Среднощно заседание на коалиционния съвет за мерките срещу инфлацията

В началото му под прозорците на Министерски съвет имаше малоброен протест с искане за оставка на правителството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета какви глупости предлага Каримански, особено за ДДС на електроенергията, си викам - добре, че не стана шеф на БНБ, че съвсем щяхме да я омажем! Ама, като гледам какви невежи лаици ни управляват, ще омажем цялата държава!

Тези твърде често правят среднощни заседания. Имам чувството, че са в друг часови пояс ... някъде с около 7 часа след българското време се движат.

Отколкото глупаци!

ПО ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ ОТ ТЕЗИ НЕ Е ИМАЛО ДО СЕГА,ТЕЗ РАЗМИНАХА И ВИДЕНОЕ.

между украйната и Руската федерация няма международно призната граница. Референдумът от 17-03-1991г. е в сила и не може да се отмени! стига сте ни будалкали, грабили, гонили, тровили...!

Поне няма да ни занимават с украинските глупости. Няма да има кой да ги слушка.

Всичко тва е заради укрите че не щат да отстъпят неква територия. Алчни укри, всички страдаме заради тях.

като Раната Свърши, почвайте да Оглеждате Дебелите Бутове на Местните си Политици, казват човешкото е като свинско на скара!

Свалиха Бойко заради неясни критерии и корупционни схеми с държавни поръчки. Вече една година никой дори не се опитва да предложи нови правила за държавните търгове и поръчки. Продължават поДмяната...

Много идеи за раздаване на пари и нито една за събиране. Така не се стопанисва кокошкарник, а да се управлява държава е безумие. Ще го карат на заеми явно. Управляващите приличат на тинейджър, навършил пълнолетие и разбрал къде са фирмите за бързи кредити. Лошо ни се пише.

Радев го боли кура за електората ,лапа 18 хиляди и яко защитава Евроатлантическите ценности.

на Зеленски щели да му събират още 40 милиарда да ги троши по полета и селища и освен това по 5 милиарда на мсесец за харчлък, а за за нас дръжките на вносните домати и то на двойни цени. защо така, а?

Държавата очевидно не оцеля, отдавня я няма на белия свят, обикновените хора - също, но чиновниците, държавниците, западни агенти и зомбита - приоцъфтяват. защо така, а? кво стана с темидата?

Майната им на тия глупаци. Нищо добро не ни чака. Ще причинят хиперинфлация. Некадърници. Оставка.

Нали евтината краварска пръдня идва с корабите... Би трябвало да се задава дефлация! Да не би срещу нея да взимат мерки?!

Това което очевидно липсва е бялото знаме!

Тук въпроса е кой ще оцелее...държавата като цяло, партията майка която вече е пътник,,или обикновеният човечец..

Правилно решение е да си подадат оставката.Мунчо също,защото ги доведе,а сега не може да ги озапти.

Както винаги, дебилите от ДБ не са заинтересовани от обедняването на народа, те само имитират някаква дейност, например да плюят главния прокурор, бившия премиер Бойко Борисов, Владимир Путин и т.н.т. Обаче да предложат съществени мерки за справяне с икономическата криза, там не ги търсете. Безмислена и безполезна халтура, която няма да влезе в следващия парламент.

а със спекулата какво правим. някой трябва да узапти търговците, които използват инфлацията, за да вдигат цените тройно

не е среднощно заседание , а пленум :))) По възрастните знаят за какво иде реч .

Преврата на Божков с помощта на юмрука на Радев докараха невиждана инфлация от 1997 година ,

Как сте, протестърчета, харесва ли ви новото нормално? От Дубай нещо спряха да квакат. Необлагаем минимум, а? 500 лв, а минимална работна заплата 760? Преди години всички бяха на минимална заплата, че беше необлагаема. Това толкова малоумие само тъпите комуняги могат да сътворят. Славчуууу не е по-различен, комунде нещастно, което е лансирано само сд една цел - да съсипе младите.

1. Пуснете евтината Руска газ 2. Вето за петролните санкции 3. Вето за Швеция и Финландия 4. Вето за Македония 5. За съгласие по точки от 1 до 4 искайте много пари от САЩ (не заеми). Просто пари, както ги дават на Украйна. Защото това е глобална война която започна заради САЩ . Това направете за да разбере народа, че защитавате неговите интереси

Дойдоха комунистите на власт и инфлацията лети , ще борят с нея с печатане на банкноти

как мина Среднощката, какви са Резилтатите?!

гугЛена облекчи про100киро!

пусна в Украйна Руският "Терминатор" - чудовищна сила; новата бронирана бойна машина на Русия от 2020, "Терминатор" вече е на бойното поле...

руска машина с американско име... леле мале..

това е просто за Улеснение на НАТО, че Рускията им е Слаб!

Минималната заплата трябва да стане 1200 лв.

загусвам БезГлутенова Паста от Премиершата - много е вкусна със сутрешното ми черно като афроамерикън кофи!

1. Пуснете евтината Руска газ 2. Вето за петролните санкции 3. Вето за Швеция и Финландия 4. Вето за Македония 5. За съгласие по точки от 1 до 4 искайте много пари от САЩ (не заеми). Просто пари, както ги дават на Украйна. Защото това е глобална война която започна заради САЩ . Това направете за да разбере народа, че защитавате неговите интереси

Смела мечта но по територията на говедата отдавна няма народ...

"мерки" - хахаааааааа²...... изобщо не им пука за никаква инфлация, имат повече отколкото могат да изхарчат. боклуците, просто си спретват забава и се подпикват от смях над тъпащината на безмозъчните избиратели. най-смешни са им нещастниците под прозорците които искат оставка.

Сензация! В Рамките на борбата срещу инфлацията, Киро ще забрани на европейците и на американците да печатат огромните количества необезпечени евра и долари? Ще вдигне цената на хартията, или ще спре тока на печатарските машини?

Сега с 450 лв,при тия цени????? Като си плати баща ми тока,парното,водата,данък смет,лекарствата и..........нема нищо! Доскоро им помагах,сега и аз не мога да издържам даже собственото си семейство! Мрем! ОКОКОРЕНИ!

НаZдраве!

тази Нощ отново съм с Пласмасовият, Произведен в Китай!

само тези среднощни срещи позволяват на мен и премиерът да имаме интимност, иначе Линда - дебне!

Сигурно се друсат и се плющат да свалят напрежението, до там им стига мозъка.

обвиняваха днес, че ИТН не ходели на тези срещи, посред нощ нормалните хора почиват със семействата си или просто спят

чакайте лева и българската икономика още малко да се разклатят и да падне валутният борд и парите дето сте спестили през години, ей така за 1 нощ ще се изпарят, щото на другия ден и за 1 леб нема да стигат!

те и без друго ги нема, точно като в КТБ, още преди месеци всички влогове са раздадени под формата на кредити, не само на наши хора, но и като част от Правителствените Заеми - те взимат вашите спестявания за да ви плащат заплати - това е Ултимативната Пирамида!

Пари няма вече, от тук нататък тия некадърници ще се чудят от къде да измуфтят пари, дупе да ни е яко както се казва...

Нещастници, вече ги е срам да говорят пред хората. Събират се посред нощите като шумкари. Нали управлението щеше да бъде прозрачно?? Онзи плъх президентът къде е?? Или и той на среднощни сбирки с Янев и Мая??

той е в Германия

То остана само да обявим война на Русия и мобилизация. Друга глупост САЩ не може да ни измисли. Тея ни загробиха и знаят, че ще ги избием тоя път. Кокорестото масонче с половин уста каза, следващите пет години Военна икономика.

На умрело куче, нож не се вади. Русия и така ще се разпадне, сама.

срещи в потайни доби, да не ги чакат вън протестиращи, но те самите участваха точно в нощни протести и хвърляха яйца и домати, че и развалена риба по Министерския съвет, как се сменят времената и участниците, а събитията същите

Стоян Динков "През 2016 г. в Киев, местни хора, преподаватели в университети и интелектуалци, ме водиха да видя украинските исторически герои, чиито паметници бяха безспорно красиво изградени – Кирил и Методий, Григорий Цамблак, княгиня Олга, Киприан и Кий. Това, казваха те, са Кирил и Методий, които...А това е Цамблак, който...(Цамблак е българин, роден в Търново, по-късно става Киевски митрополит). Вижте, казват те и ми посочват Киприан, това е личността, която…(Киприан е българин, роден в Търново, по-късно митрополит и патриарх Киевски, Литовски и на цяла Русия). След това ми посочват княгиня Олга, която всъщност е внучка на княз Борис I (Баръш каган, „Алтайски барс”). Казвам им, това е много хубаво, дори е чудесно, но всички те са българи. Отначало не ме разбират, сякаш не са ме чули…Един от местните ми казва: „Ама как Олга ще е българка, когато е родена в Псков?” Отговорих му: „През 890 година, когато е родена Олга, не е имало град Псков, а Плисков (Плиска), както е записано съвсем ясно рождението ѝ във всички исторически архиви на онази епоха. Псков е основан през 903 г. Разбира се, ако настоявате, че Олга е родена на празното поле, където е построен 13 години по-късно този град, за когото твърдите, че ѝ е роден, аз не бих искал да споря с Вас”. Водиха ме и до един монументален паметник, където величаво стои Кий, основателят на Киев. Градът днес носи неговото име. Но това, казвам аз, е Кий Шамбат, по-малкият брат на хан Кубрат (Курт хан, Куртбат - Вълк, по майка от Ашина клан, "Вълчицата"). Киев е основан от Шамбат и във всички летописи, Вашият град е записан с името Шамбатас (Самбатас), включително и от Прокопий Кесарийски, пряк свидетел на епохата и велик историк. Историята е ясна и…българска, казвам им аз."

Азовците в Мариупол не можаха да издържат и се предадоха след като руснаците им пуснаха украинската песен, спечелила Евровизия. Щатите обвиняват Русия в извършване на нечовешко военно престъпление

всички вече си Платиха в Рубли, Полша получава от Германия! Така, България е Единствената Държава в Европа останала без Руски Газ!!

как иначе щяха да се разходят до САЩ.

Газ ти требе .И пали клечката

Bloomberg: „Европейската комисия окончателно одобри схемата на Путин за плащане на руския газ в рубли“. Европейската комисия на закрито заседание фактически одобри схемата за плащане на руския газ, предложена от руския президент Владимир Путин, пише Bloomberg. На компаниите ще бъде разрешено да откриват сметки в Газпромбанк в евро или долари. След това тези пари ще трябва автоматично да бъдат конвертирани в рубловата сметка на тези компании. Така Европейската комисия одобри новата схема, въведена от руснаците, и смята, че откриването на сметка в рубли не нарушава антируските санкции, наложени от Европейския съюз.

Кор за богинята реа! Кор! Кор! Кор!

... и по-смели съм виждала ... и смъртен, откраднал си елинското прозвище на брат ми... когато онези "чеченци" от "Ислямска Държава" взривиха храма му той същия ден се появи ТУК В ТОЗИ ФОРУМ и ПОКАЗНО ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ ПОТРОШИ НАЙ-ГОЛЯМАТА ИМ ДЖАМИЯ В МЕСОПОТАМИЯ не знаете с какво си имате работа

ОТВРАТИТЕЛНО! БКП ЗАСЕДАВАШЕ ТАКА! По нощите, тайно и коварно. Г.М.Димитров бил канен на "нощно заседание%, казал им, че прави политика денем и го убили.

Е бил виден антимасон. Сещай се.

Пак ще се шмърка:))

" "международното" положение Е ЕДНО И СЪЩО И ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ГЪРЦИЯ, И ЗА РУМЪНИЯ, И ЗА ФРАНЦИЯ, И ЗА ЦЕЛИЯ ЕС обаче там хората си пазаруват хляб, олио, доматки ИЛИ ДОХОДИТЕ и ЦЕНИТЕ КАТО ТАМ или ще видите опакото на соца... и МУТРАфонова НЯМА ДА ВИ СПАСИ казвам това от 2013 та. ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка вашето Блонди