Тагарев: България трябва да окаже помощ на Украйна, за да освободи окупираните си територии

Никога не съм служил на друга държава и винаги съм носил униформата с чест и гордост, заяви Димитър Стоянов, предавайки поста на новия военен министър

Обратно в новината

Коментари - Тагарев: България трябва да окаже помощ на Украйна, за да освободи окупираните си територии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знам с каква цел си назначен, магарев, ще ти гледаме магариите още от утре.

Този още не е встъпил в длъжност и започна да подарява,аман от такива управници..

Първата ми задача ще е да заредя МОЧА с 250 кила амонит и да го взривя. На очистеното място ще прехвърлим американското посолство и паметника на американските летци - да има къде от ВЪЗРАЖДАНЕ и БСП да носят цветя

Тагарев - завършил в Съветския съюз антисъветски централен нападател със задна дата

укрепвай каквото си щеш, но да не си посмял да пратиш децата ни на война - отивай ти да се жертваш за ....... ти си знаеш за какво.

помощ ли те хамериканците НЕ могат да им помогнат опрели до нашите магарета .........:)

Много ми е интересно как човек, писал и защитавал дисертация в СССР през 80-те се оказва върл НАТО-вец ...

Припомняме, че за три дни опити на украинските войски за нападение руските военни успяха да извадят от строя 52 танка. От тях 8 германски танка "Леопард" и три френски колесни танка AMX-10. Изведени от строя са и 207 украински бойни бронирани машини. Човешки загуби - до 3715 украински военнослужещи.

Тагарев долни предатели сте всички!!!

Този много ги дразни от Възраждане и БСП. Ще гледаме сеир

Типично лайно ! Бездарник !

Тагарев е първия министър забил първия гвоздей в ковчега на новото правителство. Според нашите закони заиграването с фашизма е наказуемо.

Магарев е ново дълбоко дъно в българската история.

Ако праща помощи на Украйна, тогава да прати копейките на Русия. Това е справедливо.

Смятате българските ВВС и ПВО за приключени. За военен министър са ни подготвили една дивна укронацистка карикатура. Мосю Магарев! По времето на комунизма той беше с руско самосъзнание, а в демокрацията с всякакво друго. С други думи, никога не е бил българин. Обидно му е да бъде такъв, защото външните господари винаги хранят по добре. И все си във властта! Господар на ветровете. Нито кон, нито магаре. Катър.

е има си хас.,... то този гнусен червей е подлога и слуга на укристан, няма нищо общо с България

Тоя скапан безроден подчовешки боклук никога не е бил българин. Навремето се кълнеше във вярност на КПСС, сега е пръв караварски ибрик.

Да си извади пари от жоба може всека заплата да я праща на посрайна

Поредния тъпак дето назначиха от козяк

Тагарев, мобилизирай соросоидите и ги води в Украйна!

Украйна да си бере сама плодовете...България не трябва да помага на фашистки и ксенофобски подобия на държави...такава държавоподобна територия е и Македония

Тагарев да даде личен пример и Да ОТИДЕ С КАЛАШНИК НА ФРОНТА

Спирам да плащам данъци у Бг, ще пазарувам в Сръбско два пъти седмично, да не давам нищо за посраина

Тоя е луд за връзване.

тия зорлем искат да възродшт СССР ....

Казвам ви, че трябва тея бързо да ги изметем, вече почнаха с наративите от удобните си кабинети, и дебело заплатени

Шило

Не мога да симпантизирам на тези, които скверняват български знамена. Как да съм с тези, които поругават гроба на Хан Кубрат? Каква подкрепа от мен могат да очакват тези, които в наделените от българи села и градове пишат :" Куфар-гара-София"?

Започна се .

Да си припомним какво каза Путин в края на 2021. България и Румъния трябва да излязат от НАТО или ще си ги взема. Е приседна му!

магарев и шаламанов винаги са били наведени слуги! втория сега ближе рани и крои планове как да прецака първия! алчни за власт! всичко е изтъргувано! сега и последните останки от БА да се готвят за път! След тях и резерва, запасняците за пушечно месо в украината! България умря!

na pechelivshite

Тагарев, ще трябва да го координираш това с главнокомандуващ ия на българската армия, не с Посолството. Алес клар?

Заклаха свинята! Кви, квиии!

дали и кой ще ги спре ?

ще плачем за служебното правителство...

Е МИТЮ СИ БЕЩЕ ПЪЛНА ПОДЛОГА НА МУНЧО !! ЗА 5 ЛЕВА РАБОТА НЕ СВЪРШИ !! ДЕБИЛ И НИЩОПРАВЕЦ !!

Мдааа язък за обикновения украинец...вързаха се на григовските игрички скачаха с фашистчетата на площадчетата в киевчето и сега си ева мамата....мълчаха кът утки кога фашистката хунта в киевчето бомбардираше Донбас и Луганск ...мълчаха кога спряха водата и тока на Крим...мълчаха за всичко ....и сега пак мълчат кога наркомана ги праща на сигурна смърт....

От посоля на Московия ли ви казват какво да пишете?

Магарев, не забравяй, че специалността ти е "Автоматика и Телемеханика", това си завършил, по това си писал дисертации, по това си станал доцент и професор. А отбраната ти е просто хоби, така че недей да си вярваш много!

Тагарев тебе ще те копат до остатъците от фашисткия кабинет през 1940-44 г. закопан до ТЕЦ София. Мръсен предател.

Тагарев, дай личен пример! Отивай доброволец! И ха дано!

ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРАТЕНО НА ФРОНТА, ПРОТИВ МОСКАЛИТЕ !

Почва се

Поплачи си. Не ми пречиш

E to e qsno

"България трябва да окаже помощ на Украйна, за да може да продължи контраофанзивата си и да освободи окупираните си територии. Това заяви новият министър на отбраната Тодор Тагарев" Те затова беше цялата тая гнусотия с тази гнусна коалиция, да дадат всичкото ни оръжие на Украйна и да пратят Ганьо да се бие там!

За тези, които искаха това правителство да подготвят децата, внуците си за пушечно месо в Украйна. Това се знаеше, очакваше, само тъпаците тук не го вдянаха. Айде бакалъм сега, подгответе децата си психически, че трябва да си дадат живота за нацистите и сатанистите от САЩ. Вкарахте си го 2 ката, нали?.. Майната ви? Грешниците плащат чрез децата си.

Парламентарна република сме все още. Мунчо да си направи Мунчостан в Русия !

Магарев е ново дълбоко дъно в съвременната история на България.

Този е опасен. От къде го изровиха. Не го вържат на кайшка от НС ще докара големи неприятности на Б-я. Срам, още не станал министър и Украйна в устата му. А, бе с.е.р.с.е.м кой те пита за това.