Станишев: България може да привлече новата Европейска агенция по труда с бюджет от 52 млн. евро и 150 души персонал

Европейският орган по въпросите на трудовия пазар беше създаден благодарение на социалистите в ЕП и ще има за задача да се бори с лошите условия на труд и заплащане на работещите в друга държава-членка, като напр. сезонни и командировани работници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станишев е идеалист. Но върши работа. ... "България е сред петте страни, където все още няма европейска институция или агенция, след предишния неуспешен опит за новото седалище на Европейската агенция по лекарствата. Тогава страната ни представи кандидатурата си в едва четири страници - подобен несериозен подход рязко контрастира със 70-те страници кандидатура на Холандия, с подробни анализи и разчети. В крайна сметка Амстердам спечели гласуването в Съвета." Кандидатурата ни беше само 4 страници, но с правописни грешки... КОЙ ще ни вземе сериозно?!

дайте имената на гласувалите тая агенция и затвор за тях за всеки гласувал подобни идиотщини - затвор и тогава може и да поработите за народа, няма да ви се разминава с оставки, смяна и прочие измъкваници.

Нова голяма група нищонеправещи чиновници. С големи евросъюзни заплати и премии. На които ние им плащаме от продънените си джобове...

България МОЖЕ! Ти какво правиш и защо те има??? Лъжльо ТЪП и алчен. Герб си има Цветан. БСП си има Стани Гей (Станишев Сергей) Кой е по голям идиот от двамата? Ето в това е въпроса...

Всички бивши лидери на БСП са лъжци и предатели.

По-точно въпроса е: Кой е по-голям продажник и предател на българите?. А отговора е прост. И двамата са за разстрел.

Другарю Станишев, Вие още ли сте другар, или другарката Нинова ви опраска?

Престанете вече да се чудите какво да приказвате защото това с което се перчиш е последното нещо дето вълнува 80% поне от българите ... И като има бюджет от 52 милиона наши пари да не би на българите да ги даде...

не може заети сме с покупка на имоти

Господин-другарю ПЛЪХ,махни си омазаната ,противна и крадлива муцуна...

Тази кандидатура ще бъде шегата на годината в ЕС.Еврокомисарите,които оценяват кандидатурите ще се попикаят от смях още щом видят Папка с надпис Bulgaria.

Сега концепцията за привличане на тази Европейска агенция ще бъде изложена на половин страничка и нашите ще могат да кандидатсват за Гинес с най-кратко изложение на концепция така катко направиха с Европейската агенция по лекарствата та чак онези не разбраха,че в България има интернет и това го писаха за минус!

Тоя боклук си лапа заплати и непрекъснато бръщолеви за Шенген,за Европа на една скорост, шофьорите да спяли по кабините на тировете-,за плащания от еврбюджета пари на циганите Абе татино синче недоклано- яки Шенген и,кви скорости ,кви агенции в циганска Бг бе- я виж Габрово,Воеводино- и къде ли не Вместо тук да се свърши нещо- тръгнал да оправя света

Ако бсп не го включат в листите си- изпадат от пес, и отиват при анти-ес крайнодесните, вкл. неонацисти. Ако пък го включат- според самите тях стават про-истанбулската конвенция и про-джендъри. Да видим какво ще измислят по въпроса, но собствената им вътрешна турбулентност не вещае добри неща.

52 - млн. евро.. ??? То 50 млн. да "оттклоним" с останалите ше направим.... к'во да нпарвим ъъъ... ми и тях ще "отклоним".

И тоя трябваше много отдавна да е в затвора.

Може, ама друг път! България е държава труп! Тя се топи ежедневно, като население и няма никакви шансове да се обърне тренда, към прираст на населението, особено от Българският етнос! В недалечно бъдеще България я очаква финансов колапс, нова национална катастрофа и неяснота, какво ще стане с територията и. Ще се обособи ли циганска Държава? Може някои части като Добруджа, да отидат в Румъния, Родопите в Турция, Пирин и около него в р. СМ и така нататък, Каквото не заграбят другите ще е циганската държава, която може да остане под името България. Страната ще се управлява от Мешерето, а не от Народно Събрание! Страхотно бъдеще очаква България.

С една дума,ако е в листата може и да стане,а ако не стане така е станало.

и къде елогиката, питом ас, агенцията по труда да е в страната с най-ниско зъплащане в целиа съюз? тука требва да примличаме агенциите по хазарта, разврата и корупционните такива. естествена среда...това труда, нито го заплащаме, нито работим, нито мож да даваме ъкъл на другите за това.

тук е камарата с най-големите крадци и мошеници ,които се подиграват с работещите .мошениците няма да си сложат таралежа в гащите ,нали ?

прав си . Научи се да пишеш ... да не си Скот ... ..

повече джендъри,стигаш ни ти

Еми омитай се и ти в Путлеристан. Там при най-многото джендъри на глава добитък. Понел ?

Жалък опит на червен педрраст да стане джендър защитен от конвенция