17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако спреш да плямпаш от глад ще да умреш....Научи се на елементарно уважение и не се праяви на всяко гърне мирудия защото освен да развалиш нещата в гърнето друго няма да направиш...

''За нея не е изненада коалицията между ВОЛЯ и НФСБ, защото в политиката няма вечни врагове.'' Това говори премного за нейната професионална дейност дето и в реалния живот отдавна я е вкрала.. То няма вечн врагове ама протитуцията в живота я знаем ....а политичеката отвръщава много повече ..

Да изброим успехите на радев в хронологичен ред: - Уреждането на любовницата му с втора държавна заплата и квартира преди да стане най-успешния президент. - Одобряването му от шефа на руска разузнавателна структура. - Тъмното финансиране на предизборната му кампания. - Обидите към действащ президент на България от жена му. - Войнственото му държание към парламента от първия ден на мандата му. - Нарушаването на Закона за движение по пътищата от НСО заради рокличките на жена му. - Нарушаването на Закона за движение по пътищата от баща му. - Побоите в 38 ОУ и в софийските дискотеки с участието на сина му. - Размахването на средни пръсти по софийските улици от дъщеря му. - Лобирането му за Грипените. - Възпитаното му мълчание и търпението докато го хока полковник Гундяев. - Скандалът на жена му с Луфтханза. - Ръководенето на група за наемни убийства от офицер от подчинената му служба. - Укриване на документи и възпрепятстване на разследвания от приятелите и подчинените му. - Издаване на държавни тайни от съветника му. - Лобизъм и корупция от секретаря му. - Постоянна война между институциите, водена лично от него. - Обидите към държавните институции на страната лично от него. - Демонстративното неспазване на противоепидемичните мерки. - Призивите за държавен преврат. Ако пропускам някой негов политически успех, моля да ме допълвате.

Деса втората дама на Радев, Завърши онлайн Политология, От секретарка става Политолог

И кой те излъга че нещо ''коментираш'' барабар с оная вечно''знаещата'' христова????? Как пък ВЕДНЪЖ реално не изкоментирахте мутренското властване толкова години ??? Може би защото живеете в техния просперитет дето го преписват на българите??? Ами коментирай себе си защото ''коментарите ви'' нямат връзка на 70% от реалността ама са на 100% пълнене на джобове... Хората в мнозинството си са по умни и самомислещи от вас дето като сте се наврели у телевизора си мислите че някой се вълнува от плямпането ви...Демокрацията ''политоложке'' е нещата да се решават в съда за да претане това ваше непретанно плямпане безотговорно..

Относно избирането на Делян Пеевски за председател на ДАНС На 15 юни 2013 г. пред „24 часа“ Буруджиева заявява, че е подкрепила кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС „тъй като от опита си на политолог е научила, че на човек трябва да се даде възможност и да се съди по действията му“. [9] Тя счита, че политическата отговорност за кандидатурата на Пеевски е на БСП в лицето на лидера, Сергей Станишев, и че след обществената реакция против избирането на Пеевски БСП ще бъде крайно критична към случващото се в правителството. [1] В интервю за „Труд“ Буруджиева заявява, че приема протестите, които показват обществената позиция спрямо назначението на Пеевски, но счита искането за оставка на правителството, при положение, че то по никакъв начин не е показало какво може или какво не може, за нонсенс. Заявява и „Всички сме така – целият ни живот отиде да се случват неща, които не искаме“. [10] Относно забраната за пушене Буруджиева е сред вносителите на поправки, целящи облекчаване на ограничението за пушене на обществени места. Според нея грижата за здравето на хората и най-вече на децата трябва да се насочи към това да не се пуши демонстративно в училищните дворове. Пред „Дневник“ тя заявява, че е убедена, че в заведенията режимът може да се либерализира и това няма да пречи на противниците на тютюневия дим. Според нея новите по-високи такси за столовете в залите за пушачи в бюджета годишно биха вливали 20 млн. лв. повече в бюджета на България. [11] Относно отношенията между България и НАТО На 2 юни 2013 г. Буруджиева заявява пред Радио К2, цитирано от „Труд“, че България трябва да се откаже да поема ангажименти към НАТО, които да са равни на бюджета на страната в социалната сфера за години напред. [6] Семейство и чужди езици Бащата на Буруджиева е Иван Буруджиев[12][13][14], физическия убиец на пенсионирания български генерал Христо Николов Луков[

Нито Буруджиева е свестен политолог, нито Нинова е нормален лидер на партия, нито Андролова и Харизанов са обективни коментатори ... и т.н. Но върхът в тези професии са ,,проф." Антоанета Христова и социалният антрополог Харалан.

0

Не си правете илюзии, че репресивният апарат на комунистическата партия спира да работи, когато червените не са на власт.

само Евгени Михайлов, ама му затвори Бойко устата, за да слушаме теб, комунистическо изчадие.

Нинова съди и писачката Андролова, която използва отвратителен речник. Естествено, че всеки има право на собствено мнение, което да бъде поднесено интелигенто без грубости и простотии в общественото пространство, но Буроджиева и Андролова са п.р.о.с.т.а.ч.к.и и нямат мярка в изказа си. Време беше някой да ги даде на съд!

0

Колкото и да се напъваш, дебелата ви фюрерка вкара партията ви в гроба и колкото и доценти да съдите, на изборите ще си останете с пръст в гз. Такова вэтрешно напрежение в бсп е нямало никога, корнелия е тръмп на комунистите и ще свърши като него.

Потомствения комунист буруджиева има задача да прекарва линията на Държавна сигурност. Тук цвят няма, или си с мафията или не.

0

А като не си с мафията, мафията те съди и ти блокира сметките.

Тая па специалистка от къде излази?

0

"Тая па специалистка" е член на БСП, доцент по политически и доктор на философските науки. Преподава политология в няколко български университета, сред които Софийски и Нов български университет. Завършва Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и специализира политически комуникации и политически мениджмънт във Франция и Белгия. А коя е дебелата свинкя начело на партията?

Беше член докато трупаше аванта сега е отворена помийна уста дето е решила че нейните приказки са миродавни..

0

Капиталистката-приватизаторка със златно сърце и синче в Голдман-Сакс е запорирала съдебно дори сметките на жената, като Буруджиева дори не може да си изтегли заплатите. Това е чисто комунистически подход - да преследваш хора заради професията им е недопустимо, а случай, в който политик съди политически анализатор за мнението му, е безпрецедентен. Не допускайте червените садисти и майкопродавци никога повече на власт.

Сигурен съм, че сметките ги е запорирал съдът, не Голдман-Сакс. Ама за теб една лъжа в повече не е от значение, нали?

0

Ти от целия ми коментар само "Голдман-Сакс" ли прочете? Струва ли ти се нормално да съдиш политолози заради изказванията им? Представям си какво клане ще настане, ако недай си боже тая стане премиер. А съда знаем на кого е, не ми се прави на неразбрал.

Ей така не се запорират сметки а на тая ''горката'' направо номерче да даде да и посъберем по левче че онова под масата а не през сметката е многократно по голямо от парите на много реално работещи българи.

Мен ме интересува, КАКВО е загубила НИНОВА, че иска да я съди тая- Бурджиева ?? Щото телевизиите, може да намерят и разни Просяци и Клошари и да правят интервюта и с тях... И ако 10 просяка кажат лоши неща за Б.Борисов по телевизията, оня ще ги съди ли ??? Едва ли... ТОва се отнася за всички дакива дела.. Нинова, ПЪРВО да докаже че е загубила Пари и то точно от изказването по телевизията... Само занимават с глупости съдиите..

Не само загубата на пари е причина за съд!!! Уронване на престижа дали ти е познато, като условие да дадеш някого на съд?

0

Йоли като причината не со пари защо ѝ запорират сметката, на която пжлучава заплатите си?

Дъщеря на обиец е тази кифла Татяна и точка !

Обиец?

Модератор на дир е обикновен лайнояд.

Комунистически драми тип Геновева и от двете страни. Комсомолските кадри са по-гнусни от всички останали.

А, кой шъ плаща?

Оооо, ще има още много какво да видим до изборите. Сега е жътвата на разните коментатори, политолози, социолози, врачки, гледачки. Само човек да има нерви. Но най-добре е да се използва копчето за изключване, за да запази човек душевното си спокойствие.

Политолог - какво е това? Демокрацията измисли куп ненужни храненици. Това е причина да сме най-бедни. Не възможно 800 000 работещи да хранят 5-6 милиона храненици.

Такива са бившите депутати от БСП, които са кривнали от априлската линия. Едно време ги разстрелваха, сега обаче демокрацията съсипа всичко.

Кретен. Ненужните храненици бяха при соца - във всяко предприятие и учреждение по един платен партиен и комсомолски секретар. Нищо не вършат и нищо не могат-просто търтеи червени.

Срам за мръсни ата Буроджиева

Какви ги плещи Буруджиева? Беше депутат от БСП. После не я сложиха първа в листата и сега не е депутат, а политолог на хранилка при Борисов. Мразя въртиопашките. Тази жена олекна и не знам с какво самочувствие се нарича политолог, като е най-обкновена лизачка на задните части на БХ.

Въпрос на време е всички да станат враг с партиен билет и да започнат да облизват БХ директно отпред. Гоце и Станишев вече минаха по този път, след няколко години ще бъде ред на Нинова.

На тая фльора тейко и ако я чуе и види какви ги плещи ще стане на вентилатор в гроба от въртене

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 40 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804

Тази не се различава многоот труженичките на тротоара. Чака само някой да я ангажира

е-б-е кой къде те хване. Скоро ще забравиш да споменаваш шкафчетата като се прояснат снимките на любимия ти Мунчо.

Престани с ПИК и чикиите.

"...което в същото време е неоснователно, защото никога не е коментирала личността не само на партийния лидер, но и на друг политик." Е, да ама тя, Корнелия Нинова и растящата й грандомания не може да отсее този факт, Буруджиева. Ако я питаш, БСП е Корнелия Нинова и Корнелия Нинова е БСП. Другарката вече е алфата и омегата всичко що мърда вляво.

Щом баце е герб и герб е баце, значи и в бсп могат да стават такива работи.

но тази партив/ГЕРБ/ я създаде Б.Б., докато Нинова р чужд елемент за БСП.Разликата е огромна, но естествено няма как да я схванеш.И не харесвам ниито една от двете , но истината е такава.

Ако Корнелия спечели изборите, внезапно тези искове ще станат много основателни.

Дъщеря на убиец.

На ген. Луков!

Тази да не е гербаджийка? Като че ли повечето нейни изказвания са против бсп и в подкрепа на т.лупа и герб.

Точно обратното.

Фурнаджийска лопата е.

Сходството е само във въртенето! Иначе дуплото ѝ едва ли може да издържа на голяма жега! Като и напече отзад се прехвърли на другия бряг.

Всеки има право да търси правата си в съда! Ако иска на Нинова е неоснователен, то тогава Буруджиева няма от какво да се притеснява.Ако политологът обаче е като Антон Тодоров или Любо Огнянов има основания за притеснения. Просто защото политологът не е политолог, а най-обикновен манипулатор. Точно за това става дума в случая!

Каква е този професия...разтегач на локум. Или рязказвач на шехерезади срещу заплащане.

ми да я съди! що не?? само дето 4 април е след има няма 50 дни, и тогава ще се разбере кой кум, кой сват, кой на булката малкия брат! ще стане ясно и точно на коя дата курнелия ще си подаде втората оставка!

Сигурация има ли, деди? Или на теб така ти се иска.

Ако не знаете, тази на снимката е дъщеря на убиец - убиеца на генерал Луков. Срамно е че върлия комунист Станишев я направи шеф на кабинета му.

и така да е, дете не носи вина на родител

Айде бе

е чисто комунистическо мислене...Според комунистите децата трябваше да отговарят за греховете на бащите си...Не им даваха да следват заради"неправилните" родители...цял живот страдаха заради прегрешения, с които нямаха нищо общо...

3евзек

На комунистите кой им е виновен, че състоянието им се предава по полов път и по наследство?

каква точно е професията на тая грозофилска дърта уруспия?

само младите и красивите могат да имат професия, така ли бебо?

БСП да загуби изборите - не че имат качествен кандидат! В момента нито една партия или коалиция нямак качествени кандидати - такива, заради които си струва да отидеш до урните и да гласуваш. Това че ГЕРБ-аджиите са мърши, туй го знаем, ама срещу тях е празно!

и все пак е по-добре да се гласува за някой, стига да не е за Герб. аз не бих гласувал и за Нинова и мисля, че БСП няма да е първа, даже и втора по резултат именно заради нея. но е важно да се гласува, за да не влизат патериците на герб воля, герб и републиканци...

Ами гласувай за шкафчето, деди! Кво му плащаш!