Коментари - Белгийска връзка за атентатите в Париж | Днес.dir.bg

Белгийска връзка за атентатите в Париж

Седем души са задържани при полицейска операция в Брюксел, обявиха белгийски прокурори.

Обратно в новината

Коментари - Белгийска връзка за атентатите в Париж | Днес.dir.bg

Коментари

loyola

Ехей, виждам тука подхода на другаря Сталин! Роднините в кауша, независимо дали изобщо са замесени - на това му се е викало профилактика на населението.

Тоази нали не са решили да го пускат? Лагер, каторга и след това разтрел..така се лекуват тия копе*ета.

Гнездото на джихадизма в сърцето на Европа. ТЪези десетина терористи имат ппоне 100 помагачи, логистика, пари, оръжие - доста добре организирана система, под носа на оландовци, европейски комисии и тем подобни...

През 1962 г. Героят на Социалистическия Труд капитан Любен Генов доставя с кораб на Алжир българско оръжие, с което са изгонени френските колонизатори. # Сега оръжието пак е българско, но не знаем Гигов или Манджуков го е доставил . . .

Преди години Лий Якока посочи провежданата антиамериканска пропаганда като голяма опасност, за която някои хора си затварят очите. Лий Якока посочи Саудитска арабия съвсем ясно. Десетилетия след тази книга малко хора помнят думите му, но последиците настъпват. Зад антиамериканската пропаганда стоят и руснаците от времето на Студената война, но жертвите са невинни хора, които не са били родени тогава. Сенки от времето на онази идеология убиват все още. Те вярват в своята правота и вещаят мизерия за всеки последовател. ИД е терористичен метастаз на комунизма с всичките си отличителни сродни черти. Няма никакво съмнение и какви са хората, които измислят терора. Те са в Ирак и дори не са в Сирия и средите на ИД. Бившите военни от иракската армия са на свобода и никой не ги посочва- всъщност те са ИД. Те са и останалата в сянка Ал Кайда. Извършителите са в Белгия , но връзката им с Ирак е по- важна да се докаже. ИД признаха вината, но всъщност така пречат да се стигне до дъртите виновници от една разбита армия.

прекалено обясненя за прост анализ исис са частната армия на родшил, същата каквато беше и през 1917 болшевиската дрисня превзела царска руся....болшевици, исис и всичките мъ канцерогенни революциики са .... и са регулирани от частна армя на родшил за въвевдане на купонната система...пърдон чипосването и израждането на земята с определен елит от избрани...

Е, крайно време е гражданството да не се раздава като топлата храна, за социални помощи. Какви французи, като те просто са изцицали страната от към социални и здравни осигуровки, получили са там образование... и накрая стрелят - срещу други французи? Това и у нас трябва да спре! Какво, като някой си сульо живял у нас 10 години... Българин? Да бе?

Тия откриха топлата вода. Алоу аланкоолу, в Белгия е пълно с терористчета, отгледани от вас самите. Къде ви спят специалните служби?

няма съмнение, че е работа на Брюксел и скоро ше разберем защо е това... на нас такава управа не ни трябва. да си направим балканска федерация то е естественото и стабилното решение за нас...

ЗАЩО ЦЕНЗУРИРАТЕ ???.НАЛИ ИМА СВОБОДА НА СЛОВОТО ?????.....НЕ СЛУЧАЙНО СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ТОВА........

Даже малко цензурират! Толкова глупости има в темата (както и в други), че не си струва да се отваря. Тук таме нещо по сносно и останалото пълна простотия от момчета, които издават проблемното си обраование!

Вижте сега, не е толкова трудно да се човек да се справи с положението. Просто в трудни времена, трябват алтернативни мерки, и Зъл дух. 120 убити - добавяме една нула - залавят се 1200 случайни араби в Европа и публично се разстрелват. При всеки следващ атентат срещу европейци, се добавя нова нула и се повтаря упражнението, като започват да се добавят и допълнителни разширения - бомбардировка на Мека, икономически санкции, разрушаване на джамии... и т.н.

+++

Защото ИД не коля араби в Сирия...

Колят и то мноооого, но това само може да докаже, че към радикални фанатици - само радикални мерки помагат. Ако не знаеш ИДИЛ са сунити и първо изклаха мюсулманите алевити, после християните, сега колят шиити. Абе те си колят и своите и чуждите - всичко наред.

колят , но само закланите христяни показват за пропаганда

"Българинът" избягал от комунистическия режим в БГ и се натресъл на ИД режима където и да е по света.

а останалите след нулата,какво мислиш че ще павят? вечер ще си пят ракя, а сутринта след закуската и кафето ще ходят на рсбота ли? ако мислиш че ще е така,трябва да знаеш че имаш голяма глава ...,но празна!!!!

Ако ти смяташ, че това е целият план... няма какво да ти обяснявам още. Само ще ти поясня нещо, това се нарича "групова отговорност". По тоя начин можеш да управляваш специфични групи като негри, мангали, араби.

Белгийската връзка е псевдоним на чисто Френска връзка. Живеещи в Белгия французи от арабски произход.

Остава им само да треперят и да чакат следващото нападение!!! При наличие на толкова много ислямски мераклии да воюват, да се саможертват в името на исляма и да умират като истински бойци!!! Колко ли е пропуснала Меркел никой не знае!!!

Няма атентати, защото Сидеров изгледал всички кадри от телевизията и не видял убити и атентатори.Точка. Руския самолет е свален от самолет наИзраел или САЩ сракета, защото по това времеимали учения в близост и Ташева видяла техен самолт. Точка.

Ама тия за тъпанари ли ни смятат? Вторачват се в глупости, а НАЙ-ВАЖНАТА ВРЪЗКА - АМЕРИКАНСКАТА, не я виждат! Или не трябва да я виждаме! Стига са ни занимавали с глупостите си!

Новият брой на Чарли Ебдо:140

Имате армии оръжия унищожете ги , една шепа резаци ви направиха на луди. Срамота !

Затова трябва да се спре бежанския поток на всяка цена,ако трябва и със сила!!!! Тези бежанци не може да се интегрират в Европа,това е ненормална работа,не може да си и помисляме,че може да интегрираме терористи убийци на територията на Европа,камо ли в българия,експулсация за всички!!!!!

Да, има на бул Сен Мартен, в самия център, жена май е убита, няма още много инфо

Може и да има белгийска връзка, но и в самия Париж си има места , където не е препоръчително да влиза бял, вземете за пример Сен Дени, на югоизток, след библиотеката Митеран, към Кретей, полиция не влиза, тя охранява тези квартали само отвън, а вътре - да става каквото ще. Бил съм например в предградието Курбе Есон - не видях там нито един бял.

До Мислещ: АК се призвежда по лиценц в над 50 държави. 2. Цялото въоръжение на Либия след пролетта беше дадено на Турция за съхранение.3. АК се проивежда и в САЩ под името СР-73 и други имена. Така,че "произходът" на АК е кьорфишек. Самото изделие е създадено по поръчка на Сталин от съветско-германски колектив в състав: Шмайзер и 6 германци с Началник М.Т. Калашников, за 6 години работа в Тула.Серийно производство -1953. Мес заплата на германците по 2 000 д.марки.Шмайзер оставя умишлено голям недостатък подскачането на автом огън. След 60 год мъка руснаците отстраниха дефекта и сега АК-12 вече е перфектно оръжие. Автоматът МИХТИМ се разпада 1947 г при изпитание и е забранено на М.Т. ал. да работи по него.

Репликата ти погрешно е адресирана до мен. Нещата, които съм написал са с много по-дълбоко значение от АК.

Да кажете нещо за STG-43. Моля.

Установяване до трето коляно + приятели Разстрел на площада Разрушаване на джамиите в района в който са живели Доживотна каторга, за всеки който си вирне гъзъ и бие чело на изток Или... край на западната циеилизация, ако така може да се нарече безкрайната алчност и незачитане на добродетелите

съм за, поддържам те напълно, никакви фесове, фереджета, джамии и привилегии или помощи - за съжаление този метод не се приема от "демокрацията на белите държави" - играят милиарди евра и долари, нечувана алчност ще погуби добрата стара европа - прекалената слободия на такива като атентаторите- отрепки по липса на образования, ниска култура и религиозен фанатизъм ще ни загробят, интересен е фактът, че в този атентат са намерени и замесени руските калашници - коя ли ще е следващата им "дестинация" на изродите - бог да прости невинно загиналите - да се надяваме, че тиквите от т.нар. ес ще се замислят и за нас, обикновените граждани на съюза и ще погледнат много сериозно на "бежанците" като на престъпници - никаква регистрация повече в европа и връщане обратно към циганията им - явно е, че не идват за интеграция и мирен живот - идват за разрушение, болести и унищожаване на европа и християнството

Събитията в Париж са голяма трагедия. Бог да прости невинните жертви! Бъдещето ще покаже дали това е само послание на ИДИЛ или подтик за действия.

DIDA

Меркел и Оланд убиха невинните французи!!! Оставка и международен трибунал за тия двамата, които предизвикаха тази касапница!

Човек, не ти ли излезе ракията тази година, че толкова кисело трептиш за хора, които нямат нищо общо с интелектуалните ти възможности? Пробвай процеса с някой по- късен плод, а ако не ти се ще пробвай със зеле или сланинка.

DIDA

Пич, трябва да прочетеш още много книги, за да видиш колко си малък!

Калашников е доказано най-доброто оръжие в много аспекти и няма чудно , че е предпочитано от десетки армии по света и всякакви изроди.

Ударите в Париж дойдоха дюшеш за Путин. ("Хак да им е на французите, като не ни продадоха корабите Мистрал" се кефят в Москва.) Сега на заден план остават темите: Падането на руския самолет в Египет. Кой свали Боинга над Украйна. Кого всъщност бомбардират руснаците в Сирия. Окупацията на Крим. Кои са терористите в Донбас. Международните санкции срещу Русия. А защо французите не потърсят произхода на оръжията, с които бяха извършени атентатите?

Tи си болен мозък от тия дето се радваха на жертвите от самолета миналата седмица. Как галиш децата си бе тъпанар ???

не си разбрал! Точно аз съм потресен от това, което извършиха тези изроди! Но бях потресен и когато едни други преди 16 години взривиха жилищни блокове за да влязат в Кремъл. И сега са там!?!...

започва с търсене на отговора на въпроса "Кой има интерес от това?" Изключително слаба опорна точка (която може да роди само милиционерски мозък) е, че САЩ искат да унищожат Европа, защото им била конкурент! САЩ възстановиха разрушена Европа след ВСВ. САЩ подкрепиха създаването на Общия пазар и след това на ЕС. САЩ си сътрудничат и икономически, и в областта на сигурността със Западна Европа от десетилетия. САЩ създадоха ЗАЕДНО със Западна Европа НАТО. САЩ и ЕС изповядват много сходни цивилизационни ценности. Икономическата заплаха за САЩ е Китай, а военната - Русия и подкрепяните от нея в миналото арабски и африкански държави. )Да не забравяме, че в Уганда СССР помогна на един канибал да стане диктатор). Точно остатъците от подкрепяните в миналото от СССР режими на Саддам, Кадафи и т.н. са в основата на международния тероризъм! Да напомням ли, че терористични групировки бяха създавани, финансирани и въоръжавани от СССР в близкото минало - "Червените бригади", "Сияйна зора" и много други. Да припомням ли кой беше Карлос Чакала и откъде черпеше "жизнената" си сила?

раненият "български гражданин" веднага е разпознал , че е бил ранен от куршум на Калашников. току-що го дадоха по ТВ. струва ми се ,че лекичко накланят везната към Изтока. Запада е невинен

Ето ви резултата от мултикултурализма!

от трима идентифицирани 2-ма са сирийски "бежанци". А честито на тези които им отвориха границите.

Няма такъв шамар..безмълвни са се скрили по консултативни съвети и се надяват всичко да спре до тук. Обаче тепърва започва за жалост на всички нас

Какви хубави европейски имена! Вдъхновени от еврогейската толерастия!

"134 - завърнали се и 13 вероятно са на път, показват данните на службите за сигурност" Да не се крият в Европарламента?

отваряйки произволно границите на ес на територията и влезнаха диверсанти обучени и финансирани ако не се затворят границите и не се спрат финансовите потоци европа ще е под непрекъснат/перманентен шантаж решавайте , лично аз съм наясно как бих постъпил

Терористичните атаки в Париж са колосален провал на френските и на европейските спецслужби. Къде е прословутата система за сигурност и безопасност на Европа? В пресата се въртят имената на трима от терористите, двама от които са били влязли в ЕС през Гърция като "бежанци". От месеци Европа е залята от добре организирана вълна на нашественици. Имаше предупреждения, че сред "бежанците" са инфилтрирани бойци на ИД. И европейските спецслужби не предприеха никакви превантивни мерки. Провал! Оланд да си ходи, подръчичка с Меркел, дето се кипреше на селфита със "сирийски" бежанци...Днешните "евролидери" получиха от предшествениците си един благоденстващ, уреден континент и поради некадърност, алчност, безмерен егоизъм и сбъркани решения докараха война. Както винаги ще платят нормалните хора.

Всичките злини на Европа идват от Брюксел.

че на страната на ИД се бият повече от 2500 руски граждани (по официални руски данни), а вероятно са много повече.

От БХК наредиха спешно: Във връзка с изнервеното положение, всеки хуманен християнин, да се запаси с достатъчно вазелин и светкавично да намери максимален брой мюсюлмани на които да предостави задните си части за всекидневно ползване, с цел защита правата им на удовлетвореност.

Ами давай, иди към "Симеон" и сваляй гащи, там те чакат!

Да се повтаря - "Зад всичко стои Вашингтон и зелените пари. Само Путин ще ни оправи!"

Трябва да се повтаря непрекъснато лъжата, за да има шанс да стане истина! В духа на Гьобелс и на неговия учител Александър Сергеевич Шчрбаков... А въпросчето "За кого станалото е най-изгодно?" има ли значение? "В этом смысле идеологически ИГИЛ и сегодняшний Кремль союзники." - от руски сайт, финал на сериозен анализ, който няма как да публикувам.

Неслучайно всеки един "бежанец" върви към Обетованата земя с по десет хиляди евра в джоба. Никак не е случайно. Някой се опитва да извива ръцете на добрата стара Европа и я удави в собствената и толерантност.

Когато пред Шарли гръмнаха паднал полицай с АК в ГЛАВАТА от 20 сантиметра разстояние, кръв не изтече.Извод: 1. Няма кръв в главата на полицая.2. Постановка.

Откъде толкова цинизъм, бе малоумник? Ти пряк свидел на "постановката" ли беше?

Гледал съм клипа десетки пъти. При- този изстрел плочките ртябваше да се облеят в кръв. Значи щом няма- отиваме на вариант"1" . Задачка Втора; Защо около падналия полицай няма никакво оръжие?? Защо полицаят не прави опит да гръмне по душманина? Защо душманите като излязаха на тротоара не бързаха да избягат, а се моткаха около колите? Клипът го има в Нета и се запознай с него. Колкото до обиди, не мож'мъ стигна, Ще ти стоваря такива от САЩ-Мексико-Сърбия, че чак Стоичков ще се изчерви.

Всъщност, зад терористичните атаки в Париж прозира дългата кървава ръка на Вашингтон Това, че терористите са викали Това е за Сирия, Алах Акбар, че Ислямска държава пое отговорността за терористичните актове, само показва, че всичко е театър, че всичко е измама, за да се изпълнят пъклените планове на Вашингтон

Не мога да разбера как Фрау Меркел като вижда какво става с тази сган изпълнила вече от две три поколения Франция - напира упорито същото да стане и в Германия.

Пука и на фрау мeркел за германците. Тя си се грижи само за нейните.

Тръгват на самоубийствен атентат с паспорт в джоба. Тези хора не се крият, те се гордеят и парадират с направеното, дори и след смъртта си. На злата круша зъл прът трябва. Много зъл прът.

Живея в Брюксел от 8 години и го намирам за значително по-опасен за живеене от София. Досега в Брюксел 6 пъти са ми крали неща, и от полицията полза никаква. Стават само да блокират пътищата за срещи на институциите и да пишат актове за неправилно паркиране. Колкото Моленбек, прилича повече на квартал на Маракеш отколкото на квартал на Европейски град.

Много градове в западна Европа са така- в Швеция, Дания, Холандия, да не ги изброявам - цели райони - гета

Мисля, че е грешка да се залавят терористите и да не им се дава шанс да се самоубият от изгризана съвест в килиите си. Мисля, че всички в Бенелюкс, а и не само там започват бавно да усещат, защото трудно ще осъзнаят какво означава ислямската заплаха за джихад. Едни изостанали хора си имат проблем с едни богаташчета, които не искат и не могат да се бият и затова снимат филми с побоища. Време е за шамари, мноого големи шамари.

И във Франция не са по-малко.

Коментари - Белгийска връзка за атентатите в Париж | Днес.dir.bg

Белгийска връзка за атентатите в Париж

Седем души са задържани при полицейска операция в Брюксел, обявиха белгийски прокурори.

Обратно в новината

Коментари - Белгийска връзка за атентатите в Париж | Днес.dir.bg

Коментари

loyola

Ехей, виждам тука подхода на другаря Сталин! Роднините в кауша, независимо дали изобщо са замесени - на това му се е викало профилактика на населението.

Тоази нали не са решили да го пускат? Лагер, каторга и след това разтрел..така се лекуват тия копе*ета.

Гнездото на джихадизма в сърцето на Европа. ТЪези десетина терористи имат ппоне 100 помагачи, логистика, пари, оръжие - доста добре организирана система, под носа на оландовци, европейски комисии и тем подобни...

През 1962 г. Героят на Социалистическия Труд капитан Любен Генов доставя с кораб на Алжир българско оръжие, с което са изгонени френските колонизатори. # Сега оръжието пак е българско, но не знаем Гигов или Манджуков го е доставил . . .

Преди години Лий Якока посочи провежданата антиамериканска пропаганда като голяма опасност, за която някои хора си затварят очите. Лий Якока посочи Саудитска арабия съвсем ясно. Десетилетия след тази книга малко хора помнят думите му, но последиците настъпват. Зад антиамериканската пропаганда стоят и руснаците от времето на Студената война, но жертвите са невинни хора, които не са били родени тогава. Сенки от времето на онази идеология убиват все още. Те вярват в своята правота и вещаят мизерия за всеки последовател. ИД е терористичен метастаз на комунизма с всичките си отличителни сродни черти. Няма никакво съмнение и какви са хората, които измислят терора. Те са в Ирак и дори не са в Сирия и средите на ИД. Бившите военни от иракската армия са на свобода и никой не ги посочва- всъщност те са ИД. Те са и останалата в сянка Ал Кайда. Извършителите са в Белгия , но връзката им с Ирак е по- важна да се докаже. ИД признаха вината, но всъщност така пречат да се стигне до дъртите виновници от една разбита армия.

прекалено обясненя за прост анализ исис са частната армия на родшил, същата каквато беше и през 1917 болшевиската дрисня превзела царска руся....болшевици, исис и всичките мъ канцерогенни революциики са .... и са регулирани от частна армя на родшил за въвевдане на купонната система...пърдон чипосването и израждането на земята с определен елит от избрани...

Е, крайно време е гражданството да не се раздава като топлата храна, за социални помощи. Какви французи, като те просто са изцицали страната от към социални и здравни осигуровки, получили са там образование... и накрая стрелят - срещу други французи? Това и у нас трябва да спре! Какво, като някой си сульо живял у нас 10 години... Българин? Да бе?

Тия откриха топлата вода. Алоу аланкоолу, в Белгия е пълно с терористчета, отгледани от вас самите. Къде ви спят специалните служби?

няма съмнение, че е работа на Брюксел и скоро ше разберем защо е това... на нас такава управа не ни трябва. да си направим балканска федерация то е естественото и стабилното решение за нас...

ЗАЩО ЦЕНЗУРИРАТЕ ???.НАЛИ ИМА СВОБОДА НА СЛОВОТО ?????.....НЕ СЛУЧАЙНО СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ТОВА........

Даже малко цензурират! Толкова глупости има в темата (както и в други), че не си струва да се отваря. Тук таме нещо по сносно и останалото пълна простотия от момчета, които издават проблемното си обраование!

Вижте сега, не е толкова трудно да се човек да се справи с положението. Просто в трудни времена, трябват алтернативни мерки, и Зъл дух. 120 убити - добавяме една нула - залавят се 1200 случайни араби в Европа и публично се разстрелват. При всеки следващ атентат срещу европейци, се добавя нова нула и се повтаря упражнението, като започват да се добавят и допълнителни разширения - бомбардировка на Мека, икономически санкции, разрушаване на джамии... и т.н.

+++

Защото ИД не коля араби в Сирия...

Колят и то мноооого, но това само може да докаже, че към радикални фанатици - само радикални мерки помагат. Ако не знаеш ИДИЛ са сунити и първо изклаха мюсулманите алевити, после християните, сега колят шиити. Абе те си колят и своите и чуждите - всичко наред.

колят , но само закланите христяни показват за пропаганда

"Българинът" избягал от комунистическия режим в БГ и се натресъл на ИД режима където и да е по света.

а останалите след нулата,какво мислиш че ще павят? вечер ще си пят ракя, а сутринта след закуската и кафето ще ходят на рсбота ли? ако мислиш че ще е така,трябва да знаеш че имаш голяма глава ...,но празна!!!!

Ако ти смяташ, че това е целият план... няма какво да ти обяснявам още. Само ще ти поясня нещо, това се нарича "групова отговорност". По тоя начин можеш да управляваш специфични групи като негри, мангали, араби.

Белгийската връзка е псевдоним на чисто Френска връзка. Живеещи в Белгия французи от арабски произход.

Остава им само да треперят и да чакат следващото нападение!!! При наличие на толкова много ислямски мераклии да воюват, да се саможертват в името на исляма и да умират като истински бойци!!! Колко ли е пропуснала Меркел никой не знае!!!

Няма атентати, защото Сидеров изгледал всички кадри от телевизията и не видял убити и атентатори.Точка. Руския самолет е свален от самолет наИзраел или САЩ сракета, защото по това времеимали учения в близост и Ташева видяла техен самолт. Точка.

Ама тия за тъпанари ли ни смятат? Вторачват се в глупости, а НАЙ-ВАЖНАТА ВРЪЗКА - АМЕРИКАНСКАТА, не я виждат! Или не трябва да я виждаме! Стига са ни занимавали с глупостите си!

Новият брой на Чарли Ебдо:140

Имате армии оръжия унищожете ги , една шепа резаци ви направиха на луди. Срамота !

Затова трябва да се спре бежанския поток на всяка цена,ако трябва и със сила!!!! Тези бежанци не може да се интегрират в Европа,това е ненормална работа,не може да си и помисляме,че може да интегрираме терористи убийци на територията на Европа,камо ли в българия,експулсация за всички!!!!!

Да, има на бул Сен Мартен, в самия център, жена май е убита, няма още много инфо

Може и да има белгийска връзка, но и в самия Париж си има места , където не е препоръчително да влиза бял, вземете за пример Сен Дени, на югоизток, след библиотеката Митеран, към Кретей, полиция не влиза, тя охранява тези квартали само отвън, а вътре - да става каквото ще. Бил съм например в предградието Курбе Есон - не видях там нито един бял.

До Мислещ: АК се призвежда по лиценц в над 50 държави. 2. Цялото въоръжение на Либия след пролетта беше дадено на Турция за съхранение.3. АК се проивежда и в САЩ под името СР-73 и други имена. Така,че "произходът" на АК е кьорфишек. Самото изделие е създадено по поръчка на Сталин от съветско-германски колектив в състав: Шмайзер и 6 германци с Началник М.Т. Калашников, за 6 години работа в Тула.Серийно производство -1953. Мес заплата на германците по 2 000 д.марки.Шмайзер оставя умишлено голям недостатък подскачането на автом огън. След 60 год мъка руснаците отстраниха дефекта и сега АК-12 вече е перфектно оръжие. Автоматът МИХТИМ се разпада 1947 г при изпитание и е забранено на М.Т. ал. да работи по него.

Репликата ти погрешно е адресирана до мен. Нещата, които съм написал са с много по-дълбоко значение от АК.

Да кажете нещо за STG-43. Моля.

Установяване до трето коляно + приятели Разстрел на площада Разрушаване на джамиите в района в който са живели Доживотна каторга, за всеки който си вирне гъзъ и бие чело на изток Или... край на западната циеилизация, ако така може да се нарече безкрайната алчност и незачитане на добродетелите

съм за, поддържам те напълно, никакви фесове, фереджета, джамии и привилегии или помощи - за съжаление този метод не се приема от "демокрацията на белите държави" - играят милиарди евра и долари, нечувана алчност ще погуби добрата стара европа - прекалената слободия на такива като атентаторите- отрепки по липса на образования, ниска култура и религиозен фанатизъм ще ни загробят, интересен е фактът, че в този атентат са намерени и замесени руските калашници - коя ли ще е следващата им "дестинация" на изродите - бог да прости невинно загиналите - да се надяваме, че тиквите от т.нар. ес ще се замислят и за нас, обикновените граждани на съюза и ще погледнат много сериозно на "бежанците" като на престъпници - никаква регистрация повече в европа и връщане обратно към циганията им - явно е, че не идват за интеграция и мирен живот - идват за разрушение, болести и унищожаване на европа и християнството

Събитията в Париж са голяма трагедия. Бог да прости невинните жертви! Бъдещето ще покаже дали това е само послание на ИДИЛ или подтик за действия.

DIDA

Меркел и Оланд убиха невинните французи!!! Оставка и международен трибунал за тия двамата, които предизвикаха тази касапница!

Човек, не ти ли излезе ракията тази година, че толкова кисело трептиш за хора, които нямат нищо общо с интелектуалните ти възможности? Пробвай процеса с някой по- късен плод, а ако не ти се ще пробвай със зеле или сланинка.

DIDA

Пич, трябва да прочетеш още много книги, за да видиш колко си малък!

Калашников е доказано най-доброто оръжие в много аспекти и няма чудно , че е предпочитано от десетки армии по света и всякакви изроди.

Ударите в Париж дойдоха дюшеш за Путин. ("Хак да им е на французите, като не ни продадоха корабите Мистрал" се кефят в Москва.) Сега на заден план остават темите: Падането на руския самолет в Египет. Кой свали Боинга над Украйна. Кого всъщност бомбардират руснаците в Сирия. Окупацията на Крим. Кои са терористите в Донбас. Международните санкции срещу Русия. А защо французите не потърсят произхода на оръжията, с които бяха извършени атентатите?

Tи си болен мозък от тия дето се радваха на жертвите от самолета миналата седмица. Как галиш децата си бе тъпанар ???

не си разбрал! Точно аз съм потресен от това, което извършиха тези изроди! Но бях потресен и когато едни други преди 16 години взривиха жилищни блокове за да влязат в Кремъл. И сега са там!?!...

започва с търсене на отговора на въпроса "Кой има интерес от това?" Изключително слаба опорна точка (която може да роди само милиционерски мозък) е, че САЩ искат да унищожат Европа, защото им била конкурент! САЩ възстановиха разрушена Европа след ВСВ. САЩ подкрепиха създаването на Общия пазар и след това на ЕС. САЩ си сътрудничат и икономически, и в областта на сигурността със Западна Европа от десетилетия. САЩ създадоха ЗАЕДНО със Западна Европа НАТО. САЩ и ЕС изповядват много сходни цивилизационни ценности. Икономическата заплаха за САЩ е Китай, а военната - Русия и подкрепяните от нея в миналото арабски и африкански държави. )Да не забравяме, че в Уганда СССР помогна на един канибал да стане диктатор). Точно остатъците от подкрепяните в миналото от СССР режими на Саддам, Кадафи и т.н. са в основата на международния тероризъм! Да напомням ли, че терористични групировки бяха създавани, финансирани и въоръжавани от СССР в близкото минало - "Червените бригади", "Сияйна зора" и много други. Да припомням ли кой беше Карлос Чакала и откъде черпеше "жизнената" си сила?

раненият "български гражданин" веднага е разпознал , че е бил ранен от куршум на Калашников. току-що го дадоха по ТВ. струва ми се ,че лекичко накланят везната към Изтока. Запада е невинен

Ето ви резултата от мултикултурализма!

от трима идентифицирани 2-ма са сирийски "бежанци". А честито на тези които им отвориха границите.

Няма такъв шамар..безмълвни са се скрили по консултативни съвети и се надяват всичко да спре до тук. Обаче тепърва започва за жалост на всички нас

Какви хубави европейски имена! Вдъхновени от еврогейската толерастия!

"134 - завърнали се и 13 вероятно са на път, показват данните на службите за сигурност" Да не се крият в Европарламента?

отваряйки произволно границите на ес на територията и влезнаха диверсанти обучени и финансирани ако не се затворят границите и не се спрат финансовите потоци европа ще е под непрекъснат/перманентен шантаж решавайте , лично аз съм наясно как бих постъпил

Терористичните атаки в Париж са колосален провал на френските и на европейските спецслужби. Къде е прословутата система за сигурност и безопасност на Европа? В пресата се въртят имената на трима от терористите, двама от които са били влязли в ЕС през Гърция като "бежанци". От месеци Европа е залята от добре организирана вълна на нашественици. Имаше предупреждения, че сред "бежанците" са инфилтрирани бойци на ИД. И европейските спецслужби не предприеха никакви превантивни мерки. Провал! Оланд да си ходи, подръчичка с Меркел, дето се кипреше на селфита със "сирийски" бежанци...Днешните "евролидери" получиха от предшествениците си един благоденстващ, уреден континент и поради некадърност, алчност, безмерен егоизъм и сбъркани решения докараха война. Както винаги ще платят нормалните хора.

Всичките злини на Европа идват от Брюксел.

че на страната на ИД се бият повече от 2500 руски граждани (по официални руски данни), а вероятно са много повече.

От БХК наредиха спешно: Във връзка с изнервеното положение, всеки хуманен християнин, да се запаси с достатъчно вазелин и светкавично да намери максимален брой мюсюлмани на които да предостави задните си части за всекидневно ползване, с цел защита правата им на удовлетвореност.

Ами давай, иди към "Симеон" и сваляй гащи, там те чакат!

Да се повтаря - "Зад всичко стои Вашингтон и зелените пари. Само Путин ще ни оправи!"

Трябва да се повтаря непрекъснато лъжата, за да има шанс да стане истина! В духа на Гьобелс и на неговия учител Александър Сергеевич Шчрбаков... А въпросчето "За кого станалото е най-изгодно?" има ли значение? "В этом смысле идеологически ИГИЛ и сегодняшний Кремль союзники." - от руски сайт, финал на сериозен анализ, който няма как да публикувам.

Неслучайно всеки един "бежанец" върви към Обетованата земя с по десет хиляди евра в джоба. Никак не е случайно. Някой се опитва да извива ръцете на добрата стара Европа и я удави в собствената и толерантност.

Когато пред Шарли гръмнаха паднал полицай с АК в ГЛАВАТА от 20 сантиметра разстояние, кръв не изтече.Извод: 1. Няма кръв в главата на полицая.2. Постановка.

Откъде толкова цинизъм, бе малоумник? Ти пряк свидел на "постановката" ли беше?

Гледал съм клипа десетки пъти. При- този изстрел плочките ртябваше да се облеят в кръв. Значи щом няма- отиваме на вариант"1" . Задачка Втора; Защо около падналия полицай няма никакво оръжие?? Защо полицаят не прави опит да гръмне по душманина? Защо душманите като излязаха на тротоара не бързаха да избягат, а се моткаха около колите? Клипът го има в Нета и се запознай с него. Колкото до обиди, не мож'мъ стигна, Ще ти стоваря такива от САЩ-Мексико-Сърбия, че чак Стоичков ще се изчерви.

Всъщност, зад терористичните атаки в Париж прозира дългата кървава ръка на Вашингтон Това, че терористите са викали Това е за Сирия, Алах Акбар, че Ислямска държава пое отговорността за терористичните актове, само показва, че всичко е театър, че всичко е измама, за да се изпълнят пъклените планове на Вашингтон

Не мога да разбера как Фрау Меркел като вижда какво става с тази сган изпълнила вече от две три поколения Франция - напира упорито същото да стане и в Германия.

Пука и на фрау мeркел за германците. Тя си се грижи само за нейните.

Тръгват на самоубийствен атентат с паспорт в джоба. Тези хора не се крият, те се гордеят и парадират с направеното, дори и след смъртта си. На злата круша зъл прът трябва. Много зъл прът.

Живея в Брюксел от 8 години и го намирам за значително по-опасен за живеене от София. Досега в Брюксел 6 пъти са ми крали неща, и от полицията полза никаква. Стават само да блокират пътищата за срещи на институциите и да пишат актове за неправилно паркиране. Колкото Моленбек, прилича повече на квартал на Маракеш отколкото на квартал на Европейски град.

Много градове в западна Европа са така- в Швеция, Дания, Холандия, да не ги изброявам - цели райони - гета

Мисля, че е грешка да се залавят терористите и да не им се дава шанс да се самоубият от изгризана съвест в килиите си. Мисля, че всички в Бенелюкс, а и не само там започват бавно да усещат, защото трудно ще осъзнаят какво означава ислямската заплаха за джихад. Едни изостанали хора си имат проблем с едни богаташчета, които не искат и не могат да се бият и затова снимат филми с побоища. Време е за шамари, мноого големи шамари.

И във Франция не са по-малко.