Сръбският президент за действията на Австралия спрямо Джокович: Лов на вещици

"Тези, които искаха да демонстрират някакви принципи, показаха, че нямат принципи, издевателстваха над тенисиста 10 дена, за да му връчат решение, за което са знаели от първия ден", е коментирал Вучич

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако говорим за тенис,то Джосович е безпорно най-добрият тенисист последните няколко години! Не е никавна драма,че не е защитил титлата от АО .Пак остава номер едно в ранклистата на АТП! Ще загуби пари от наградният фонд ,но това няма да промени животът му! Проблемът с Ноле е,че е сърбин и не харесва американците като го казва и показва нееднократно! На него спонсор му беше Фила,а сега и Лакост!Найк не са очаровани от което! Вижданията му за развитието на тениса са съвсем различни от тези на шефовете на АТП! Печели всеки турнир на който участва! Ако Джокович беше с друга националност,на някоя могъща държава дали щяха аборигените да си позволят такова отношение!?!?

Проблем му а и на сърбите ,е че са диви шовинисти и примитивни русофили.А ти си шматка.

Вучич да си гледа своята страна, че баш Сърбия няма право да говори за репресии.

Сега си се прибира в Монако, а ти си пиши жалби от панелката

Сръбският президент явно не знае, че във щата Виктория, където се провежда първенството, всички спортисти трябва да са ваксинирани, за да учстват във каквото и да е спортно събитие на територията на щата. Това важи и за спортистите от други държави. От м. октомври миналата година! Джокович много добре знае това! Това им харесвам на австралийците - не цепят басма на никого!

Баш както тенисистът отиде демоснстративно да нарушава закони и правила, като знаеше предварително, че не отговаря на условията да взлезе в станата. Айде аман от тоя тарикат.

Бой по сръбските канчета

Балканският тарикатлък ,келешлък и простащина тоя път не мина метъра. Закономерно.

Първо му дадоха виза, после я анулираха, после съдията му разреши да участва и накрая други трима съдии отново го спряха и ще го депортират! Ей в това е свинщината на каторжниците от Долната Земя!

Тия качества ги притежава и ментора ти от Банкя.

Абсолютно ! Имал е виза , позицията му за ваксините е открита и известна на всички. Освен това , според решението на съда, признава се че документите му са истински, и че не го допускат за да не се увеличат настроенията срещу ваксините в Австралия. А иначе доколкото разбрах е имало и други неваксинирани играчи с медицински, като не всички са изгонени . Просто англо- саксонците не обичат балканци, това е.

Джокович не го гонят, защото е нарушил някакви правила, а "заради опасността от създаване на прецедент и настроения сред антиваксърите в Австралия".ДИСКРИМИНАЦИЯ И НАЗИДАНИЕ заради позицията против задължително ваксиниране с тези конкретни ваксини (децата му са ваксинирани срещу нормалните заболявания т.е. не е антиваксър) е факт. Настройване от страна на правителствата на ваксинирани срещу неваксинирани. А с омикрон се видя, че няма разлика при заболяваемостта и при пренасянето между тези 2 групи. Ако имат капка достойнство, другите тенесисти сами ще напуснат турнира. аман от праволинейни глупендери. Когато несправедливостта се превърне в закон, съпротивата се превръща в дълг! Показаха ясно,че хората без ваксина са втора ръка и тази обида отекна по целия свят, фирми карат негласно на сила служителите им да се ваксинират, излизат нови и нови данни за това как се е появил вируса, нови данни за ефективността на ваксините, потулват се данни за отключени заболявания в следствие на ваксини Как така Джокович ще пречи на бизнеса с ваксини, сега бустер, после 4-та..през месец, всеки ден, там горе искат още и още печалба, а ние сме раята, овцете за доене. Един австралопитек уби българско момче в центъра на София и излезе предсрочно. Ще съди България, че килията му не била удобна. Тъпи торбести примитивни животни. Но от тази каторжническа измет нищо друго не може и да се очаква. Австралия ще се оправи когато стане китайски протекторат. Ако участницитеите са личности , а не марионетки трябва всички да напуснат страната и да провалят жалкото мероприятие . На химическата тенис олимпиада в Австралия -за нормални няма място. Задължително е участниците да са с половин Менделеева таблица в организма. Да не говрим, че 80% от участващите англосаксонски играчи имат "изключения" за стероиди, които могат да убият кон ! Джокович отдавна не го прави само за пари. То беше ясно, че отива неваксиниран, но здрав в държава, в която без сертификат не можеш да отидеш боклука да си изхвърлиш. Ноле стана знаме на всички, които вярват в медицината и науката отпреди 2020 г., когато здравите хора бяха третирани просто като здрави. Да наложат санкции на тази аборигенска държава за липса на независимост на съдебната система. Дали му виза и при пристигането я взимат и го питат ти защо имаш виза не знаеш правилата. Цирк орекстриран от правителството. Australia OPEN ли? CLOSE е положението! Като ги е страх от неваксинирани, защо въобще провеждат турнира? Да хлопнат кепенците на островната си държава и толкова! Случаят с Джокович е поредното доказателство за това, че страхът от вируса прави някои хора неспособни да мислят рационално. Жалкото е, че Ноле се превърна в изкупителна жертва на ковидарите!

Сърбите да говорят за репресии при 200 000 цивилни избити босненци, хървати и др., заровени в масови гробове

Какво чака Вучич, да обявява всеобща мобилизация, да се товарят на кораби и да тръгват за Австралия. За няколко дена ще превземат Сидней и Мелбърн.

Ха такааа...Джокович стана ...вещица ?!

Научи се първо да четеш, а след това си драскай глупостите. Ето какво казва Вучич, ама няма кой да чете."Ако те веднага бяха казали, че неваксинирани не могат да влизат /в Австралия/, той нямаше да пристигне."

Те в началото му казаха,че не може, после в средата на седмицата пак му го казаха и сега накрая пак. Джокович обаче все се правише ,че не разбира и обжалваше всеки път...после те си били играли с него хахахах

Проблемът е че нямат море, съответно кораби...

Нали Джокович обжалва? Ето откъде е забавянето...

Какво лошо има в това всички да сме равни пред закона!?!

А, между другото, ако мислите, че спонсорите няма да осъдят австралийските власти и да си вземат кинтите, много се лъжете! Само дето пресата няма да го отрази. Големи корпорации не са казали, че спират АО, не са го направили.

Големи стадалци се пишат.Ама целият свят ги знае каква двулична сган са.

Иде кат аслан, връща се посран! Също като канадския лъжец, след Македония.

Няма задължителна ваксинация в Австралия и в частност Виктория. Има сменящи се правила за виза. Не коментирайте без да знаете

Няма ковидзакон, бе путко заспала, има визов режим!

Ту като Исус,ту като Спартак.

Чудя ви се на повечето тук..първо е балканец, сред това го правиха на ваймуна по тяхна вина на австралийците и трето това е битка против едни световни сили които искан да набодат всеки..няма значение искаш шли не.. що за хора сте

А вие в Сърбия ще го разследвате ли за нарушаване на карантината? Или ще покажете на света двойния стандарт при пристигане на закона в Сърбия?

На балканските полуграмотни чутури не им е ясно, че политиката няма право да се меси в спорта, още повече, че Джокович собственоръчно излъга властите! Представете си германския президент да се изтъпанчи и да плюе официално по Полша или Чехия! Едното е спорт, другото е дипломатически конфликт! Джокович сам си е виновен!

Тоя лонгор ако има топки ще изхвърли австралийския посланик.

Има англосаксонско право, което се прилага. Точка.

Сърбин като твърди нещо, че е 100%- не му вярвай, а провери. В щата Виктория не можеш да се състезаваш, ако не си ваксиниран. Просто Новакс отиде с идеята "ако мине".

При положение, че политиката грубо се намеси в спорта, защо да няма и обратното?!

Единствено в комунистическите съветски демокрации България и Сърбия ковид няма. В цял свят има, тука не!

Хайде стига вече по темата, моля! 10 дни за Джокович и сега не знам колко време кой какво казал за Джокович.

Премиерката им която е гей има повече топки от лонгура. Но най-масивните топки има съда в Австралия

Има закон за извънредно положение. По този закон и в България, след гласуване в НС се дадоха извънредни пълномощия на изпълнителната власт.

Не е лов на вещици. Това е лов на шмекери.

Няма австралийски посланник.Що,ли....

И коя политика се намеси грубо? Джокович ИЗЛЪГА властите, че е бил болен през декември, но го има на снимки с фенове в Испания и Белград и без маска! В Австралия нямаш право да влизаш без ваксина или без да си бил болен! Законите са за всички! Джокович не е изваден от австралийското законодателство, понеже е сърбин и тенесист.

Коя държава ще се остави да бъде унижена от един тъпак като Джокович, който се взе за Господ!

глупост на търкалета да го извикат там за да го правят 10 дни на маймуна

Тоя тъмен српски субект защо излъга,че е положителен на 16-ти Декември,а после САМ СИ ПОСТВА СНИМКИ как пътува из Српско и Испания!Мо'е да е велик тенесист,ама си остава проЗ човек - парите НЕ ТИ ДАВАТ И АКЪЛ!!!

Води се световна война срещу пандемията, а вече някои държави гледат на нежелаещите се да се ваксинират като дезертьори. По време на война това е много тежко престъпление и Новак вече го разбра. Ние също разбираме, че се води световна война по жертвите - смъртността у нас почти стигна смъртността от 1918г., когато се е водила Първата СВ. Първата фаза на войната - здравната криза - удря старите и болните, поради което младите и здравите не разбират съвсем, че се води световна война. Втората фаза на войната обаче ще е задаващата се икономическа криза и тя ще засегне главно по-младите.

Но грешката му е, че си повярва прекалено. Ами не е повече от другите и не става така. Малко на балкански тарикатлък го изби и се спъна момчето.

И на какво се радвате на световните жандарми дето ванипулират хората ще се усетите но късно..

Ти си голям нещастник бе мой човек, сигурно трудно една мисъл може да се спре в главата ти. Какво харесваш? Това няма нищо общо с австралийците, трудно може да се каже че те могат да си отворят устата за нещо, и май скоро да си покажат носа и навън. Има ли неваксинирани участници? Има и там е проблема. Те цепят басма както им отърва, и всеки който има поне една клетка в мозъка си ще ти каже че това е заради възгледите на Джокович, а не че спазвали някакви правила.

Манипулират

Сърбофашистите да си стоят вкъщи !!! Ако искат те да депортират ваксинирани ! Не че някой се е засилил да им ходи в пропадналата фашистка кочина !

Тъпак, ама Тъпак който е направил за световният спорт много повече отколкото ти можеш да си представиш. Постигнал е в спорта и в живота си много повече от теб. Ти какво си постигнала?