Страсбург: Италия нарушава международното право за гей брака

Италия е нарушила международното право като отказала да признае брак на еднополова двойка сключен в чужбина 15 декември 2017 г. Това реши съдът в Страсбург.

Обратно в новината

Коментари - Страсбург: Италия нарушава международното право за гей брака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от САЩ. Малко встрани от темата, но не съвсем. В САЩ в щатае Аризона съпругът, неговата съпруга и дете им деца са станали трансджендъри, информира Daily Mail. Главата на семейството, 62-годишната Шърли Остин е била родена мъж. Нейната 41-годишна жена става мъж и се е нарекла Дениел Херрот. Освен това техният 13-годишен син Джошуа сега става тяхна дъщеря, тъй като според родителите му започва да се усеща като момиче някъде от 7 годишна възраст. Освен това 11- годишният син на двойката Мейсън сега също става тяхна дъщеря. "Впечатлението ни е, че се родихме отново. И моите деца стават такива, каквито винаги са искали да бъдат" казва Херот. Без коментар.

Не на хомосексуалноста като норма на живот! Да на разумното и природосъобразното. Не на унищожаването на белите държави.

Моите уважения към модератора на ДИР-а, но аз не виждам обиди, цинизми или накърняване на нечие добро име в коментара на "бг" от 16:15, в края на краищата това е само едно мнение: "Това е един доста основателен повод България да започне преглед на членството си в Европейския съюз. От какъв зор, това членство ще ни налага педерастията на група луди. Такива действие, натиск, шантаж и изнудване на държавите не отговарят на българската ценностна система. Значи няма какво да правим в този съюз. Ако не се лъжа съюза е на основа на общи интереси и цели. Обаче вече започваме да се разминаваме. Освен това се наблюдават прояви на типична диктатура. Което е неприемливо. Имаме си свой вековен бит и култура. И няма причина да ги заменяме ".

Всеки има свое мнение по въпроса за това кои интереси и цели са общи за всички страни от ЕС, но със сигурност една цел е обща за всички страни и доминира над всички: Това е Кой кого да прецака. И тука ние, вече повече от четвътрт век теглим все късата клечка.

Абе кой го писа това международно право? Нещо тези жители на Страсбург много страстни към пристрастията си бе. Не са склонни на никаква демокракратична толерантност към инакомислещите, защо ли е така? Във всичко и за всичко само те били прави. А ние да мълчим, да не разсъждаваме и само да изпълняваме!- абе това си е направо най-голямата евроатлантична ценност на западната демокрация! Ако смея да попитам, междувидовите бракове разрешени ли са? Като например между човек и робот (надявам се в скоро време) или човек и коза или пък жена и магаре? Ах пропуснах да отбележа, че единствената пречка за тези бракове е, че не са измислили как животните могат да дадът писменото си съгласие пред нотариуса и как ще се извърши делбата на имуществото при евентуален развод, но сигурен съм, че с налагането на проспериращият западен модел и тази пречка ще отпадне.

Ха-ха-ха, сега жабарите ще си платят солено, но въпросът е къде сме ние които казваме че сме европейци. Но пари правителството има, така,че ще има да плаща.

Щерев, сключвай по бързо брак и бягай да съдиш страната, ще изкараш повече отколкото от писане на глупости по форумите

Педерастията е директна обида на Бога. Гейовете от Брюксел се помислиха за велики, построиха си нов Вавилон, създават си нови вавилонски закони, пропити с обиди към Бога. Ще дойде и съвсем скоро новият Содом и Гомор, покайте се грешници, защото краят е съвсем скоро.

И тук наскоро рекламираха такъв случай. Браво на Италия! В ЕС май се е напълнило с хора с отклонения.

Живи да ги оплачеш!

То и ние сме се запътили към страст-бург с последния случай. В наша защита можем да искаме отвод на всички съдии там докато не декларират, че не са от другия десен и нямат общо с такива иначе ще са заинтересовани.

А правата на останалите нормални хора, не са ли нарушени, че трябва да търпят неща от които се гнусят и т.н. И този съд кой го е избрал?

Правото да не те е гнус си е твой проблем. Става въпрос за няколко хора, които няма да срещнеш никога живота си. Техният живот, не твоя.

Беше забранено, след това го разрешиха, скоро ще стане задължително ...

Как е днес мъжа ти, стоиле?

24 от 47 те членки на Съвета на Европа са узаконили еднопловите бракове! Знаменателно! И какво показва това? Показва, че върховете на политическите управления на повечето държави са се изпедерастили! Нищо повече!

Малко хора знаят, че пропагандата на хомосексуализма сега, не се прави за първи път в Историята. Подобно нещо е имало и в края на 14-ти и началото на 15-ти век, при разпадането на Римската Империя. Последвали "тъмните векове", когато социалния разпад станал неописуем и като резултат започнал възход на религиозния фанатизъм.

Я пак си помисли кога се е разпаднала Римската империя. Само около 1000 години си в грешка.

Нищо подобно. Една част от Римската Империя се отделя във Византия и това са точно тези 1000 години.

И какво по-точно е пропагандата на хомосексуализма? Един историк би трбвало да знае, че Тъмните векове са след разпадането на Западната Империя, а не на Източната.

Мдааа, на въпрос от къде са се пръкнали, децата в тези бракове ще отговарят: от г.за на мама. А мама е тази, с по-късите мустаци.

Шило

Мдааа, загрижихме се за гейовете, а забравихме държавите, които разбутахме. Либия, например.

Интересно-дали взаимстват идеята араби и мюсюлмани? Дали ще се възвисят и те дотолкова че да се женят мъж с мъж?! Вероятно не ли чух?? И правилно-върви се против Божийте закони. А който върви против тях е обречен...Мюсюлманката и арабката имат средно по 5 деца, като тук не слагам плодовитата африканка. Къде е културната европейка с нейното едно /несигурно/ детенце? Изчезваме чисто математически, ако и да сме по-напред икономически и технически! Въпрос на време е да го усетим и биологически!

Това, че европейката има 1 дете е проблем на хетеросексуалното семейство , а не на хомосексуалните! Сред арабите процентът на хомосексуалните е също около 10%, както сред всички хора по земята. Биологическото "изчезване" на европейжите не е дело на хомосексуалните! Ти 5 деца ли имаш?

Не, и аз съм средностатистически. Но моите деца ще са от полза за обществото, в което живеят, а няма да ги дам да ги хрантутят примерно в Саудитска Арабия! А и тамще ги убият с камъни, само да разберат, че са християнчета! Заблудени овчички са само зомбираните европейци!

На човешката раса и е необходим рестарт. Много се оядохме.

Това щеше да е много смешно, ако ли не беше толкова тъжно.

Т.н. Съд в Страсбург отдавна е опасен и вреден за нормалните местни хора в Европа. Неговите идиотски защити обхващат само "правата" на извратени, престъпници, навлеци, паразити и др подобни и деформират правилата и законите в европейските държави. Крайно време е да бъде закрит и ако европейските граждани и държави преценят, че все пак е необходима една такава международна правна институция, тя се сформира с нови, адекватни и ограничени по отношение на местните традиции и правила правомощия-най-добре да е като консултативен орган!

Светът върви напред, а не назад! Ще дойде време, когато хомосексуалните бракове и отглеждане на деца от хомосексуални ще се узаконят и в България. И това е напълно нормално, защото става въпрос за правата на една немалка част от човечеството - около 10% от хората. Какво по-хубаво от това хомосексуалните да не се крият, да могат да създават семейства и да СЪЗДАВАТ и отглеждат деца. От това развитие печели Обществото няма да се поквари, а ще спечели. Колкото и да лаете тук, ще си останете с лая както винаги. Не хомоксуалните са виновни за личните ви драми и мизерии, а самите вие. България ще е следващата. Ясно пише в статията, че 24 държави от 47 са узаконили хомосексуалните бракове, а само 16 не. Но и това ще стане, колкото и да рипате.

Само да питам. Кой ще ражда децата в едно гей семейство - таткото или таткото?

Не се пени, ти, ти ще ги раждаш.н :)))

И кой ще бъде осеменителят в женските содомски "семейства"...

Сина ти зет да ти доведе! Тогава няма да рипаме, а ще се радваме! Искрено!

Знам, че злорадствате само от проблемите на другите, не каза нищо ново.:) По-добре се зарадвай, че си постигнал нещо или си направил 5 деца, за които толкова бленуваш в по-горния и пост. А хомосексуалните ще се преборят за правата си въпреки вас.:)

И нас това ни чака с брака на двете пикли в Англия. Само че според нашата Конституция не може... Та да видим ...

Страсбург да си въвежда гейбраковете в съда,да не се обажда за чужди земи и народи. ЕС само гадости стоварва на хората.

винаги смве питали: Какво включват т.нар. ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ, и по какво се различават от универсалните човешки ценности. Ето че ни отговориха частично. Според "Европейската конвенция за правата на човека" вече имаме ПРАНО на ГЕЙ-БРАК! Това било човешко право и евроценност!

Четем обаче Конвенцията: Член 12 Право на встъпване в брак Мъжете и жените, достигнали брачна възраст, имат право да встъпват в брак и да създават семейство в съответствие с националните закони, регулиращи упражняването на това право. КЪДЕ ГО ВИДЯХТЕ ТОЗИ ГЕЙ-БРАК ТУКА?

Тук явно имаме измама,друга еврогейска ценност. Те са много техните ценности,и все в този дух.

Паисий

ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО: "Мъжете и жените, достигнали брачна възраст ..." НЕ ПИШЕ: "Хората, достигнали брачна възраст ..."

Скоро Европа ще я прекръстят на Гейропа, за да не нарушава международното право.

Содом и Гомор явно са били нормални и богоугодни места за живеене, в сравнение с териториите управлявани по ред и начин определени от Брюксел и Страсбург...!!! Дааа...!!!

,... имат това право .

По примера , на депутатите от ЕС .

ЕвроГейски ценности! Това е!

А , кой ли вече се съобразява , със ЕС , СтрасТбург , и тЪ. нЪ. ? САЩ и БРИТАНИЯ , решиха пагубното настояще , на ЕС .

за коледа искам да разрешат да се женим за 10 жени.... без значение девствени или не... аз съм ларш...

На фона на "правата на ромите" и исляма, който залива Европа, гейството ми изглежда безобидно, даже спря да ме дразни. Ще стане страшно, когато ни засъдят утре, че не сме им вдигнали джамии. Когато арабески започнат да надигат глава за "права" и ислямизират и ц-ганите, тогава ела та гледай. И първите, чиито глави ще отрежат мюсюлманите са геювете.

По- страшното от всичко друго , са ВЪТРЕШНИТЕ врагове , политиците и управниците , ТЕ ПОЗВОЛЯВАТ ВСИЧКО ТАВА ДА СЕ СЛУЧВА . Политиците и управниците ни , са по-голямото зло , даже и от терористите .

Извинете, а разрешено ли е все още да се женят- омъжват двама от различен пол?

Май все още е разрешено, но скоро могат да го забранят.

Но без право на осиновяване.

Viva Italia А лично папата, не искат ли да ги признае?

Те го пробваха това много отдавна още по времето на св. папа Павел Йоан Втори и не им се получи. Опитвали са го това не се съмнявайте.

що ощетявате охлювите....?

Подклаждат случая от онези дни с двете лезбита! Само, че в Италия ги боли фара за Страсбург , а нашите ще се наведат преди да са ги поканили от там да приемат брака им.

Айде, че ред чакат за "права" педофили, инцестаджии, зоофили, некрофили, канибали...

Съвсем наскоро напиасаха на храма "св. Александър Невски" - "Легализиране на детското порно и леките наркотици". Не сте далече от истината.

Що не идат да ги узаконят в Абу Даби?

Това са част от гадостите на "Европа"

Да, съгласен. Това по същество е извиване на ръцете и налагане принудително на брачният статут на гей двойките.

И откога има "международно право за гей брак"?! Нещо не съм чул в ООН да са приели такава простотия. Пълни измишльотини ...

Извратенящината е в пълен ход.Спи ли Бог,о Бог не види ли?

Види, види. Затова арабите ще ни залеят.