3 технологии, които ще революционизират икономиката на Русия

Руски министър изложи вижданията си за бързо приложение на три ключови технологии в икономиката на страната му.

Обратно в новината

Коментари - 3 технологии, които ще революционизират икономиката на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понякога се появи някой, който казва колко са назад алкохолиците !! Чак сега откриват топлата вода !! И сега с това ембарго, ще изостанат поне с още 100 години с технологиите !!!

Руснаците винаги ще се развиват с един век закъснение.

ВСЯКА една страна ми герой сега или тези които са биле по рано . А когато има силни руководители и личности който и повдигат автритера на страната или обратното !Фр-я м Нап-н АНЛИЯ с КРОМОЕЛ ГЕРМАНИЯ С ХИТЛЕР А РУСИЯ ЗА СЕГА Е ПУТИН ! Започна от нула (всичко се продаде при Елцин и даже нямаше с какво да се плащат заплатие на(воината в Чичня се развиваше търговия с нар-ци ! всеки ден американски самолет доставяше в столичната айрогара пред очите на целия свят !!! И И И ПОЯВИ ПУТИН - КОЙТО СТАНА ЦАР НЕ САМО НА РУСИЯ НО НА СРЕДИЗЕМНО МОРЕ (СЕГА АМЕРИКАНЦИТЕ МОГАТ ДА СЕ НАМИРАТ само 15 мин без разрешение на Русия и сега 5 икономика в света въпреки че всчки им се бъркът както и нашите цигани (пред-я президент да и всики тъпаци ) Човека каза рук-те ще си отидът а бългаското насление е вечно - но и то вече зад границата

Хапчетата! Веднага!

Надомната работа още ли е забранена !????

Без съмнение новите технологии ще се радват на небивал успех, след като по стара традиция бъдат комбинирани със съответния брой бойни глави.

браво жодомангалино ГООЯМА ПОМИЯ СИ БЕГЕЕЕЕЯЦ

Руски капут

Браво ! Много прогресивна визия има руският министър !

а какво е това руска икономика?

Като чета глупостите на очевидно руско-съветско мекере се чудя да се смея ли, да плача ли. Първо, тази статия е предназначена или за съветски колхозник, или за един от 80-те % червени дебили в България. Не мога да си обясня как някой може да вярва че нормален човек може да се впечатли от глупотевините вътре. Защо толкова много неща в Русия (а преди това в СССР) се засекретяват? И в същото време информация за тях може да бъде намерена в научно-популярните списания на Запад. Дълго време съм си задавал този въпрос. Не е от идиотизъм (въпреки че и такава мисъл ми е минавала през главата). Според мен всичко се крие за да не се види колко са гола вода руските технологии. Разказват с енай-разлини легенди, но никой никога не е виждал такива неща. Няма и да види. За по-малко от 30 години от Русия са емигрирали над 15 млн души (официално. Неофициално са повече). като парвило висококвалифицирани специалисти. В Русия остават полуграмотни инженери, работници-пияндури и пишман-мениджъри (главно бивши партийни работници). И с тази пасмина някой е решил да прави техническа революция!!! Щеше да бъде много смешно, ако не беше жалко. А мечтите на родните руско-съветски мекерета за велика Русия пак няма да се сбъднат. Те една кола като хората не с енаучиха да правят ще се занимават с високи технологии!

Три ключови технологии - Водка, Лосион за вани, Във всеки дом и говедо!

До гост ( нерегистриран ) Сега последно... Толкова ли са закъсали, или подменят президенти, управляват решенията и политиката на държави и имат технологии, които спират т.н. НАТО ( САЩ) да ги демократизира? Та изберете си едно от двете. Не всички са от 80те %, като вас. "гост ( нерегистриран ) 17.01.2018 15:36 Първо развийте нанотехнологиите т.е. почнете да правите неща които съдържат гайки и болтове по-малки от М8."

Новините за нарастващата културна, икономическа и политическата мощ на Русия радват сърцето на всеки един истински български русофил. Не е важно какво прави дребосъка диктатор Путин, по-важно е какво се пише за него, как сериозно приема нещата, че само три технологии са необходими на рашаните, които ще революционизират икономиката на Русия!!! Сега да му мислят хамериканците и останалият свят, независимо от това, че това ЩЕ ... го чакаме от ВОР.

Да систематизирам - наличието в Русия на суровини за всякакво производство в огромен мащаб, всякакви горива плюс ядрени ракети и ръце, дето знаят какво да правят с АК-47 прави не чак толкова належащо високотехнологично производство на стоки за ширпотреба. Целия останал свят се надпреварва да им предложи възможно най-доброто в замяна на суровини и горива. Докато Сибир е руски, руските граждани нямат проблеми - който му се работи - пари бол. Който го мързи - той си знае. За жалост у нас нещата не стоят така и затова не плюйте, щото ставате смешни.

Не ги мислете БРАТЧЕТАТА, имат ВСИЧКО.

Аз брат циганин нямам! Явно ти имаш!

у вас всьо есть! у вас ума нехватает, крепостнико!

че компютрите на които пишете са произведени в комунистически Китай, с руски суровини. Пипнете ли клавишче на Вашия компютър - руско е. За соросоидите които не искат руско - да натискат по бърже клавишите, или да пипат с ръкавица !

Болен Путин кокошка сънува

Болен Путин кокошка сънува

това с такситата е готино, ама първо трябва да направят дороги, щото във внедорожието таксито не върви!

ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ. От 30 години Рассия не е дала нищо за човечеството, само агресия, боярщник и бедност.

За 30 години с тъй наречената демокрация България даде на този свят само проамерикански тролове за дребни цантове- чак американците се смеят.

Болшевик, гледай си кочината, нямаш право да пишеш в български сайтове. Ние сме в ЕС.

От тези, Биткойна вече се смъкна и от 17+ хиляди долара за биткойн е вече под 10 хиляди долара. И това само защото една страна забрани търговията с тях - Южна Корея. Ако го направи голяма държава като Китай, кой знае какво ще остане от него.

Китай забрани търговията, а не Южна Корея.

Статия от някъде: Южнa Kopeя зaбpaни Віtсоіn и ocтaнaлитe виpтyaлни вaлyти, a финaнcoвитe инcтитyции в cтpaнaтa вeчe нямaт пpaвo дa ги изпoлзвaт ĸaтo paзплaщaтeлнo cpeдcтвo. Cпopeд зaбpaнaтa, ĸoятo бe oфициaлнo oбявeнa oт aдминиcтpaциятa нa пpeмиepa Лий Haĸ-йoн, финaнcoвитe инcтитyции нямaт пpaвo дa ĸyпyвaт, дa пpoдaвaт или дopи дa пoддъpжaт нaличнocт oт ĸpиптoвaлyтa. Cpeд тяx пoпaдa и bіtсоіn, ĸoйтo избyxнa пpeз пocлeднитe мeceци и в мoмeнтa ce тъpгyвa oĸoлo 17 000 дoлapa зa бpoй и e мнoгo ycпeшeн в Южнa Kopeя. Aзиaтcĸaтa дъpжaвa, ĸoятo e 11-aтa нaй-гoлямa иĸoнoмиĸa в cвeтa, фopмиpa oĸoлo 1/5 oт cвeтoвнитe тpaнзaĸции c ĸpиптoвaлyтaтa, ĸoeтo e 10 пъти пoвeчe oт дeлa й в cвeтoвнaтa иĸoнoмиĸa. Πoчти 1 милиoн южнoĸopeйци - ocoбeнo мaлĸи инвecтитopи - дъpжaт bіtсоіn, а тъpceнeтo в cтpaнaтa e тoлĸoвa cилнo, чe цeнитe нa дигитaлнoтo paзплaщaтeлнo cpeдcтвo ca c 20% пo-виcoĸи oт тeзи в CAЩ - вoдeщият cвeтoвeн пaзap нa bіtсоіn.

Данни на Росстат: половината от руските училища са с тоалетни в училищния двор без канализация. Тоя говори за върхови технологии.

Ма то голяма технология да си направиш вътрешен нужник. Това ли ти е критерия бе, тикво???

Тука нещо послъгвате. Може ли линк някакъв, да проверим ? Как така ще успеят да построят класна стая от 40 квадрата, да я покрият и отоплят, а няма да могат да построят още 4 метра за тоалетна ? Послъгвате нещо ...

Имат визия стратегия и този ги вкарва в правия път. Трудно им е с врагове около тях но те знаят и се готвят.

Така разправяха и преди 1989.

Тия 3 технологии ги знаем отдавна - автомат Шмайзер (произвежда се под името АК-47, нефт, газ.

хм много ми е интересно с такъв огромен потенциал за въздействеи върху технологичното си развитие как така я докарахте до 3 технологии явно нещо в тази част на системата не е у ред въпросът е толкова ли Ви липсва въображение за да зацепите че само с ракети и кладенци не става сменяйте концепцията "таварищи"

нищо не се говори за геи парад ... ние пък си го имаме !!!

хаха Точно ти Васко, дето питаш за телефони и пращаш твои голи снимки на мъже да говориш за гейпарад.

Слава на Русия ! Да живее българо-руската дружба !

Грубо казано, идентифицирането на вируса на спин отнема години и не стига до никъде до момента в който, няколко групи заработват в мрежа. Намирането на решението отнема две седмици. След което, този модел на работа бива забранен. Това е само един пример! Същественият момент е този, че лъжеикономиката буквално се храни с човешка смърт, за да могат собствениците й да имат цялата власт.

хорошо сега да сложат 5 годишни планове за разработване на платформи и да жакат развитието на ссср

етот педераст врет! другие нам 3 технологии самие важние - водка , селедка и иди на хуи бляд!

Има много хляб да ядат руските държавни служби, преди да стигнат дори нивото на България. Там сферата на обслужването е на ниво брежневата епоха...всичко се омазва до степен N, чиновниците им са неуки, брутални и мързеливи...и най-неприятното е, че се страхуват да взимат елементарни решения заради многобройните, постоянно променящи се и противоречиви разпоредби на всички нива.

Има много мляко да сучеш, докато започнеш да мислиш ! Като не знаеш нищо за Русия - поне не пиши глупости !

РевАлюцията пак ли ще бъде октомврийска (ноемврийска по новому).

ЩЕ ЩЕ ЩЕ

глупаците на хранилка дори не разбират какво пише в статията,важно е че има името русия,за да има папо иначе ще ровят не по кофите а за червеи в торищата

И какво пише ,светни ни. Нещо което в нормалния свят се прави от 50год. Голямо откритие руско са направили.

Пише, че тАпаци като теб не могат да разберат какво пише - това пише ! Светнах те - светна ли ти ?

Ти си селски комуноиден въшкар с пенсия 200лв и внуци в Америка. Ако не ти пратят някой долар - умираш от глад. Та точно такива като теб мизерници да разправят, че други щели да ровят в боклука. Смешно, русофилски капуте.

И в живота и в техниката и в икономиката чудеса не стават. Руснаците си остават аутсайдери,които се издържат от продажба на суровини докато могат.С това не могат да постигнат влияние и ще продължат да се смаляват.

абе още ли тука бе,рекох че вече си си бил камшика в третополовия задник към анадола,родината ти мръсен гаджал

сега има си данни на едни организации които измерват и одитират,кредитни агенции и почие на световната банка и одиторската Пройс уотър хаус и др. Та там пише в руската икономика зелият сумарен добива на суровни ,газ инефт,въглица и всичко друго/ създават колосалните 9,1 % от БВП.Так толкова с митовете.

Напротив, стават редовно чудеса. С парния двигател, с дригателя с вътрешно горене, с пеницилина, с полупроводниците. Глупак соросоиден.

Същото го има изписано на сто езика, развито и измислено поне, от 15 години! Истината е, че нещата за които се пробва да говори този, се случват не благодарение на такива като него, а въпреки тях!

Тези пияндури в Русия развита икономика никога няма да могат да направят. Добре, че все пак Путин се опита да намали пиенето. Те са свикнали както тук държавата да се погрижи за тях, да ги образова насила, да им намери работа, да им плаща социални. Как да направят икономика??

И това го казва едно тъпо Балканско джудже, продажник на родината си

Тези варвари никога няма да се цивилизоват, какво щастие ,че успяхме да скъсаме с тях и станхаме част от цивилизованият свят

Голямо щастие помиярино, абсолютно щастие 82% сме импорт. Станахме от 9 на 5 млн. от които 3 млн. турци и цигани. Марш в Анадола потурнако рязан

Първо развийте нанотехнологиите т.е. почнете да правите неща които съдържат гайки и болтове по-малки от М8.

Дали разбирате за какво говорите. Нано технология означава,че размерите са в нано метри, т,е. 10Е-6. гайка М8 това е нещо с размер 10 хиляди пъти по голямо от това което е обект на нано технологиите.

Човекът иска да каже, че ще е успех за руснаците ако започнат като за начало да правят неща които съдържат гайки и болтове по-малки от М8!