Бащата на пребитата Станка признава само побои над майка й

Варненският окръжен съд постанови "задържане под стража” на Милко Стоянов по обвинение за опит в убийство и блудство с дъщеря му, която е на година и 9 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Бащата на пребитата Станка признава само побои над майка й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой спомена за сапун ?

ДИР-а пак ли накърних доброто име, че скрихте коментара. Баща изнасилил и пребил детето си- кажете с какви добри думи да го нарека.

"Не съм бил детето си, бих жена си, защото тя го би. След това съседите ме биха." Да се смееш ли, да плачеш ли - всеки млати всекиго. Чиста проба цигания. Те впрочем от това само и разбират...

Май и двамата родители са за затваряне...

Млад ром бере душа, прострелян е при опит за кражба БългарияУтре - 05 Юни 15:30 Работата по случая продължава и е образувано досъдебно производство На 4 юни в 15.20 часа в РУ-Луковит е получен сигнал, че пред къща на ул. Зора в село Петревене е прострелян мъж. Незабавно на мястото на инцидента е изпратен полицейски екип, който установил , че пострадалият е Р.В. - 27 годишен, местен жител и е прострелян с огнестрелно оръжие в областта на корема. Установен и задържан за срок от 24 часа е и извършителят - 54 годишен, жител на същото село, който доброволно е предал на полицаите незаконно притежавана самоделна пушка кал.5.6 мм./22lr/ и 11 бр.боеприпаси кал.5.6мм./22lr/. Потърпевшият е откаран за лечение в болница, с опасност за живота. По информация на Труд става дума за ром, който бил гръмнат, след като опитал да открадне две каменни плочи от зида на имота на задържания мъж.

Когато римляни воюват помежду си, трябва да се оставят на мира

когато ти трябва полиция я няма - а в този случай се намесила навреме....абе оставяй ги в гетата да се избиват взаимно...за това ли плащам данъци - да хабят ресурс по гетата......

Това са римски работи - да оставим римляните да воюват помежду си.

Тук е момента да се самосезира "Националният център за итеграция на Ромите "

Баща - наркоман майка бременна и проституира. Нечовекоподобни. Всяка жива твар си отглажда поколението само циганьорите ги унищожават и сме седнали да ги мислим как да ги интегрираме. Не зная само аз ли мисля че въжето на такива като тея им е малко.

Сега остава адвокатът да каже, че докато обвиняемият е бил майката , тя се предпазвала с детето и той докато бил гневен никак не виждал, че бие и детето. Мисля, че му е малко стълбищната екзема.

Те такива като тоя трябвало да ги интегрираме... Що за идиотщина?!?

Нищо чудно майката да си е пребиладетето и сега от злоба прехвърля вината на бащата. Циганска работа.Такива като тази циганка да ги кастрират ,те на трябва да имат деца.

Да го бяха оставили на съседите,сега нямаше да се занимаваме с него !

Абе...ромски му работи, жалко за детето...

Като не знае български от коя държава идва. Който не знае български да му се отнема българския пасспорт и при суданците в Харманли

ИЗРОДЪТ С ФАНЕЛКА НА ВЕРСАЧЕ.

Бащата-безработен,наркоман с педофилски и садистични наклонности.Неговия баща е в затвора за блутство с дете.Нищо чудно детството на Милко,да е било същото като на дъщеря му,но той не е изпаднал в кома и е оживял.какво е станало от него е друга тема.Майката-проституирала докато е била бременна с детето и е без брак с Милко.Също безработна.Детето е плод на тези гени,плюс неописуемото зверство на което е било подложено.Дори да оживее,какво ще порасне? В същото време хора които работят и се грижат могат да имат само по 1 дете. Расте броя на Милковците,Станките и всички други системно пребивани,насилвани,проституиращи по магистралите продадени да просят и крадът в Гърция. Те са бъдещето на държавата с най-дълга история на Стария Континент--все още наричана България.

'Модерната Държава' не е едно с Народа камо ли с етноса ни,Българи има ,имало е и ще има:)Дано я има и тая България,нашата,а на Изток има още няколко,по-малки и немодерни,но ги има:)Живи и здрави:)

ИЗРОД!!! Кастрация на живо, ако оживее в затвор до живот! Там знаят какво да го правят?!

И ако някой ми каже защо трябва да се интегрираме с тия....Как да се интегрирам с някого, чийто живот, ценностна система, разбирания, образование и поведение нямат нищо общо с моите? И как после да не очакваме да ни претопят, като го гледам този примат, сигурно е млад. А моят син се роди, когато и двамата бяхме в съвсем зряла възраст, за да го издържаме, образоваме и да живее в нормални условия. И ще остане единственото ни дете. По времето на един недолюбван от мен режим, тази спиртна напитка щеше да чука камъни, докато не издъхне, в някоя кариера или за разнообразие в уранова мина.

Само не разбрах защо толкова гордо заявяваш, че имаш само едно дете. За мен е дълг на всеки нормален българин да има поне по две! Аз много съжалявам, че останах само с две, ако сега се върна във времето ще искам да имам поне три и се надявам децата ми да имат поне по три. Децата са смисъла и щастието в живота!

Може би, защото ти се връщаш във времето на детството на децата ти, а аз гледам в момента малко дете, с всичките му съпътстващи проблеми. Не беше гордост, а проста констатация.

Защото за разлика от тези мангали на българите им се налага да мислят преди да имат деца. Първо правят кариера за да могат да си докарват прилични доходи, да подсигурят жилище и просперитет на семейството и детето. Когато това стане обикновенно са между 33-38 години и вече е късно за второ, камо ли за трето.

още е дно доказателство че от тези цигани нищо не става те са на първосигнална...да не обиждам животните ,те са по-добри Няма мозък ,няма чуства,няма отговорност Чавета много +-1 ехеее

ще може ли българските съдии да защитават и българите понякога? Защо трябва да е в затвора, пуснете го под домашен арест - ако му се случи нещо - случи.

Нема страшно. В пандиза биячите на деца и педофилите са на особенна почит. Нали се сещаш, че повечето пондисчии също имат деца и не са от най-кротките хора на света.

Бащата на пребитата Станка признава само побои над майка й Като гледам снимката , явно са го съветвали в полицията.

Абе то си пише къде са го съветвали ама преди да се изкажеш трябва да си прочел новината.

Аз не съм съдник, Господ да го осъди, но се моля да не забави и да не забрави!

И как трябва да ги наричаме, роми или цигани? Хубава работа, ама циганска.