Коментари - Полицията осигури кордон за депутатите, за да напуснат парламента | Днес.dir.bg

Полицията осигури кордон за депутатите, за да напуснат парламента

Няколкочасовата блокада на парламента от протестиращите студенти не успя да попречи на депутатите да го напуснат безпрепятствено. Полицията осигури плътен кордон от храма „Св. Ал. Невски” до паметника на Незнайния воин. Задържани са преподавател и студенти, защото легнали пред колите на депутатите.

Обратно в новината

Коментари - Полицията осигури кордон за депутатите, за да напуснат парламента | Днес.dir.bg

Коментари

Ако тез вандали са бъдещето на Страната ни, жална ни майка още в бъдеще! Трябва да се изясни колко от вандалите са студенти и колко са си откровенни крими контингент! Първокурсниците да се изключат от ВУЗ, без право на записване в друг, а кримитата да влизат да копаят тунела под Шипка! Студентите, без една посетена лекция да вървят да следват на Запад! Там ги чакат с отворени обятия за нови вандалства!

Май....на....та ви, мърши/1875, населяващи булгаристан на доган. Предадохте Левски в услуга на султана. Поети и писатели ви обрисуваха и увековечиха мракобесните ви и робски, гадни душици. Днес, през 2013 г поднасяте на тепсия РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, "ЕВРОПЕЙСКАТА ДЪРЖАВА" В РЪЦЕТА НА ДОГАН. Колко са слугите на султана- пияндурски доган по държавните постове, главните, които управляват БУЛГАРИСТАН. Колко са???? С какво право, клика избрана от хора НЕЖИВЕЕЩИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОТ 30 ГОДИНИ, ГЛАСУВАЩИ В ТУРЦИЯ В СВОБОДНИ СПИСЪЦИ С ДОБАВЯНЕ НА ИМЕНА ИЗБРАХА Т.Н. ДПС ДА КОМАНДВА БЪЛГАРСКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ОБГРАДЕНО С МЕТАЛ И МИЛИЦИОНЕРИ. Сер гея, избра с гласовете на купените роми, дори не управлява, само слугува чинно. ЗАЩО, ТЕЗИ ГРАЖДАНИ ЖИВЕЕЩИ В ЧУЖДА ДЪРЖАВА, НЕЧЛЕНКА НА ЕС, И ГЛАСУВАЛИ ПО 5-6 ПЕТ-ШЕСТ ПЪТИ В ИЗБИРАТЕЛНИЯ ДЕН ОПРЕДЕЛИХА УПРАВЛЕНИЕТО НА БУЛГАРИСТАН НА ДОГАН. ДНЕС ДОПУСКАТЕ ТОВА, МЪРШИ РОБСКИ. ДОРИ И РОБИ НЕ СТЕ, ЗАЩОТО РОБА ВЪСТАВА ЗА СВОБОДАТА СИ. ВИЕ ПОДАРИХТЕ РОДИНАТА НА ЕДИН ФАЛШИФИКАТОР, НАГЪЛ, ЕДИН ОКУПАТОР НА ВСИЧКИТЕ ВЛАСТИ ВКЛ. И СЪДА, ЕДНИ ПРЕДАТЕЛИ СТОЯЩИ В "НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ" С ФАЛШИВИ ХИЛИДЯ ОТ ТУРЦИЯ, ЖИВЕЕЩИ В ТУРЦИЯ ГЛАСУВАЛИ ШЕСТ ПЪТИ ЕДНИ И СЪЩИ НЕГОВОРЕЩИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. БРАВО, Б Р А В О У Р О Д И ЖАЛКИ. Младите били неграмотни. Вие, червените бетони уродливи и нагли на всякакви нива помните ли БОТЕВ, ЛЕВСКИ, ВАЗОВ. Къде сте нещастници в 21 век, К Ъ Д Е В краката на измисления султан доган избран с фалшиви гласове. Къде са различните съдилища в булгаристан на доган, под шкембето на пеевски. Къде е будната журналистическа съвест, в ръцете на смешника ц.василев. Н А Р О Д Е ???? ПАК ПРЕДАДЕ ЛЕВСКИ КАКВО ПРАВИТЕ ЛИЦЕМЕРИ НИЩОЖНИ ПРЕД ПАМЕТНИКА МУ ПРИ ЛИЦИМЕРНИТЕ ЧЕСТВАНИЯ, КАКВО ЧЕСТВАТЕ - БУЛГАРИСТАН НА ДОГАН????

мая галева манолова, освободи предсрочно по своя инициатива продавача на човешка плът и бели робини, МАЛОЛЕТНИ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ зад граница, т.н. ВАНКО 1. Престъпничка уродлива

И МРЪСНА,ДОЛНА К..ВА.

Горките полицайчета- как ли се чувстват те -когато ги пускат да се бият срещу народа си

Този така наречен "експерт" по заемите- който е министър председател не може да бъде свален с народна "любов"-защото виждате силата е в управляващите. Някой са експерти по компроматите- вижте аферата Утотъргей в САЩ и как свалиха Клинтън с Моника Л. Давам идея.

само,че вместо МОНИКА,да им изпратим МОНЧО,защото те не се вълнуват от жени.

Снощи в едно студио -на едно предаване по телевизията предложиха следното-Ако се затвоят и блокират пътищата- ПЪТЯТ НА ХЕРОИНА от границите до Пловди, София и Варна- Олигарсите сами ще си свалят протежетата- сегашните управници-защото им провалят бизнеса и тъпрят икономически загуби.

Съгласен- видяхте ли какво стана в Турция- бисеров се прецака и турците веднага разбиха една фабрика за цигари с българо-помашки турски собственици на тяхна територия-внос на цигари без акциз на б-я

Направо съм шашната- аз съм на 50 години и съм живяла и по Живково време- толкова въоръжена до зъби полиция срещу мирни хора и то сруденти не съм виждала-Тези ще изтребят нашите деца. Толкова се страхуват за властта си и толкова искат да управляват и крадът- че колкото по бързо си отидат тогава ще върнем усмивките на лицата си - та дори и гладни!

Незнам защо,но действията на полицаите ме карат да правя асоциация със Червения площад! Явно нашето гномче е почерпило опит от другарчето си товарищь Путин за справяне с народната любов. Извън темата-моите съболезнования,пуснаха парното и дано тези които сега плюят студентите си харесат сметките за парно и ток? Колко жалко,че много хора са започнали да мислят с единствената си гънка,която се намила на няколко пръста от кръста им отзад.Слушайте си чалгата,гледайте си Слави,обществената порнография Вип брадър и ръкопляскайте на новия месия Бареков!!!! Я не сакам яз да съм добре ,я сакам Вуте да е зле.

,,Смелите" атакисти напуснаха първи Парламента с максимално възможна скорост. От подметките на Чукалов чак искачаха искри ... Атакистите сигурно поставиха рекорди в бягане по павета ... и при мъжете, и при жените.

ЗА ОТЛИЧНО ИЗПЪЛНЕНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, СЛЕДВАЩ ХОД - АРЕСТ И САНКЦИИ НА ДРЕБНИ БУШОНЧЕТА И НАЙ-ВЕЧЕ НА ГЛАВНИЯ ПЛАТЕЦ- ШАЛТЕРА, ОЩЕ ВЕДНЪЖ ОТЛИЧЕН НА ПОЛИЦАИТЕ

Снощи като гледах кадри от ,,протеста'' журналистите които предаваха на живо на няколко пъти казаха че полицията е повече от протестиращите. За какви масови протести говорим тогава и то само в един град.Поне да се бяха постарали повече организаторите на този цирк незнайно защо наречен протест.

Толкова си жалък,че няма на къде.Отдавна е известно,че броя на полицията в БГ е чудовищно огромен.Почти два пъти повече от армията.Ако си малко по-уменще разбереш каква тъпня си със такива разсъждения.

Не може да разбере не само защото не е умен, а обратното - защото е тъп!

На полицаите им плащат да са там!!!

Кордони от весели и щастливи полицаи с мъка- едвам едвам удържаха любящият народ който искаше да "удави"с обичта си народните избранници от ДПС, БСП и "веселяците" от Атака!!!!

днес кордонът ще бъде продължен до севернокорейската граница за да може любимците на народа безпрепятсвено да отплуват в свои води

Чакам Данчо Цонев:)

Борисов съм, чакали сте ме, идвам в най-скоро време, няма да ви излъжа...

...за разлика от днешните управляващи!

Добре, че се изнизах овреме!!!

Ментетата за 12.11.2013 Олигарски пълно менте премиер ДАНС менте служба за борба с Мафията Доган менте пенсионер Бисеров менте сам лапач БСП менте лява партия; ДПС менте независима и национална, АТАКА менте националисти; Политиката менте социална, Експертите менте експерти, масажисти и синтаксисти, Студентският съвет в Шумен менте платен съвет, Контрапротестът менте СИЛ-ов и Трактор-истки, Мая Турбото менте Костинброд; Хамстера пълно менте социалист, Местан Спектакъла менте турчин; Болен менте националист, Ники Дудука менте бивш журналист; Парламентът - менте цирк; Обещанията менте до ментето..... Белене - менте референдум, Само мургавите избиратели на БЕ СЕ ПЕ са истински, Бат Сали Гръмовержеца - истински....И циганизацията на България......Во главе със БЕ СЕ ПЕ

Прочетох, че полицаите са ритали студенти. Видях, ЧЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ СА БИЛИ И УДРЯЛИ БЪЛГАРСКИ СУДЕНТИ. БИЛИ СА Нашите деца, дето ги отгледахме, дето искаме да ги изучиме, искаме да са нашето и на държавата бъдещето, а те полицаите ги бият. ЗАЩО бе полицайчета биете тези които ви плащат заплатите? Много сте жалки! Полицаите са изпълнители, правят това което им се наредят-ритат удрят и др. НО КОЙ нареди на полицаите да ритат и удрят нашите деца, студентите, умните, образованите и БУДНИТЕ? В европейските държави отдавна студентите имат много привилегии и няма полицай, ОТ ЕВРОПА, който да си позволи неуважително отношение към студент. КОЙ В БЪЛГАРИЯ БИЕ СТУДЕНТИ? КОЙ В БЪЛГАРИЯ СЕ СТРАХУВА ОТ СТУДЕНТИТЕ И ЗАТОВА ГИ ПРЕБИВА ДО КРЪВ? КОЙ? КОЙ унищожава народа и държавата?

прибери си, възпитай децата и няма да ги бият

До 73 КОМУНИСТ Възпитах ги, уважаеми КОМУНИСТЕ, образовах ги и те напуснаха България. Кого ще експлоатираш и манипулираш след 2,3,5, 10 години? Скрий се ти нищожество, никому непотребно!

Всеки, който заплюе комунист, е отлично възпитан и съзнателен гражданин нна света. Всеки, който запрати домат или яйце по тъпите чутори на Манолова, Станишев и прочее гнус, показва правилно интелектуално развитие и ще бъде полезен гражданин на България и света. Всеки, който вярва на тези птологични лъжци, ще е лумпен на издржката на интелигенцията и бизнеса, които носят прогреса за Бългаиря. И е недостоен, неморален, ограничен до полуидиотизъм. Това е очевидно за тези, които имат интелекта над жиивотинския. За комунистите, които се позиционират под животиснксия интелект, това са неедоловими дедайли на фона на простащкия и примитивен катарзис от евентуалното равенство и социалното общество, което самите те порутиха до неузнаваемост с некадърността и простотията си. Долно семе - горчиви плодове. Длен ген - комунисти.

Госпожо, Жалки са тия, които подкокоросват децата ви д се занимават с глупости. Жалки са и тия които не проумяват даже и когато им кажем че това са глупости. Жалки ще са и децата ви когато един ден осъмнат употребени и изоставени, както постъпи СДС с нас 1990г

Hикои не вярва на тъпата ви мантра. Cдс на дс умря, времето е друго. Mладите и нормалните или ще управляват страната си, или ще ви я оставят да си отглеждате ц^игани и бежанци от арабия. избираи, човече.

Как разбра , че съм госпожа? КОЙ ТИ ГО КАЗА? КАЖИ КАК РАЗБРА, ЧЕ СЪМ ЖЕНА? КОЙ ТИ ГО КАЗА? ПО скоро ще получя отговор на въпроса кой назначи шеф на данс?Децата ми се спасиха от кочината България, но аз искам да я променя и те да се върнат. ОТМИНА времето ,когато ни плашехте! Гнус ме е от вас!

С прискърбие ви съобщаваме , че днес 12.11.2013г. почина продължаващия почти половин година ялов протест. Опелото ще се извърши след съгласуване със организаторите. Амин.

Човек вярва в това , което иска. Иска ви се протестите да спрат ,да ама не-продължават.На некролога не слагай дата и име , не се знае какво ще се наложи да пишеш в скоро време.

И ЗА ЦЕЛИТЕ ИМ ВМИРИСАНИ КРАДЛИВИ ФАМИЛИИ. ПОЛИЦАИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЧЕ СА ЗАСТАВЕНИ ДА БРАНЯТ ПОМИЯРИТЕ.

Зомбите на Пардю са най-големие помияри.

РАЗБРАХ ЧЕ И БИЛО ХУБАВО, ЧАК ТАТКО ТИ СЕ НАРЕДИЛ И ТОЙ....

Тепавичарска седянка Брей че хубава седянка! Тук русалка с бяла нянка, след Еректус се пробужда.... Фабер с Кисса са във нужда да гълчат със Граф, с Аман, хунвейбин и талибан. Паси 07.11.2013г. Поздравявям този форум! Лека ...

Алиосман Имамов (!) заяви по БНТК, че полицията трябва да прилага закона в пълната му сила спрямо онези, които го нарушават - имайки предвид протестиращите. Г-н Али...отново се подменя от вас , дето в момента седите в НС, местата на причина и следствие! Как имате "сурата" да обвинявате притестиращите , след като те протестират срещу вашето нарушаване - перманетно и нагло, безнаказано и отвратително не са мо на законите, но и на изконните човешки обичаи и принципи на обществото, при това вече години наред?! Къде смятате, че можете да се скриете, когато балонът се пукне И НАРОДЪТ , НЯМАЙКИ КАКВО ДА ГУБИ, ВИ ПОМЕТЕ?!

човек с името али въобще няма място в Българския парламент

За да има мир и никакви ексцесии, предлагам да се прокопаят канали под Народното Сьбрание вьв всички посоки и пльховете.... пардон депутатите начело с водача си (Сьсела ) да си пьлзят под земята, необезпокоявани от "народната любов " !!!!!! :-) :-) :-)

Не ги искам, много са нисши, ще засипя каналите със сода каустик. Надявам се да не ги срещна в света на по-нисшите от приматите.

Търсят си ги и трябва да си получат арест: Цял ден "ранобудни" студенти влизаха в сблъсъци с полицията пред НС.

Ама тоя пусти ГЕРБ била велика работа. Такава мощна сила ! Да намери милиони за подкупи на демонстранти, да организира хиляди по улиците, да докара стотици с рейсове, влакове, леки коли в София, , да привлече неуправляемите футболни фенове на протестите, да организира извън София масови протести по редица проблеми, да внуши на студентите да окупират Университета. Да накара палето Бареков да се изпоти от безсилие срещу Борисов и да се раздира от злоба и омраза, мислейки се за предстоящият Премиер или Президент и да загуби образа си на човек /може би не е добре момчето/ Защо да не гласуваме за такава мощна сила, след като я признават масово? Никога една партия не е признавана за толкова богата и мощна, както ГЕРБ. Да ни е честита !

по-умно не можа ли да измислиш? На теб нали ти плащат да пишеш тука.

Той не намери милионите, ами ги открадна от нас. Колко лентички иззрязаха за километри магистрали колкото на Станишев. А за тях източиха финансовия резерв на страната. Източиха и здравната каса, за да си осигурят възможността да теглят по- голеи кредити - че досрга е можело да теглят до 2 милиарда, а като депозират гаранзионна суа пред МВФ да могат да теглят до 7 милиарда. И кой знае колко още далавери, останали скрити от нас. Що тогава да не извадят пари за реинвестиране на идването им отново на власт? Ми те от там лапчосват!!!

да бе, откраднали ги парите за да ги дават на сульо и пульо по улици и площади. урод

Платените протестиращи са толкова жалки в ненормалните си опити да върнат един простак и престъпник , какъвто е Борисов на власт , че вече станаха Смешни . Такава паплач , каквато е протестиращата пасмина няма . Тези хора са потенциални а някои от тях пациенти на Психиатрията , тъй че ако такива , като тях са хората , които ще определят бъдещето на България Жална ни майка

глупав народ, глупави управлявасти...тунете си в мисеря. нестастнизи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

АДМИРАЦИЯ ЗА ПОЛСКАТА ПОЛИЦИЯ ,ДВОИНО ПО ГОЛЯМА ЗА БЪЛГАРСКАТА!!!!! За търпението което проявяват към проституиращите /я па я, море, така така/ "студенти" .Видях и една главица със светло кестенява до под раменете косица, със сиво палтенце ,да се блъска в полицаите но и с поглед да следи дали я снимат по телевизията!!!!!

Дето търпи всичко това, което му се случи през последните 24 год?! И какво още трябва да се случи: да се пренесе Туркеята в България, а нас да ни пратят на о-в Мадагаскар? Сопол нещастен...

Протестиращите студенти и граждани-всички трябва да отидем пред парламента и да стоим там докато тази престъпна власт не се махне, с добро или с лошо!!!

Само лесновнушаеми генетично празни кратуни отиват там :)

Въргалящите се по жълтите павета т. нар. самообявили се за "ранобудни студенти" са всъщност гадни гербери. Да бъдат изметени с фадроми.

А защо не се изнесат комунягите и фесовете?

Манго бре , "зами" ли, дубарата, премахна ли "зрунзулиците", като я подаваш!

За 5 месеца протести полицаите КАТАЛЯСАХА да пазят КРАДЛИВИТЕ комунисти и турци--ИЗНЕРВЕНИ са!! Днес на протеста се ЧУ по една от станциите на полицаите: Който пропусне протестиращ ДА СЕ СЧИТА УВОЛНЕН!!! Ето така министъра на вътрешните работи ЦАКА хората си!!!МРЪСНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАПЛАЧ ТРЯБВА ДА И З Ч Е З Н Е за винаги

МРЪСНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАПЛАЧ ТРЯБВА ДА И З Ч Е З Н Е: Бойко Борисов комунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов-син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачевапартиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов-син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатовсин на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков-стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова -дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова-внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,

Щом са червени, значи са Ваши и значи няма от какво да се притеснявате - като вземат властта пак ще сте Вие управляващи! Кротко си стойте и няма от какво да Ви е страх! Бойко е джентълмен! Доказа го!

СКОПЕЦ.

Забелязвам, че старите "дискотеки" /флаш лампите /-от полицейските коли в САЩ са качени на таваните БГ полицейски коли. Абе това Америка от всичко пари прави. Защо не снабдиха БГ полицията с новите ЛЕД флаш лампи ами пробутаха старите. И за виза в Амер посолство от 100 лева таксата нарастна на 250 лв, независимо дали дават виза или не.

За жалост не са дали електрошокове на полицаите за озаптяване на анархистите по жълтите павета

Току що пияницата Вежди Рашидов каза, че протестиращите искат това което искат ГЕРБ. Ето кой плаща това . "Множеството" са около 500 лумпени, а студентите са около 40 човека. Браво БТВ, които ни дават нереална представа за броя на протестиращите и за това колко са "мирни".

кажи бе кажи кой си

Tani4ka69

Кой......кой ...кой ми сра в гащите

Към Камен- И на мен не ми се вярва, че това което гледам е вярно, но такива като Станишката, Тиквата, Доган, Костов и компания ни докараха до там ! Наистина УЖАС !!!

Добре а според Вас , кой трябва да ни управлява , но кажете с Имена а не само с пожелания ..Моля....

Не ме интересува коя ще е партията. Да изкарат истински хора, а не кадри на ДС и на мафията. От там нататък ако иска пак БСП да са на власт. Проблемът на тия партии не е в програмите и идеологиите а в пълната липса на такива.

Разкритията стават все по-гадни! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Иван Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. След затвора, Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Иван Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Иван Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни! Иван Костов (а не Мадридският Кретен Симеон) продаде евтино БТК и врътна неизгодно БГ-дълга. Бетонира Черноморието. Сега съди България, че държавата се бъзика с имотите му. Костови хора (а не на Мадридския Кретен Симеон) са Любка Качакова-срамната, малкото Василев, Хачикян и чаровната Долорес Арсенова. Даже и Влахов - един чудесен мъж... Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

Неизвестен българин,християнин,никога не е членувал в някаква си партия.....а кажете ми дами и господа,тези си отиват,кой идва???? С какво ще бъде по-различен от сегашните управляващи......управляват парите,не партии и имена.Жалко но факт.

червени дебили, народа ви мрази

Бойко Борисов е доста малоумен за да си дава сметка какво прави, но се надявам, че много скоро всичко ще се обърне срещу него. Вместо да си решаваме проблемите в държавата, нас ни разиграва един шизофреник.

Този протестърски цирк не искам да го гледам ! Защо ли не се учудвам, че мутрата ББ, не може да измисли нещо , което да е в полза на всички българи, а не само за него и любимата му !!!

ЦИРКА Е ВЪТРЕ В ПАРЛАМЕНТА, А НЕ ОТВЪН ДРУЖЕ! ЗАПОМНИ ГО АКО НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРОУМЕЕШ!!!

Товарищи, 1944г. бяхте за преврата, а сега сте против. Почему?

Потому что вы дебилы.

Хулигани Лумпените -хулигани, все от някой неразбрани, все от някой те са бити, Много знаят им зурлите... Кой паветата разхвърля? Знаци ,плочки кой изхвърля? Кой с полиция се бие? Хулиганите сте ВИЕ!!! Саша, Генов са на сянка. В Интернета: тиха дрямка! Вие кряскате среднощ, и за вас закона лош! Паси,10.09.2013

Tani4ka69

Браво.

Ще те навестя когато най не ме очакваш ....

Татчанка мила ненгльедная, БРАВО ще викаш на мъжко магаре, като те опъне. А ПОСРИ-то е слаба ракия, няма да тисвърши работа!

Да бе, де да има хулигани, а в парламета великани там надоло по листата пуска си мъзгага Охльо Бохлю а децата чакат великаните да се преборят с хулиганите и радосни да станат пак даецата.

Наистина в момента в България няма политическа алтернатива!НО това не значи,че трябва да търпим моментните боклуци!!!ОСТАВКА!!!!

Какво знаехме за Росен Плевнелиев, преди да стане министър? Абсолютно нищо. Какво знаехме за него, преди да стане президент? Че е най-успешният министър и любимец на Бойко Борисов. Това стана, след като другият най-успешен министър и любимец, Цветан Цветанов, се превърна в заплаха за самия Борисов. Помните ли, че в първата половина на мандата на ГЕРБ борбата с престъпността беше най-голямата им гордост, а рейтингът на Цветанов стана по-висок от този на неговия началник? Точно тогава магистралите изместиха престъпността в пропагандната машина на ГЕРБ и изгря звездата на Росен Плевнелиев. Той буквално бе назначен за президент от Борисов, който се отказа в последния момент да се кандидатира лично.

Добре де, оставка и дай да правим избори всеки месец и какво ще стане????? Изглежда нашите студенти са тотални кретени или хулигани? Дай да протестираме и да видим как ще нарастне БВП, жизненото равнище и т.н., ако някой каже как ще стане това - супер...

НЕ МОЖЕМЕ ДА ПОЗВОЛИМЕ ДА БИЯТ ДЕЦАТА НИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Както казваше ексПремиер Борисов: ще ги биемЕ, ще им платимЕ, ще продадемЕ, ще направимЕ, ще построимЕ, ще отворимЕ, ще получимЕ, ама май и ще си ходимЕ...ЗАВИНАГИ.

АМАН ОТ ТУРСКИ И ЦИГАНСКО ГЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ!!!!

???

От кои са минусчетата на коментара ти! Не са турчета, нито БСП-ари, а едни хубави хора , съплеменници на Станишевото...

КЪДЕ СЕ ЧУЛО И ВИДЯЛО ПО ШИРОКИЯ БЯЛ СВЯТ НАЕТИТЕ ДА СЛУЖАТ НА НАРОДА, ЗАКЛЕЛИ СЕ В ТОВА ДА НЕ ЧУВАТ И ДА НЕ ИМ ПУКА ОТ СЪЩИЯ ТОЗИ НАРОД, КОЙТО Е ТЕХНИЯТ РАБОТОДАТЕЛ КОЙТО ИМ ПЛАЩА. И ДА ЖИВЕЯТ КАТО ЦАРЧЕТА И ДА СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕВИЖДАТ КАКВО СТАВА В МИЛАТА НИ ТАТКОВИНА ВСЕ ЕДНО НЕ Е И ТЯХНА.ДАЖЕ ДА ГО БИЯТ Е БАРОВЦИ СА ТЕ, НО ВСИЧКО ИМА КРАЙ, И ТОЙ СЪМ СИГУРЕН , ЧЕ НЯМА ДА ИМ ХАРЕСА МНОГО ЩЕ ГИ БОЛИ И ДЪЛГО ЩЕ СИ БЛИЖАТ РАНИТЕ, НО КАТО СА ПО ТЪПИ ОТ ПАЙМУНКАТА, КОЯТО ВИНАГИ СИ МЕРИ ОРЕХЧЕТО НА ДУПЕТО ПРЕДИ ДА ГО ЛАПНЕ ПРОБЛЕМА Е ТЕХЕН.ЗА СЪЖАЛЕНИИ ОТ ЦЪРВУЛ Е ТРУДНО ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО ДА СТАНЕ ТРАНДАФОР ВИНАГИ МИРИШЕ.

това ли е народа една шепа агресивни лумпени

ОС-ранчо, народът да не ти е дал пълномощно, че говориш от негово име? Или за народ се имате само вие дето ходите по жълтите павета? Имаше избори и тез, които спечелиха най-много гласове, се коалираха и управляват. Какво да направим, че разни мушмороци не можаха да влязат в НС? Да работят, да агитират, да убеждават, да предлагат идеи, а не да бъзикат разни глуповати младежи и да ги подтикват към анархия.

ЖОРКО ЖОРКОО И ВСИЧКИ ЖОРКОВЦИ УСЕЩАМ, ЧЕ ВИ ОБХВАЩА ПАНИКА А ИМА И ЗАЩО.НЯМА ЖЪЛТИ, НЯМА БЕЛИ СЕ СА СИ ПАВЕТА И ВСИЧКИ ХОДИМЕ ПО ТЯХ, НО НА НЯКОИ ЩЕ ИМ ПРИПАРИ ПОД КРАЧЕТАТА И ПОЗНАЙ ОТ ПЪРВИ ПЪТ НА КОИ ОТ НАС.КАЗВАТ,ЧЕ ПРИЗНАТ ГРЯХ НЕ Е ГРЯХ,НО СИ Е ГРЯХ А ГРЕХА НЯМА ДАВНОСТ ВИНАГИ СЕ НАКАЗВА. ЖОРКОВЦИ ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ ТОВА МНОГО ДОБРЕ А ОТ СЕГА НАТАТАК СЕ ОПИТАЙТЕ ДА СПИТЕ СПОКОЙНО С ТАЗИ МИСЪЛ ПОД ВЪЗГЛАВНИЦАТА КОЛКОТО И ПУХНАВА ДА Е ТЯ.

ОГРОМНО ЗЛО СТОРИХ НА НАРОДА, ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА БОРИСОВ.

Коментари - Полицията осигури кордон за депутатите, за да напуснат парламента | Днес.dir.bg

Полицията осигури кордон за депутатите, за да напуснат парламента

Няколкочасовата блокада на парламента от протестиращите студенти не успя да попречи на депутатите да го напуснат безпрепятствено. Полицията осигури плътен кордон от храма „Св. Ал. Невски” до паметника на Незнайния воин. Задържани са преподавател и студенти, защото легнали пред колите на депутатите.

Обратно в новината

Коментари - Полицията осигури кордон за депутатите, за да напуснат парламента | Днес.dir.bg

Коментари

Ако тез вандали са бъдещето на Страната ни, жална ни майка още в бъдеще! Трябва да се изясни колко от вандалите са студенти и колко са си откровенни крими контингент! Първокурсниците да се изключат от ВУЗ, без право на записване в друг, а кримитата да влизат да копаят тунела под Шипка! Студентите, без една посетена лекция да вървят да следват на Запад! Там ги чакат с отворени обятия за нови вандалства!

Май....на....та ви, мърши/1875, населяващи булгаристан на доган. Предадохте Левски в услуга на султана. Поети и писатели ви обрисуваха и увековечиха мракобесните ви и робски, гадни душици. Днес, през 2013 г поднасяте на тепсия РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, "ЕВРОПЕЙСКАТА ДЪРЖАВА" В РЪЦЕТА НА ДОГАН. Колко са слугите на султана- пияндурски доган по държавните постове, главните, които управляват БУЛГАРИСТАН. Колко са???? С какво право, клика избрана от хора НЕЖИВЕЕЩИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОТ 30 ГОДИНИ, ГЛАСУВАЩИ В ТУРЦИЯ В СВОБОДНИ СПИСЪЦИ С ДОБАВЯНЕ НА ИМЕНА ИЗБРАХА Т.Н. ДПС ДА КОМАНДВА БЪЛГАРСКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ОБГРАДЕНО С МЕТАЛ И МИЛИЦИОНЕРИ. Сер гея, избра с гласовете на купените роми, дори не управлява, само слугува чинно. ЗАЩО, ТЕЗИ ГРАЖДАНИ ЖИВЕЕЩИ В ЧУЖДА ДЪРЖАВА, НЕЧЛЕНКА НА ЕС, И ГЛАСУВАЛИ ПО 5-6 ПЕТ-ШЕСТ ПЪТИ В ИЗБИРАТЕЛНИЯ ДЕН ОПРЕДЕЛИХА УПРАВЛЕНИЕТО НА БУЛГАРИСТАН НА ДОГАН. ДНЕС ДОПУСКАТЕ ТОВА, МЪРШИ РОБСКИ. ДОРИ И РОБИ НЕ СТЕ, ЗАЩОТО РОБА ВЪСТАВА ЗА СВОБОДАТА СИ. ВИЕ ПОДАРИХТЕ РОДИНАТА НА ЕДИН ФАЛШИФИКАТОР, НАГЪЛ, ЕДИН ОКУПАТОР НА ВСИЧКИТЕ ВЛАСТИ ВКЛ. И СЪДА, ЕДНИ ПРЕДАТЕЛИ СТОЯЩИ В "НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ" С ФАЛШИВИ ХИЛИДЯ ОТ ТУРЦИЯ, ЖИВЕЕЩИ В ТУРЦИЯ ГЛАСУВАЛИ ШЕСТ ПЪТИ ЕДНИ И СЪЩИ НЕГОВОРЕЩИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. БРАВО, Б Р А В О У Р О Д И ЖАЛКИ. Младите били неграмотни. Вие, червените бетони уродливи и нагли на всякакви нива помните ли БОТЕВ, ЛЕВСКИ, ВАЗОВ. Къде сте нещастници в 21 век, К Ъ Д Е В краката на измисления султан доган избран с фалшиви гласове. Къде са различните съдилища в булгаристан на доган, под шкембето на пеевски. Къде е будната журналистическа съвест, в ръцете на смешника ц.василев. Н А Р О Д Е ???? ПАК ПРЕДАДЕ ЛЕВСКИ КАКВО ПРАВИТЕ ЛИЦЕМЕРИ НИЩОЖНИ ПРЕД ПАМЕТНИКА МУ ПРИ ЛИЦИМЕРНИТЕ ЧЕСТВАНИЯ, КАКВО ЧЕСТВАТЕ - БУЛГАРИСТАН НА ДОГАН????

мая галева манолова, освободи предсрочно по своя инициатива продавача на човешка плът и бели робини, МАЛОЛЕТНИ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ зад граница, т.н. ВАНКО 1. Престъпничка уродлива

И МРЪСНА,ДОЛНА К..ВА.

Горките полицайчета- как ли се чувстват те -когато ги пускат да се бият срещу народа си

Този така наречен "експерт" по заемите- който е министър председател не може да бъде свален с народна "любов"-защото виждате силата е в управляващите. Някой са експерти по компроматите- вижте аферата Утотъргей в САЩ и как свалиха Клинтън с Моника Л. Давам идея.

само,че вместо МОНИКА,да им изпратим МОНЧО,защото те не се вълнуват от жени.

Снощи в едно студио -на едно предаване по телевизията предложиха следното-Ако се затвоят и блокират пътищата- ПЪТЯТ НА ХЕРОИНА от границите до Пловди, София и Варна- Олигарсите сами ще си свалят протежетата- сегашните управници-защото им провалят бизнеса и тъпрят икономически загуби.

Съгласен- видяхте ли какво стана в Турция- бисеров се прецака и турците веднага разбиха една фабрика за цигари с българо-помашки турски собственици на тяхна територия-внос на цигари без акциз на б-я

Направо съм шашната- аз съм на 50 години и съм живяла и по Живково време- толкова въоръжена до зъби полиция срещу мирни хора и то сруденти не съм виждала-Тези ще изтребят нашите деца. Толкова се страхуват за властта си и толкова искат да управляват и крадът- че колкото по бързо си отидат тогава ще върнем усмивките на лицата си - та дори и гладни!

Незнам защо,но действията на полицаите ме карат да правя асоциация със Червения площад! Явно нашето гномче е почерпило опит от другарчето си товарищь Путин за справяне с народната любов. Извън темата-моите съболезнования,пуснаха парното и дано тези които сега плюят студентите си харесат сметките за парно и ток? Колко жалко,че много хора са започнали да мислят с единствената си гънка,която се намила на няколко пръста от кръста им отзад.Слушайте си чалгата,гледайте си Слави,обществената порнография Вип брадър и ръкопляскайте на новия месия Бареков!!!! Я не сакам яз да съм добре ,я сакам Вуте да е зле.

,,Смелите" атакисти напуснаха първи Парламента с максимално възможна скорост. От подметките на Чукалов чак искачаха искри ... Атакистите сигурно поставиха рекорди в бягане по павета ... и при мъжете, и при жените.

ЗА ОТЛИЧНО ИЗПЪЛНЕНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, СЛЕДВАЩ ХОД - АРЕСТ И САНКЦИИ НА ДРЕБНИ БУШОНЧЕТА И НАЙ-ВЕЧЕ НА ГЛАВНИЯ ПЛАТЕЦ- ШАЛТЕРА, ОЩЕ ВЕДНЪЖ ОТЛИЧЕН НА ПОЛИЦАИТЕ

Снощи като гледах кадри от ,,протеста'' журналистите които предаваха на живо на няколко пъти казаха че полицията е повече от протестиращите. За какви масови протести говорим тогава и то само в един град.Поне да се бяха постарали повече организаторите на този цирк незнайно защо наречен протест.

Толкова си жалък,че няма на къде.Отдавна е известно,че броя на полицията в БГ е чудовищно огромен.Почти два пъти повече от армията.Ако си малко по-уменще разбереш каква тъпня си със такива разсъждения.

Не може да разбере не само защото не е умен, а обратното - защото е тъп!

На полицаите им плащат да са там!!!

Кордони от весели и щастливи полицаи с мъка- едвам едвам удържаха любящият народ който искаше да "удави"с обичта си народните избранници от ДПС, БСП и "веселяците" от Атака!!!!

днес кордонът ще бъде продължен до севернокорейската граница за да може любимците на народа безпрепятсвено да отплуват в свои води

Чакам Данчо Цонев:)

Борисов съм, чакали сте ме, идвам в най-скоро време, няма да ви излъжа...

...за разлика от днешните управляващи!

Добре, че се изнизах овреме!!!

Ментетата за 12.11.2013 Олигарски пълно менте премиер ДАНС менте служба за борба с Мафията Доган менте пенсионер Бисеров менте сам лапач БСП менте лява партия; ДПС менте независима и национална, АТАКА менте националисти; Политиката менте социална, Експертите менте експерти, масажисти и синтаксисти, Студентският съвет в Шумен менте платен съвет, Контрапротестът менте СИЛ-ов и Трактор-истки, Мая Турбото менте Костинброд; Хамстера пълно менте социалист, Местан Спектакъла менте турчин; Болен менте националист, Ники Дудука менте бивш журналист; Парламентът - менте цирк; Обещанията менте до ментето..... Белене - менте референдум, Само мургавите избиратели на БЕ СЕ ПЕ са истински, Бат Сали Гръмовержеца - истински....И циганизацията на България......Во главе със БЕ СЕ ПЕ

Прочетох, че полицаите са ритали студенти. Видях, ЧЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ СА БИЛИ И УДРЯЛИ БЪЛГАРСКИ СУДЕНТИ. БИЛИ СА Нашите деца, дето ги отгледахме, дето искаме да ги изучиме, искаме да са нашето и на държавата бъдещето, а те полицаите ги бият. ЗАЩО бе полицайчета биете тези които ви плащат заплатите? Много сте жалки! Полицаите са изпълнители, правят това което им се наредят-ритат удрят и др. НО КОЙ нареди на полицаите да ритат и удрят нашите деца, студентите, умните, образованите и БУДНИТЕ? В европейските държави отдавна студентите имат много привилегии и няма полицай, ОТ ЕВРОПА, който да си позволи неуважително отношение към студент. КОЙ В БЪЛГАРИЯ БИЕ СТУДЕНТИ? КОЙ В БЪЛГАРИЯ СЕ СТРАХУВА ОТ СТУДЕНТИТЕ И ЗАТОВА ГИ ПРЕБИВА ДО КРЪВ? КОЙ? КОЙ унищожава народа и държавата?

прибери си, възпитай децата и няма да ги бият

До 73 КОМУНИСТ Възпитах ги, уважаеми КОМУНИСТЕ, образовах ги и те напуснаха България. Кого ще експлоатираш и манипулираш след 2,3,5, 10 години? Скрий се ти нищожество, никому непотребно!

Всеки, който заплюе комунист, е отлично възпитан и съзнателен гражданин нна света. Всеки, който запрати домат или яйце по тъпите чутори на Манолова, Станишев и прочее гнус, показва правилно интелектуално развитие и ще бъде полезен гражданин на България и света. Всеки, който вярва на тези птологични лъжци, ще е лумпен на издржката на интелигенцията и бизнеса, които носят прогреса за Бългаиря. И е недостоен, неморален, ограничен до полуидиотизъм. Това е очевидно за тези, които имат интелекта над жиивотинския. За комунистите, които се позиционират под животиснксия интелект, това са неедоловими дедайли на фона на простащкия и примитивен катарзис от евентуалното равенство и социалното общество, което самите те порутиха до неузнаваемост с некадърността и простотията си. Долно семе - горчиви плодове. Длен ген - комунисти.

Госпожо, Жалки са тия, които подкокоросват децата ви д се занимават с глупости. Жалки са и тия които не проумяват даже и когато им кажем че това са глупости. Жалки ще са и децата ви когато един ден осъмнат употребени и изоставени, както постъпи СДС с нас 1990г

Hикои не вярва на тъпата ви мантра. Cдс на дс умря, времето е друго. Mладите и нормалните или ще управляват страната си, или ще ви я оставят да си отглеждате ц^игани и бежанци от арабия. избираи, човече.

Как разбра , че съм госпожа? КОЙ ТИ ГО КАЗА? КАЖИ КАК РАЗБРА, ЧЕ СЪМ ЖЕНА? КОЙ ТИ ГО КАЗА? ПО скоро ще получя отговор на въпроса кой назначи шеф на данс?Децата ми се спасиха от кочината България, но аз искам да я променя и те да се върнат. ОТМИНА времето ,когато ни плашехте! Гнус ме е от вас!

С прискърбие ви съобщаваме , че днес 12.11.2013г. почина продължаващия почти половин година ялов протест. Опелото ще се извърши след съгласуване със организаторите. Амин.

Човек вярва в това , което иска. Иска ви се протестите да спрат ,да ама не-продължават.На некролога не слагай дата и име , не се знае какво ще се наложи да пишеш в скоро време.

И ЗА ЦЕЛИТЕ ИМ ВМИРИСАНИ КРАДЛИВИ ФАМИЛИИ. ПОЛИЦАИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЧЕ СА ЗАСТАВЕНИ ДА БРАНЯТ ПОМИЯРИТЕ.

Зомбите на Пардю са най-големие помияри.

РАЗБРАХ ЧЕ И БИЛО ХУБАВО, ЧАК ТАТКО ТИ СЕ НАРЕДИЛ И ТОЙ....

Тепавичарска седянка Брей че хубава седянка! Тук русалка с бяла нянка, след Еректус се пробужда.... Фабер с Кисса са във нужда да гълчат със Граф, с Аман, хунвейбин и талибан. Паси 07.11.2013г. Поздравявям този форум! Лека ...

Алиосман Имамов (!) заяви по БНТК, че полицията трябва да прилага закона в пълната му сила спрямо онези, които го нарушават - имайки предвид протестиращите. Г-н Али...отново се подменя от вас , дето в момента седите в НС, местата на причина и следствие! Как имате "сурата" да обвинявате притестиращите , след като те протестират срещу вашето нарушаване - перманетно и нагло, безнаказано и отвратително не са мо на законите, но и на изконните човешки обичаи и принципи на обществото, при това вече години наред?! Къде смятате, че можете да се скриете, когато балонът се пукне И НАРОДЪТ , НЯМАЙКИ КАКВО ДА ГУБИ, ВИ ПОМЕТЕ?!

човек с името али въобще няма място в Българския парламент

За да има мир и никакви ексцесии, предлагам да се прокопаят канали под Народното Сьбрание вьв всички посоки и пльховете.... пардон депутатите начело с водача си (Сьсела ) да си пьлзят под земята, необезпокоявани от "народната любов " !!!!!! :-) :-) :-)

Не ги искам, много са нисши, ще засипя каналите със сода каустик. Надявам се да не ги срещна в света на по-нисшите от приматите.

Търсят си ги и трябва да си получат арест: Цял ден "ранобудни" студенти влизаха в сблъсъци с полицията пред НС.

Ама тоя пусти ГЕРБ била велика работа. Такава мощна сила ! Да намери милиони за подкупи на демонстранти, да организира хиляди по улиците, да докара стотици с рейсове, влакове, леки коли в София, , да привлече неуправляемите футболни фенове на протестите, да организира извън София масови протести по редица проблеми, да внуши на студентите да окупират Университета. Да накара палето Бареков да се изпоти от безсилие срещу Борисов и да се раздира от злоба и омраза, мислейки се за предстоящият Премиер или Президент и да загуби образа си на човек /може би не е добре момчето/ Защо да не гласуваме за такава мощна сила, след като я признават масово? Никога една партия не е признавана за толкова богата и мощна, както ГЕРБ. Да ни е честита !

по-умно не можа ли да измислиш? На теб нали ти плащат да пишеш тука.

Той не намери милионите, ами ги открадна от нас. Колко лентички иззрязаха за километри магистрали колкото на Станишев. А за тях източиха финансовия резерв на страната. Източиха и здравната каса, за да си осигурят възможността да теглят по- голеи кредити - че досрга е можело да теглят до 2 милиарда, а като депозират гаранзионна суа пред МВФ да могат да теглят до 7 милиарда. И кой знае колко още далавери, останали скрити от нас. Що тогава да не извадят пари за реинвестиране на идването им отново на власт? Ми те от там лапчосват!!!

да бе, откраднали ги парите за да ги дават на сульо и пульо по улици и площади. урод

Платените протестиращи са толкова жалки в ненормалните си опити да върнат един простак и престъпник , какъвто е Борисов на власт , че вече станаха Смешни . Такава паплач , каквато е протестиращата пасмина няма . Тези хора са потенциални а някои от тях пациенти на Психиатрията , тъй че ако такива , като тях са хората , които ще определят бъдещето на България Жална ни майка

глупав народ, глупави управлявасти...тунете си в мисеря. нестастнизи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

АДМИРАЦИЯ ЗА ПОЛСКАТА ПОЛИЦИЯ ,ДВОИНО ПО ГОЛЯМА ЗА БЪЛГАРСКАТА!!!!! За търпението което проявяват към проституиращите /я па я, море, така така/ "студенти" .Видях и една главица със светло кестенява до под раменете косица, със сиво палтенце ,да се блъска в полицаите но и с поглед да следи дали я снимат по телевизията!!!!!

Дето търпи всичко това, което му се случи през последните 24 год?! И какво още трябва да се случи: да се пренесе Туркеята в България, а нас да ни пратят на о-в Мадагаскар? Сопол нещастен...

Протестиращите студенти и граждани-всички трябва да отидем пред парламента и да стоим там докато тази престъпна власт не се махне, с добро или с лошо!!!

Само лесновнушаеми генетично празни кратуни отиват там :)

Въргалящите се по жълтите павета т. нар. самообявили се за "ранобудни студенти" са всъщност гадни гербери. Да бъдат изметени с фадроми.

А защо не се изнесат комунягите и фесовете?

Манго бре , "зами" ли, дубарата, премахна ли "зрунзулиците", като я подаваш!

За 5 месеца протести полицаите КАТАЛЯСАХА да пазят КРАДЛИВИТЕ комунисти и турци--ИЗНЕРВЕНИ са!! Днес на протеста се ЧУ по една от станциите на полицаите: Който пропусне протестиращ ДА СЕ СЧИТА УВОЛНЕН!!! Ето така министъра на вътрешните работи ЦАКА хората си!!!МРЪСНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАПЛАЧ ТРЯБВА ДА И З Ч Е З Н Е за винаги

МРЪСНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАПЛАЧ ТРЯБВА ДА И З Ч Е З Н Е: Бойко Борисов комунист, баща му служител от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов-син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачевапартиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов-син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатовсин на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков-стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова -дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова-внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,

Щом са червени, значи са Ваши и значи няма от какво да се притеснявате - като вземат властта пак ще сте Вие управляващи! Кротко си стойте и няма от какво да Ви е страх! Бойко е джентълмен! Доказа го!

СКОПЕЦ.

Забелязвам, че старите "дискотеки" /флаш лампите /-от полицейските коли в САЩ са качени на таваните БГ полицейски коли. Абе това Америка от всичко пари прави. Защо не снабдиха БГ полицията с новите ЛЕД флаш лампи ами пробутаха старите. И за виза в Амер посолство от 100 лева таксата нарастна на 250 лв, независимо дали дават виза или не.

За жалост не са дали електрошокове на полицаите за озаптяване на анархистите по жълтите павета

Току що пияницата Вежди Рашидов каза, че протестиращите искат това което искат ГЕРБ. Ето кой плаща това . "Множеството" са около 500 лумпени, а студентите са около 40 човека. Браво БТВ, които ни дават нереална представа за броя на протестиращите и за това колко са "мирни".

кажи бе кажи кой си

Tani4ka69

Кой......кой ...кой ми сра в гащите

Към Камен- И на мен не ми се вярва, че това което гледам е вярно, но такива като Станишката, Тиквата, Доган, Костов и компания ни докараха до там ! Наистина УЖАС !!!

Добре а според Вас , кой трябва да ни управлява , но кажете с Имена а не само с пожелания ..Моля....

Не ме интересува коя ще е партията. Да изкарат истински хора, а не кадри на ДС и на мафията. От там нататък ако иска пак БСП да са на власт. Проблемът на тия партии не е в програмите и идеологиите а в пълната липса на такива.

Разкритията стават все по-гадни! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Иван Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. След затвора, Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Иван Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Иван Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни! Иван Костов (а не Мадридският Кретен Симеон) продаде евтино БТК и врътна неизгодно БГ-дълга. Бетонира Черноморието. Сега съди България, че държавата се бъзика с имотите му. Костови хора (а не на Мадридския Кретен Симеон) са Любка Качакова-срамната, малкото Василев, Хачикян и чаровната Долорес Арсенова. Даже и Влахов - един чудесен мъж... Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

Неизвестен българин,християнин,никога не е членувал в някаква си партия.....а кажете ми дами и господа,тези си отиват,кой идва???? С какво ще бъде по-различен от сегашните управляващи......управляват парите,не партии и имена.Жалко но факт.

червени дебили, народа ви мрази

Бойко Борисов е доста малоумен за да си дава сметка какво прави, но се надявам, че много скоро всичко ще се обърне срещу него. Вместо да си решаваме проблемите в държавата, нас ни разиграва един шизофреник.

Този протестърски цирк не искам да го гледам ! Защо ли не се учудвам, че мутрата ББ, не може да измисли нещо , което да е в полза на всички българи, а не само за него и любимата му !!!

ЦИРКА Е ВЪТРЕ В ПАРЛАМЕНТА, А НЕ ОТВЪН ДРУЖЕ! ЗАПОМНИ ГО АКО НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРОУМЕЕШ!!!

Товарищи, 1944г. бяхте за преврата, а сега сте против. Почему?

Потому что вы дебилы.

Хулигани Лумпените -хулигани, все от някой неразбрани, все от някой те са бити, Много знаят им зурлите... Кой паветата разхвърля? Знаци ,плочки кой изхвърля? Кой с полиция се бие? Хулиганите сте ВИЕ!!! Саша, Генов са на сянка. В Интернета: тиха дрямка! Вие кряскате среднощ, и за вас закона лош! Паси,10.09.2013

Tani4ka69

Браво.

Ще те навестя когато най не ме очакваш ....

Татчанка мила ненгльедная, БРАВО ще викаш на мъжко магаре, като те опъне. А ПОСРИ-то е слаба ракия, няма да тисвърши работа!

Да бе, де да има хулигани, а в парламета великани там надоло по листата пуска си мъзгага Охльо Бохлю а децата чакат великаните да се преборят с хулиганите и радосни да станат пак даецата.

Наистина в момента в България няма политическа алтернатива!НО това не значи,че трябва да търпим моментните боклуци!!!ОСТАВКА!!!!

Какво знаехме за Росен Плевнелиев, преди да стане министър? Абсолютно нищо. Какво знаехме за него, преди да стане президент? Че е най-успешният министър и любимец на Бойко Борисов. Това стана, след като другият най-успешен министър и любимец, Цветан Цветанов, се превърна в заплаха за самия Борисов. Помните ли, че в първата половина на мандата на ГЕРБ борбата с престъпността беше най-голямата им гордост, а рейтингът на Цветанов стана по-висок от този на неговия началник? Точно тогава магистралите изместиха престъпността в пропагандната машина на ГЕРБ и изгря звездата на Росен Плевнелиев. Той буквално бе назначен за президент от Борисов, който се отказа в последния момент да се кандидатира лично.

Добре де, оставка и дай да правим избори всеки месец и какво ще стане????? Изглежда нашите студенти са тотални кретени или хулигани? Дай да протестираме и да видим как ще нарастне БВП, жизненото равнище и т.н., ако някой каже как ще стане това - супер...

НЕ МОЖЕМЕ ДА ПОЗВОЛИМЕ ДА БИЯТ ДЕЦАТА НИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Както казваше ексПремиер Борисов: ще ги биемЕ, ще им платимЕ, ще продадемЕ, ще направимЕ, ще построимЕ, ще отворимЕ, ще получимЕ, ама май и ще си ходимЕ...ЗАВИНАГИ.

АМАН ОТ ТУРСКИ И ЦИГАНСКО ГЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ!!!!

???

От кои са минусчетата на коментара ти! Не са турчета, нито БСП-ари, а едни хубави хора , съплеменници на Станишевото...

КЪДЕ СЕ ЧУЛО И ВИДЯЛО ПО ШИРОКИЯ БЯЛ СВЯТ НАЕТИТЕ ДА СЛУЖАТ НА НАРОДА, ЗАКЛЕЛИ СЕ В ТОВА ДА НЕ ЧУВАТ И ДА НЕ ИМ ПУКА ОТ СЪЩИЯ ТОЗИ НАРОД, КОЙТО Е ТЕХНИЯТ РАБОТОДАТЕЛ КОЙТО ИМ ПЛАЩА. И ДА ЖИВЕЯТ КАТО ЦАРЧЕТА И ДА СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕВИЖДАТ КАКВО СТАВА В МИЛАТА НИ ТАТКОВИНА ВСЕ ЕДНО НЕ Е И ТЯХНА.ДАЖЕ ДА ГО БИЯТ Е БАРОВЦИ СА ТЕ, НО ВСИЧКО ИМА КРАЙ, И ТОЙ СЪМ СИГУРЕН , ЧЕ НЯМА ДА ИМ ХАРЕСА МНОГО ЩЕ ГИ БОЛИ И ДЪЛГО ЩЕ СИ БЛИЖАТ РАНИТЕ, НО КАТО СА ПО ТЪПИ ОТ ПАЙМУНКАТА, КОЯТО ВИНАГИ СИ МЕРИ ОРЕХЧЕТО НА ДУПЕТО ПРЕДИ ДА ГО ЛАПНЕ ПРОБЛЕМА Е ТЕХЕН.ЗА СЪЖАЛЕНИИ ОТ ЦЪРВУЛ Е ТРУДНО ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО ДА СТАНЕ ТРАНДАФОР ВИНАГИ МИРИШЕ.

това ли е народа една шепа агресивни лумпени

ОС-ранчо, народът да не ти е дал пълномощно, че говориш от негово име? Или за народ се имате само вие дето ходите по жълтите павета? Имаше избори и тез, които спечелиха най-много гласове, се коалираха и управляват. Какво да направим, че разни мушмороци не можаха да влязат в НС? Да работят, да агитират, да убеждават, да предлагат идеи, а не да бъзикат разни глуповати младежи и да ги подтикват към анархия.

ЖОРКО ЖОРКОО И ВСИЧКИ ЖОРКОВЦИ УСЕЩАМ, ЧЕ ВИ ОБХВАЩА ПАНИКА А ИМА И ЗАЩО.НЯМА ЖЪЛТИ, НЯМА БЕЛИ СЕ СА СИ ПАВЕТА И ВСИЧКИ ХОДИМЕ ПО ТЯХ, НО НА НЯКОИ ЩЕ ИМ ПРИПАРИ ПОД КРАЧЕТАТА И ПОЗНАЙ ОТ ПЪРВИ ПЪТ НА КОИ ОТ НАС.КАЗВАТ,ЧЕ ПРИЗНАТ ГРЯХ НЕ Е ГРЯХ,НО СИ Е ГРЯХ А ГРЕХА НЯМА ДАВНОСТ ВИНАГИ СЕ НАКАЗВА. ЖОРКОВЦИ ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ ТОВА МНОГО ДОБРЕ А ОТ СЕГА НАТАТАК СЕ ОПИТАЙТЕ ДА СПИТЕ СПОКОЙНО С ТАЗИ МИСЪЛ ПОД ВЪЗГЛАВНИЦАТА КОЛКОТО И ПУХНАВА ДА Е ТЯ.

ОГРОМНО ЗЛО СТОРИХ НА НАРОДА, ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА БОРИСОВ.