"Таймс": Тереза Мей ще обяви оставка на 24 май

Редица министри са поискали среща с нея, но тя е отказала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЦК

Що си мислите ,че дали е Тереза или не има някакво значение? ЕС няма да търпи повече отлаганията на УК и ще има твърд изход. Другия вариант е УК да клекнат пред условията на ЕС и УК да плюе на резултатите от референдума. И в двата случая най-прецакан от цялата работа е УК.

Комунистите от кремъл само дето се радваха толкова ххахахаа, наляха милиарди да разделят ЕС, но не им се получи хахаа, поне да бяха ги раздали на гладния си народ.

така с лошо, чакай ти от комунета да те нахранят и да ти дадат кинти:)

Крайно време е да назначат нов референдум за Брекзит. ОСТАВАТ В ЕС!

Дано я подаде и дано я приемат. Чудя се как тази жена въобще търпя толкова дълго време безобразната политическа измет . Дано остане здрава след тези инфарктни години на управление.

що ми се струва, че англичаните ще извиват ръце за предоговаряне на сделката? Нещо от рода - отказваме се от активация на чл. 50, една седмица бурни протести и след това активиране и нови преговори с ново правителство.

Много жалко защото тя е един невероятно енергичен и симпатичен човек който се бори и отстоява консервативната идея но ако либерализма и слободията победи вината няма да е нейна а на пионките.

Не вярвам, че наистина ще се оттегли, с оглед на досегашното й поведение... Но ако все пак го направи, трябва незабавно да я привлечем тук, в България!

Крайно време беше тази дърта вещица да си яха метлата. А кво стана с Мрънкел, да не би да чака някой мургавелко да й тегли ножа?

МИЛАТА ГОСПОЖА ТЕРЕЗА - ПУТИН И ИЗЯДЕ ГЛАВАТА! ДА ВЗЕМЕ, МОЛЯ ВИ СЕ, ДА СЕ ВДИГНЕ , ДА ИДЕ В АНГЛИЯ И ЛИЧНО ДА НАМАЖЕ ВРАТАТА НА СКРИПАЛ С НОВИЧОК! ТОВА НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА, КАТО ЧЕ ЛИ СИ НЯМА ДРУГИ ГРИЖИ, АМИ ТРЪГНАЛ ДА ТРОВИ СКРИПАЛ И ДА ЯДОСВА ТЕРЕЗАТА!

Време беше. Три години води за носа основната електорална маса на партията си. И вместо да обърне Брекзит, каквато очевидно е била стратегията й, създаде трети играч в политиката, без който собствената й партия вече няма как да управлява. Британия има нужда от човек, който ще прави това, което обещава, а не обратното. Междувременно влиянието, което ще придобие Фарадж в ЕП - и то в най-важната фаза на развода, ще им дойде дюшеш.

даа, хватката на соросовите либерастодемократи дето управляват европа е желязна, щом най силната държава в европа не може да се измъкне не ми се мисли за такива като нас, ние яко в торбата с двата крака, кой оцелее, оцелее.

Човеко... зле си. Продължаваш да четеш архивни броеве на Кооперативно село".

нещо не те схванах, къде ти е проблема??? Като искаш да си стоиш в европа стой си, но ще се съобразявате с желанието на другите,а не да налагате вашите фашистколиберастки желания, соросоид долен герберастки.

Чакам опорни точки. Нямам идея това добре ли е или не. Съвсем скоро ще ни кажат. Засега пестим реплики, плюсове и минуси.

Накрая и Бирисов ще подаде оставка, колкото и да не му се иска.

И водата небесна да отмие позорният паметник на корупцията, че Европа да им разследва далаверите и да ги закове всичнца оядени крадльовци.

И поради що ще е така?! Кога ти го пошепна на ушето?

Иска да си избере глав прок, да запади свои кметове и да лансира дончевица и дончев като удобни лидери. После ще си бие шута, защото нито в България нито в чужбина вече го траят. На всеки циркаджилък му идва краят

Време е да се маха това недоразумение, което разиграва толкова дълго време държавата Великобритания. Нов референдум и отмяна на Брекзит.

ти луд ли си, отмяна на брекзит и референдум??? вие либерастите ставате от ден на ден по луди,каква отмяна бе, демократите от сащ диктуват на туск и юнкер и тия се чудят как да стягат примката да държат "добрата стара Англия". Ама ние имаме поговорка - "насила хубост не става", махнете си мръсните еврогейски ръце от Англия.

Пюю..! Как може да показвате такива снимки рано сутринта!? Развалихте ми закуската!