9 убити при стрелба в църква в Чарлстън (обновена)

Девет души, сред които сенатор, са убити при стрелба в църква на афроамериканската общност в американския град Чарлстън, Южна Каролина. Стрелецът се издирва.

Обратно в новината

Коментари - 9 убити при стрелба в църква в Чарлстън (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах, някой има ли против продажбата на автоматично оръжие по-лесно от алкохол и цигари ....или ще си говорим с "езика на омразата"!?

Дали Росен Плевнелиев ще намери време да призове за независимо разследване на последното масово убийство или предстоящият тази вечер ифтар му е по-важен?

Да не бяха вкарвали роби в Америка нямаше да имат расов проблем!Сега САЩ създават расови проблеми в Европа!Да си решил да населиш 50млн африканци вЕС е лудост!За 2012г в САЩ има 64%бели и 13% негри или афроамериканци!Отглеждайте си ги!

Всъщност, черните роби са прекупувани от Африка от лихварите-корабособственици. Или някой вярва, че бели ловци на негри са навлизали в джунглите преди 400 години с тогавашните примитивни оръжия и липса на имунизация срещу тропически паразити и болести? Черните вождове сами са доставяли стоката франко карго на брега...срещу торба пирони и синя мъниста. Белите са били само войници и моряци на корабите. И надзиратели на плантациите. "Чаеният бунт" е върхът на сладоледа на лихварите-корабособственници. Така създават най-големият кибуц. От учебната 2014 година - белите деца са малцинство в САЩ. През учебната 2014 година в Малко Търново има 20 първокласника. 5 от тях са българчета. Лихварите в момента превръщат ЕС във втория кибуц. С повече какао в млякото и "избрани" които да го водят в светли бъднини. Коломойски е Глава на Европейският еврейски съвет заседаващ в сградата на ЕК. Там секретарка е Антония Първанова. На Коломойски....

Винаги съм се изумявал от невежеството на модераторчтата на дира - момченца учете чужди езици! "The South will rattle again" е популярна песен в Южните Щати и особено в Южна Каролина и текста в общи линии гласи, че идва време Юга (на САЩ) да се надичне отново срещу безчинствата на негрите и янките.... Предишния ми коментар беше точно по темата, но за да избегна "расистки" намеци споменах само името на песента съчетано с C.S.A. Това значи за сведение на тъпите модераторчета е Confederate States of America. Четете идиотчета, четете защото иначе ще си изгниете в БГ

Издирва се 21-годишен бял мъж. Преди да го хванете може ли да командировате този бял мъж в Орландовци и Гърмен за месец. Ефективен е .

От кои си недоволен бе, "човек" ?! От КОИ, от КОИ, казвай твойта м...! Даржавата пари няма, тоя дингил фнос иска, фместо да се запретне? Трън Бодилек

Доста при това. Тук ще има работа за години напред...що сган има за разстрелване....

Пенцйонирах се в Блиския исток, някакъф чип прегорл, и, почнах да стрелям, видя ли около 9- 10 души на едно място, бес значение възръс и пол, но се оказа,че повече работа за мен има в Демократичния свят? О- ЙЕАА...!!

+100

Америка,Америка...Америка das vundabar

Има Wunderbar, но vundabar не знам какво е, а и ме съмнява да е с das представка. Пък знам ли на какъв език го казваш.

Май намеква за песента на Рамщайн

И ас ти правя забелЯшка, да съ замислиш за английския, о-кей? бабати ТюдоркЪ

След като знаят, че е 21 годишен, явно са установили самоличността му.

И аз мисля, че Путин е виновен, забелязахте ли как странно се увеличиха всички тези престъплемия на расова основа след началото на конфликта в Украйна? 50 години мирен и тих съвместен живот, интеграция и сега изведнъж инцидент след инцидент...

70 години мир и "ей го вна" пламна близкия Изток, Африка, Азия, Европа и "сичкото това килим" гори заради "неучастието" на ФАЩ в палежа...!!! :::)))

ЗАЩОТО СИ МИСЛЯ,ЧЕ СЕ ШЕГУВАШ! ЩАТИТЕ СА ИЗВЕСТНИ С ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ-ПРЕСТРЕЛКИ И ПР. ТОВА ТАМ Е ЕЖЕДНЕВИЕ ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ.

разликата е че там бели и черни стоят заедно и мнението е че извършителят трябва да бъде наказан а вие викате масово: циганите на ....

абе ти не беше ли озни, който миналата седмица пишеше 'руски изроди' по повод на руският воиник в Армения, който бил убил цяло семейство? хайде да те видим сега...

е този който е избил 9 човека не може да бъде наречен човек! много ясно че е изрод но след като вие наричате всички американци кравари тъпаци и т.н. и аз мога да кажа че всички руснаци са изроди! логиката е същата но е така - като риташ калта и ти се цапаш но съм преценил че мога да се поизцапам малко но да не ви оставям спокойно да окалвате сащ и величаете имперска русия

Бели и черни стоят заедно...? Само че белите са членове на ККК и само гледат на кого да вдигнат мерника. Що за заблудена овца си.

не е вярно по големи расисти от циганите (в бг) и негрите в уus няма

Вижте ги хубаво !И тия , американците, се напъват да стават ментори и съдници на нашата планета !Възмутително нагли и безочливи същества !Многополюсния свят ще помете жалките амбиции на американската олигархия!Удря дванайстия час!

Така ще стане и тук с нашите цигани...Все на някой ще му писне и ще става мазало....

Що в демократина Америка няма партия на черните или на испанско говорящите както в демократична България има партия на турците и циганите?

Етническите партии в БГ са създадени по заповед задокеанска за да се съсипва държавата, да са слаби българите и да не гледат в чужда паница.

ТААМ ИМА ДВЕ ПАРТИИ !!! "ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ,ЗА ПРИМЕР НА ЦЕЛИЯ СВЯТ" ВСЪЩНОСТ Е....ДИКТАТУРА !!!

кажете ДА на расизма .... !!!

ДА на расизма(циганизма)

С тая реклама на УЕФА, всеки път изпитвам желание да кажа, ДА на расизма. ;) Не че съм чак толкова предубеден. По-скоро за циганите тук, НЕ на престъпленията им и полицията да си върши рботата.

това е светлото ни "хамериканско" бъдеще, което идва у нас!

Що има негри ли тук? Или си защитник на циганите? Не мога да разбера мисълта ти, не че я има, ама...

Така наречения ФОРУМ е паднал на дъното. По-ниско няма как. Бог да прости невинните!

9 ли? Че то това новина ли е?

да се стигне до логичния извод, че във ФАЩ се пече нещо страшно и катастрофално. Всеки ден масови убийства, полицаите само убили 500 човека от началото на годината, армията влиза вече няколко пъти в градовете да потушава безредици, по-скоро да задушава демонстрациите на хората за справедливост. Най-малкото сътресение ще отключи невиждани насилия и погроми. И при наличието на 500 милиона броя оръжия в населението, не можем даже и да си представим какво ще се случи. А и дългът, който вече е 18,5 трилиона, е с 1,5 трилиона повече от измисления БВП на ФАЩ. Общият дълг на ФАЩ - на частните, държавните фирми и на физическите лица е 65 трилиона долара. ФАЩ произвежда 18,3 процента от световното производство /което е твърде съмнително/, а потребява 48 процента. Всичко това гарантирано ще доведе до огромни невиждани катаклизми. Затова престъпните американски режими се стремят да изнесат проблемите навън, да грабят колкото се може повече от целия свят, и да разпалват войни, посредством които ще търсят унищожаване на собствения си непосилен дълг. Това, което става по света последните десетилетия, и това, което предстои да стане, ще е опита на престъпната държава ФАЩ да реши своите проблеми за сметка на останалите държави по света.

преди доста време бях написал нещо, но идиотите не го разбраха. Все пак то ще се случи...както съм казал .., в най богатата и развита държава! Незибежно е! А не както го мислеше Ленин.

мaybe,може би,но както е известно ние прихващаме всичко лошо от капиталистическата система и тука ще е horror

паството се е отклонило от пътя и на пастора му се е наложило да проповядва малко хард религия:)) хахаха

Досега омразата между бели и различни и бели и латино тлееше. Според мен белите някак си са свикнали с другите, НО тези вторите ако не преминават сегашната граница на търпимост. Тъй като вторите се размножават повече и стават все по неработещи ножицата на конфликта се отваря. Напротив НЕбелите таят омраза срещу белите, считат, че последните са виновни за всичко и чакат да дойде момент за обръщане на нещата. Досега проблемът се решаваше с даване много пари на работещите /чрез високия стандарт/ и достатъчно пари на Неработещите. Свършат ли парите тлеещият огън ще се разгори с пълна сила. А откъде Амер има пари и защо започнаха да не достигат е много сложен въпрос и опасен за обяснение.

От печатницата!И от доверието на целия останал свят към собственика на печатницата. Докога ли?

Така ги интегрират ли в УСА че не се разбира от сатията?

краварска демокрация

Егати психарското общество ! По техни данни на територията на сащ действат около 300 сериййни убийци, не е за учудване като се имат впредвид вида и равнището на цивилизованост на расите, които населяват тази територия. От приятели живеещи там знам, че цивилизовано се живее и работи само в десетина големи града , а останалото е селяния и простотия.

Америкън демокраси енд фрийдъм! Путин сигурно им е пратил спецназа :)

Не бе, на първо време им е пратил само десант от "червени рачета", за да блокират цялото им крайбрежие...!!! :::)))

Шило

Ужас! Дано властите по-бързо стигнат до извършителя! Пожелавам им го искрено! Не им трябва ново напрежение.

Расовата война в САЩ започна...

Ама тя кога беше спряла?... :::)))

Знае се, че най-криминогенните общности в САЩ са черните. Но точно тези негри, които посещават ХРИСТИЯНСКА ЦЪРКВА, едва ли са утайката на обществото, тъкмо обратното! Питам се, колко трябва да си извратен, за да убиеш мирни богомолци в храм?!?

Шило

Утайки има навсякъде. Независимо от географско положение, икономическо развитие, обществени отношения. Припомнете си Брайвик.

Нещо не схванах....какво за Брайвик...ти него утайка ли наричаш??? Той е герой, на който са му писнали глупостите за интеграция на мюсюлманите, писнало му е от наглостта им и заливането на държавата му с по 10 чаавета в семейство, които само чакат на социални помощи. Той е смел човек, който поне се опита да направи нещо по проблемите, за които всички мълчат. Тук ни трябват поне 20 като него.

те си имат черни,ние си имаме цигани

Ще подскажа насока за размисъл на всички хрантутници на Фондацията.Отнася се за Щерев, Ге(й)еца, Созе,Моше и всички знайни и незнайни творци на платения фронт:Путин е замесен в ескалацията на расовите размирици.По този начин иска да дестабилизира най-демократичната, справедлива държава с нейните най-богати, усмихнати, елегантни и добре възпитани поданици.Те, тамошните мургавелки какво искат-и президент им разрашиха да си изберат, пък те се бунтуват, че ги отстрелвали.Ами това е част от тяхното право, може бе....!!!

Изглежда интеграцията е трудна навсякъде. И защо трябва да смесваш насила различни етноси с различни обичаи , вярвания традиции и ценностни системи. Много просто . За да наложиш компромиса към божията истина и толерантността към беззаконието. Бог каза на християните да се отделят от езичниците а не да се смесват. Смесването значи постоянни конфликти, които се осребряват от безаконниците и политически и финансово.

То наскоро имаше подобен инцидент в Чехия. Превъртял бивш военен пречука шестима или седмина и се самоуби.

военен пречука шестима цигани,изразяваи се точно

Путлаер и Рашата са виновни, както биха казали Бегеец и Българоариец!!Този нещастник, президента им, не вижда ли докъде са го докарали в държавата му, тръгнал да защитава украинските фашаги и да се пъчи и плаши на 10 000 км от Кравария!?

Какво става в тази "свободна и прекрасна" страна, на която искаме да подръжаваме?????????

агент на "Путлер" сигурно е виновен. предполагам до края на деня политбюро на протестна партия ще излезе с такава позиция........хахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххаа

Ами какво да става, такива като теб тролове почват и да палят етническа омраза.

Това е ИНТЕГРАЦИЯ по американски. хе-хе

На някой човек му е прикипяло от негрите. Те са като циганите у нас общо взето, но на по-високо ниво на палмата.

И как достигна до този извод?

Ако поживееш малко в Щатите, ще разбереш защо!

На мен пък ми се струва, че целта е бил сенаторът. Останалите невинни жертви - Бог да ги прости!

Моите съболезнования!!! Не се радвайте на злото!!!

ВСИЧКИ РУСКИ ТРОЛОВЕ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ НА ТАЯ ТЕМА!

днес няма къде да заработваш ли,мършо?

ЕДИН ВЕЧЕ СЕ ПРЕХВЪРЛИ.

КАКВА ТОПКА ПОДАВАТЕ НА РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ! НАПРАВО ЗА КЪСАНЕ НА МРЕЖАТА! НЕ СТЕ ЛИ И ВИЕ НА ХРАНИЛКАТА? ВСЕКИ СИ ИМА РОЛЯ!

НОВИНАТА Е ВОДЕЩО ЗАГЛАВИЕ НА УЕБ-СТРАНИЦАТА НА БИБИСИ ЛОНДОН :)))) .... А БИБИСИ СА ОПРЕДЕЛЕНО ГЕРБЕРАСТКИ РУСКОФОБИ :))

Би Би Си са едни обикновени мурзилки и рубладжии по логиката на нашите тъпи соросоиди.

СЕ УБЕЖДАВАМ, ЧЕ КОМЕНТАРИТЕ ПОД НОВИНИТЕ НЕ Е ДОБРА ИДЕЯ В БГ! ТО ЗАПРИЛИЧВА НА КЕНЕФ!

Даааа, нашите по-умни и по-развитие (нови) братя, отново ни дават урок по демокрация и хуманизъм :) И да не си помислите, че в америка белите мразят негрите и обратното? Не ! Там цари любов и разбирателсто ! Ако някой в България беше направил такова варварство, американския посланик поне 2 години щеше да мучи по темата и да ни сочи с пръст.

това ако беше новина за подобна случка в Русия само до момента щеше да има поне 300 злобни и отвратителни протестърски коментара. това ясно показва кой е платен и кой-не.

А горния коментар, на който послушно си цъкнал плюсчето какво е?

ОТ НАШИТЕ НЕГРИ ЧУВАМ , ЧЕ МЛАДИТЕ НЕГЪРЧЕТА НЕ УВАЖАВАЛИ СТАРЕЙШИНИТЕ И ИСКАЛИ ДА ПРЕМИНАТ КЪМ ВЪОРЪЖЕНИ АТАКИ .... ТОВА СТАНЕ ЛИ ЩЕ ИМА МНОГО КРЪВ ..

Хм-м-м...както е тръгнало, май ако някой ден няма застрелян брикет в Пиндостан, ще си бъде истинска новина, направо "Breaking News"...

За съжаление, подобни новини от "демократична" Америка са ежедневие! Европа трябва да вземе необходимите мерки и да предотврати подобни случки тук, защото след време може да е късно!

о,скоро и от прехвалената западна европа ще станат ежедневие. при тази претъпканост с чалми и фереджета..... всъщност онзи в нопвегия ли къде беше,колкото и да потулват историята,е първият от многото....