Коментари - ТИР на куриерска фирма се преобърна край Айтос, шофьорът загина (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майтап някакъв е, че товарите наистина не са разсипани. Може би са потрошени. Докато тези камиони ги карат като леки коли ще бъде така. А за шофьорите работещи в куриерски фирми КАТ да отговорят как се тестват за алкохол и наркотици защото там се смърка здраво.

Еконта се държи от русенско ченге от Държавна СИгурност. Обвързва бачкаторите с идиотски договори. Работят по 15 часа на ден. Ченгето тръгва 90-те години с транспорт на 'специални пратки' , интересни съставки, интересни парични преводи.. Всички ченгета след това са на негова хранилка, плаща си навсякъде, никой не го рекетира, нито му краде пратки, никой не му спира и глобява колите/бусовете. Ако стане фал, активира цялата Дирекция на Полицията, за частни дейности. Преди 2 години даде целия си архив на ченгетата, те го дадоха на НАП и опънаха всички търговци за неплатени данъци, автокъщи, спрап, онлайн търговия получиха писма, и си платиха... Не съм сигурен дали горното е вярно, чух го на пазара в неделя на три ракии..

Не разбрах какво общо има с катастрофата това, че някои мошеници са дадени на НАП и са си платили. В България всеки реве и иска от държавата, но да си плати, не.

Тия от Еконт са на бело!

Тези Еконт и Спиди карат като луди… като ги видя много се пазя…. Ужас явно имат норма хората и за това бързат

Ало, журналистите от Дир.бг, с риск да ми блокирате коментарите, питам откъде го измислихте това "самокатастрофирал". Няма глагол "самокатастрофирам" в българския език, съответно не може да има и минало деятелно причастие "самокатастрофирал". Всякакви такива буквални преводи от английски ( self-catastrophic) са просто смешни, абсолютно неуместни, не съответстват на българската езикова норма и съвсем не обогатяват лексиката ни.Имайте поне малко уважение към езика, на който пишете, а когато не знаете нещо, използвайте речник.

Бог да го прости човека,но не е възможно да е от неравности по пътя. ББ е направил пътищата на цялото земно кълбо перфектни.

И е напълнил главите български с чугун.

Шефчето на ЕКОНТ- Николай Събев,дето ВДИГНА НА 6 (ШЕСТ) лева доставките ТОЧНО КОГАТО УДАРИ пандемията 2020 г!Точно когато НЯМАШЕ покачване на бензина и ВСИЧКИ БЯХМЕ ПРИНУДЕНИ ДА СЕДИМ ДОМА и поръчвахме по интернет!!!!Мошенници!Купувам си книга за 3 лв,и доставката ми излиза ДВА ПЪТИ КОЛКОТО КНИГАТА!!!Тия пари тоя за ЛЕКАРСТВА ДА ГИ ДАДЕ!!

Не бил съобразил особеностите на пътната настилка, демек пътя е нагънат, накърпен и с дупки, не е видял някоя пещера на асфалта в тъмното и се е обърнал камиона. Ха дано семейството му успее да осъди АПИ за лошия път. А пък АПИ да погне да си иска парите от строителите и ремонтиращите, те пък от Боко строителя на пътища.

Пещерата е в междуушнто ти пространство.

Не, пътят не е нагънат, и дупките не са чак проблем (като на други места) - надолнище е.

Никъде в закона за пътищата не пише, че по такъв път трябва да се лети. Това е товарен камион, а не самолет. При скорост от 70 това на снимките няма как да стане.

За това се махмах! 13 часа мъкнене и на геврека. Никаква милост. Ставаш на парцал.

опита да ме измами. Жал ми е за шофьора. Време е това, което е станало с човека, да се обърне на 100% срещу мутрите в тази фирма.

за коли се правят всякакви краш тестове... колко сигурни били... за камионите явно нищо подобно, шофьорите се трепят в някакви безумни условия на труд, управляват 40 тона и какво- преобърнал се влекача на таван и сплескал като кенче от бира... това е престъпно. Който го е проектирал това недоразумение е ид.от Стоманено явно е само шасито, останалото е да пази от вятър и дъжд стоката. Шофьора да го пази Господ.

КОгато инерцията на 40 тона със скорост незнамсиколко км/ч се стовари отгоре ѝ...не знам от какво трябва да е тази кабина

Къде си виждал товар върху кабината бе братчед

Ако не си виждал, товар и пътници върху кабините има в Индия, даже и върху локомотивите.

Онова шефчето , дето се гласеше за министър на транспорта от партията на Киро Канадеца и Асен Измамника , как ли го е юркал човека да стигне бързо до мястото за разтоварване!

Киро Канадайъ е правилното произношение в Шибанистан. Не Киро Канадеца.

Защо ли се забрави за кражбите на Боко,а се оплюват новите герои.

Защото "кражбите на Боко" НЕ СА ДОКАЗАНИ. Те са в твойта глава. А на Кирето и Асанчо прегрешенията, колкото и да са незначителни според вас, са доказани!

И Черните каси не са доказани, както и купуването на гласове по махалите... Как може да сте толкова нагли или толкова тъпи, не знам...

Най-яркият показател за дебилността на едно племе е високата смъртност - по каквито й причини тя да е.

Именно.

Много повърхностен коментар. 1во България далеч не е на челни места по смърт на пътя на глава от населението. Сравнено със съсдеките ни и източна Европа сме горе долу на 1 ниво. Държави като Русия, Щатите, Турция и Аржентина са чувствително по-зле от нас. Освен това според официалната статистика положението се подобрява всяка година. Така че хайде малко си затваряйте плювалниците с този постоянен негативизъм, който не води до нищо добро. Лека му пръст на човека. Само искам да отбележа още, че в България не си даваме сметка колко добри и евтини куриери имаме.. както и интернет.. и много други неща всъщност като качество на услугите, нищо, важно е да се мрънка.

Вярно е. Но само човек живеещ в чужбина от доста време може да напише това. Познах ли ?

Майната му на товара жалко е за човека, че си е заминал млад Бог да го прости.

"Поради движение с несъобразена с релефа на пътя скорост,.." Това да се чете, влязъл е в дупка която го е изхвърлила от пътя. Ама никой не пита защо пътя е осеян с дупки и неравности

по тоя път няма дупки, който да окажат, каквото и да е влияние на МПС-тата с каквато и скорост да движи. Естествено ако кара със 120+, при разрешено 90, проблемът не е в дупките...

Само да не се окаже асфалта в варовик, като при Своге. Че там беше станало по-хлъзгаво от обикновено.

Този сигурно е от тия служители, за които шефът на Еконт каза оня ден "Евтината ни работна ръка нито е евтина, нито работна". Ей го на! Спи на работа!

Пич, не коментирай след като не си запознат каква се случва от години там! Това е пореден случай и слава богу, че преди доста години в околностите на Девня нямаше смърт! Шофьорите на тирове на Еконт са едни от най-експлоатираните-глоби за какво ли не, задължени са да идват по-рано и сами ръчно да си товарят тировете, на курс карат по сами! Още искаш ли? А сърцераздирателните вопли и тиради на собственика на Еконт са шменти капели и прах в очите!

Това беше сарказъм по адрес на шефа на Еконт-

И шефът на въпросната фирма е от 'почтените' и ще продължава промяната.. Карат бясно и в града, и извън градовете, затрупват ги с пратки, дават им крайни срокове, режат заплати, пълна мизерия.и Еконт, и Спиди..

Явно е заспал от преумора шофьора. Бог да го прости .

Бързо карат. Оняден, карам със 100 по пътя от Петрохан за Костинброд. Камионче на куриер ме изпревари сигурно със 140... Сега опитни, бързат, разбирам, ама ето стават издънки.

Къв е този ТИР посреднощ? Ей така се забогатява. Да караш народа да кара камион с ремарке посреднощ.

Пртаки се приемат до 18:00. До 20:00 се сортират в центровете по дестинации из цялата страна. След полунощ натоварените камиони тръгват, защото сутринта в 9:00 ще ревеш от майка си райкина "Къде ми е пратката? За нищо не ставате!"

Какво ме интересуват твойте пратки. ТИРове не трябва да карат посреднощ, Никъде в европа няма камиони посреднощ.

Ами трябва шофьорът да се е наспал през деня, когато сяда да шофира. Демек не той да товари. Още по демек да си назначат повече персонал.

тяхното лоби убива БДЖ