Наемателят на ”4you”: МВР остави нападатели да се изнесат

Наемателят на заведението в Слънчев бряг, където бе стрелбата на 8 юни, заяви пред bTV, че полицията е оставила нападатели да се изнесат след екшъна.

Обратно в новината

Коментари - Наемателят на ”4you”: МВР остави нападатели да се изнесат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

които са системен фактор в МВР , биха убедили и най - големия наивник, че тези хора са безскрупулни мафиоти и не заслужават и една десета от това, което получават - пък то им било малко !

тцтцтстстс публична тайна хаха нема арестуват колегите си я хаха нема парса после

През изминалата 2015 година наркоразпространението в България е било напълно свободно.

Шофьори карат колите си дрогирани и предизвикват тежки катастрофи и убиват невинни.

както и цигарите без бандерол през първия мандат на ББ. през втория минаха директно на дрога затова и изгоних Брендо за да му вземат бизнеса

МВР работеше заедно с Митьо Очите. По разпределението на наркотиците. До момента в който се започна стрелбата пред много свидетели. Трябваше да се реагира за пред Европа.

за съжаление Слънчев бряг се превърна в ориенталски битак задръстен от сергии със стоки менте, публични домове и боклуци като тези и този процес непрекъснато се засилва. Кретенът е прав че на нормалните българи ни е болно да се връщаме там и да виждаме тази клоака пълна с такива като него

това е благодарение на покорното съдействие от страна на МВР и останалите "държавни"институции. Не били мафия , никой не ви вярва !

Да се смеем, да плачем ли...

Да серем златни жълтици. За да има с какво да плащаме заемите на Борисов и лихвите по Белене.

Чудя се колко ли такива като Мишо БИрата се покровителстват у нас?

Пълно е с гадни, корумпирани копои, които са по-алчни и от мутрите. Нищо не се променило за 25 години, даже става по-зле. Тая объркана леля, дето сега е вътрешен министър е най-малкото зло. Всичко е толкова прогнило и безнадеждно, че ми иде да хвана го(а)рата...

Hищо ново: безочливият Oчите е протектиран от местната (поне) власт. Плащачев р'абираш ли.

Нямат ли край тези простотии...

Властта е на път с всички сили да изкара кристално чиста една мафиотска банда, тероризираща от години Южното черноморие! Каза ли го това на чуждите прокурори?!

в туркия резака ердоган няма ли и той незаконен бизнес с нафта от джихадистите, а!

Къде се покри налудничавия здравен министър да каже за разходите по Очите?

шмърка, шмърка.....

"... мен лично той не ме е рекетирал, нито някога някой ме е рекетирал, това е истината...".Това е доста интересно...Тоа требва да се има за голем хубавец щото сигур за това не са го рекетирали...Хаха. Да не би мутрата и тоа хубавец да имат един и същ началник.Само тогава това дето казва е възможно...Ебаси простаците...

мойе ли да предложа прякор на данаил петков. да го наречем: "уолтъра"

мое се фъкаш у дупето! прав е човека и това е ясно за всички че има мафия у нас и тя се срастнала с властта е ясно ама к'во ни баламосват с приказки за правосъдие и други глупотевини

фъкай се и ти, мое да т' ..... сега сериозно! ами да грабваме оружието и патрон'те да играят! то се видяло че се ебават с народа си.то какво е това, 26 години вече!

простовата 4аст от народа е станала заможна и се разпорежда с важни лостове от стопанството. Простовата и тънкообидна, и като кипне в ядът си, прави големи поразии, това че туристи се губят, че се петни името на страната, не ги вълнува, задоволяват егото си, а това съд, затвор, ... си е част от "бизнеса" ...

"Всяка вечер в бара има 7-8 цивилни полицаи." Те ли са каналджиите за дрогата? (Нали престрелката според Цацаров била за нарко-места, а не за парко-места?)

Чудя се каква е тази медия , която дава трибуна на тази нагла мутра, правеща се на "вода ненапита"12!

ма чеки бе те и едните и другите са мутри ако искате да разберете к'ва е ситуацията барем ги чуйте и ше стане ясно кой на кого плаща и кой на кого е човек - и ей го едните са по-близки до полицията в слънчев бряг явно

Ами като са все мутри какво толкопва ще ви топли на кого плащат като все на нашия гръб се стоварва??? Като четете дали нещо ще оправите след като 90% от това дето списват ''журналистите'' си е чисто платено писане а не някаква истина

Защо в търкия няма наркотици , ве! А ! дейба мама ви дейба разбойническа дейба! разбойническа държава в държавата, дейба! как си ги знаят кои са! как само всичко знаят! всичко.

Всички знаем, че прокурорите в днешно време изпълняват ролята на 'мутрите' от 90-те. Мръсна, гадна сган

Добре,че настъпи световната финансова криза и няма чалъм да ходя по морето.Там е бъркотия от мутри,пияни чужденци,говна,грес,кал и изобщо отвратителен бъркоч.

не кво тая мутра разказва, а тва, което разказват норвежките туристи сега по медиите в Норвегия... После ревем, че нямаме туризъм и икономика... Фирмата ни работеше с норвеци, ама ги отказахме хората ...и сега ревем, че няма поръчки....българска работа - тъпанарска!

Разбирам че в бургаско има конкуренция, докато във варненско май има монопол :-)

Виц относно следствените експерименти: "Полицейска школа за повишаване на квалификацията. Инструкторът дава задача: - В язовир плува лодка с шест човека на борда. Обръща се и всички се издавят. Колко човека са загинали? - Шест! - обажда се един новобранец. - Неправилно, Петров! Дванадесет са загинали - шест при инцидента и шест при следствения експеримент. "

Тръгнали били от офиса на " Аркус"-това не бяха ли " охранителите" на Златко баретката"

БРЦК

Ама то е видно за всеки. Срещат се 2 банди и се стрелят. От едната банда опандизват всички , от другата нито 1. За всеки е ясно ,че едната банда е покровителствана на най-високо ниво от правителство и прокуратура!

Всички по азбучен ред бяха в ареста ;)) Смешно е този да се жалва, че го били държали 6 часа в районното.. не бил чувал за рекет, миличкият, не познавал нито шефа си, нито Очите...

БРЦК

Не виждам нито 1 от бандата на Митю МакЛауд в ареста или пандиза. Само 1 има в ковчег. Всички останали си рекетират и продават наркотици на спокойствие.

Пуснали са те днес да ни кажеш, че ГЕРБ не опъва чадърче над приятелчето на Тиквата, така ли? Толкова ли не можеш да си намериш свястна работа?

Вероятно и едните и другите не са цветенца за мирисане,но не разбирам специалната прокурорка Попова-една група е нахлула в заведението и е била нападната от намирашата се вече там ОПГ.Не мога да вдяна кой кого напада.

Още от времето на Иван Гинов бургаските ченгета са с мутрите. Изгори някое ченге и стане мутра... Продължават да си бездействат и да си затварят очите с подметнати пачки... Жалка картинка...

Мутри управляват в парламента, мутри управляват на улицата, по заведения, фирми и фабрики....Българи, спасявайте се, докато още можете, докато я има вратичката за емиграция, наречена ЕС...защото скоро ще се превърнете в затворници и заложници в една затворена територия и ще бъдете преследвани, рекетирани, доени и драни от мутри и мгали, тъй като вие, българите, ще сте малцинство в "България" до 5-6 години.

То не, че в ЕС европейците са мнозинство... Животът на бял роб, наричан галено "миниъл", не е за предпочитане. На фона на глобалния хаос идва време за директен отпор. Бягството не е решение.

Поредният третокласен театър за замазване очите на простолюдието.

Какво е мнението на Цветан Цветанов , от ГЕРБ ? На коя партия са работници, нападателите , и на коя партия са наПАДНАТИТЕ?

На 100% , не са от една.

Към "ПРОСТ, ама много прост ..." Явноне знаеш, или просто се правиш на улав /за да не загубиш тролското си подаяние/ - чрез мутрите, о бозе почившия Андрей Карлович изпълни поставената му свише задача /а и реализира собствената си фикс-идея/ - да трансформира политическата власт на партийната олигархия до преврата в икономическа. Хубаво ще е всеки петък да му изнасяш панихида на гробищата, пестейки от средствата предназначени за теб самия, та да ти дойде акъла в главата.

За всички е ясно, че бургаските минцифайки работят за мафията и в частност тоя очите. Бойко да ми лапа .... с тъпите си обяснения за махленски свади!

топло...но не и горещо... схемата е такава - каналите на сивия сектор се отчитат на високо ниво, то от своя страна държи силовото министерство, а чрез силовото министерство се контролират тези сиви канали. който забрави да се отчита - показна акция за назидание на останалите.

Тях "червеното знаме роди ги " !!!

Държавна Мафия!!! Много двусмислени обяснения и действия има от страна на държавните органи, които показват само едно и то е, че има симбиоза на клетъчно ниво между държавната власт и организираната престъпност. Престъпниците не се крият, а държавата ги прикрива! Ето това е цялата истина.

someone

веднага след престрелката шефа на местната полиция се е обадил на наи-големия човек у нас да пита как да деиства и е получил инструкции, наи-вероятно.

someone

не знам дали казва цялата истина, но поне частично звучи достоверно. щом полицаите са ги оставили да си тръгнат и другия мъж е стоял по-малко от него в килия - значи играят подкупи и протекции от много високо. явно наркотика го продават в таксито на парко мястото, не в ресторанта, а може би и на двете места.

Ако се приемат думите на този човек, а те са доста правдоподобни, последователни и логични, се нарежда малко по малко пъзела и схемата на работа на нашето министерство, за чадърчето отгоре на някой момчета

someone

протекция не просто от високо, а от наи-високото място в българия - не искам директно да му казвам името на човека.

Иван Петров

Чувал съм, че схемата е такава - каналите на сивия сектор се отчитат на високо ниво, то от своя страна държи силовото министерство, а чрез силовото министерство се контролират тези сиви канали. който забрави да се отчита - показна акция за назидание на останалите. Дали тези слухове са верни...всеки може да си прави изводи

Наеметелю най-добре въпросите дирктно както се пооправи към Очите . Що е ходил с бронржилетка ? Що пък ли не ,ама питай го де като се видите. И от къде другаде да се купува Дрога - от Районното на МВР ли ? А може се окаже ,че Очите е по-защитен Свидетел Наемателю ...

ами може и в районното да продават...там са си близки с тези момчета, на хранилка са при тях

Голяма сага стана цялата работа все да писва едно и също.Насочете се към по "интересните" новини за Инстанбул.

Я ама тя каква стана??по толкоз цивилни ''полицаи'' на вечер да се разтоварват от две години имало при тоя а ние им плащаме заплатите???Да не се хвали с това ами да каже защо скриха записите от камерите в това толкова ''честно и почтенно'' едва ли не монашеско заведение. И не разбрах какво лошо има в това да влезнат и на количка да изнесът някой който те са ранили или според него е трябвало да го оставят там без медицинска помощ

1/''Нападателите'' , на коя политическа партия пълнят партийната КАСА ? 2/''Нападнатите'' , на коя друга политич. партия пълни касата ? Защото , нападателите и нападнатите , ИМАТ РАЗЛИЧНИ ''ЧАДЪРИ''. По принцип ,как е разпределена ''ИКОНОМИКАТА'' , в България , и коя икономика , коя партийна каса пълни ? ---За ДПС е отредено ,....ДЪРЖАВНИТЕ ПОРЪЧКИ ДА СЕ ДАВАТ НА ФИРМИ ОТ ДПС . ---За БСП е отредена ,.....ЕНЕРГЕТИКАТА . --За ГЕРБ , СИВАТА ИКОНОМИКА ,НАЙ-ВЕЧЕ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО /МИТЬО ОЧИТЕ, С ДРОГА , ЧАЛГА-КЛУБОВЕ, ПРОСТИТУЦИЯ , БАНДИ-КРАДЦИ / ''УЖ'' ПОД ПРИКРИТИЕ/. За народа прост : ---ТАРАТОР БЕЗ КИСЕЛО МЛЯКО ,ЧЕ НЯМА КРАСТАВИЦИ,...... И МНОГО ЯКИ ЗАЕМИ ЗА ВЪОРЪЖАВАНЕ И ЗА БЕЖАНЦИ ... И ,...ВСИЧКИ СА ''ДОВОЛНИ'',САМО ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО СА НА ВЛАСТ ,ЗАЩОТО ТЕ НЕ ИСКАТ МНОГО ПАРИ ,....ТЕ ИСКАТ ВСИЧКИТЕ ПАРИ ..

А за АТАКА ? ---КОЙ КОЛКОТО ДАДЕ !

Да го съжали човек тоя наемател дето ''ни чул ни видял'' какво става в заведението му ама мангизите си ги прибира или работи завалията на ''загуба'' От таквиз ''бизнесмени'' дето все друг им е виновен за техните зулуими страдат много качествени и почтенни хора. Да не се крие тоя в чужбина оправдавайки се че се ''страхува'' защото ако има за какво и там ще го светнат

Наемателят на 4you: МВР остави нападатели да се изнесат Със сигурност Митьо Очите е свързан с определени политически кръгове и партии. Така че този наемател , едва ли може да внесе повече яснота.