8 убити, 11 ранени при атака с кола в Ню Йорк (Снимки+Видео)

Шофьор на пикап уби 8 души и рани 11 около 15 ч. в Ню Йорк, карайки с висока скорост по велоалея близо до мемориала на Световния търговски център.

Обратно в новината

Коментари - 8 убити, 11 ранени при атака с кола в Ню Йорк (Снимки+Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бълг. журналя! Не ви ли прави Фпечатление, че този на снимката е като брат близнак на онзи Муса, дето го съдиха в Пазарджик за проповядване на исилямски екстремизъм! Ами то тази религия ги отчува такива креатури. Те са като по калъп направени. Защо се правите на щрауси?!

abasador

мисля си, за кривото хуманитарно законодателство в Европа и света.... Докато родовете на подобни убийци не започнат да се избиват до девето коляно, нещата няма да се оправят. Това, че рода на подобни престъпници вече не съществува, трябва да бъде огласявано така, че кандидат убийците (а ако за живи да разберат каква е цената на "Аллах акбар") да са наясно, на какво обрича рода си и близки! Както винаги, някои ще намери предлаганото от мен за нечовешко, но бих попитал; колко "човешко" е избиването на десетки невинни хора по света? Лек ден.

Друже, няма нищо случайно. Не ви ли прави впечатление, че изпълнителите на тези чудивищни античовешки престъпления са все с такива физиономии на първосигнални примитиви, излезли от преизподнята?!

сами си го начукаха ... жалко за хората който не са били виновни .... Америка сама ще се затрие ....

Който сее ветрове, ще пожъне бури.

Кьолнаската катедрала: "Който сее вятър ще пожъне бури".

Когато режеха глави и взривявяха в Русия бяха борци а сега в Сащ са терористи, много интересно.

Tалибана е трябвало да вика Trick-or-Truck.....

Ето защо Тръмп иска да забрани достъпа до САЩ, на получовеците наречени мюсюлмани.

Затова и нечовеците соросоидиоти пък улесняват и съдействат за достъпа им до нормалните бели държави.

Узбекистанец. Не знам кого атакува този рускоговорящ тип, но САЩ не са засегнати пряко. Петима аржентинци и една белгийка. Дони Фазана ще си го премести ...в другия джоб;)

СССР не се е разпаднал, значи. Пък ни лъжеха, че се бил разпаднал

Узбекистан До разпадането на СССР през 1991 г. страната е съветска република като Узбекска ССР. От 1 септември 1991 е независима държава.

някого, защото ти е причинил зло е разбираемо. Може дори (смного резерви и под условия) да се приеме за човешко, естествено. Но да мразиш всички и да искаш да ги убиеш без да са ти причинили нищо, само заради собствените ти убеждения е тотално сбъркано.

Предполагам същото е да избиваш милиони само заради техният пертол.............справка Ирак, либия ..........................

Отлична новина за световната демокрация! Краварите берат плодовете на световната си политика. Засега реколтата е слаба, но със сигурност ги чакат високи добиви за години напред.

А загиналите аржентинци и белгийка и те ли са кравари?

си като тях? Едва ли разбираш колко малоумно е това, което си написал.

Поредният руски терорист изпратен да убива американци.

Узбекистан и Русия даже нямат обща граница.

Явно СаипОВ ще да е арабска фамилия и няма нищо общо с Москва, СССР и Русия;) АКО НЕ ДРУГО РОДИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ СА ЖИВЯЛИ ПОД СЪВЕТСКА/РУСКА ВЛАСТ , НАЙ-МАЛКОТО ЗАРАДИТОВА ''ОВ'' В КРАЯ НА ФАМИЛИЯТА.

Дайте им да строят джамии на тези изверги в християнските държави. Ислямът е по-лош от фашизма.

Това е спорно твърдение. Проблемът е че американците толерираха именно крайния екстремистки ислям, за да го ползват като оръжие. И той разцъфтя и набра сила. Като цяло всякакви религиозни и политически екстремисти трябва да се отстрелват, и винаги в човешката история екстремизма така е свършвал, рано или късно. Но понеже сега сме псевдо-хуманни (т.е. за всякакви уроди има снизхождение, а за пенсионери няма) .... едва ли скоро ше се реши проблемът.

Сащ нали е "раят на земята", защо стават такива неща, протести???

Светът ,в който живеем е единство от двуполюсен антагонизъм. Др. Мордохай (ака К.Маркс) е казал: единство и борба на противоположностите! Древната окултна традиция говори за ин и ян: Телесното и духовното.

Въоръжен с въздушна пушка и пушка за пейнтбол - смъртоносните оръжия на терористите! Само че брата се е престарал. Янките и само при вида на пушка за пейнтбол, напълват гащите!

Има специализиран/и институт или институти,където са създали няколко видове ислям / и то се видя нагладно/,за да ги противопоставят един на друг.Всичко е програмирано и режисирано и контролирано.Има си ред в хаоса ,не е туку така.И всичките терористи са свързани със служби,каквото и да значи това.Смешно е,ако си мислят кукловодите,че не са прозрачни и жалки.

Смешно е и ако си мислиш, че на кукловодите им дреме, че са "прозрачни" за сулю пулю.

Смешно е да говориш за "кукловоди" без да ги определиш, да ги знаем - кои са тези "кукловоди"? Обикновено стечение на обстоятелствата ти и тебеподобни го раздувате като предварителен замисъл колкото да плашите другите и да изтъквате силата на мисленето си, която стига само до измислените "кукловоди". Те и кукловодите - толкова им е акъла, че гърмят на собствената им територия някои от тях - явно нежелани резултати, но и тях ги приписвате на "умисъл".

Поредният идиот под контрол на ЦРУ.

Поредният идиот под контрола на КГБ.

Тука има предполагаема Руска намеса. Незабавни санкции!!!

Прави впечатление,че русофилистичните отрепки веднага налазиха темата, в защита на терористите.Няма по-долно и гнусно нещо от това да се опитваш да оправдаеш действията на човек, убил по брутален начин група невинни хора.Няма оправдание за неговите действия. Но на тях така са им ожичени недъгавите мозъчета. В тях има две движещи сили: 1) Да откраднат, и 2) Да разрушат всичко, което не могат да откраднат. А откраднатото чупят/развалят. Тези черти се предават от баща на син. Не се губят.

Да те питам - ти оправдаваш ли милионите избити от войните за "демокрация" на сащ в Близкия изток и Африка.

Къде ги тия милиони бе боклук? Единствените избили реално 3 милиона души са руснаците във Афганистан. Това е единствения период от историята на държавата в който населението НАМАЛЯВА и то РЯЗКО. През всички други години населението нараства. Ето сега в Сирия пак Русия изби 300 000 души повече от всички други взети заедно.

Такива лапнишарани като тебе са точно толкова тъпи колкото и терористите.

Този само като му видиш вида и трябва да го арестуваш. А те му отдали пикап за реклама!

...въоръжен с въздушна пушка и пушка за пейнтбол. ... ---- добре че не е бил въоръжен с тапешник! щял е да натръшка целата полиция у щатите!

Бог да прости загиналите. А атентаторът да го застреля жена и да го погребат увит в свински кожи...

милионите загинали в Япония,Виетнам, Корея, Сърбия,Ирак,Иран, Сирия,Либия Украйна и т.н. В кравария едва сега започва

Това са милиони за които е виновна Русия бе боклук и в Корея и във Виетнам Руските зони нападат другите части. Япония капитулира и въпреки това Русия продължава да напада и причинява напълно излишни 200 000 жертви. Така че, боклуко, вземи се скрий

На мен пък ми прави друго впечатление,не това че такива нападения са вече ежедневие.Не и това кой ги е породил или вдъхновил.А това че властите и медиите в нападнатите страни НАЙ-МНОГО СЕ БОЯТ ОТ ТОВА ДА НЕ БИ ГРАЖДАНИТЕ ИМ ДА НЕ ГИ ОБЗЕМЕ СТРАХ?!?!?! Смешен плач както е казал поетът! И то на деня които "ценностните" им агенти толкова се стремят да натрапят на целия свят - денят на мъртвеца ХЕЛОУЙН! А ФАНАТИЦИ ПРОТИВ ПОПЪЛЗНОВЕНИЯТА ИМ СРЕЩУ ЧУЖДИТЕ ЦЕННОСТИ ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ. Ама кой да го проумее!Важното е да не ни е страх,че току виж сме започнали да задаваме въпроси за натрапваните ни "ценности"!

Най-хубаво е сутршното кафенце,гарнирано с добра новина! Спорен ден на всички!

Идиота и сутрин и обед и вечер,си е идиот!

Както се казва по американски,бъди позитивен,защо си кисел? Виж какъв хубав ден е,как добре започна и дано още по добре да свърши! О. К.? (Пак по аммерикански):)

Za vtori ili treti pat atentat ot bivshia SSSR. V USA ima ogromna prestapnost ot rusnaci... i pak gi dopuskame do darjavite si. PADA NI SE KATO SME IDIOTI? Rusnacite i vsiakakvi grajdani na OND triabva da si stoiat u doma pri PUTIN

Пада ви се я, с вашите камъни по вашите глави. Като ги създадохте и финансирахте ви беше хубаво , а сега?

за да се изкорени тероризма, трябва да се знае от къде идва и кой го спонсорира, а ние всички сме на едно мнение че спонсора на терора са две държави, това са катар и саудитска арабия, ама понеже са богати страни , ни руссия ни америка искат да ги спрат и да прекъсват отношенията с тях, затова ние обикновенните хора ще страдаме.

ЕВРЕИТЕ И САУДИТИТЕ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ИГРАЯТ ЗАЕДНО ... ОТ ВОЙНАТА РУСИЯ - АФГАНИСТАН :))

Заради агресивната си политика по целия свят, едва ли американците ще срещнат необходимото съчувствие.

Заради извънредно миролюбивата си вътрешна и външна политика Русия е тай мразената страна в Европа и света и враг номар едно в Източна и Централна Европа както и в бившите си републики!

Така е!С част от написаното не мога да не се съглася. Да, Русия води миролюбива политика. Ако ще ми дрънкаш за Крим, дори да са се намесили е било за добро. Не се проля капка кръв. Всъщност, дори и украинските военнослужещи не оказаха никаква съпротива, а масово преминаха на служба при руснаците. Защо ли? Защото видяха какво идва.

Това до някъде е така, но заради агресивната американска политика и хибридната война която се води срещу Русия. А всъщност руснаците два пъти ни донесоха свобода и един път освободиха две трети от Европа. Дано скоро за втори път да я освободят, но сега цялата.

А велосипеди, това нямаше да се случи.Луднал свят, сякаш някой е натиснал копчето на казанчето за всички ценности и добродетели.

ако караха танкове щеше да е още по-лесно.

убитите били невинни хора ... кои ви избира президентите ? аз ли ? A децата ми и жена ми които убихте , както и разрушенят ми дом в ирак , те каква вина имаха ?

Децата ти и жена ти с руско оръжие от терористи обучени в Русия или Иран бяха избити?Троле!

Али, ние скърбим за семейството ти и като представители на човечеството, искаме прошка за деянията на други представители. Но нима убийството на други невинни ще ти донесе облегчение и ще ти върне любимите?

Като иска справедливост да атакува някоя казарма или пък Белия дом. А не да убива мирни хора. А рязането на глави на жени и деца в Бл. изток от ИДИЛ само защото не искали да приемат идиотския ви ислям, и това ли трябва да приемем за нормално? Я се скрий примитив първосигнален. Дълбоко в себе си много добре знаеш каква е истинатъа, но не можеш да я яризнаете, 'щото тогава се лишавате от същност.

извършителят е от съветски узбекистан

ок

Един кретен с кола почва да гази и крещи Аллах акбар, какво да е ако не тероризъм. Бройте го за "птиятелски огън". Терористите са си ваши хора, вие ги създадохте, обучавахте и финансирахте. Пострадалите да се обърнат към ЦРУ и Пентагона за компенсации....

Лошо,че заради мръсниците убиват учениците

Схващате ли лицемерието и иронията на републиканския елит и управления! Те се пишат горещи защитници на живота и много набожни, упорито се стрмят да забранят абортите при всички случаи, дори и при изнасилвания или много силно увреден плод, но същевременно са ЗАКЛЕТИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА МАСОВОТО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ И НОСЕНЕ НА ОРЪЖИЕ НАВСЯКЪДЕ ОТ ХОРАТА, ДОРИ И ПРИ ДЕЦАТА В УЧИЛИЩАТА И УНИВЕРСИТЕТИТЕ!!! (но не и в офисите и сградите им), на ОРЪЖИЕТО, ЧИЕТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ПО НАЧАЛО Е ДА ... УБИВА, ТОЕСТ ДА ОТНЕМА (ЧОВЕШКИ) ЖИВОТИ! И на никой от привържениците им не му прави впечатление това огромно противоречие в публичните им тези и убеждения (а всъщност става дума за големи интереси, но те не са за пред публиката и обявяване или признаване!)

а при хилари ...да не би да се случеше нещо по различно ... виж клакво драги ми слепецо : оръжеината и петролната мафя ф америка дърпат конците там ... а сега се поинтересуваи кои държи тези отрасли ... ако имаш проблем при различаването на евреиските фамилии от другите ми се обади 1 438 969 3171 колкото по рано америка бъде заличена от лицето на земята , толкова по рано света ще си отдъхне от това зло !

Аве Мунчо, NYC има едни от най-строгите закони за притежание на оръжие. Я върви си изкарай разрешително да те видя. Ама левандури като тебе само плямпате.

А в Рассия не е нужно кола да мачка пешеходци, там пияните от препарат за миене рашки сами залитат и се блъскат в колите. Ха..ха...ха...

N. S.

Абе пич, уважавам те, ама кажи ми кой те пита за Русия в момента ? Ти му викаш Куме Иване, той гледа за оная работа да те фане ........

Официално съобщават, че извършителят е 28 годишният Сайфуло Хабибулаевич Саипов, роден през 1988г. - узбек. В САЩ е пристигнал през 2010г. от Узбекистан. Съобщават, че е починал от получена огнестрелна рана в стомаха при задържането... А дали е така кой знае????

Най ще излезе като и с Бостънският маратон-руснаците им казват ,че тези момчета са проблемни а те им отговарят ,гледайте си работата,ние си знаем какво правим:(((

100 на 100 е бил под контрола на американските спец. служби и е бил използван за тази операция точно днес като се разчита на определен резултат.

Зстреля Кенеди.... Да така беше CNN го казаха

Този е пристигнал в САЩ по времето на Обама. Негърчето напуска всякаква сган. За щастие, Тръмп предприема ограничителни мерки.

Ако не е бил Путин, е бил някой руски хакер дето е хакнал акъла на аллахабдалеца. По заръка на Путин, разбира се.

С това "Аллах е велик" Мануел Насименто иска да намекне, че е българин, май?

;))) +1

Това е бил самият Путин. Очаквайте по-късно по CNN репортаж и снимки с него.

ПО СИЕНЕН КАЗАХА ЧЕ НЕ Е РУСНАК , СЕВЕРНО-КОРЕЕЦ ИЛИ ИРАНЕЦ:)) ....

И този е викал "Аллах е абдал". Ама не е ли знаел, че САЩ са най-верният приятел на аллахабдалистите като се почне със Саудитска Арабия и се свърши с ДАЕШ?

Нема Нема Па тресне

Разкарайте тъпата реклама на Шкода, покрива целия екран!

На Евротека 25 тека от мен във всичките дуп*та и устета! Свръх наглост е това...

ама ... кой да ти каже

Каква кола? Очевидно ги е газил с нает камион от Home Depot - вижда се много ясно! На Halloween, камион удря училищен автобус наблизо до училище, гази и стреля по хора! Очевидно ЦРУ иска да провали Halloween! След като вчера нещата с разследването на Тръмп не станаха така както ЦРУ и глобалистите искаха, сега са много ядосани!

Home Depot не дава коли и камиони под наем! Това е магазин за строителни стоки.

Тръмп Не е Обама и мюсюлманите ще го разберат скоро ! Тръмп е бил военен от дете !

100 са избити от теракти в Каварско Ирак. Някой нещо да чу?

Битката за оцеляване между различните елитните групи вътре в САЩ продължава със страшна сила и взема поредните жертви... На никого не му пука за живота на обикновенните американци и всички средства са допустими, когато става въпрос за власт!

Това не е никакъв терористичен акт.Това са си чисто Атлантически ценности

Борбата с тези откачалки които крещят Аллах акбар, трябва да стане чрез превантивна репресия. И в Европа и в САЩ постоянно умират хора от техните ръце, така че всеки резняк трябва да бъде гледан като потенциален терорист. Да се намали демокрацията за да се увеличи сигурността. Да се съставят списъци, да се привикват постоянно в полицията граждани на определени държави, при определено заключение на психиатър да се вкарват превантивно в лагери. Да се нагнети страх във всички чалми и резняци. Да се връщат с хиляди в родните им краища. Не можем да се церемоним с тях. Въпроса е те или ние.

Директно инДжекцията и но проблемо...

Е сега ще им се спече на гъза на всички мюсюлмани ! Ще видят колко е милостив Алах ! Тръмп ще прати хиляди при него мъченици !

АКО НАТАНЯХУ МУ НАРЕДИ :)) ... ЦЕЛТА НА ЕДИН АТЕНТАТ Е ДА СЕ ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ ПЕТРО-ЮАНА И ПРИБЛИЖАВАЩИЯ НОВ ЧЕРЕН ДЕН НА УОЛСТРИЙТ :))

Изрод

И рублата ще стане по скъпа от долара и всичко да бъде на еднорози Розови !

Като цяло ислямистите изгубиха войната, но в частност такава тесла се заби в шията на онези, които отглеждаха ислямисти, че поне век няма да стигне, за да бъде изтрита омразата. Едно време отгледаха Аятолах Хомейни и така интелектуално го върнаха, че като взе властта и направо го зачука на онези, които го бяха гледали. После руснци и американци отглеждаха тия змии и хич не им дремеше как им се пробутва религиозния екстремизъм. Един ден не остана друго освен религиозния екстремизъм и руснаци и американци нещо започват да гълтат въздух и да се давят в собственото остроумие. Този последният си е чист галфон- видял обикновени хора и мачкал! Изрод долен. Как не влезе един в щаба на една партийна централа? Ама не! Гази обикновените хора, копелето. Явно е, че заради религиозна изостаналост и омраза тия хора трябва да бъдат изтикани от цивилизования свят и някъде в пустинята да битуват. В цивилизация тия не могат да битуват.

Прав си, но не сравнявай руснаците с американците - алчните нагли кравари са ЕДИНСТВЕНО виновни.

грух? - много точен ник, остава да доуточниш, че си червен грух

И аз точно това мисля при всяка такава новина - що за боклуци и страхливци са тези капути, дето нападат, мачкат и избиват обикновени хора, в т.ч. жени и деца, беззащитни хора, а нямат топки и смелост да нападнат ОНЕЗИ, КОИТО СА ПРИЧИНИЛИ ТОВА, В КОЕТО ОБВИНЯВАТ - каквото и да е и независимо дали е вярно или не! Какво общо имат децата и жените, обикновените хора, които и където, каквито и да се те по света, с техните омрази и проблеми! Е.ати изродите! А и всички, които се радват на престъпленията и атентатите им, те са не по-малки изроди от тях!

АКО СЕ ИЗТРИЯТ ИЗРАЕЛ И САУДИТСКА АРАБИЯ И ТЕРОРИЗМА ЩЕ СЕКНЕ ... ДА, ДА , СПОРЕД МЕН ЕВРЕЙСКИТЕ ПРАСЕТА И САУДИТИТСКИТЕ СВИНИ ИГРАЯТ КОМБИНА И КОМАНДВАТ ТИЯ ЮНАЙТЕД СТЕЙТС ЪФ АМЕРИКА :)) ...