Открито е тялото на издирваната 23-годишна студентка

Тялото на изчезналата 23-годишна Вероника Здравкова бе намерено в река Янтра близо до гарата, където тя е била видяна за последен път, съобщиха БНР и "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Открито е тялото на издирваната 23-годишна студентка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Da pociva v mir dushata i.

ДА ПОЧИВА В МИР МИЛАТА ДУШИЦА В БЪЛГААРИЯ ТОВА СТАНА ВСЕКИДНЕВИЕ УЖАС - ДЕМОКРАЦИЯ БРАТЯ БЪЛГАРИ

Да почива в мир душата и.

mental scan ( нерегистриран ) 03.03.2015 15:21 взети са пари в брой, в момента се изпиват по път. вероятно се пътува с влак. довечера е последен срок за полицията. до 48 часа ще открият нов труп, ако не успеят. извършителят има помощици, присъди, криминални регистрации, тежки психически поражения вследствие на системно малтретиране. възраст 35 - 51, тъмна кожа, черна коса, пъстри очи, тясно чело, продълговата физиономия, ръст 165-175, оскубани вежди, коса над раменете. жертвата е била наблюдавана и е познавала бегло някои от извършителите. дрехите на жертвата са изгорени. Доста интересен пост вчера в 15:21ч. който потвърждава информации, появили се на по-късен етап...

национален празник, дете,стара столица център на българщината-безсмислено убийство, цигани= конфликт

на трети март убиват едно дете хвърлят го в Янтра до циганския квартал, на другия ден идва Коми и почва да мисли.Очевидно е че или циганите искат война или някой друг иска да направи вътрешен конфликт?Щото реакцията и на по интелигентните българи е ясна.

Мир на душата на Вероника Промени в НК и в прокуратурата. Избори за районни прокурори директно. Камери и засилено присъствие на полиция и възстановяване на Доброволни отряди/Национална Гвардия. По селата селска полиция/коджабаши. Нищо не е случайно - в БГ се води мека/хибридна война срещу българите и народа и то от комунистите и съветските им господари - за справка икономическа изолация, фалити и откъсване от руския пазар още от 1988г. Беззаконието и ик. унищожение е др. форма на по- разия/на персийски война/

Ето защо никога няма да празнувам 3-ти март!!!

Само да кажа, че най-големите поддръжници на сигани и турци са западните държави, не Русия! Организациите защитаващи ма*галите са предимно спонсорирани от хората на Сорос. Преходът беше извършен под западна диктовка, условията на Валутни Борд, смазващи икономиката ни, са наложени от Запад, не от Изток! Бог да прости момичето.

ти сигурен ли си це е мангал убиеца? а моце да е булгарин.

ако беше бЪлгарин тея стотина обитаващи жп гарата мангали щеха ли да мълчат като риби.

кой българин ще убие дете и ще го хвърли в Янтра.

Ей дайте ми вътрешно министерство и всички мангали във Велико Търново ще ги съберем на куп.

Сънародници, можете ли да кажете едно нещо, което да е НОРМАЛНО в държава, в която под закрила на политици и държавност стоят ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, МАФИОТИТЕ, КРАДЦИТЕ и ПРОДАЖНИЦИТЕ на цял един народ??? Задължителни са КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ и те ДА СЕ ПРИЛАГАТ ПУБЛИЧНО, само тогава ще се излекуват ИЗВРАТЕНИТЕ гореизброените!!! Народа да поеме съдбата си и да се БОРИМ ЗА ЖИВОТ, в който ще се наказват тези извратеняци, както е в Европейските държави!!! АЗ СЪМ ЗА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ! СТГА СМЕ СПАЛИ, защото от нашето безхаберие живеят само ИЗВТАРЕНИТЕ И КРАДЛИВИТЕ у нас!!!

чедо като не ти харесва хващай пушката , та и тука сега , то други решения явно няма.

Докато не почнат публични екзекуции като в Китай оправия няма да има!!!!!!!!!!!!!

Поредното читаво българско дете станало курбан на нарастващата армия от имбецили, завладяващи държавата ни! Светла й памет! Жалко, жалко за тази страна!

лоса работа. а аз си мислех çе подобни работи стават само тук в турция.

щоне си оправиш говора? Грък ли си? И дали по тази тема е уместно да иронизираш?

Много тъжно все на такива млади и готини хора да се случва... А всякакви ......... да се разхождат както си искат... Ама няма закони в тази държава, няма и хора. Затова и няма справедливост. Поне едно правосъдие в мрака да имаше. А то и това вече няма...

тажно за детето, наистина. голяма мака, ама хаиде да не намесваме това колко е хубава и млада. ако беше по-грозничка и по- вазрастна, по- леко ли щеше да е на родителите и? по-чиста ли щеше да е савестта на убииците? такива нща се случват на висчки, не само на хубавите, младите и успелите. жалко, че даржавата ни е такава калпава и не си варши работата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Zatova trqbva da si nosite noj i kato nqkoi se opita da napravi ne6to da go napravite na origami

Дано почива в мир това ангелче.Каква е тази наша орисия ,радвахме се ,че и в България ще има демокрация ,но надеждите ни се попариха .Управляват ни крадци и бандюги,какво добро може да очакваме.При такава голяма трагедия да споделя ,че и аз като си отидох на село за празниците заварих прозореца разбит и.....даже и полиция не потърсихме.Дано се намери някой да отмъсти за отнетия млад живот.

За бай Мангал, който живее мизерно в колиби край гарата някой сети ли се?!?!!

Независимо кой го е извършил, но аз бих изровила земята и този убиец няма да стигне жив до съда. Аз ще бъда правосъдието !!!

ти гледай така както си ги заубивала да не те намерят и тебе в някое дере

Има сериозни съмнения, че това го е извършил бившият й приятел. Разделили са се преди месец. А той я ревнувал и тормозил да се събират. Три годишна връзка са имали. Вече направо се чудя - кое е по-зловещо. Да те убие непознат или човек, който те е обичал три години. / ако все пак, това се окаже истина /

Много кофти и в двата варианта. Колкото до камерите и осветлението - вече не са необходими, никой няма да повтори на това място, а и хората ще са предпазливи. Аз друго се питам - как може да я търсят 3 дена, да знаят че там е минала за последно и да не я намерят, при положение че е открита от случаен човек там ?!?

Според мен, просто тялото е хвърлено после. А може би и да не е била убита, а държана някъде, първите дни. И онзи / онези, които са го сторили са се уплашили от полицаите наоколо... Не знам, но това си мисля аз. Може и да не е вярно, де!

Полицията е скопена още в 1992 г. Съдът е с вързани ръце поради написаните на коляно "демократични" закони (НК и НПК) от американски, английски, турски и еврейски посланници в края на 90 те години. А какво да кажем, за многобройните НПО-та, щедро финансирани от американската държава, които не дават да падне ромски косъм и потулват всички безобразия и изстъпления на циганите ?!

пишете глупости. Едва ли не момичето било виновно, щото минало оттам. Бог да го прости. Навремето аз и моите приятели сме се разхождали посред нощ къде ли не, ходили сме в пълен мрак по парковете, и никой не ме е нападал. Искахте демокрация-ето ви резултатите. Защото в БГ няма демокрация-има слободия. Ако имаше наказания за всеки, престъпил закона, нямаше да е така. Ама тук само за прават на човека се говори, че смъртното наказание не било хуманно ( аколко хуманна е била смъртта на горкото момиче?), че искат сега и да махнат доживотната присъда, че също не била хуманна. Дано го хванат скоро, и бащата малко да се превърне в Дред.

Да, искахме.И продължаваме да я искаме, защото в България все още нама истинска демокрация!

подобни случки са нормални за много демократични държави. това е положението

ква независимост чествате бре гяури...изнасилват ва убиват ва мангусти а боко ви тегли 16 милярда ...обонго да пусне няколко бомби и да се свърши с таз агония

Много съжалявам за момичето но случаят ми прилича на самоубийство. От снимките които показаха в блитц ясно се вижда че не изнасилено това момиче. А главата може би си е ударила при скачане от моста. Защо организираните се да протестират първо не изчакат какво ще кажат от разследването.

защо ще се съблича по бельо преди да се "самоубие" според теб

ялко за момичето.траябва да се сади обшината за нехаиството и кам ражона. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В Америка се оправдават с негрите, ние със циганите, а психопатите се разхождат

С различни фамилии

Технополис трябва да осигурява транспорт на служителите си, или да взема само хора, които разполагат със собствен транспорт, след като е на такова опасно и отдалечено място от града. Безумно е младо момиче да минава покрай цигански катуни и необитаеми горички и самотни градски гари , на които доста хора са били ограбени. И не плюйте по България! Днес в Англия бяха намерени части от тялото на 16 г. момиче , което се е прибирало от училище !!! Извергите и психопатите са навсякъде!!! Интересно защо се задействат през пролетта! Аз съвсем наскоро се спасих почти на косъм от един психопат, но доколкото знам е под наблюдение от службите от доста време. Само го чакат да извърши нещо нередно. Тъжно ми е, че един човешки живот може да бъде затрит по толкова жесток и нелеп начин! Страх ме е даже да вървя по улиците! Страх ме е от всеки мъж, който се заглежда по мен! Нека бъдем единни и си помагаме взаимно, но и да знаем, че ако не си помогнеш сам никой няма да ти помогне! Пред очите ми човек беше убит на пешеходна пътека от един изверг , който караше с висока скорост. Считайте, че хората , които станаха свидетели на това, го нападнаха и щяха да го убият с юмруци в главата. Добре , че веднага дойде полиция да го спаси! Страх ме е от всичко и от всеки!

Не, не е добре, че полицията е дошла веднага. Да не беше идвала. И за този психопат, който те е нападнал... Защо полицията го чака да извърши нещо, та да го прибере? Защо "компетентните" органи не са направили необходимото? може би за да не му нарушат правата? Абсурди, за които плащат невинните.

Може би това е целта - да ни доведат до постоянно отчаяние и завладяващ страх, които да ангажират непрестанно съзнанието и съществуването ни! А те (управляващите) да крадът на спокойствие! Бог да прости това нежно, красиво и невинно цвете, така рано прекършено от зловеща ръка! Почивай в мир!

Докато няма работещи правосъдие, полиция, и държава ще е така, държавните служители не служат на народа, а на собствените си интереси, престъпността процъвтява, но никой не го е грижа. Заспал овчи народ 137 години след освобождаването си. Повече щяхме да просперираме ако бяхме турски вилает или руска губерния. Не сме народ, а мърша!

Полицията е скопена още в 1992 г. Съдът е с вързани ръце поради написаните на коляно "демократични" закони (НК и НПК) от американски, английски, турски и еврейски посланници в края на 90 те години. А какво да кажем, за многобройните НПО-та, щедро финансирани от американската държава, които не дават да падне ромски косъм и потулват всички безобразия и изстъпления на циганите ?!

Има ли истински Българи в Търново ? Събудете се братя, не подписка, а ултиматум от 48 ч . за поставяне на камери и осветление по всички улици. И без оправдание, че Общината нямат пари . Бог да прости детето !

После ще ревеш че навсякъде те следят пък.. Угодия няма.

Що за идиотизъм-подписка за да се освети района!!!Подписка ,да има полицейски патрули!!!Престъпника тогава ще изкочи от друго място-пак неосветено и пак без полиция,и пак ще се подписваме за щуротии.За друго трябват подписки,за другооооо!

Искренни съболезнования на близките.

Най-вероятно тук са замесени цигани.

На връщане от Банско

Черни дни/години за България! Време на падение! Безвремие, в което можеш да видиш бившата си учителка да рови в кофите за смет, търсейки залък хляб! Безвремие, в което здравеопазването е превърнато в търговия, образованието бълва вишисти, които трудно се подписват, циганите бият доктори, влакове се разграбват в движение, старци(и не само) биват убивани за да им вземат "големите" пенсии, не се знаят стопаните на язовирите, съдии и прокурори строят хотели по морето! Безвремие, от което излизане, май няма! Радвай се на демокрацията, народе! Радвай се днес, щото си нямаш представа какво те чака утре! Жалко за момичето! Жалко за България!...

не бъркай демокрацията с политиката

Сигурно си от вишистите "които не могат да се подпишат"

ялко за булгаря *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Почивай в мир мило момиче. Как може човешкият вид да създава нищожества които да вършат подобни убииства. Да врил в ада узверг долен пумияски, който си извършил това долно деяние.

Момичето е атрактивно но дали това би било видно вечер...?Аз непременно освен мангустите бих поразпитал и всичките и приятели във фейсбук.

И какво? Ще си прави среща с някой от ФБ из гората в тъмницата покрай реката на път за вкъщи?!

Не просто може да е знаел че всеки ден минава от там и да я е следил.

Всеки, който е учил този град е наясно какви хора се разхождат и други работи правят по трасето ректорат, жп гара. Това е от години,чак сега ли се сетиха за подписка. Лично аз съм попадала в този район в много сложна ситуация и ако нямап късмет сигурно и аз щях да съм една от статистиката. Мир на праха и!!!!!!!!!!

най вероятно е било тъмно и тихо място отдалечено и с много възможности да избягаш и да се криеш чакайки жертва а целта е била жена с злато,накити и тн. първоначално престъпника е имал намерение обир но ако мацката се е панирала и е прераснало и в изнасилване а след това нещасника се е оплашил и... най вероятно е някой около 20 до 30 г от близките села и редовно пътува знае кога може да удари и да избяга на село. имал е и съучастник ц......е винаги са на тумби. не искам да съм на мястото на близките но се вижда че няма държава и трябва да премахнем сами гнилото. око за око зъб за зъб.

Още вчера ми се сви сърцето да прочета подобна в кавички празнична новина. Това което се случва в нашата родина е едно пълно безобразие във всяка една сфера на живота! Момичето учи, работи .. какво може да иска повече държавата от един млад човек? И какво му предлага в замяна - добро финансово настояще и бъдеще, сигурност, спокойствие, задравеопазване или може би достойна и сигурна пенсия? Искрено се надявам да му предложи на момичето посмъртно, поне, едно достойно възмездие. Но по този начин една държава не може да функционира, не може даже да съществува! И ако някои каже, че подобни неща се случват насвякъде, ще му отговоря, че спрямо броя на населението, броя само на публикуваните престъпления, инциденти и други безобразия в България е извън всякакви нормални граници! То не бяха шофьори прегазили деца с условни присъди, не бяха кражби за милиони безнаказани, и т.н. няма да изброявам. Сигурно и този, в случая, извършител ще се окаже добре известен, с множество в кавички регистрации в полицията. И после какво правим? Нищо! Само Трайчо Трайчев рони безутешен сълзи. Ама идва време, когато Трайчо ще вземе патлака и тогава вече ще се върнем пак в Средновековието, където май сме останали все още по ниво на интелект. Нямам думи просто, колко ми е болно от поредната трагедия, която не е само лична, но и на цялата ни нация.

Много жалко за хубавото момиче наистина. Ужасно нелепо. Но едно не мога да разбера - няма ли някакъв автобус от гарата до града, някаква маршрутка или просто такси - колко пари ще излезе за 1,5 км??? Защо е трябвало да си рискува живота да мине през гората, със сигурност е знаела колко е опасен този район... Наистина не разбирам...

Според товята логика хората не трябва изобщо да се разхождат по улиците.

Направо ми се Гади от повечето изказвания тук.

Аз ако чьи полицай участващ в разследването направо ще разкатая цяло Търново докато не изскочат имената на извършителите.А веднъж като се установят ще ги разкатая тях.

При добро разследване няма как да се измъкнат гадовете.Има отпечатъци а и като се разпитат повечко хора от махалата и се натиснат криминално проявените ще изскочи кой изведнъж е изчезнал променил е поведение и навици или се е похвалил.Детектори за всички състуденти колени и мангусти наоколо.Мен едно ме озадачава че не е било голо тялото а по бельо т.е е облечена след изнасилването ли?Възможно е да са я закапали и държали в близка къща или постройка а тялото да е хвърлено след това.

По новините зърнах за малко "рибаря", който е намерил трупа. Притеснен, но явно със съмнително поведение и като че ли малко не в ред. Нещо ми подсказва, че именно той е убиеца-изперкал старец с мръснишко подсъзнание. И фактът, че момичето е с рана на главата подсказва, че първо е приведена в безпомощно състояние. Млад мъж няма да постъпи така, само слаботелесен старец. Има такива типове, едва се тътрят, а подсвиркват на младите жени, иде ми да му грабна бастуна и да го запухам по главата. И този въобще няма вид на рибар, такъв един сгърчен и мята ръце неориентирано. А за момичето-милото е попаднало в лош момент на лошо място. Жалко, много жалко за нелепо отнетия млад живот, дано да не е осъзнала ужаса на посегателството срещу нея. Съчувствам на почернените родители, да имат сили да посрещат идните тежки дни, месеци, години. Дано органите на реда открият убиеца и правосъдието раздаде полагаемото. А Бог да прости детето и утеши изстрадалата му душичка!

Стига с това гадаене. Ако искаш да направиш лично разследване-започвай. Гарата знаеш къде е, работното място знаеш, рибаря знаеш кой е... действай.

ало пишман полицаиката спираи серялите

Тоя рибар едва се движи. На улицата неможе да я стигне ако побегне. Ако някой е почнал да я дърпа тя трябва да е викала и все някой ще е трябвало да я чуе.

толкова късно си в НЕТ-а, явно още неоправена, хапчетата са ти на масата, не изпити! Не е добре, Петрова, не е добре! Пийни ги, душко, и си легай. Пък белким сънуваш нещо.

добре, че душите ни изгореха още 1997-ма.

Случай максимум за три дни за милицията.

Милиционерите по живково време бяха гадове, но до сега вече да са хванали михлюзина и да го маризят в мазето. Милиционерите са ме маризили и мен доста пъти, че на млади години бях вагабонтин.

Малко са те маризили моето момче - и на стари години не си стока!

Че те при соца всички цигани ядяха бой по милициите, ти как искаш да ти се е разминало? Ама сега съвсем обнагляхте бе....

и все в главата са те удряли . затуй не си наред !

Какво бе, нали са намерили тялото, какво толкова се вълнуват? Я вижте там по 1 телешка пържола да купите на кучетата дето са намерили трупа за добре свършената работа. А така ли, рибар открил трупа? Хм...ми вижте тогава му купете пържола с гарнитура- гъбки, картофки, квото там обича. Ний нашта работа сме си я свършили. Който има претенции- да заповяда в МВР, да стане следовател, да разкрива престъпления и да залавя нарушители.

Миличките родители- гледах по телевизията преди няколко дни бащата как се разплака,господи дай им сили да преживеят този ад и тази огромна мъка .......къса ми се сърцето за тези хора

Мъката, която къса сърцето ми на хиляди парченца Никак не може да ме прекърши да спра да се боря за останалите живи, за да не станат и те жертви на непукизма на властите, които били уж независими, но от кого..

Да се върнем на сметките (защото рано или късно те ще ви бъдат представени). Та, имате ли данни, журналя, по колко средства се харчат за опазване на такива "боготворения", като мамино прасенце, парламентата, президентството, ахмак доганоглу и всички други лапачи на държавна копанкя и какво струва общественото опазване на сигурността, като при това искам да бъде сметната квотата в проценти на убити защитени "представители" и обикновена рая.