Аятолахът заплаши да ”скъса на парчета” ядрената сделка

Аятолах Али Хаменей заплаши, че ще "скъса на парчета" ядреното споразумение, ако САЩ се оттеглят от него.

Обратно в новината

Коментари - Аятолахът заплаши да ”скъса на парчета” ядрената сделка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заповедите от Телавив :Основен противник на ядреното споразумение с Иран е Израел.

До такива ситуации се стига когато издигат за кандидатпредиденти и от двете страни/републиканзци и демократи/ пълни недоразумения. Хвани единия, удари другия.

На Иран трябва да се попречи да има ядрено оръжие или балистични ракети защото без колебание ще ги използва срещу Израел на първо място,но също и срещу сунитските Турция и Сауди които се противопоставят на Иранското влияние!

ПРИЗНАВАЙТЕ СЕГА, ЧЕ ПОДРЕПЯТЕ ИРАНСКИЯ ДИВАК! БЕЗ АЛА БАЛА!

дивак е тоя, който ти обърка дупките.

НЕЩО ПО ТЕМАТА ДА КАЖЕШ?

Ти луд ли си бе, тези приличат малко на светска държава. Аз подкрепям Саудитска Арабия, защото е кралство. Също така там жените ходят облечени като пингвини и правата са им като на куче, шериата е основния закон, даже и чужденец може да бъде арестуван за употреба на алкохол. Изпълняват смъртна присъда, чрез пребиване с камъни. Обаче са добри и наши приятели щото така казаха големите батковци отвъд океана, а Иран са лоши, щото е....ЩОТО ТАКА!

аз освен свободно движение по Европа имам и много по добър живот от 2/3 от ватожопниците имам в защита на моята страна цялата мощ на NATO,о ти лижеш руски говняни задници за 400 долара на месец!Нещастник!

НЕ ВЪРВИТЕ, НАРОЧНО СБОЗЯВАТЕ ФОРУМА, ДА НЯМА ИСТИНСКА ДИСКУСИЯ. НОМЕРЪТ ОБАЧЕ Е, ЧЕ КАТО ПОКАЗВАТЕ АГРЕСИЯ, ПОЛУЧАВАТЕ АГРЕСИЯ СРЕЩУ МАСКВА! ГУБЕЩИ СТЕ! А ТИЯ МОАБЕТИ ХАПОВЕ АЛА БАЛА - КАЖИ НЕЩО ПО ТЕМАТА

интерсно, че продължаваш да трърдиш, че никой не води дискусия, но не съм видял да отговориш на някой от въпросите ми. хайде, пак ще те попитам- с какви пари мощната Германия ще направи ядрен арсенал, след като дори в момента отказва да плаща 2% от БВП за отбрана, както искат от натото? В Англия от години върви дискусия дали да не подновят ядрените ракети ТраЙдънт, но цената на новите излиза към 40 милиарда и доста хора в правителството въздишат тежко-тежко, като видят листа с цените.

ДА ИДЕ НА ОБМЯНА НА ОПИТ В КНДР, ДА ВИДИ КОЛКО СА ОЯДЕНИ СЕВЕРНОКОРЕЙЦИТЕ, И ДА СИ НАПРАВИ ИЗВОДИТЕ ПИКАЕ ЛИ СЕ СРЕЩУ ВЯТЪРА... СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ПУТИН....

пий си хаповете ма.

а идвало ли ти е на ум, че ако примерно срещу Швейцария имаше същото ембарго, както срещу КНДР, там ще стигнат до канибализъм за 6 месеца?

НЕ НАЛОЖИТЕ НА ШВЕЙЦАРИЯ ЕМБАРГО? НАЛИ Е ЛЮЛКА НА , КВИ БЯХА - МАСОНИТЕ ТАМ )))):

jingiby

Преди години САЩ и Великобритания атакуваха Ирак под предлог, че държи на склад химически оръжия. След войната не се откри нищо, но Ирак се разпадна и на негово място се настани ИД. След това тя проникна и в Сирия. Дано САЩ нямат план, същото да стане и в Иран, на фона на ликвидирането на ИД в Сирия и Ирак.

Тук гледам някакъв разпенен идиот задава малоумни въпроси и коментира нещо комунизъм, русизъм и не знам си кво като типичен примат, който освен слюнъчни жлези няма нищо, свързано с мисленето.Та, говорейки за комунизъм питам-какво се случи днес и какво света следи с огромен интерес.Тъй като голяма част от аудиторията виждам не е запозната ще уточня-започва поредния конгрес на Китайската компартия.Във встъпителното си слово президента говори за икономическите предизвикателства ,пред които е изправена страната, като не пропуска да спомене, както събитията,случили се в Русия преди 100 години, така също и марксизма-ленинизма като градивен камък в политиката на Китай.Та, питам, Китай комунистическа страна ли е и защо непрекъснато света се съизмерва и съобразява с нея?Явно проблема се корени не в идеологията, а в интерпретацията на същата.Защото страната е успяла да съвмести добрите практики от двете системи-градивното, което дава пазарната икономика(изрично се подчертава, че пазара ще бъде този, който ще показва насоката на ресурсите) от една страна с дисциплината,налагана понякога и с насилие, характерни за тоталитарната комунистическа държава.Явно симбиозата между двете системи дава страхотните резултати в различните сфери на човешката дейност,базирани на здравия икономически фундамент.

Това са едни и същи платени именца, които са зачислени към този сайт и от сутрин до вечер пишат едно и също. Не ги приемай сериозно - псувай ги и ги иронизирай.

А дано Иран да имат доста ракети.

Да, така е. Но еврогейците и краварите не дават да има равноправие.

МН. СТЕ ОНЕПРАВДАНИ ТВА МУЖИЦИТЕ БЕ))))): ВСЕ ОТ ЖЕНСКАТА СТРАНА)))): КЕФИ ЛИ ВИ КАК ВИ РАБОТЯТ ГЕЙОВЕ И КРАВАРИ???

Ти чирака, преди да квичиш от евронивата си вдигни потурняка, че ти лъщи опраскания пърдюлник!хахахаха

като подкрепяте разни резняци и комунисти - въведете пак каскет комунизма, спрете си петролопроводите, вкарайте фереджета, забранете жените да работят и карат коли, като в иран и пр... Айде, нали е мн. хубаво, западния живот е лош? Аве защо всичките от руски олигарси 1 няма в Иран и КНДР, всички с апартаменти в ситито н а Лондон и нЮ Йорк? Отговаряйте, простаци! Сега не е преди 89, длъжни сте да отговаряте!

Света не е черно-бял, лапе.

Не му отговори на въпроса, а въпроса му е логичен. Пробвай пак и не се измъквай с подобни "мъдри фрази". Или просто не знаеш как да отговориш?

там е работата, че фереджетата и в становете, и в България, и в Ирак, и в Сирия, и в Афганистан ги премахна точно комунизма. А американската демокрация взе, че ги върна...

толкоз ги е премахнал явно, а изобщо имаме новина - в Афганистан, Сирия и Ирак имало комунизъм??? хахаха, съюзника на САЩ Саддам хахахха аве акъл колко 1 пиле нямаш бе! Пишете само простотии тука!

Олигарсите отиват там където е добре за олигарсите и престъпниците ..... запада с удоволствие взима при себе си всеки престъпник с пари а и естесвено слуги за да им прислъжват. Как ще живеят Иранците е тяхна работа тролче..... Не всички смята че хомосексуализма е висша форма на човешко израстване.....

Който има ядрено оръжие пИчели. Който няма, духа демократичния... американски, израелски... като Садам, Кадафи, Милошевич, Янукович, Асад... оня на Панама, как му беше името..., другия, на Гренада... Афганистан...

какво ще кажеш, ако изведнъж освен споменатите от теб се окаже, че Япония и ЮКорея, Германия, Украйна получат ядрено оръжие.... Ще зацвилите кат сибирски гейове тогава...смешници!

Защо да получават, бре? Да си разработят сами. Хем пари имат, хем знания.

Ще кажа, че на американците няма да им хареса Япония и Германия да имат ядрено оръжие. А, на Янукович, щеше много да му хареса, Украйна да имаше

На Япония и е забренено армия да има, той ядрено оръжие бленува. Германия е в същия кюп, да не говорим че те пробваха с оръжие и не стана само преди 80години. На Южна Корея кой ще им даде, те са заплашени от гражданска война.

ЕТО ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА РУСКИТЕ МИЛИТАРИСТИ - ТЕ СА ЗА ГОНКА ВЪВ ЯДРЕНОТО ВЪОРЪЖАВАНЕ!

рашките, заставате ли зад поредния азиатски първобитен австралопитек, превърнал 1 древна развита държава в средновековно феодална диктатура, акто вашата?

Абе каква "структура" е абсолютната шариатска, салафитска монархия СА? Виждам, че си сведущ.

Що мълчиш като на.ран Бъз?

Ах трол недучен: Иран 50-те години миналият век е първата демократична държава в БИ Името Мохамед Мосадък говори ли ти нещо ? Американците 50-та година го слагат на корицата на списание ТАИМ. И една година след това го свалят от власт с преврат след като Мосадех национализир петролната промишленост за да може Иранците да поучават доходите от подземните си богатства а не BP. След това слагат на власт шахът (който връща петролната индустрия на BP) който изглежда модерен като фасада ,но подържа власата си брутални гонения и терор... края на седемдесетте от изгнание от Франция в Иран се връща аятолха и сваля от власт шахът и започва мюсюлманска революция.... Та Иран е била демократична държава но не заради Запада Пари за този урок няма да взимам.....

В същност, някой дали може аргументирано да отговори на въпроса защо Турция, Германия, Румъния, България, Полша, Русия, Израел и Саудитска Арабия могат да имат балистични ракети, а Иран не може?

Правото на силния. Нали се сещаш, че приказките за свобода, демокрация и евроатлантически ценности са за децата в детската градина.

Тоест, съвсем логично е всеки да се стреми да стане силен... без България, де. За да не могат разни други силни да му скачат по главата, когато им скимне.

За твое успокоение и България не може. Турция и САЩ ни натиснаха да си нарежем руските СС-23. Друго, което неможем е да си копаем урана, защо и за кого е определен незнам.

е, сега не само Иран, но и всички от еврохалифата разбраха колко струват договорите, които краваристан подписва. Руснаците го разбраха още преди десетина години, когато 'миролюбивите' кравари едностранно се отдеглиха от договора за противоракетна отбрана и отказаха да попишат подновения договор за Обикновените въоръжени сили в Европа.

Аргумента на Аятолаха е валиден и последните години го потвърдиха...... Който няма оръжие го нападат. затова въоръжен до зъби за да не може амеро-тероризма да те пипне.

Абе глупости, не го нападат...само го "демократизират".

руския сайт...

Български е не е Американски. Ядосваш ли се нещо? МНОГО ТИ Е ТЪП КОМЕНТАРА, прилича на тебе

отклоняване с обиди, аве мн. сте елементарни бе, какво ми се правиш на българин, кат ти гледам правописа ми е ясно колко си българин и колко - умен!

Лош пример даде Северна Корея. Колкото и да си малък, и луд, никой не смее да те закача, ако имаш ядрено оръжие. Защото си опасен. Не е, като британското разузнаване да заяви, че може и да имаш химическо оръжие. За тяхното ядрено, вече няма спор.

принципно е така, само че не Севрна Корея е дала лош пример, а Американците - със Саддам и Кадафи показаха на света какво се случва с тези, които нямат ядрено оръжие...И Ким си е научил урока съответно...

То това е всеизвестен факт по принцип, никакъв пример на са дали. Но и Корея е твърде близо до Русия и Китай и даже и да нямат пак няма как да ги пипнат, но пък като имат могат да се дървят и на приятелите си. Въобще голямата тояга ти гарантира спокойствие.

Естествено, че Израел води войната срещу Иран. А още по-интересно, на каква база лудият Тръмп им се вързва. Доколкото е известно в неговата биография няма данни да е чифутин. Защо тогава гривестия кон се хваща на подлите игри на юдеите?! Какви дарове е получил от тях? Тия изроди все по-отявлено тласкат света към ТСВ!!? Вместо да търсят под вола теле, дали Путин не е хакерствал преди изборите срещу криптоеврейката Килъри, американските журналя да се заровят, защо Тръмп слугува безотказно на чифутските глобални планове?

НА САЩ Е ЧАСТЕН - 10 БАНКИ ЕВРЕЙСКИ! И ПЕЧАТНИЦАТА, РАЗДУВАЩА ВЪТРЕШНИЯТ ДЪЛГ НА САЩ, ЩЕ СПРЕ !!! ТРЪМП, А И КОЙТО ДА Е ПРЕЗИДЕНТ, ПРОСТО Е САМО ФИГУГА В ИГРАТА ! ОПЪЛЧИ СЕ ДЖОН КЕНЕДИ И БЕШЕ УБИТ БЪРЗО !!!

Абе я ги сподели тез глобални планове да се посмеем.