17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станишев, Вотът на недоверие е задължение на опозицията, а не само естествена реакция (малко неглижиращо звучи казаното от Вас). На опозицията се разчита да е коректив на властта особенно в случая с водата на Перник и останалите райони, с вноса на боклук за горене във времена когато ще затворим ТЕЦ-овете заради квотите за въглеродни емисии. Аз не съм член на БСП, но намирам поведението Ви за нагло и нахално. И на Нинова не бях почитател, но при положение, че няма друг кой да вземе отношение по тези въпроси свързани с националната сигурност на страната, в случая я подкрепям. Нинова е единствената опозиция на грабителската политика на ГЕРБ. Смятам, че е много джендерско да хвърляш камъни по тази жена, която направи така, че БСП още да я има, след погрома който ти и причини.

Ако леля имаше мустаци, щеше да ми е чичо. станишко се пъне,но вече е ясно че работи за едни други интереси. Прибалтийските страни щяха да ги нозават преди известно време и станишко се скри.

Серго, вече обичаме Корнелия. Отивай си.

Серго , толкова си отвратил хората , че не искат и да те коментират!

Това е престъпление от международен характер. Политиката няма да оправи въпроса с водата .Станишев ,ако е умен въпроса с водата ще го отнесе към високи нива ,а не да политиканства

слушам маса изказвания напоследък, все си мисля, че ако можеха да се изискват, язовирите в България щяха да се напълнят. Пък и само с патос и мисли не става.

БСПто никога няма да има шанс докато там са тези Станишки,..народа никога няма да забрави наглото им поведение и предателство докато бяха на власт...

Серго,май и теб са те купили от ГЕРБ?

БСП се интересува само от пари и ако се разследват техните милионери, които не са малко, ще се открият много престъпления, но няма кой да ги разследва, явно си плащат добре там, където трябва !!! До сега няма един осъден милионер, в момента съдят, но дали ще има присъда, зависи как ще си платят ! В България с пари, може да се купи всичко, само достойнство не може да се купи !!!

СтанишеФ петата колона на гербавите в БСП.