Станишев: България може да привлече новата Европейска агенция по труда с бюджет от 52 млн. евро и 150 души персонал

Европейският орган по въпросите на трудовия пазар беше създаден благодарение на социалистите в ЕП и ще има за задача да се бори с лошите условия на труд и заплащане на работещите в друга държава-членка, като напр. сезонни и командировани работници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повече джендъри,стигаш ни ти

и къде елогиката, питом ас, агенцията по труда да е в страната с най-ниско зъплащане в целиа съюз? тука требва да примличаме агенциите по хазарта, разврата и корупционните такива. естествена среда...това труда, нито го заплащаме, нито работим, нито мож да даваме ъкъл на другите за това.

тук е камарата с най-големите крадци и мошеници ,които се подиграват с работещите .мошениците няма да си сложат таралежа в гащите ,нали ?

С една дума,ако е в листата може и да стане,а ако не стане така е станало.

Еми омитай се и ти в Путлеристан. Там при най-многото джендъри на глава добитък. Понел ?

Може, ама друг път! България е държава труп! Тя се топи ежедневно, като население и няма никакви шансове да се обърне тренда, към прираст на населението, особено от Българският етнос! В недалечно бъдеще България я очаква финансов колапс, нова национална катастрофа и неяснота, какво ще стане с територията и. Ще се обособи ли циганска Държава? Може някои части като Добруджа, да отидат в Румъния, Родопите в Турция, Пирин и около него в р. СМ и така нататък, Каквото не заграбят другите ще е циганската държава, която може да остане под името България. Страната ще се управлява от Мешерето, а не от Народно Събрание! Страхотно бъдеще очаква България.

И тоя трябваше много отдавна да е в затвора.

52 - млн. евро.. ??? То 50 млн. да "оттклоним" с останалите ше направим.... к'во да нпарвим ъъъ... ми и тях ще "отклоним".

Ако бсп не го включат в листите си- изпадат от пес, и отиват при анти-ес крайнодесните, вкл. неонацисти. Ако пък го включат- според самите тях стават про-истанбулската конвенция и про-джендъри. Да видим какво ще измислят по въпроса, но собствената им вътрешна турбулентност не вещае добри неща.

Тоя боклук си лапа заплати и непрекъснато бръщолеви за Шенген,за Европа на една скорост, шофьорите да спяли по кабините на тировете-,за плащания от еврбюджета пари на циганите Абе татино синче недоклано- яки Шенген и,кви скорости ,кви агенции в циганска Бг бе- я виж Габрово,Воеводино- и къде ли не Вместо тук да се свърши нещо- тръгнал да оправя света

Сега концепцията за привличане на тази Европейска агенция ще бъде изложена на половин страничка и нашите ще могат да кандидатсват за Гинес с най-кратко изложение на концепция така катко направиха с Европейската агенция по лекарствата та чак онези не разбраха,че в България има интернет и това го писаха за минус!

Тази кандидатура ще бъде шегата на годината в ЕС.Еврокомисарите,които оценяват кандидатурите ще се попикаят от смях още щом видят Папка с надпис Bulgaria.

Жалък опит на червен педрраст да стане джендър защитен от конвенция

Господин-другарю ПЛЪХ,махни си омазаната ,противна и крадлива муцуна...

не може заети сме с покупка на имоти

Престанете вече да се чудите какво да приказвате защото това с което се перчиш е последното нещо дето вълнува 80% поне от българите ... И като има бюджет от 52 милиона наши пари да не би на българите да ги даде...

Другарю Станишев, Вие още ли сте другар, или другарката Нинова ви опраска?

България МОЖЕ! Ти какво правиш и защо те има??? Лъжльо ТЪП и алчен. Герб си има Цветан. БСП си има Стани Гей (Станишев Сергей) Кой е по голям идиот от двамата? Ето в това е въпроса...

Всички бивши лидери на БСП са лъжци и предатели.

Нова голяма група нищонеправещи чиновници. С големи евросъюзни заплати и премии. На които ние им плащаме от продънените си джобове...

По-точно въпроса е: Кой е по-голям продажник и предател на българите?. А отговора е прост. И двамата са за разстрел.

дайте имената на гласувалите тая агенция и затвор за тях за всеки гласувал подобни идиотщини - затвор и тогава може и да поработите за народа, няма да ви се разминава с оставки, смяна и прочие измъкваници.

Станишев е идеалист. Но върши работа. ... "България е сред петте страни, където все още няма европейска институция или агенция, след предишния неуспешен опит за новото седалище на Европейската агенция по лекарствата. Тогава страната ни представи кандидатурата си в едва четири страници - подобен несериозен подход рязко контрастира със 70-те страници кандидатура на Холандия, с подробни анализи и разчети. В крайна сметка Амстердам спечели гласуването в Съвета." Кандидатурата ни беше само 4 страници, но с правописни грешки... КОЙ ще ни вземе сериозно?!

прав си . Научи се да пишеш ... да не си Скот ... ..