Коментари - Баща застреля 4 от децата си и двама възрастни в САЩ | Днес.dir.bg

Баща застреля 4 от децата си и двама възрастни в САЩ

Мъж застреля четири от децата си и двама възрастни и рани 15-годишната си дъщеря. Драмата се разигра в предградие на американския град Хюстън, щата Тексас.

Обратно в новината

Коментари - Баща застреля 4 от децата си и двама възрастни в САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

Ne razbiram zasto moja comentar ne e pozvolen, kogato samo posochih, che prevoda e greshen. Ubiezat ne e basta na dezata. Toi e ubil zljaloto semeistvo, vkljuchitelno bastata na dezata, zastoto e tursil negovata ex-supruga.

От какъв произход е този американец и второ на хората им писва от скапаните закони в защита на жената да си правят каквото си искат и да не гледат децата а само пари да лапат и на човека му е писнало явно това е

Хамериканците ще се самоизтребят

Варварство е имало винаги.Известно е, че малко преди представители на османските власти в Перущица, Кочо убива съпругата, детето и накрая себе си. По-малко известно е, че Спас Гинев освен съпругата и себе си убива 4 от петте си деца....Такива престъпления стават по света....за жалост.

варвари са били дедите ти! А цитираните от теб българи не са оставили себе си и семеиствата си на обругаване от вашите варвари

ЧУК

Тея там, децата си за мишени ги използват! Подлудиха народонаселението на америката! Преди години с дебитна карта само ферарита си купуваха,праскаха деца като нашите братя и си мислиха,че чувала е без дъно.Да-ама -НЕ!Версиите свършиха!Сега и малолетните им деца да бачкат ,пак не могат си изплатят ипотеките!Това е положението!

...неповторимият Тодор Колев:..."Как ще ги стигнем...хамериканците..."..вече сме на път дори и да ги ...надминем... ...Проблемът е ,че те имат по много деца, а ние мах.1-2...нима и унас няма родители които си изтрепват децата и семействата... ...Само дето не се уточнява този многодетен "татко на видима възраст 30-40 год. с толкова много челяд,най-голямото на 15...дали е "шоколадов"....

А ако не е "шоколадов" к`во пра`йм???? В България да знаеш колко "шоколадови"има последните години?? Да правят така?? Навсякъде-викаш-има такива случаи..и си напълно прав!! НО-не навсякъде има ТАКАВА концентрация на такива случаи-нали?? Я направи сметката според населението и ще видиш,че в България(процентно)трябваше да има поне един случай на три-четири месеца(много-ама много меко казано)!!За Китай да не говорим-на всеки пет минути..... Къде видя тук да влиза някой в училище,детска градина или ресторант и да започва безразборна стрелба а??? Просто на управляващите там,не им пука за техните граждани-освен когато си правят реклама... Знаеш ли,че има производствени фирми които задължават работещите да работят с памперси за да не губят време в тоалетната?? Айде спрете с вашите смешки-и погледнете истината в очите!! Тези които наричате"комунисти"самите вие казвате,че са им промоли мозъците..Поне-те имат алибито,че не ги промиват сами като вас!!!

Тодор Колев(агент Петров) и на ДС -КГБ пееше!

Кво им е на тея хора? Кво става по тая америка? Що всяка седмица има по един такъв или подобен случай? Защо такива работи стават най вече там? Нямам статистика, но ми се струва че там такива работи ставан най често а са едва 5% от цялото население на планетата а изглежда да имат 95% от тези случай...

Аз

Същото им има, квото го има и на нас. Като сравниш броя на населението и факта, че в САЩ кажи-речи всеки има право да носи оръжие, ще видиш, че у нас комай се случва по-често. И тоя ще се окаже я бивша барета, я тюлен, а друг некъв подобен добитък, също както и у нас - я военен, я ченге, я друга измет...

Нищо ново, в САЩ живеят само изроди.

В САЩ живеят напълно нормални хора!! Има и изроди-както навсякъде..... Проблемът е,че повечено хора се "хващат" на умелата реклама,и мислят,че там е рай......Всекидневието и стреса обаче,са такива,че човек може да превърти за има-няма пет минути!! Това е всичко,и ако вземеш впредвид и "свикването"с насилието покрай филмите и електронните игри,всичко си идва на място... Лошото е,че и ние вървим ватам....

Та...не разбрах...къде живеят тези Напълно Нормални хора, щом като...има-няма за 5 мин. можеш да превъртиш от стреса и..всичко останало? Ай ситир на рекламата им! Има ли още балъци да се хващат на тяхната въдица? Живота е толкова кратък, че не си струва да го разпиляваме в гонене на..Михаля. Копайте си собствената градинка, копайте я.

Още една трагедия..... Ако не са размирици,ще е стрелба по някакви си причини.....САЩ да се замислят за това което"предлагат" на гражданите си,и да спрат със "стерилната"реклама,че много зачестиха тези случаи напоследък.... Я да видим-дали днес Обама ще изнесе реч,за това как целия свят му завижда.....

............АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА........................

Както казваше Обонго на 4ти юли - "Всички дъжави ни завиждат и искат да са като нас". Мдааа. Няма как да не им завиждаш.

....според мен, самият проект за "американската свобода" е погрешен. Свобода в Америка значи "граждани, цената на свободата е, че по улиците има мафия, убийци, изверги и откачалки, педофили и всякаква паплач.Свиквайте! Затова пък сте свободни да носите оръжие и да се защитавате.Треперете за децата си, за себе си, за домовете си.Но пък нали имате пушки и пищови??? Свободни сте!"....сещам се за детството си по време на "гнилия социализъм"...за наказание трябваше да изям две огромни филии с лютеница.После изхвърчах навън при "бандата". Майка ми оставяше ключа под изтривалката.Ние знаехме само за Торбалан, думата "крадец" не ни говореше кой знае какво.освен ако някой ти свие химикалката от съседния чин.Прибирах се по нощите с раздрани колена, мръсен, рошав, но щастлив.Малко дърпане на ушите и толкоз.Минаха години, пораснах.Гледам по телевизията даваха че в Америка младите нямали работа, някакви със спринцовки се боцкали за удоволствие /?!?!/, каки с къси поли се събличат голи за пари, разни лоши чичковци стрелят с пушки когато и където сварят. Дойде демокрацията и при нас.Викам си - ааа, всичко това е било тъпа соц.пропаганда.Днес обаче си давам сметка, че всъщност въобще не е било пропаганда, а са ни показвали истината - само едната, "тъмната страна". А обективната истина е - Америка е велика страна с големи достижения на цивилизацията.Проблемът е, че нас ни поставиха в положение на туземно племе - за тези 24 години ни "заразиха" с най-порочното, най-пошлото, извратеното и престъпното от западната цивилизация.Всичко си имаме днес - и порнография и проституция, и всекидневни убийства и мафия и наркозависими. Но пак не сме свободни като янките - трябва да ни раздадат и оръжие - тогава най-после голяма свободия, пардон...голяма Свобода ще настане и по нашите земи!....малко почакайте.

Май не си стъпвал в САЩ?

не си прочел внимателно това, което съм написал.или си го прочел твърде пристрастно, или не си го разбрал. хайде опитай пак и тогава ме питай дали съм бил в САЩ.

Чизмарският дир налива системно антиамериканска проболшевишка пропаганда ? Пуснете репортаж за живота на един средностатистически американски колеж или университет - учебен процес, спорт, база, кампуса, студенски клубове и програми,..., и го сравнете със дървенишкия "студентски" град на чалги и чалготеки.

Спокойни сме, защото ти си тук, за да защитаваш американските интереси. И като ги пускат тия репортажи, да не забравят да споменат и цената образованието там и в България. Щото в България всеки втори е едно и две висшета, ама в САЩ далеч не е така, понеже не могат да си го позволят.

pmotikov@abv.bg

В ЩАТИТЕ отличниците, добрите спортисти, бедните с достатъчен успех, извоюват стипендии тъпако, а теа "дипломи" за бг висше, дет ги продават по села и паланки, можеш да ги използваш за т.х.

Киречек,и аз това казвам,а бе дайте да ги видим тия американски университет,защото едни несъзнателни елементи ме убеждават,че американски университет е тоя университет,в който еврейски професори обучават китайски,японски и индийски студенти/има ту-там и други за червен пипер/

Аз таквиз другари не ща! С таквиз не ща общение! Да си седят там, отвъд окена и да не се мешат в Българските работи! Но и Българите да не им играят по свирката! Кво ше ни направят? Те и сега се габаркат с нас както си искат. Ама се вижда, че са изперкали на всякакви нива!

Добре дошли в страната на неограничените престъпления (САЩ). Там живота е прекрасен и от немай къде, за да се разнообразят, започват да се самоизбиват. Аз обаче избирам спокойния и скромен селски живот в България.

Въпрос на вкус, рекло кучето и си облизало г..а.

доволно казал бау-бау

Убийства стават по цял свят,но защо имам усещането ,че в САЩ много често жертви на престъпленията/особено в категорията убийства/ стават точно деца!Това някаква особеност на американската демокрация ли е?!Задавам този въпрос,защото аз лично вече съм минал в лагера на ретроградните и недемократичните!

Да, възможностите са големи. Но и отговорността не е малка, пък и за разлика от тук, ще те гонят до дупка. В страната и даже в чужбина. Предпочитам да мога да греша, отколкото да чакам някой друг да решава вместо мен.

Преди да изпаднете в екстаз колко са лоши американците, прочете долните два цитата. "599 са загиналите по пътищата на България през 2012 г." "По данни на министерството на правосъдието през 2011 г. е имало 11 101 убийства, свързани с употребата на огнестрелно оръжие." Като се вземе предвид разликата в броя на населението, излиза, че в САЩ е доста по-безопасно. p.s. Не съм някакъв апологет на САЩ, просто казвам, че трябва да си оправяме нашата кочина.

ПИПО

Да, но тук става въпрос за САЩ. Нормално е, да се вземе отношение по темата.

по принцип не коментирам ама тва твоито е голяма стакмистика. иначе ако го погледнеш от другата страна в балгаря има няма 50 жертви на огнестрелно оражие, а жертвите в USA от птп за 2010 са почти 3з 000 а ся ми кажи тога каде е по хубаво да се живее п.с. итвинявам се за грешките от транслитерацията

Ти нищо не разбираш от статистики, а акъл си тръгнал да даваш. Когато сравняваш нещо, трябва да даваш и данните на ответната страна, а ти не го правиш, защото се опитваш да манипулираш. Относно броя на населението. То затова статистиката се прави на 100 хиляди, за да не може да се спекулира така както се опитваш ти. Нали си наясно, че става въпрос за американското министерство на правосъдието? И въпреки всичко загиналите в САЩ по пътищата са повече на 100 хиляди.

България - 7 милиона, 600 убити на пътя. САЩ - 300 милиона, 30 хиляди убити на пътя.

Ето за това не трябва да се разрешава свободно да се копува оръжие. Някой като изперка и се случват подобни събития.

Изперкалият, ако знае че и другият има оръжие, бързо-бързо ще му мине изперкването.

97 на 100 в САЩ имат оръжие, ама нещо не виждам това да потвърждава малоумната ти анти-логика.

Съгласен съм, ама ти праснах минус по инерция, защото даже вече не чета откачените ти коментари.

Много от американците явно не мислят така. Монетата винаги има две страни.

и на децата трябва да се раздават автомати!

Само във феликия чизмарски союс нема , ама наистина нема никакви престъпления, ни людоеди, ни серийни убийци, ..., нищо нема. Кат са почнали от 1917 само просперитет след просперитета.

и тези същите износители на демокрация и печатари на долари казват,че са нещо като управители на цял свят......................

Момичето е герой- дано оцелее и да се възстанови психически. "Таткото" ще топли електрически стол- скоро! Жалко за невинните душици и загинали нелепо двама възрастни- трагедия!

Ахмак!!!

САЩ става за богатите, макар че понякога и те плачат, ама всички останали им слугуват и изпадат в разни безизходици, които водят до подобни случки.

Имаше една статистика, в която се казва, че там на всеки 10 минути обират банка, на всеки 15 някой го обират/убиват и някакви подобни. Между другото, някой пробвал ли е да се прибира вечерно време без такси? Не е здравословно!

Не е само САЩ - колкото е по-голяма една държава, толкова по-големи разлики в социалното и икономическото и културното ниво могат да се наблюдават. Същото може да се каже са Русия, Бразилия, Аржентина, Китай, Индия и др.

Ама по някаква случайност все за САЩ пишат в световните медии.

Що го няма сега "Иречек" да ни огрее с истината за инцидента.Ех!

Продължавайте да давате и на 5 годишни да си купуват пушки/пистолети и всякакви оръжия ....

Сигурно и жертвите са мислели като тебе, и за това са нямали оръжие, с което да се защитят от агресията. Бе-е-е-е?

Това да не ти е Counter-Strike?

И тези тръгнали да ни учат какво да правим с държавата си ?

Учат ни... за да не повтаряме грешките им. Ама ние нали сме от умни, по-умни - съвети не искаме!

Америка - страната на неограничените възможности!!! Няма такова чудовище.... Радвайте се, че България е малка и все още бедна държава. "Развитите" държави все повече започнаха да приличат на техните хамерикански братя. Без да преувеличавам, но почти всичко лошо идва от Америка и се разпростанява във всички точки на света, където са плъзнали американските политици и дипломати.....

По пътищата на българия, колко души измират годишно??? А я сега си предстви, че освен това имаме право всеки да си купува оръжие колкото иска.

Прехвалената Америка от ББ. Каква жестокост, какво нещо.

хамериканската западна "ДЕМОкрация" Банковото робство ще докара всички хора там до самоубийства! Амин.

Голяма страна - големи мащаби...

Америка - страна на неограничените възможности...Enjoy

...и всички й завиждат, по думите на президента им...

Интересно какво е мнението на Бил Гейтс по отношение на такива трагедии?

Искаме да сме като САЩ? Ами вече ги настигаме, щом и при нас започват да се случват подобни работи, само че заради робство към банки. Нали си спомняте семейството от Пловдив, което имаше яко кредити... Та, внимавайте какво си пожелавате.

Искаме ти да се скриеш в дупката от която си изпълзял ! Дано се сбъдне !

Е, има ли лъжа или се опитваш да кажеш на черното бяло? Само да не запееш друга песен, когато някой реши да постреля в публичното пространство и случайно там се окажат твои роднини.

Ужасно, какво да каже човек повече за подобна новина.

това е то -светлото бадеще *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Терористите стават безработни и излишни ! Ако Американците продължават така ,то " Ал Кайда " ще се разпусне !

Удобно обяснение, ама няма как да мине всеки чистокръвен американец с пушка и нож за луд. Да не ти разправям колко от тях налазват театри, кина, училища, градини...

a happy nation!:)

Същите новини ни чакат и в България с това циганско размножаване и демократична слободия.Грешката е в алчността на пазарната икономика и дивия капитализъм, който кара хората да се превръщат в стадо.Ако нещата не се върнат към нов строй ни чака еволуиране към маймуните.По цвят вече го докарваме.

Лясковец?

Това си е най-обикновен битов скандал в САЩ. Що го съобщават по световните медии? Ако не сте забелязали - през ден се гърмят. В САЩ отразяват ли, че тука циганите изнасилват и убиват бабите по селата ?

Georgi

Прав си, но тука има убити деца. Затова го съобщават... А иначе аз като бях в Тексас си имаше отделен местен криминален канал. И всеки ден съобщаваха за убииства и грабежи все едно казват, "днес леко преваля слаб дъждец"...

Да уточним, че Тексас е вторият по големина щат, с население колкото България,Сърбия,Македония,Албания и Косово, взети заедно. Ако някой тук вземе да прави репортажи за всяко престъпление, не криминален канал, ами цяла кабеларка ще напълни.

МЪЖ НА ОКОЛО 30 -40 ГОДИНИ- ДЪЩЕРЯ НА 15 ГОДИНИ- Е ОТКАЧАЛКИ- ТОВА ГМО ГИ НАПРАВИ ЛУДИ....................

...две от децата са ОСИНОВЕНИ! - научи се първо да четеш, БАБО а после коментирай...

Тридесет годишен мъж с деца по на петнадесет!?! И там ли се заселиха "ром"-ове?

там на техните им викат афроамериканци, абе неграта изпълняват тая роля ;)

ПОРЕДНОТО АМЕРИКАНСКО БЕЗУМИЕ..............

Коментари - Баща застреля 4 от децата си и двама възрастни в САЩ | Днес.dir.bg

Баща застреля 4 от децата си и двама възрастни в САЩ

Мъж застреля четири от децата си и двама възрастни и рани 15-годишната си дъщеря. Драмата се разигра в предградие на американския град Хюстън, щата Тексас.

Обратно в новината

Коментари - Баща застреля 4 от децата си и двама възрастни в САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

Ne razbiram zasto moja comentar ne e pozvolen, kogato samo posochih, che prevoda e greshen. Ubiezat ne e basta na dezata. Toi e ubil zljaloto semeistvo, vkljuchitelno bastata na dezata, zastoto e tursil negovata ex-supruga.

От какъв произход е този американец и второ на хората им писва от скапаните закони в защита на жената да си правят каквото си искат и да не гледат децата а само пари да лапат и на човека му е писнало явно това е

Хамериканците ще се самоизтребят

Варварство е имало винаги.Известно е, че малко преди представители на османските власти в Перущица, Кочо убива съпругата, детето и накрая себе си. По-малко известно е, че Спас Гинев освен съпругата и себе си убива 4 от петте си деца....Такива престъпления стават по света....за жалост.

варвари са били дедите ти! А цитираните от теб българи не са оставили себе си и семеиствата си на обругаване от вашите варвари

ЧУК

Тея там, децата си за мишени ги използват! Подлудиха народонаселението на америката! Преди години с дебитна карта само ферарита си купуваха,праскаха деца като нашите братя и си мислиха,че чувала е без дъно.Да-ама -НЕ!Версиите свършиха!Сега и малолетните им деца да бачкат ,пак не могат си изплатят ипотеките!Това е положението!

...неповторимият Тодор Колев:..."Как ще ги стигнем...хамериканците..."..вече сме на път дори и да ги ...надминем... ...Проблемът е ,че те имат по много деца, а ние мах.1-2...нима и унас няма родители които си изтрепват децата и семействата... ...Само дето не се уточнява този многодетен "татко на видима възраст 30-40 год. с толкова много челяд,най-голямото на 15...дали е "шоколадов"....

А ако не е "шоколадов" к`во пра`йм???? В България да знаеш колко "шоколадови"има последните години?? Да правят така?? Навсякъде-викаш-има такива случаи..и си напълно прав!! НО-не навсякъде има ТАКАВА концентрация на такива случаи-нали?? Я направи сметката според населението и ще видиш,че в България(процентно)трябваше да има поне един случай на три-четири месеца(много-ама много меко казано)!!За Китай да не говорим-на всеки пет минути..... Къде видя тук да влиза някой в училище,детска градина или ресторант и да започва безразборна стрелба а??? Просто на управляващите там,не им пука за техните граждани-освен когато си правят реклама... Знаеш ли,че има производствени фирми които задължават работещите да работят с памперси за да не губят време в тоалетната?? Айде спрете с вашите смешки-и погледнете истината в очите!! Тези които наричате"комунисти"самите вие казвате,че са им промоли мозъците..Поне-те имат алибито,че не ги промиват сами като вас!!!

Тодор Колев(агент Петров) и на ДС -КГБ пееше!

Кво им е на тея хора? Кво става по тая америка? Що всяка седмица има по един такъв или подобен случай? Защо такива работи стават най вече там? Нямам статистика, но ми се струва че там такива работи ставан най често а са едва 5% от цялото население на планетата а изглежда да имат 95% от тези случай...

Аз

Същото им има, квото го има и на нас. Като сравниш броя на населението и факта, че в САЩ кажи-речи всеки има право да носи оръжие, ще видиш, че у нас комай се случва по-често. И тоя ще се окаже я бивша барета, я тюлен, а друг некъв подобен добитък, също както и у нас - я военен, я ченге, я друга измет...

Нищо ново, в САЩ живеят само изроди.

В САЩ живеят напълно нормални хора!! Има и изроди-както навсякъде..... Проблемът е,че повечено хора се "хващат" на умелата реклама,и мислят,че там е рай......Всекидневието и стреса обаче,са такива,че човек може да превърти за има-няма пет минути!! Това е всичко,и ако вземеш впредвид и "свикването"с насилието покрай филмите и електронните игри,всичко си идва на място... Лошото е,че и ние вървим ватам....

Та...не разбрах...къде живеят тези Напълно Нормални хора, щом като...има-няма за 5 мин. можеш да превъртиш от стреса и..всичко останало? Ай ситир на рекламата им! Има ли още балъци да се хващат на тяхната въдица? Живота е толкова кратък, че не си струва да го разпиляваме в гонене на..Михаля. Копайте си собствената градинка, копайте я.

Още една трагедия..... Ако не са размирици,ще е стрелба по някакви си причини.....САЩ да се замислят за това което"предлагат" на гражданите си,и да спрат със "стерилната"реклама,че много зачестиха тези случаи напоследък.... Я да видим-дали днес Обама ще изнесе реч,за това как целия свят му завижда.....

............АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА........................

Както казваше Обонго на 4ти юли - "Всички дъжави ни завиждат и искат да са като нас". Мдааа. Няма как да не им завиждаш.

....според мен, самият проект за "американската свобода" е погрешен. Свобода в Америка значи "граждани, цената на свободата е, че по улиците има мафия, убийци, изверги и откачалки, педофили и всякаква паплач.Свиквайте! Затова пък сте свободни да носите оръжие и да се защитавате.Треперете за децата си, за себе си, за домовете си.Но пък нали имате пушки и пищови??? Свободни сте!"....сещам се за детството си по време на "гнилия социализъм"...за наказание трябваше да изям две огромни филии с лютеница.После изхвърчах навън при "бандата". Майка ми оставяше ключа под изтривалката.Ние знаехме само за Торбалан, думата "крадец" не ни говореше кой знае какво.освен ако някой ти свие химикалката от съседния чин.Прибирах се по нощите с раздрани колена, мръсен, рошав, но щастлив.Малко дърпане на ушите и толкоз.Минаха години, пораснах.Гледам по телевизията даваха че в Америка младите нямали работа, някакви със спринцовки се боцкали за удоволствие /?!?!/, каки с къси поли се събличат голи за пари, разни лоши чичковци стрелят с пушки когато и където сварят. Дойде демокрацията и при нас.Викам си - ааа, всичко това е било тъпа соц.пропаганда.Днес обаче си давам сметка, че всъщност въобще не е било пропаганда, а са ни показвали истината - само едната, "тъмната страна". А обективната истина е - Америка е велика страна с големи достижения на цивилизацията.Проблемът е, че нас ни поставиха в положение на туземно племе - за тези 24 години ни "заразиха" с най-порочното, най-пошлото, извратеното и престъпното от западната цивилизация.Всичко си имаме днес - и порнография и проституция, и всекидневни убийства и мафия и наркозависими. Но пак не сме свободни като янките - трябва да ни раздадат и оръжие - тогава най-после голяма свободия, пардон...голяма Свобода ще настане и по нашите земи!....малко почакайте.

Май не си стъпвал в САЩ?

не си прочел внимателно това, което съм написал.или си го прочел твърде пристрастно, или не си го разбрал. хайде опитай пак и тогава ме питай дали съм бил в САЩ.

Чизмарският дир налива системно антиамериканска проболшевишка пропаганда ? Пуснете репортаж за живота на един средностатистически американски колеж или университет - учебен процес, спорт, база, кампуса, студенски клубове и програми,..., и го сравнете със дървенишкия "студентски" град на чалги и чалготеки.

Спокойни сме, защото ти си тук, за да защитаваш американските интереси. И като ги пускат тия репортажи, да не забравят да споменат и цената образованието там и в България. Щото в България всеки втори е едно и две висшета, ама в САЩ далеч не е така, понеже не могат да си го позволят.

pmotikov@abv.bg

В ЩАТИТЕ отличниците, добрите спортисти, бедните с достатъчен успех, извоюват стипендии тъпако, а теа "дипломи" за бг висше, дет ги продават по села и паланки, можеш да ги използваш за т.х.

Киречек,и аз това казвам,а бе дайте да ги видим тия американски университет,защото едни несъзнателни елементи ме убеждават,че американски университет е тоя университет,в който еврейски професори обучават китайски,японски и индийски студенти/има ту-там и други за червен пипер/

Аз таквиз другари не ща! С таквиз не ща общение! Да си седят там, отвъд окена и да не се мешат в Българските работи! Но и Българите да не им играят по свирката! Кво ше ни направят? Те и сега се габаркат с нас както си искат. Ама се вижда, че са изперкали на всякакви нива!

Добре дошли в страната на неограничените престъпления (САЩ). Там живота е прекрасен и от немай къде, за да се разнообразят, започват да се самоизбиват. Аз обаче избирам спокойния и скромен селски живот в България.

Въпрос на вкус, рекло кучето и си облизало г..а.

доволно казал бау-бау

Убийства стават по цял свят,но защо имам усещането ,че в САЩ много често жертви на престъпленията/особено в категорията убийства/ стават точно деца!Това някаква особеност на американската демокрация ли е?!Задавам този въпрос,защото аз лично вече съм минал в лагера на ретроградните и недемократичните!

Да, възможностите са големи. Но и отговорността не е малка, пък и за разлика от тук, ще те гонят до дупка. В страната и даже в чужбина. Предпочитам да мога да греша, отколкото да чакам някой друг да решава вместо мен.

Преди да изпаднете в екстаз колко са лоши американците, прочете долните два цитата. "599 са загиналите по пътищата на България през 2012 г." "По данни на министерството на правосъдието през 2011 г. е имало 11 101 убийства, свързани с употребата на огнестрелно оръжие." Като се вземе предвид разликата в броя на населението, излиза, че в САЩ е доста по-безопасно. p.s. Не съм някакъв апологет на САЩ, просто казвам, че трябва да си оправяме нашата кочина.

ПИПО

Да, но тук става въпрос за САЩ. Нормално е, да се вземе отношение по темата.

по принцип не коментирам ама тва твоито е голяма стакмистика. иначе ако го погледнеш от другата страна в балгаря има няма 50 жертви на огнестрелно оражие, а жертвите в USA от птп за 2010 са почти 3з 000 а ся ми кажи тога каде е по хубаво да се живее п.с. итвинявам се за грешките от транслитерацията

Ти нищо не разбираш от статистики, а акъл си тръгнал да даваш. Когато сравняваш нещо, трябва да даваш и данните на ответната страна, а ти не го правиш, защото се опитваш да манипулираш. Относно броя на населението. То затова статистиката се прави на 100 хиляди, за да не може да се спекулира така както се опитваш ти. Нали си наясно, че става въпрос за американското министерство на правосъдието? И въпреки всичко загиналите в САЩ по пътищата са повече на 100 хиляди.

България - 7 милиона, 600 убити на пътя. САЩ - 300 милиона, 30 хиляди убити на пътя.

Ето за това не трябва да се разрешава свободно да се копува оръжие. Някой като изперка и се случват подобни събития.

Изперкалият, ако знае че и другият има оръжие, бързо-бързо ще му мине изперкването.

97 на 100 в САЩ имат оръжие, ама нещо не виждам това да потвърждава малоумната ти анти-логика.

Съгласен съм, ама ти праснах минус по инерция, защото даже вече не чета откачените ти коментари.

Много от американците явно не мислят така. Монетата винаги има две страни.

и на децата трябва да се раздават автомати!

Само във феликия чизмарски союс нема , ама наистина нема никакви престъпления, ни людоеди, ни серийни убийци, ..., нищо нема. Кат са почнали от 1917 само просперитет след просперитета.

и тези същите износители на демокрация и печатари на долари казват,че са нещо като управители на цял свят......................

Момичето е герой- дано оцелее и да се възстанови психически. "Таткото" ще топли електрически стол- скоро! Жалко за невинните душици и загинали нелепо двама възрастни- трагедия!

Ахмак!!!

САЩ става за богатите, макар че понякога и те плачат, ама всички останали им слугуват и изпадат в разни безизходици, които водят до подобни случки.

Имаше една статистика, в която се казва, че там на всеки 10 минути обират банка, на всеки 15 някой го обират/убиват и някакви подобни. Между другото, някой пробвал ли е да се прибира вечерно време без такси? Не е здравословно!

Не е само САЩ - колкото е по-голяма една държава, толкова по-големи разлики в социалното и икономическото и културното ниво могат да се наблюдават. Същото може да се каже са Русия, Бразилия, Аржентина, Китай, Индия и др.

Ама по някаква случайност все за САЩ пишат в световните медии.

Що го няма сега "Иречек" да ни огрее с истината за инцидента.Ех!

Продължавайте да давате и на 5 годишни да си купуват пушки/пистолети и всякакви оръжия ....

Сигурно и жертвите са мислели като тебе, и за това са нямали оръжие, с което да се защитят от агресията. Бе-е-е-е?

Това да не ти е Counter-Strike?

И тези тръгнали да ни учат какво да правим с държавата си ?

Учат ни... за да не повтаряме грешките им. Ама ние нали сме от умни, по-умни - съвети не искаме!

Америка - страната на неограничените възможности!!! Няма такова чудовище.... Радвайте се, че България е малка и все още бедна държава. "Развитите" държави все повече започнаха да приличат на техните хамерикански братя. Без да преувеличавам, но почти всичко лошо идва от Америка и се разпростанява във всички точки на света, където са плъзнали американските политици и дипломати.....

По пътищата на българия, колко души измират годишно??? А я сега си предстви, че освен това имаме право всеки да си купува оръжие колкото иска.

Прехвалената Америка от ББ. Каква жестокост, какво нещо.

хамериканската западна "ДЕМОкрация" Банковото робство ще докара всички хора там до самоубийства! Амин.

Голяма страна - големи мащаби...

Америка - страна на неограничените възможности...Enjoy

...и всички й завиждат, по думите на президента им...

Интересно какво е мнението на Бил Гейтс по отношение на такива трагедии?

Искаме да сме като САЩ? Ами вече ги настигаме, щом и при нас започват да се случват подобни работи, само че заради робство към банки. Нали си спомняте семейството от Пловдив, което имаше яко кредити... Та, внимавайте какво си пожелавате.

Искаме ти да се скриеш в дупката от която си изпълзял ! Дано се сбъдне !

Е, има ли лъжа или се опитваш да кажеш на черното бяло? Само да не запееш друга песен, когато някой реши да постреля в публичното пространство и случайно там се окажат твои роднини.

Ужасно, какво да каже човек повече за подобна новина.

това е то -светлото бадеще *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Терористите стават безработни и излишни ! Ако Американците продължават така ,то " Ал Кайда " ще се разпусне !

Удобно обяснение, ама няма как да мине всеки чистокръвен американец с пушка и нож за луд. Да не ти разправям колко от тях налазват театри, кина, училища, градини...

a happy nation!:)

Същите новини ни чакат и в България с това циганско размножаване и демократична слободия.Грешката е в алчността на пазарната икономика и дивия капитализъм, който кара хората да се превръщат в стадо.Ако нещата не се върнат към нов строй ни чака еволуиране към маймуните.По цвят вече го докарваме.

Лясковец?

Това си е най-обикновен битов скандал в САЩ. Що го съобщават по световните медии? Ако не сте забелязали - през ден се гърмят. В САЩ отразяват ли, че тука циганите изнасилват и убиват бабите по селата ?

Georgi

Прав си, но тука има убити деца. Затова го съобщават... А иначе аз като бях в Тексас си имаше отделен местен криминален канал. И всеки ден съобщаваха за убииства и грабежи все едно казват, "днес леко преваля слаб дъждец"...

Да уточним, че Тексас е вторият по големина щат, с население колкото България,Сърбия,Македония,Албания и Косово, взети заедно. Ако някой тук вземе да прави репортажи за всяко престъпление, не криминален канал, ами цяла кабеларка ще напълни.

МЪЖ НА ОКОЛО 30 -40 ГОДИНИ- ДЪЩЕРЯ НА 15 ГОДИНИ- Е ОТКАЧАЛКИ- ТОВА ГМО ГИ НАПРАВИ ЛУДИ....................

...две от децата са ОСИНОВЕНИ! - научи се първо да четеш, БАБО а после коментирай...

Тридесет годишен мъж с деца по на петнадесет!?! И там ли се заселиха "ром"-ове?

там на техните им викат афроамериканци, абе неграта изпълняват тая роля ;)

ПОРЕДНОТО АМЕРИКАНСКО БЕЗУМИЕ..............