Таня Андреева не съжалявала за кадровите смени в ”12 без 5”

Бившият здравен министър Таня Андреева каза, че не съжалява за решенията си в "12 без 5", а проф. Миланов е уволнен заради лошо финансово състояние на "Пирогов"

Обратно в новината

Коментари - Таня Андреева не съжалявала за кадровите смени в ”12 без 5” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МЗ да разпространят снимки на това чудовище по всички кабинети ,за да могат хората със стомашни проблеми да повръщат по лесно.

Мафията на директорите на болници е причина за проблемите в здравеопазването, а не тая или оная министърка (разбирай Таня или Деси минета). Ако е свестен Министъра първата му работа трябва да е да измете крадливите директорчета на големите болници, да увеличи заплатите на тези които директно произвеждат здравните услуги-тоест на лекуващите лекари и сестрите, да съкрати щата на здравната каса с 60%, да спре финансирането от държавата и касата на фантомните новоизлюпени болници собственост на всякакви кебабчии и пилепроизводители, да упражни строг контрол на търговете за лекарства и да удари големите фармацевтични фирми- монополисти. Колко са прости нещата а? Ама няма човек които да посмее да направи тези неща. Аз мога да ги направя, ама никой не ме знае.

най-голямото недоразумение във властта. министър-отмъстител. да се подведе под отговорност за деянията си.

Защо непрекъснато ми цитират този плужек т нар генерал Тонев-дерматолога мошеник който изпомпа от Военна Болница над 100 милиона и никой не му потърси отговорност. А сега го готвят за министър на здравеопазването след изборите, този некадърен кожен лекар, дружка на Тиквата. А Андреева сбърка времето- това трябваше да направи много по-рано за да има резултат. А сега директорската мафия ще я разкъса.

Няма ли да има съд и ПРИСЪДИ за плужеците от това правителство и депутатите поддържали ги ?

Все сме имали некадърни министри на здравето досега, но тази наистина удари дъното! Просто излиза очевидната истина, че комунистите не могат да намерят подготвени кадри за нито едно министерство. Но когато става дума за здравеопазването, тогава лъсва прозрачно безхаберието и тъпотията на всеки, който го ръководи - в случая с Андреева това вече е дъното на блатото. Единственото хубаво нещо, което тази дама е направила досега, е че и тя е минала осеменяване при Стоянович - явно, този герой е приел за основна роля да осеменява колкото се може повече българки. Но не може да им дава акъл...

ДОЛНА КОМУНИСТИЧЕСКА ТВАР. САМО МЪКА И ГЛАД НОСЯТ НА ХОРАТА.ЗА СМЕТКА НА ТОВА ПРАВЯТ УСЛУГА НА Б.Б., КАТО НАСТРОЙВАТ НАРОДА ПРОТИВ 15/15."УСПЕХ"НА ЛЕВАЦИТЕ ОТ ГЕЙЧОВЦИ!!!

Най-малкото е едно човешко отношение, да извикащ някого и да му кажеш, ще те уволня заради това и това, ан не човека да разбира от колвгите че е уволнен. Ето за това сме толково зле, управлявани сме от изроди. А това с дълговоте е малко нож с две остриета, а ако е направил дългово за да спасява хората, която между другото е най вероятната причина, тогава какво а?

Докато такива като тази и като онези недоразумения, паднишев, вагинин и стойнев се разхождат свободно, оравия няма да има. Прангите, кауша и въжето!!! Тогава цяла България ще може да въздъхне СВОБОДНО, да се отърси от страха и да погледне напред. Ако не сме мърша а народ, тези трябва по най-бързия начин да виснат на площада Мамицатаимпродажна

ЗМИЯТА, КОГАТО УМИРА, НАЙ-ЗЛОБНО ХАПЕ!!! ТОВА ВАЖИ ЗА КОМУнисти, ГЕРБЕристи, И ВСИЧКИ ОТ ПАРТИЙНИТЕ ЛИСТИ!!!!! ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЯМА- ВЕРВАЙТЕ МИ!!!!!

Е що ме триете,казах само че я харесвам като жена.Е какво,лоша ли е.като министърка не я знам как се справя.

Тонев-кожения генерал...Едва ли в света има друг такъв. Това е интригантство и неколегиалност. Същото важи и за малкия Миланов. Това е мнението ми. Андреева е постъпила правилно и морално. Можела е да си затвори очите.

Нещо не си информиран!!!! Цяла година Пирогов получава процент от изработеното от НЗОК , а от министерството кръгла нула !!! независимо ,че тя е собственика . Е как да не се трупат дългове ???? Въпреки това апетитите на Раденовски и компания са огромни!

НЕМОРАЛНО Е...така постъпват просто устроените хора,,,жалко за хубавото й лице....отвън красива, отвътре -червива :)

Абе стига с тия комунисти, герберисти и т.н. . То боклука си е боклук независимо от партийната принадлежност. Не делете хората по убеждения, а по това какво правят.

Ех Андреева, По партийно му се прави така: "В името на народа ви осъждам на смърт" и бууум! Питай другарката Буруджиева, тя ги знае тия работи от баща си! Няма какво да си играете на дребно с разни уволнения, назначения! Действайте си по комунистически, както едно време!

Да,бе. И за предателство комунистите осъждат на смърт. Само,че за другарят Станишев това не важи. За предателство него го предлагат за председател на ПЕС още веднъж.

И децата в България вече знаят, че комунист от БСП ли е, само публичен разстрел го оправя.

А комунистите в другите партии какво ги правим?Премиери ли?!

Така действат комунистите, какво се чудите.

Ама тя май не е комунистка.

Щом е най-близката приятелка на Моника Станишева-каква да е? Нада ли от ГЕРБ. : )

Хилеща се змия , която хапи най-много преди да умре.

В края на краищата таня андреева я уволниха в 12 часа, а преди това в 12 без 5 тя е нарпавила само опит за уволенние. Сегашният министър ги възстанови уволнените :-). Мръсницата си намери майсторите. Предполагам и занапред ще си ги намира. За тази едва ли има вече живот в България. Всички я помним! На маймуната й се вижда червеният задник, когато се покчи горе. На тази й лъсна червен гноясал.

Тя се изложи стократно,нормален човек би се притеснил най-малкото и не би бил толкова нагъл. НО НЕ ЗНАЕМ, ДАЛИ МОНИЧКА НЯМА ДА СИ Я ВЗЕМЕ ТАМ,КЪДЕТО Е.

Това им е работа, пич. Това е тяхната мисия - да изпитват глупостта на народа до край.

оти я питуете дека сажалява,она не жали она си прави кефо.на това ние казуеме -долна мрасничка...

А това, че тази маймуна смени почти всички директори на областните дирекции на РЗИ, пак за лоши фин. резултати ли беше? Червената метла- ето това беше! Тази, една година сменя поголовно стари и доказани кадри с червени калинки! ЗАТВОР!!

Всички червени боклуци, включително и Таня Андреева не са способни на съжаление, но са си го заслужили в истинския смисъл на думата! Съжаляваме те Таня!

ТЕ НЕ СЪЖАЛЯВАТ ЗА НИЩО ЯКО ПЪЛНИХА ДЖОБОВЕТЕ ЗАТОВА БЯХА ЦЯЛА ГОДИНА ОГРАДЕНИ ОТ ОГРАДА.

ТОВА НЕ Е ЛИ ДОСТА НАГЛО, А МА ОУУУУУУУУУУУУ

Почеркът на комунистите: некадърни, пошли и поради това зависими хора да се назанчават за министри, за да се постина няколко цели. Първата е именно зависимостта. Некадърният и простият амбициоз е зависим, това го знаят и децата. Втората цел е да се насочва вниманието на нивото на тези некадърници, за да се разсейва от големите далавери, които през това време се правят задколисно. Трето и това вече не е цел, а имамнентна същност - комумунистът е пошло създание. У него са заложени генно завистта, некадърността и лъжливостта. Звучи като цел по-скоро подборът на себеподобни за обкръжението им. Гледайте Станишев и Манолова например. Тандем патологични лъжци. Хубавото е, че в България вече има относителна свобода да се каже истината, което беше потушавано от досегашното правителство по кощунствен начин. Даже от трибуната на ЕС официално казаха на Станишев, че прави реставрация на комунизма, като арестува протестиращи и назначава контрапротестиращи не заради качества, а по обещание за назначаване при подкрепа. За един нормално мислещ човек само това е достатъчно да застане на подсъдимата скамейка, защо подменя правилата на харчене на нащите пари в полза на улична политическа подкрепа безстопанствено и кощунствено. Това е разхищение а национален ресурс за укрепване на власт. Според мен е време и да имаме прецедент да свалим представител в европейския парламент в лицето на Станишев. Този келеш, тази гнида не е достойна да живее на собода. Камо ли да ни представлява в ЕС!

Тази злокобна дама, с усмивка на партиен секретар, се опита да сложи окончателен кръст на здравеопазването в България. Почти успя ...

Никой не очаква тая да съжалява, но наглостта й доказва чувството за безнаказаност на тая паплач! Отпадъкът си е отпадък, няма как да съжалява, че го изхвърлят! Пак опираме до Прокуратурата, където някой сладко и удобно спи! В друга страна при много по- малки провинения, докато са на власт, хората си подават оставката! Това - относно достойнството!

А ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ УМНИ ОБРАЗОВАНИ И КРАСИВИ.ДА МУ СТАНЕ ДРАГО НА ЧОВЕК.КРАСОТА И УМ В ИЗОБИЛИЕ

Всеки с недостатъчите и с талантите си. Но тази е срам за човечеството. Урод. Спомням си, че на третия ден от това пошло правителство тази (човешко недоразумение) се изтапани по телевизията и с усмивка съобщи, че ще отпадне забраната за пушене в заведенията. С това наруши първите няколк очлена от Закона за здравето, според който тя е длъжна да осигурява превенция на здравето на населението. Таня се хилеше доволна, не подозираща какво долно и просто същество е. Това са хора, подбрани генно с такив анегативи. Комунимзът е филтър за тъпотия, цинизъм и лъжа. А с тези качества, налоижени по деспотичен начин 42 заразени държави са бедни и страдащи. Докато не се обяви тази идеология официално като вредна за човечеството, все ще има такива явления. Ако се забрани, ще е като фашизма - все ще има уроди, които ще вярват в него, но поне ще бъдат ограничавани, за да не внасят погроми в обществата. А сега комунизмът все още не е забранен в конституциите на демократичните държави и ето ти проблеми - долни същества на власт.

Такива сме!За разлика от комунистите :P Благодаря, че си го разбрал(а)

Таня Андреева не съжалявала за кадровите смени в 12 без 5 Аз лично съжалявам , че има такива министри.

Аз съжалявам, че има граждани, които избират такива министри и политици.

Таня Андреева - приятелка на Моника Станишева. Какво друго да очакваш от нея? Типичен корумпиран червен боклук. Недоразумение в медицината. Зла като вещица. С ехидна усмивка - уж се смее, но погледнете очите и - излъчват единствано злоба. Срам за лекарската гилдия.

АЗ МИСЛЯ, ЧЕ СЛЕД ТОВА КОЕТО ОСТАВИХА ХИЕНИТЕ НА ОРЕШАРСКИ, ПОНЕ ГРАМОТНАТА ЧАС ОТ БЪЛГАРИТЕ СЕ УБЕДИХА КАКВО Е ДА СИ КОМУНОИДИОТ- НАГЪЛ, ЗЪЛ, ОТМЪСТИТЕЛЕН, ГОТОВ ДА УНИЩОЖИ ВСИЧКО ЗАРАДИ СОБСТВЕНОТО СИ ЕГО!!!

Злобна, комплексирана тъпачка, притежаваща характерното за наглите комуняги безочие!

А БЕ престанете да ни занимавате с тази куха лейка, нека повече не коментираме нейните възприятия (съжаления и удовлетворения).....просто това нищожество не заслужава да бъде повече на вниманието на хората!!!!!

Повече внимание върху таз особа от страна на прокурата не би било излишно обаче!

да ама цацаратурата и тя е за затвор!

Това е новото Мими Виткова в изпълнение опорните точки на Моника. Резултатите отново са катастрофални.

До скоро си мислих, че падението на здравната ни "система" са четирите министри на Борисов- крадливия Б.Нанев, Ана-Мария Борисова- кукуто, Стефчо гениколога и картечарката Десислава Атанасова. Колко съм бил наивен, той списъка продължава да се пълни и не се знае докога, като гледам тази "лепотица" от снимката- злобна комплексарка, а като министър "тъпота с взлом"

Докато няма съдебна отговорност , на "отговорните " управляващи ще си правят каквото си поискат ! 2-3 министри в затвора и другите ще мислят преди да подписват !

Таня Андреева е вчерашна новина - минало забравено. Защо продължават да й "дават думата"?! Да дадат думата на новото правителство, за да каже какви мизерии са открили вече и колко има да плащаме заради предишното управление!

Не мога да разбера всички ли Герберасти трябва да бъдете злобни и да обиждате?

и ти, заедно с андреева и мекератата - на клона!

Думата злоба е неуместно изпозлвана във въпроса ти. Става дума за крайно негодувание от невиждано низката пошлост на цяла една политическа група. Злоба е дума, която се употребява в други случаи и е състояние, което следва от нерационални мотиви. Докато в този случай мотивите са изключително рационални и смислени. Така че наречи го ярост, гняв, негодувание, протест, развоалиране на наглост и глупост при управляващи, разкриване на лъжа и подмяна на човешки ценности и т.н., но не и злоба. С тази дума се показваш много сле разбиращ онова, което се е случило и се случва. Тези екземпляри не са точно хора, а уроди. И не е нужно да си злобен, за да го кажеш. Мърлата беше обявила по телевизията като здравен министър, че правителството почва да отменя забраната за пушенето, като го говореш с усмивка и съгласие. Здравната министърка си беше забравила задълженията на 3-тия ден от назначаването й за такава и престъпи Закона с това. Мръсница е тя, казано без злоба, а като реален факт. И е ужасно проста. Само прости хора като нея не могат да го разберат, защото един проблем не може да бъде разкрит на нивото, на което е възникнал. Комунистите сте прости хора, некадърни и имено злобни в амбицията си да властвате въпреки недоимъка на качества. Ето това вашето е именно злоба, а не истината за таня андреева. С малки букви, защото това име не е на човек, а на плужек.

Не, тези черти са най-характерни за комунягите.

супер си! доста добро описание на същността на червените червеи!!!! лошото е че такива като теб са относително малко в бг, средното ниво става все по ниско. средният българин е по-простоват и незрял, което се подкрепя от факта че още въздишат по времената на тодор живков. повечето не са излизали от бг или са ходили наи много до турция и румъния. и представа нямат колко по добър може да е животът им. кебапчета, ракия и голф 5 с чалга на мах са единствените приоритети.

Дай на патицата власт и и гледай сеира :-) Поредното комунистическо недоразумение по шуробаджанашка линия си мисли че е завинаги.....

Запазената марка на червените кхмери е до самия край на престъпните си управления да нанасят вреди върху държавата и народа. Нищо на света не може да бъде по-отвратително от БСП. Цялата измет на България се е насъбрала там - изкуфели баби, цигани, турци...

Споко, всичко ще им се върне на изборите на есен.. Това е начина ние народа да дадем своят оценка.

Престанете да ни занимавате с това отвратително същество, тя е вече аут и толкова. И освен това, умоляваме ви, не ни разваляйте лятното настроение.

До дир.бг: махнете снимката на това чудовище. повдига ми се като я видя и не мога да следя новините, които публикувате.

Дано не и се налага да влиза спешно в Пирогов скоро. Тогава да видим дали няма да съжалява

Само един комунист може да бъде толкова гаден, безочлив, прост, и злобен, като Андреева. Питат я дали е правилно не само от процедурна, а и от човешка гледна точка, да извършва чистки в 12 без 5, че на всичко отгоре да не уведомява уволнените. Тая отговаря, че законът й позволявал това. Бесило за вас, съветски изчадия такива, вие нямате никакъв срам за нищо!