17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако, тоя беше с БМВ щяха да го хванат , ама друг път! То и с Пежото е трябвало да му спукат гумите за да спре. С тези издухани опелчета и смотани киички само някой дядо с колело или дете с триколка могат да гонят!

Абе, не знам как ги мерите тези 360 километра, но по данни на Агенция пътна инфраструктура, пътя от Стара Загора до село Ягода е 17.6 км., а до село Ръжена е 22.6 км. Следва ли от статията ви с тези 360-километрова гонка, че са се въртяли по този маршрут 18 пъти? Нещо не ми се връзва, но нейсе....

С това смотано Пежо е имало гонка, много ясно. Чак 200 на моменти. Всяка по-читсва германска кола стига 250 и гонка нямаше да има.

Eхх.. ако бяхме купили грипените или 8те ефките бяха готови , па да ги дигне Бате по тревога и да го погнат тоя хашлак по магистралата , па да видим друг път ще бяга ли тоя келеш

Ако полицията беше сложила лента-шипове на магистралата, при 200км/ч вероятността да катастрофира пежото е голяма и ако има жертви от преобръщането на колата полицаите щяха да излязат виновни. Затова правилно са постъпили: Гонка докато свърши горивото. Требеше да вдигнат вертолет, ама Кугар не може да лети нощно време , а и зима е. БГ обществото е все недоволно. Същото и ако полицаите бяха стреляли при опит за бягане. Ето разликата със САЩ-там щом побегнеш при подобна ситуация, полицията и обществото /законът / те считат за враг и те стрелят като такъв. И като умрял никой не скърби за теб. БайГан обаче, иска да си седи в къщи , да попйва на рахат и топло и да дава кух акъл,а престъпникът сам да се арестува и сам да влезе в затвора и да плаща . Такъв сценарий само Булгартъпак може да измисли- естествено -Неработещ. Остава глобата за превишена скорост -тамън хилядарка.

Аре нема нужда. Зарежи шиповете, зарежи това да преграждат магистралата, ама засада са можели да сложат преди изхода на магистралата, след изхода от магистралата, айде няма да казвам такива сложнотии като да са го засекли с други патрулки още в града; в СЗ точно на Околовръстното има полицейска база с гараж и щеше да им е идеалка за засичане, ако ги бяха вдигнали по тревога, че има гонка из града, ама е трябвало тоя да направи едно кръгче из старозагорски окръг, че като почне да му свършва горивото, да му направят "засада". Само виж на картата разстоянието между слизането на тоя от магистралата и къде са успели да го спрат. Не казвам "заловят", щото нали, избягал пеша човекът.

а така ,гониш го едни едни 500-600 км , колко да е резервоара на това пежо ,има ,мяма 50 литра и в багажника едно тубе да има 10 литра -те това е

И за какво са ви пищовите?!

Родната полиция... Няма радиостанции, няма други патрули, няма шипове, блокади... караме си...

"Полицаи преследваха стотици километри "- ЕХО ЛИЛЕ,...???

Кво Лиле, бе? 360км са стотици километри, тамън три и половина и кусур отгоре!

А бе какво стана със "самоубилия" се началник КАТ Казанлък?Нещо се замете случая под килима,дебела работа ще да е или той е бил избягалия от преследването шофьор.

Брво на полицаите.

Ти прочети цялата новина. Това преследване от СЗ до Казанлък не минало през северния изход на града, ами през магистрала Тракия в посока Пловдив (само хвърли едно око на картата да се ориентираш за разстоянието, в което са го гонили и са се опитвали да го спрат чрез махане на палки), и за капак единият е успял да избяга напук на цялата потеря, и то по тоя път, дето е точно като да се разминат две коли, а наоколо са помашки села. Сещай се кога ще го открият.

баща ти е помак.

А на теб майка ти явно е маг Алена и ти си падаш по гадаена и ясновидство по интернет, а?

Бе вие правите ли разлика между разстояние (200 км) и скорост (200 км/ч) Изминали са 200 км докато са ги гонили. Едва ли са карали с 200 км/ч.

А бе Мунчо ти Пежак карал ли си бе.Ами за едно примерно най-калпавата 308 с турбак, че те направи Мики Маус бе."Стотици километри-значи минимум два стотака го преследвали, ато на моменти скороста достигала200 км/ч-нищо работа за едно ПЕЖО -турбо.

Комплексарче, а? Мунчо за какво говори, ти за какво се оправдаваш!

по Варненската магистрала пържих едно 308... вярно вдигна 200 но след 10тина километра клекна на 170 и го олабих да не вземе да затегне....

Много сте смешни такива карачи. Радвай се 308 цата и гледай ако се мяташ някъде да не завлечеш и други хора.

Полицаите са се справили. Само че докато са го преследвали, колко души можеше да изтрепе на пътя, с подобно каране? Няма да е зле да потренират избутване от пътя, стрелба от движение, както и да им купят шипове.

Да ве, справили се. Като типични български полицаи са се справили. Няколко опита да ги спрат чрез махане на палки, после гонка в кръг от Стара Загора през магистралата обратно към Казанлък и турските села там, и накрая при засада на оня тесен път път с ченгеджийски коли отпред и отзад, шофьорът успява да избяга. Тоя келеш ги е направил за смях още преди да излязат от града. Поне не е имало жертви, докато са му махали с палка с надеждата да спре както си кара с 200 с патрулките отзад. Дано сега не вземе да си пусне брада.

Много ми е интересно как полицейска патрулка е карала с 200 км/ч...

Ми те новите Лади са с форсирани двигатели и вдигат повече от 200,ако полицаите не са откраднали бензина.

Особено по тоя участък от магистралата (Стара Загора - Чирпан), който е от "борисовките" и вече съответно да шофираш по него е като да плаваш с лодка по развълнувано море. Там не смея да карам с повече от 100, за да не ми изскочат амортисьорите през предния капак.

Чирпан - Оризово е от Царя. Оризово - Стара Загора е от Тройната коалиция. Боко е от Стара Загора до Карнобат.

Хм, може. По мои спомени по БоБово време пуснаха отсечката Оризово - Стара Загора, но тъй като БоБо някакси ми изглежда вечен, спокойно може и да бъркам. Крайният резултат ("вълничките") обаче явно е еднакъв при строежите на всичките.

ей тия колометражи като вентилатор бе....

Ето го проблемът в целия разказ: "Не е имало стрелба, уточниха от МВР"

Немам винетка батеее, и започвам да бегам!

Напоследък и военни, и полицейски униформени служители показват неспособност да се справят със скоротечни случаи на насилие и неподчинение. Не могат ли или нещо ги ограничава за адекватни действия?

И всичко това за някъкви 20/30 лв.спри плати си и кой от къде е.....ми полицаите и те са хора

Ще ги пуснат, разбира се, само с криминална регистрация, но ще получат най-вероятно глоба за каране без винетка :)

Бой ,докато мърдат и после в мазето на районното -пак бой !

Едно време с полски фиат 125 дигнах 180 км

Пежо 406-2.0 - 136 коня седан 20 годишно 200 километра си ги лепи без проблем и то на газ на бинзин не съм го пробвал

И къде си ги правите тези експерименти, гражданино-водач? За едни колеги питам.

поредната игра предизвикателство на мода сред малките ганстерчета - кой ще бяга повече километри на полицията.

200 km/h??? Хайде посмали малко!

Е, на моменти, на някоя права по нанадолнище и с попътен вятър. Кратки моменти.

само оставка и по-бързо, щото статията е убийствена и подчертава безсилието на МВР-служители, а също така и респекта от закона е нулев и оставката е най-малкото, щото не може да гониш 200км. ...вятъра,не само позор ами и смях предизвиква написаното ако е истина, идете си и гонете михаля на село за ваша сметка, по-бързо

Задържали са двама, а третия ще го набарат. БРАВО на полицията!

Какво безсилие бе тиквеник, ти не четеш ли че са го хванали?

Тези в колата - мангуста ли са били ? Само с права без задължения ?

Абе ти акъл за пет пари имаш ли? От къде мангуста ще има кола, която вдига 200? Те карат таратайки за по 800 лева... А и ако мангуста бяга, няма да тръгне по магистралата. Те знаят всички черни пътища и ще направят същото, като Андрешко. Ще вкарат полицията в блатата и ще се измъкнат! То бива расизъм, бива, ама хайде и малко да ползваме главите си по предназначение!

Абе ти в 19 век ли живееш, не виждаш ли какви Мерцесеси -ML и BMW карат, а говориш, че нямали пари, карали таратайки. Пък и Опел Вектра 2000см3 за 800 лева ще вдигне без проблем 200, след като няма сиво вещество в главата на шофьора!!!

Кой с акъл, кой без ще видим по новините. Колкото и да си крият лицата ще си проличи мангусти ли са или не... И само като уточнение, пак да повторя: Ако бяха цигани нямаше да ги хванат! Както искаш, така ме разбирай!

Браво на полицията. Да хванат и третия бандит. И веднага на топло в дрънголника. На полицаите награда и повишение

След като години виеха на умряло, сега е редно да викнете председателя на асоциацията на пострадалите от птп и останалите говеда дето висят по медиите и ги питайте защо нанесоха такива промени в законите, които карат водачите да не спират на заповед на пътна полиция, а да бягат? Сигурен бях, че всички промени ще доведат до множество преследвания и ето ви шоуто е вече реалност. С тази реалност все повече ще се срещате, защото законът е такъв, а идиотите , които го написаха са неспособни да направят нещо. В този случай добре, че няма пострадали граждани и полицаи, защото в друга ситуация и това е има. Ще стане точно като поо филмите! И хич не е добре, защото самозабравилата се власт доведе нещата до тук.

Какъв модел е това пежо???

И с какъв двигател?

Как "какъв"??? Четири турбореактивни - на предните колела от МИГ29, а на задните - от F16, новия модел. :)

Всяка таратайка със 130-150 коня може да дигне около 200, ама буталата се показват от цилиндрите да видят говедото зад кормилото ;)

А каква е тази полицейска кола която вдига 200 км.

Странно, защо не гледате как братския американски народ спира такива нещастници .....с автомати !!!!

Need For Speed - яко, я колко bounty - пичът е изкарал