият една студена вода... която между другото ще си платят на другия монополист... така е уважаеми в нашата родина...