Сражавал се за „Вагнер" иракски наемник, осъден на 4 г. затвор в Русия, е убит в Украйна

Студентът в Казан Абас Абутар Уитуит е бил ранен през април при сраженията за Бахмут и починал от раните си в болница на частната армия в Луганск

Обратно в новината

Коментари - Сражавал се за „Вагнер" иракски наемник, осъден на 4 г. затвор в Русия, е убит в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо ми се губи малко логиката на този резак?! Как хем е бил в затвора и са го изкарали отттам за пушечно месо, хем пък там е намерил свободата??? Тия рязаните пендели са по-големи мазохисти и тъпаци и от неуките северносибирски ватняци бре. А аз гои мислех , че са прости терикати на дребно... а те...??? Идиоти на едро, също като нашите дребни БГ-русоробски душици, са май....??? И те като тоз идиот твърдят, че в Рашата е имало свобода равенство и щастие, ама кат гледам , един не се е "щрнал" натам , а всички искат те и децата им в загбиващия капитализъм....

80 % от руската армия е от мюсюлмани.. нашите руски педали мечтаят за прегръдка с тях.

Дааам , искат те прегръдка, ама ако е възможно да са на колене и с гръб към рязания мюсли-маркуч...и доста разкрачени.....

Значи в Русия щом имаш канабис отиваш в затвора... няма значение дали си иракски студент или американска баскетболистка.

освен ако нямаш 'кръйша' или си синковец на тоя или оня.. Рашка май не ти е много позната като социално-политическа структура. Книги има по темата - чети.

ЧЛЕН 359 ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ: 'Вербуването, образованието, финансирането или друго материално обезпечаване на наемника, а също по този начин неговото потребление във въоръжен спор или във военни дейности, се санкционира с отнемане от независимост за период от 12 до 18 години. “ а нашия за канабис какъниже..

Хем башибозук С една дума - боклук!

Боже каква новост сега няма да спим до утре ама разбирасе че ще е убит ще има и много украински войски и руски война е ще има жертви.

Друг фактор, че укро-фашистките батальони дават фира, са българските форуми)))))))))))))) Нито един противник на Путин или Русия , не замина на фронта да се бие)))))))))))))) Всички седят по форумите да борят Путин)))))))))))))))

Не че нещо, ама и "феновете" на Путин не са се засилили много ;)

Редовната армия на Русия без ЧВК и чеченските батальони на Кадиров е над 1,5 милиона В момента само уСрайна моли за бойци, щото масово са избягали от уСрайна и официално от Лондон - на 29 май 2023 година се взе решение за събиране на чисто британски взодове))))))))) Та не се прави на улав - шубе те е от фронта и се седиш във форумчето уютно да громиш Путин... за пари))))))) Страх те е да идеш на фронта)))))))

Целия щат на руската армия, ПРЕДИ 24.2.22 е около 850 000, 40% от които (!) са жени - на всевъзможни връзкарски службички (секретарки-любовници/тьоти и пр шуробаджанащини). Щото Ватя - има пропаганда, ама има има и сухи, неприятни факти ;)

Разбира се, че ме е страх да ида на фронта - теб не те ли е страх? Ако е така, иди спешно се прегледай. Ако искаш да ходиш пък да те трепят заради чужди интереси, по-добре сам си тегли куршума. И малко сбърка в преценката, не съм от "феновете" на Путин, ама дваж по-малко съм "фен" на Зеленски. ;) Изобщо цялата тази конфронтация там е идиотска, без значение на кого симпатизираш :(

Ето това са "освободителите" на Украйна! Някакви ислямисти-главорези от Кавказ и арабските страни!

"Пригожин каза, че по време на конфликта са били убити 20 000 негови бойци, посочва Ройтерс.", каза 10 000 убити и 10000 ранени, като каза, че ранените при руснаците оцеляват, а при Украинците в Бахмут повечето ранянт ли ги нямат шанс да оцелеят, и за тоа загубите им са много по високи на Украинците

Руснаците свършиха взеха наемници да воюват за тях! Руснаците КОЙТО НА ПДАТАТ дезертират и бягат от страната си пандизчии и наемници воюват и мрът. В България русофилите някакви маргинали :) :). Били отделна цивилизация хахахаха

"Той ми каза, че е открил свободата си в Русия"...искам всички русороби да преоткрият свободата си в русия и да ни отърват от присъствието си в България.

А ти си стой на село, в кончината и съботетината - такива неградски, като теб не са ни нужни

Давайте повече такива радостни новини. Да се веселим и да пием за избитите изроди.

Един иракски наемник е умрял..... а колко британски, американски, шведски и немски фашаги останаха в уСрайна))))))))))))))) Русия прати телата на 14 изоставени американци, трима черни обратно в САЩ още 2022 ... ))))))))) Та.... това не е суперновина

Милиарди американци са избити. Все от путьо.

При това лично с една отварачка за консерви, свършили му патроните.

Не знам колко ама 20 хиляди пирожки са дали фира в Бахмут. Едно добро начало

укрите 3 пъти повече.

Кремълските тролове стратези, какво стана със съкрушителното руско настъпление, дето щеше да последва падането на Бахмут? Освен че оставиха десетки хиляди трупове, като на този младеж и унищожиха града, какво направиха кремълския башибозук?

Как какво, затвърдиха позицията на раССията в третия свят, като най-напредналата крепостна страна, произвеждаща най-добрите лопати/оръжия.

Как го разбрахте този Фейк ! На Лъжата Краката са Къси и на Укрите мозъка им е малък ! Укрие са цигани и лъжат като такива !

Аллах го е наказал.

Войник е загинал по време на война?! Ужаст! Кога да очакваме публикации за всички останали поотедлно?

Превод на Български. Бивш затворник на който Русия му е дала правото на убива на месо е бил убит на място в Украйна. Бил убивал и в Ирак. Баща му получил почести а синът провалено бъдеще заради Руската обвинителна система която прекалено строго е осъдила притежанието на наркотици.

У Френскио Легион, Академи и другите олигофренски организации как е бе? Ма лайнарниците журналисти по света не ти го казват. Цялата ви идиотщина ще приключи като ви мобилизират и могилизират. За друго видимо не ставате. Гои.

В дъното на статията пише че въпросният герой е продавал ДРОГА на децата в град Казан за което и е бил арестуван и съден

В дъното на статията пише, че е бил студент и е хванат с голямо количество канабис. Студент, студенти, канабис - нищо ли не ти говори? Да не си от ония учили 6 години биология. Ама мен ми е чудно, как четеш едно, а възприемаш друго. Има лечение за това! Сериозно! От кога живееш в твоя паралелен свят? Пробвал ли си да изкараш няколко дена в реалния.

Вероятно, сравнявайки собствената си страна Ирак с русия, момчето казва, че е открил свободата в русия. Ако беше отишъл да учи на Запад, все още щеше да е жив, а свободата, още по-сладка. Но от това изказване можем да си представим какво е пък да живееш в Ирак. На този фон направо съм щастлива, че живея в България.

в ирак ходеха да работят българи преди да ги ударят американците

Българите сме мръсни животни

Щото нашите комунисти не ги пускаха на запад да не видят колко е хубаво в загнилия капитализъм. На същите комунисти обаче им трябваха долари и пращаха робите да ги изработват по третия свят...

Така де - велико нещо е американската демокрация .

Уитуит е бил осъден от съд в руския град Казан на четири години и половина затвор. "Абас винаги се е стремял към свободата. Той ми каза, че е открил свободата си в Русия"

Голяма"новина".Преди 3 месеца станало нещо,сега се вади от нафталина за пропаганда.

Сега са наредили на ройтерс да измисли нещо в този стил .