Сръбският президент за действията на Австралия спрямо Джокович: Лов на вещици

"Тези, които искаха да демонстрират някакви принципи, показаха, че нямат принципи, издевателстваха над тенисиста 10 дена, за да му връчат решение, за което са знаели от първия ден", е коментирал Вучич

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези си мислят, че Australia open им е Адрия тур, където играха с ковид. Да ама не, в Австралия сръбско-мангалски номера не минават. Тоя още 2020 направи какви ли не изцепки с корона вируса. Само на турнира му Адрия тур що народ се изпозарази.... Сега е най-добре да се моли, да не му наложат забрана да ходи в Австралия до живот.

Джокович ли? Едно типично сръбско лАйно (с ударение на А-то). Каквито са всъщност и всички сърби. Сърбите ги сърби за един як пердах, ама няма кой. Преди 20 години янките сериозно ги бяха подгонили. Но после ги оставиха да си разиграват коня както искат. Имат се все за нещо голямо. За тях закони и правила не важат. Навремето се репчеха на руснаците, сетне и на американците и си изядоха боя тогава. Ама явно малко им е било. Още искат.

Да, съгласен.

Абе гледам всички дето критикуват Джокович тука все го наричат "типичен балканец". Абе като мразите толкова много родната си култура и слушате само снн и дойче веле що не заминете за америка и не ни оставите на мира. 30 Години вече само псувате всичко българско и родно. Айде бегайте от тука нещастници. Това разбира се е като игнорирам че не знаете абсолютно нищо за ситуацията, те му казаха че може дя играе и от летището го тикнахо в затвора

Много хора напуснаха страната, точно защото не им понася тарикатлъкът и шуробаджанащината в Бг-то. Имс някакви сървайвари, които продължават да мазохистват на дневна база, докога ли

С такива като тебе не мога да се нарече съгражданин.

Не трябва да се бяга, а да се направят опити за "очовечване" на "лошия материал".

Кур са всички сърбюхи!

Типично балканска простотия и тарикатлък от страна на Джокович! Цял свят ги “мразил” сърбите защото са “велики”! Да се чудиш да се смееш ли, или да плачеш! Абе тупани, кой се интересува от вас, сръбски глупаци? Никой в нормалните държави не е над закона! Това е урока, който да си научите, комплексари такива!

един единствен скапан трол плюе по Джокович, барем изкара ли някоя стотинка да си платиш тока, че да не те мислим, дебил продажен.

И кой му плаща?

не се заблуждавайте, и да беше ваксиниран австралийските фашаги пак нямаше да го пуснат, министъра им си каза, че е заради антиваксърските му изказвания, дефакто Джокович е за свободен избор, не е дори антиваксър, така че тия съвети дето му давате да си гледа удобството и да се ваксинира са тъпи, защото утре ще искат 4-та, 5-та, всеки ден, то се видя че алчния бизнес работи заедно с политиците и всеки който се съгласи с тях вместо да се обедини и да ги изхвърлим е същия надупен мизерник като политиците. Същия у нас е и Кирчо, 2 месеца вече нищо друго не говори освен за ваксини и СРМ да пуснем, дреме му за ток, цени и прочие.С траене и нагаждане нищо няма да се оправи.

Ако се беше ваксинирал, нямаше да има абсолютно никакви грижи. Щяха да го пуснат на 1000% дори и да си беше объркал визата. В най-лошия случай щяха да му оспорят ваксинацията (все пак тук на Балканите, да си купиш сертификат е явно най-лесната работа). Интересното тепърва предстои. Интересно ми е Вучич какво ли ще каже за това, че Джокович е излизал сред хора, знаейки, че е с Ковид. А може и Вучич да знае, че Джокович не е бил болен от Ковид. Интересно ми е защо не му измериха антителата в Австралия на Джокович? Да се види нагледно разликата между "преболедувал" и "ваксиниран". Вече 2-ра година сме в тази пандемия. Със сигурност най-късно след 3 години, ваксинацията ще стане задължителна навсякъде по света.

"- Учените откриха мухоморка, която предпазва от настинка. Изяж я, безплатно е! - Задължително ли е да я изям? - Не, разбира се, никой не задължаваме, само който желае. - Добре тогава, аз не искам. - Изяж мухоморката! - Не. - Даваме ти безплатна салата към нея и ваучер за почивка. - Ще пропусна. - Всички интелигентни хора ядат мухоморката против настинка, само тези с ниско IQ отказват. Трябва да вярваш в науката! - А кой ще носи отговорност, ако мухоморката ми навреди? - Ти, естествено, ние не носим отговорност. - Определено не искам мухоморка. - Трябва да искаш, защото ако откажеш, тези, които вече са си изяли мухоморките се разболяват. - Може би, ако не бяха яли мухоморки, нямаше да са болни!? - Антигъбар такъв! - Не съм антигъбар, ял съм гъби преди, ама това е МУХОМОРКА! Не искам да рискувам. Кажете ми поне какво съдържа! - Ъъъъ, това е търговска тайна. Но проучванията сочат, че е напълно безопасна и 90% предотвратява настинка. - Ама комшията ми умря, докато бягаше на стадиона, скоро след втора мухоморка. - Друга е причината, ял е пресни домашни зеленчуци, затова. Мухоморките са напълно безопасни! - Но той не е единствен, и други пострадаха от мухоморките. - Това са фалшиви новини, спри да ги разпространяваш и си изяж мухоморката! - Е, как ще са фалшиви, преди хората си тръгваха живи от стадиона... Никаква мухоморка няма да ям. - Ако не си изядеш мухоморките, и двете, ще те обявим за опасен враг на обществото и няма да те пускаме да ходиш по молове, кина и ресторанти. - Две ли трябва да изям вече? - Не. Вече са 3 и по този начин с 80% вероятност се предпазваш от настинка. - Нали бяха 90%? - Ти задаваш прекалено много въпроси и си враг на народа, и на общественото здраве, и на свободата! "

много тъпо

Браво, избрали сте си много точен ник

Марче, ходи в някоя детская градина да забавляваш дечурлигата

Тази приказка е за наивници като Марчето.

Този зубрач вучич да го дуа под вода. Все тарикати балкански. Сравниха го с господ..... Че мъчиник го изкараха. Прост балкански измекяр.

Йебем ти мртво сестру у ладно дупе!

Може ли в български сайт да пишете 10 дни само зо сръбските лайна и жокович? Сърбите са най-големите врагове на България и са изклали 300 хиляди българи, както и създадоха "македонската" нация, а вие някакво съчувствие ли се опитвате да провокирате, какво ли?

Напълно съм съгласен! Българи да плачат на чужд гроб! Сърбите са най-големия враг на българите!

каквото почукало такова са обадило и са уплачи на Коце възрожденеца да ги дуат зедно

Кое не разбра балканския наглец? Има си правила, да ги беше спазвал, да не е хванал господ за шлифера? Всичките балканчета все ХИТЪРЦИ.

те неби му казали?? е, сега му казаха!

Айде един черен печат и за Вучо.

Аз ако съм контактен ме карантинират, обаче ако Кирчо Петков е контактен, не го карантинират защото бил дал отрицателен PSR. За едни може за други не, ако и аз съм отрицателен не се брои, а?

Ама те всички са рядко нагли. Бас*и

ама всяко зло за добро , сега наш Глигор трябва да стане шампион , та да спази традицията балканджия да е шампион вече 10 години .

Относно законите в Австралия, мога да кажа следното.По времето на третият райх, е било законно преследването на евреите, по време на социализма съгласно законите преследването на политическите опоненти беше законно, в Северна Корея съгласно законите престъпленията на властта са законни! Гилотините във Франция са били законни до 1939г- съгласно закона, при мюсюлманите съгласно закона, жените нямат права дори през 21 век, ще се съгласите, че в Русия в момента законно се преследват противници на властта, тогава се съгласете, че в САЩ законно се преследват противниците на ЛГБТ.Апъртейда беше законен!!!!! В османската империя, е било законно, правоверен да преследва неправоверен - според ферманите . Съгласно закона, спортист, който не е ваксиниран е преследван ( лек фашизъм ) в Австралия през 2022г. С "две думи"- живот в света на двойните стандарти. Племената около Амазонка воюват по същия начин, но без да са си публикували законите. Явно сме сбирщина от племена с различно мнение! И накрая, ако трябва ЛГБТ да ги приемем, защо да не приемем и неваксинираните!!! пп ваксиниран съм- това не би трябвало да променя нещо, нито в плюс, нито в минус.

Какъв райх, какви 5 лева бе капут, има закони и това е.

Интерено как постъпват с неваксинираните дипломати и чужди държавни делегации!!!

А от мен за Ноле, знаете какво ...

Yes!

Е па са Джоко като не изгае, все едно е играл, ама не е :)

Който няма глава има крака!

Аз не я познавам тази госпожа Ноле!

А само да говори тъпотии, за да се хареса на тъпите си избиратели. Все някой ни е виновен на нас, балканците, че се опитваме да заобиколим правилата. А те бяха ясни за всички отпреди турнира . Само не и за дебелите сръбски глави

Австралийците са се унизили да унизяват Ноле, два пъти, отзад :) А на бас че накрая ще му хареса

Не съветвам австралийци дори транзитно да минават през Сърбия

Па те са се затичали натам :)

Прибери си ’’чедото’’ което е с кафяв цвят (и адски мирише) и му се радвай отблизо. На света тъпанари и тарикати НЕ са нужни.

Върни ни Цецо мустака! Дължи ни много пари!

На вас дължи тия кинти, дето аз му дължа ...

Джокович има топки за разлика от дълбоката рада

Той и президента Радев имаше топки, ама си ги носи до Естония и си ги върна пак заради ПРАВИЛАТА!!!

Ако имаше топки нямаше да лиже ... Ма нейсе :)

Цървул

"Велик" ...спортист.Тва е доста "интересно" словосъчетаване.Интересното е в това че е АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕНО.Всъшност за да не се изпада в такава тъпа ситуация трябва да се даде определение за думата ВЕЛИК.Какво са спортистите?Ми днешните гладиатори.Хора КОИТО НЕ УМЕАТ НИЩО ОСВН ДА ПОДСКАЧАТ,ДА РИТАТ,ДА УДРЯТ...Едана не лоша дефиниция за думата ВЕЛИК е ПРИНОСЪТ НА ВИЛИКИЯ ЗА ЧОВЕШКОТО НАПРЕДЪК.Какъв е ПРИНОСЪТ ЗА ЧОВЕШКИЯ НАПРЕДЪК ОТ ЕДНО БЕЗКРАЙНО БЛЪСКАНЕ НА ЕДНА МАЛКА ТОПКА.Колкото и да се опитвам да измисла некакъв принос-не успявам.Дори изпитвам известно съчувствие към един боксьор примерно като си представа ударите които той понася.Да НЕ УМЕЕШ НИЩО ДРУГО И ДА СЕ ПОДЛАГАШ НА ТАКОВА ИЗТЕЗАНИЕ...Ми ти си се родил така бе ,НИЩО НЕ УМЕЕЩ И ЗАРАДИ ТВА ДА СИ ЗАЛАГАШ ЗАДНИКА -В СЛУЧАЯ ГЛАВАТА- САМО И САМО ДА ИМАШ КАКВО ДА ЯДЕШ...Представятели сиживота на един тенисист?Искаш не искаш требва да блъскаш ЕДНА ТОПКА ОТ КОЕТО НИКОЙ АМА ИЧ НИКОЙ ИМА НЕКВА ПОЛЗА.Топло студено снег дъжд,пек -ТРЕБВА ДА БЛЪСКАШ.По-горе казах че спортистите са днешните гладиатори.В рим те са били най обикновени роби.Какво днес те са по различни.Ми нищо пак роби.На какво.Ми на една МАШИНА НАРЕЧЕНА ПРОПАГАНДА,МАШИНА ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ.Парадокса е в това че машната е за промиване на мозъците на БЕЗМОЗЪЧНИТЕ.Щото само едно безмозъчно същество може да се върже на "драмата" със сърбина.Айде си помислете вие безмозъчните,след като сте се "вълнували" примерно 10 минути от таа "драма" как ше се чувствате след теа 10 минути...Нема ли да си речете А БЕ КВО МИ ДРЕМЕ В КРАА НА КРАИЩАТА.КВО МЕ ЗАСЯГА ВСИЧКО ТВА.КАКВО ШЕ ПРОМЕНИ МОА ЖИВОТ ТОВА.Да оставим на страна че сърбежа е тъпо говедо,щото само едно сръбско говедо,което не разбира основни понятия в тоа живот може да направи това.Колко нищожен требва да си за да си помислиш дори за миг ЧЕ ТИ БЛЪСКАЧА НА ЕДНА МАЛКА ТОПКА МОЖЕШ ДА БЪДЕШ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО ГОЛЕЕЕЕМО НИЩО. Та кво беше да си ВЕЛИК ...хаха.След тоа и такива като него ше остане само една голеееема купчина от лайна.Но по-големия, а всъшност ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ Е ЧЕ СЛЕД ГОЛЕМАТА МАСА ОТ ДВУНОГИ, ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ОСТАВА НА ТА А ЗЕМЯ Е ЕДАНА ПОДОБНА КАМАРА ОТ ЛАЙНА. САМО СЛЕД НАИСТИНА ВЕЛИКИТЕ НА ТАА ЗЕМЯ ОСТАВА И НЕЩО ДРУГО ОСВЕН КУПЧИНАТА ЛАЙНА. Тва е , от "драмаТА " със ърбина се вълнуват само теа СЛЕД КОИТО НЕ ОСТАВА НИЩО ОСВЕН ЕДНА КУПЧИНА.Защо след като ТЕА ДЕТО ВИ ПРОМИВАТ ПОЛИРАНИТЕ МОЗЪЦИ ЗНААТ ЧЕ СТЕ БЕЗМОЗЪЧНИ ГО ПРАВАТ.Щото знаат че сте много и не требва да се заглеждате как ви изчукват из отзад.По най различни начини.Те са експерти по изчукването на безмозъчни.Тва е...ГРОЗНО ,ТЪПО...КВОТО СЕ СЕТИТЕ НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ТАКА.Сигурация ше кажете бе еби му майката на тоа глупак...Проблема е че не аз съм глупака а че вие дето се връзвате на промивките на тарикатите, сте толкова глупави че не можете да се усетите как ви разпарат задниците.И вие викате АМА НИ Е ГОТ...ХАХА

Сипи си.

Тоя е на игла

Ми, тъпчо дава вдъхновение на милиони, например, че могат да успеят. И то от нищото. Спри да мааш кюфтета и помисли

Задник ,обикновено в такива случаи,КОГАТО НЕКОЙ НЕ е РАЗБРАЛ КВО СЪМ КАЗАЛ, му препоръчвам ДА СИ ГО ПРОЧЕТЕ ПАК НО НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10 Пъти.Ти очевидно и 100 пъти да го прочетеш ПАК НЕМА НИЩО ДА РАЗБЕРЕШ.Въпрос на възможности,въпроса е за твоите скромни възможности.Но нема страшно.Всъшност тва не го пиша за теа като теб ,теа със едната купчина лайна останала след твоето пребиваване на планетата земя...хаха.Задник,ти нищо не умееш и колкото да те вдъхновяват,резултата ше е такОв.Да оставиш нещо след себе си НЕ Е въпрос на вдъхновение а на други неща.На първо място да НЕ си нищожество.Само нищожествата не остават нищо подире си.

Вучич, да депортира Цецо, че много хора изгоряха с пари!

Хахаха, надявай се. Сърбите са много долна измет. Ние поне разбрахме каква е разликата между Австралия и България. Там като шмекеруваш и нарушаваш правилата ти бият шута. А нас ни управлява премиер, който наруши конституцията.

Джокович не го гонят, защото е нарушил някакви правила, а "заради опасността от създаване на прецедент и настроения сред антиваксърите в Австралия".ДИСКРИМИНАЦИЯ И НАЗИДАНИЕ заради позицията против задължително ваксиниране с тези конкретни ваксини (децата му са ваксинирани срещу нормалните заболявания т.е. не е антиваксър) е факт. Настройване от страна на правителствата на ваксинирани срещу неваксинирани. А с омикрон се видя, че няма разлика при заболяваемостта и при пренасянето между тези 2 групи. Ако имат капка достойнство, другите тенесисти сами ще напуснат турнира. аман от праволинейни глупендери. Когато несправедливостта се превърне в закон, съпротивата се превръща в дълг! Показаха ясно,че хората без ваксина са втора ръка и тази обида отекна по целия свят, фирми карат негласно на сила служителите им да се ваксинират, излизат нови и нови данни за това как се е появил вируса, нови данни за ефективността на ваксините, потулват се данни за отключени заболявания в следствие на ваксини Как така Джокович ще пречи на бизнеса с ваксини, сега бустер, после 4-та..през месец, всеки ден, там горе искат още и още печалба, а ние сме раята, овцете за доене. Един австралопитек уби българско момче в центъра на София и излезе предсрочно. Ще съди България, че килията му не била удобна. Тъпи торбести примитивни животни. Но от тази каторжническа измет нищо друго не може и да се очаква. Австралия ще се оправи когато стане китайски протекторат. Ако участницитеите са личности , а не марионетки трябва всички да напуснат страната и да провалят жалкото мероприятие . На химическата тенис олимпиада в Австралия -за нормални няма място. Задължително е участниците да са с половин Менделеева таблица в организма. Да не говрим, че 80% от участващите англосаксонски играчи имат "изключения" за стероиди, които могат да убият кон ! Джокович отдавна не го прави само за пари. То беше ясно, че отива неваксиниран, но здрав в държава, в която без сертификат не можеш да отидеш боклука да си изхвърлиш. Ноле стана знаме на всички, които вярват в медицината и науката отпреди 2020 г., когато здравите хора бяха третирани просто като здрави. Да наложат санкции на тази аборигенска държава за липса на независимост на съдебната система. Дали му виза и при пристигането я взимат и го питат ти защо имаш виза не знаеш правилата. Цирк орекстриран от правителството. Australia OPEN ли? CLOSE е положението! Като ги е страх от неваксинирани, защо въобще провеждат турнира? Да хлопнат кепенците на островната си държава и толкова! Случаят с Джокович е поредното доказателство за това, че страхът от вируса прави някои хора неспособни да мислят рационално. Жалкото е, че Ноле се превърна в изкупителна жертва на ковидарите!

Точно за нарушаване на правилата го гонят. Стига удобни измислени теории

И какво си мислиш? Като си изквичал един тон простотии че ще убедиш нормален човек , че да нарушаваш правилата е позволено! Колегата над мен ти го каза кратко,ясно и точно!!!!

Ми то и в Османската империя е имало правила да хвърчат глави на гяури за щяло и нещяло!!! За Третия райх също е имало правила!!! Да се чуде човек що така се пишат лоши неща за тези правови държави...

Ноле накажи ги не играй никога повече там

Пръдни им на оная работа Ноле, моля те

Ще накриви ли шапката на някого като спре да играе?

Даже бъди още по-жесток: накажи целя свят и си играй тенис само в Сърбия

Ако може и никъде!

Вучич! Що се пенявиш бе? В белите държави има правила и то за ВСИЧКИ! Ако не верваш питай Румен Радев / По грешка пак президент/!

Като не е ваксиниран и толкова време седя там,нали се видя,че е здрав и щом е там сред ваксинирани,няма как ужким да се разболее,какво толкова ги е страх от него?!

Принципи.

Никакви вещици не ловят хората, просто изритаха от къщата си нахалния, бълхалив балкански пес, ако може да се направи тази елементарна препратка. Да си го посрещат комшиите със сръбски хитове и мучкарица, като щат, тяхна си работа.

Типично балканска простотия и тарикатлък от страна на Джокович! Цял свят ги “мразил” сърбите защото са “велики”! Да се чудиш да се смееш ли, или да плачеш! Абе тупани, кой се интересува от вас сръбски глупаци? Никой в нормалните държави не е над закона! Това е урока, който да си научите, комплексари такива!

uvazavat gi sarbite za razlika ot nas bugarite...

Толкова никой не го интересува, че спретнаха война в сърцето на Европа. Хич не ги интересува иначе.

Да, и отгоре ги бомбардираха, а сръбските глупаци играега кючек и мислеха, че дъжд ги вали. И накрая от една силна мощна Югославия станаха колкото Софийска област. България е на светлинни години пред Сърбия. Тези са в каменната ера!

Как беше онзи надпис "no one can enter without certificate", а той разбрал - "number 1 can enter without certificate".... ех езикови различия....

Трябваше подличко да си изкара фалшив сертификат за ваксинация,както вероятно са направили някои от колегите му и да играе.Става въпрос за милиони в зелено.Вероятно играта е голяма,за да не го направи.

Но Джоко има физиономия на идиот и се държи като такъв.

Нашите най големи и подли врагове са сърбите, винаги са ни удряли в гръб, заграбили са наши земи, избили са хиляди българи в Македония и са я посръбчили, това са правили и с хървати, босненци, косовци, албанци, с всичките им съседи, но Америка им пречупи кървавите ръце, а и албанците им отговориха подобаващо, ние сме робско племе и си траеме.

Съгласен на 100%!

Съгласен съм с всичко по-горе но Джокович няма нищо общо с това. Той направи всичко необходимо за да е в рамките на закона в Австралия но беше малтретиран по политически причини.

Мисля, че за спорт на високо професионално ниво трябваше да има дурги правила в света. Когато си във върхова форма и гониш рекордни резултати независмо от спорта, една ваксина може да те върне години назад и да ти обърка целия професонален опит. Аз съм ЗА спортисти на най-високо ниво да имат личен избор. За Мунчо от Надежда, който последната му физическа активност е била в учлище по физическо, едва ли има значение. Аз съм ваксиниран и съм за ваксините, но не и по този начин какъвто се демоснтрира от Австралия.

Джокович сбърка, че въобще отиде до там. Само им вдигна акциите като им позволи да се гаврят с него. Трябваше просто да ги напсува и да си тръгне.

Проблемът е че първоначално му бяха казали че може да дойде

Мирча пак нещо не е разбрал - те му отказаха още в началото, а мангалът тръгна да обжалва. И тук оситата постъпиха мекушаво като проведоха 2 съдебни обжалвания за 10 дни.

ЗАКОНИТЕ СА ЕДНАКВИ ЗА ВСИЧКИ

Копейкин си седи у дома и пази карантина!!!Антиваксър,ама пази,човека.Против ваксините,ама си сложил ваксина.И сертификат съответно си има.

Какви закони? Тези,които създават Ковид правилата ни ги спазват!!!!

На печалившите често! Хайде сега, спрете да ни занимавате с удари топчо.

закона е за всички и за аборигени, бели и негро тарикатлъка не минава

Не живей в заблуда. Точно тези дето я измислиха тази гавра с ваксините вероятно никога не са си сложили точна тази 'ваксина'=

Разбиа се! Всичките са си набичили "СПУТНИК V!

Да видим какво ще направи мин.оредсвдателят им.Тя малко обратна резба.