17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ви трябва помощ. Аз ви стигам.

Продайте оръжието което остана от американците и си оправете държавата. Защо ви е това оръжие?

Как от 6.1 по Рихтер има хиляди загинали направо не мога да повярвам,земетресението в Перник беше 6,2 и имаше само няколко напукани стени на къщи..

Те май имаха няколко хеликоптера,но услужливо бяха предоставени от САЩ на Украйна. Отново заради презокеанските пацифисти една техника вместо да спасява животи е похабена за унищожение и смърт.

Да искат помощ от алах средновековни говеда

Арабите, които бяха близки със СССР имаха светско управление. След като САЩ се намеси, всичко е тотална разруха там. Вижте Ирак, Либия, Авганистан. САЩ създадоха талибаните, а сега са врагове с тях. Но е факт, че те ги създадоха, за да се борят срещу СССР.

Афганистан

пълни глупости : 1/ няма страна , близка до СССР която да е прокопсала 2/ Ирак,Либия-светско управление ? Ти в кой свят си живял , само споменавам - Саддам и Кадафи 3/ САЩ не са създали талибаните,а помагаха в Афганистан на муджахидините.След като СССР се изнесе ПОЗОРНО , муджахидините взеха власта,а после след кратка гражданска война талибаните ги изместиха ( в средата на 90-те години) 4/ специално пък за Либия какво толкова направиха САЩ , че нещо нямам спомен (освен малко бомбене със авиация). Там основно действаха Франция и Италия и се намесиха чак когато гражданската война беше в разгара си.

Трябват БОМБИ върху Афганистан да ИЗТРЕБИМ всички мюсюлмани- ислямисти- талибани и други, за да НЕ нападат чужди държави с ОРЪЖИЕ или ИЗМАМА, представяйки се за бежанци, мигранти...

тъжна новина, жалко за хората

Каква Русия те гони пък тебе.?Темата е за Афганистан, а ти намесваш ,,братушките'',че искали да им вземат богатствата. Да им пикая на залежите, след,като хората им живеят,като скотове потънали във водка...

Аллах не ви ли помага, а? Лошо...

Помощи срещу следните условия: жените свалят бурките; жените могат да излизат без придружител; жените имат право да ходят на училище; отмяна на правилото, че мъжът може да се разведе като каже три пъти "развеждам се с теб"; отмяна на изискването изнасилването да се доказва с 4 свидетели; отмяна на убийството с камъни за обвинение в изневяра.

неспособнисте значи? ми самоубийтесе и оставете хората да живеят като хора!

Ами да продадат оръжиятар, които им оставиха американците и ще имат много пари!

Тия са като малка Северна Корея. Показват среден пръст на цял свят, после искат помощ. Следва да приемат и комунизма за да е пълна картинката.

Компромат за великия голям брат - най-голямата демокрация в Света оставила населението в пълна сиромашия - ФАКТ от СНИМКИТЕ. САЩ да върнат задържаните 9 МЛРД.долара на Афганистан за да помогнат на ЖИВОТА в държавата управлявана от тях в продължение на 20 години. Щом САЩ отделят 40 млрд.долара за Украйна, да си върнат 9-те млрд.долара собственост на народа на Афганистан!

Ами като не искат помощ от САЩ и упорито искат да продават хашиш така е, и ние не искаме помощ и скоро ще се превърнем в просяци бързо ще стане.

Значи ти искаш милиардите да отидат при талибаните, а не при твоите събратя и сънародници ?? Християни, на всичкото отгоре ?? И после се чудим защо тъпотията и простотията е завладяла тази държава!

Талибаните не трябва да получават помощ. Ако получат такава, то трябва да има условия от помагащите, свързани с правата на хората в Афганистан.

Защо така Бог не е за вас? Дали заради всички престъпления, които извършихте от Негово име?

Заринали са се с пари разните саудитци, кувейтци, катарци и т.н. Да се не стискат Нали са им братя муслимани Нали са шериат Нали алах ги пази Да се оправят

Изброените богаташи една стотинка няма да дадат. Те "бежанците" не взеха,та сега да дават пари за тоя дето духа. Не са шантави като еврогейците. Алах-малах е едно ,но сиренето е с пари.

Да ручат камъни афганите да се оправят

Първо колим неверниците, а после искаме помощ от тях - човешко е да се окаже помощ, разбира се.

А, къде са ценностите на ЕС и САЩ?! Или само там, където е печалбата?! Да превземем Русия с неизчерпаемите и ресурси и 140 млн. потребители на нашите боклукчиви храни е много по-важно, отколкото на помогнем на народа на една страна, когото предадохме!!! Скапаняци!!!

Кой е казал че иска да превзема Русия бе бохльо ? Зора е Русия да спре да превзема комшийте си ! Егаси олигото русоробско !

ама как така ве.....нали САЩ и ЕС не са целият свят,даже нямат водеща роля според русоробите :) Давай,апелирай към останалите - Латинска Америка,Африка,цяла Азия да помагат.....Русия също,да не се скатават !!! През 80-те години бяха там и също ги ИЗОСТАВИХА , по малоумната ти логика :))) изобщо , червени папагали , защо се хабите ? Давете се в злобата си и не си навирайте малоумните "разсъждения" . България е ЕС и НАТО и така ще бъде ! Точка !!! За какво лаете , чакате Русия да дойде пак да ни "освободи" ли ? Ами няма , а и да стане ще си бъдете същите утайки дето и руснаците ще наритат с отвращение......

Е там не им мина майдана

Ами не е гот! Много мразим и не приемаме еврогейските и англосаксонските ценности и се борим срещу тях, но когато Аллах ни напомни че сме грешни и смъртни започваме страшно много да харесваме еврогейските и англосаксонски пари и ресурси.Когато искаш да се ползваш от благинките които предлага разлагащия се Запад - пари, кали, самолети, компютри, айфони, високи технологии не мисля, че е редно да обругаваш тяхната ценностна система, защото всички по-горе изброени благинки са продукт именно на тази ценностна система.

Глупак!!!

Откога 6 се води мощен трус и изпукват над хиляда австралопитеци? Хахахахаха. Да умират!

не ти ли идва на ума, че има разлика не в магнитюда, а в дълбочината. Уминко?!

ами никак не е слабо... 6 е 10 пъти по-силно от 5

Мхм, алах акбар викам в отговор аз.

Да им помогнем с мирен атом, талибаниците да стигнат бързо и безпрепятствено при аллах, със свинска паржолка в ръце.

Междунароната помощ е само за Украйна.. А талибаните все пак са врагове на САЩ -> НАТО тъй че сори пари се налвиат само там къде може да има печалба Лиземерието на краварите

Ми не си прав, Китай помага най-много на Афганистан и Северна Корея. Изпращат храна и на двете места.