Спряха операцията на Шиша Пангма: Бог да прости Боян!

45-годишният алпинист изчезна безследно на 3 май при атака на върха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, много жалко за Големия Българин! Светлина по пътя ти, Великане! Най-сърдечни съболезнования на близките му.

за Боян! Един млад, борбен човек си отиде по неописуем начин! Но поне е в прегръдката на планината!

бог да го прости, защо го търсите долу, като той е бедствал над лагер 3 не е ясно, ама поне добре сте се повозили на хеликоптера за час и половина. Бог да го прости Боян, с такива приятели като вас двамата врагове не му трябват. страшна подръжка му оказахте..

Светъл път Бояне, дано си на едно по добро място!

Бог да прости един голям българин, който никога няма да забравя. Съжалявам много за него! Да почива в мир! :( На всички дребни душички в България, които не пропуснаха да пишат какви ли не простотии по негов адрес мога само да кажа, че ви съжалявам! Никога няма да надраснете базовото си ниво на оцеляващи малоумници изпълени със завист. Никога няма да оцените постиженията на Боян Петров. RIP Бояне, никога няма да те забравя!

Най-после се приключи с тази одисея!Сега да кажат колко пари ще ни струва безмисленото търсене,защото без труп няма да платят нищо застрахователите!

Бог да го прости Боян Петров!!! Дано никой не повтаря грешките на другите, да се поучаваме, че с природата шега не бива !!! И че сам човек е само за ...

RIP

Почивай в мир ! Ти остави своят дан и душа там където бе най-свободен и щастлив. Съболезнования на семейството и приятели.

Много ръжно, много жалко! Дано е щастлив и да е намерил свобода, там, където е сега! Да почива в мир! Съчувствам на близките му!...Оставам с тайната надежда, че може да ни изненада, да се появи, когато никой не го очаква, ако е бил някъде в ниското, но не са го намерили...Светъл път, Бояне! За нас винаги ще си там, горе - НА ВЪРХА!

защото горе вече няма шанс да има жив човек.Лошото време първите дни ни разказа играта.Търсят долу,защото там е шансът да има жив човек.Аз също мисля,че е горе.Много ме е яд на тази цепнатина-толкова ли не се видя къде е?Шерпите минаха без да пропадат.Приятно впечатление ми направиха шерпите,че говорят много добър английски. Съпричастни сме с близките и се надявахме до последно!

Много достоен и хубав човек…Респект..израза бог д аго прости не го обичам. Той е точно там, където трябва да бъде.

Светла му памет на Боян! Осъществи мечтите си, пребори се с трудностите, отишъл си е щастлив.....

Дори и на съболезнователните коментари, по повод тази трагедия има уроди, които слагат минуси?! Уникално злобно и просто племе е това българското! Почивай в мир, Бояне! Ти си велик алпинист и човек! P.S. Под такава новина, най-добре премахнете възможността за коментари.

Интересно, че 3/4 от написаното от теб бяха обиди. Доста странно за човек, който твърди, че е 'надраснал базовото ниво на оцеляващ малоумник, изпуълнен със завист'. Но пък всички разбрахме, че си преуспял в чужбина, така че има една полза.

На теб няма да ти струва нищо, ще ти останат паричнки да търкаш билетчета, споко!

Баси... Въпреки, че ми беше ясно, какъв ще е резултата, до последно се надявах да се случи чудо. Бог да го прости, ще мина да запаля една свещичка в някоя църква днес...

Dano prosto da e zaspal 4ovekat. I taka v sanq si da si e oti6al 6tastliv gore v planinata!

На теб няма да ти струва нищо.Ти си празен.Изпразнен от съдържание.Не съдържаш нищо.Никой нищо не може да поиска от теб.Стахувам се да ти кажа, че си жалък, защото вероятно няма да те обидя!

ot samoto nachalo se znaeshe che neshto e stanalo okolo palatkata na lager 3.Padnal e v cepnatina dokato e pikael

Еееее, най после се случи. Сега за какво ще пишете през 5 минути обаче, не знам

Да засрамете се , що за човек трябва да си за да сложиш минус и да плюеш един борбен достоен бългрин,който победи болестите си , показа какво е човешкия дух!!!!!! Респект

А сега може да гледате спекатъкъла "Няма да платим, няма да платим!" по Дарио Фо, в един от столичните театри!

Боян не остави неизпълнени неща. Той си живя живота по възможно най-пълноценния начич за един човек, постигна си целите, но най-важното - вдъхнови цял един народ да постига своите. Днес, не ми е мъчно за легендата Боян, а за нас, че вече го нямаме. И все пак още няма да кажа бог да го прости.

Бог да го прости ! И все пак, не беше честен към децата си. Заради собстените си цели и амбиции ги остави без баща.

Сбогом Бояне .Ще те помним завинаги!

Сбогом Бояне .Ще те помним завинаги!

Не е най-лошия край. Светла му памет и дано служи за вдъхновение на поколенията след него. Така се създават легендите (макар че медийния шум в последата седмица да помрачи образа на Боян). Дано има повече българи като него и по-малко като всички знаем кои за в бъдеще.

Да почива в мир!

Тука хора нЕма, само диваци останахме. Като не ви харесва чантата, шапката и газ към културния западен свят

gospod mu dava uroci dava,vrashta ot smarta i nakraq tragna za everest i kaza che nevqrva v bog,na sebe si razchital samo

каква би била разликата ако не беше победил болестите? щеше да умре ли? аааа, добре че ги победи! Защо човек побеждава болестите всъщнот? за да умре? или за да живее? нонсенс

Както виджаш могат, дребните души нямат умора, особено в анонимното интернет пространство! Жалки са, Бог да им е на помощ. А за разлика от тях Боян живя като победител във всеки един смисъл на думата!

нямам нужда от съветите ви..мисля да остана при диваците , дано малко осъзнаете мижитурското си мислене

Kykyp.go...

Голям победител, остави си децата сираци, за да си мери пикалото с планината. Пожелавам ти и да станеш такъв победител, палячо

дир! да не вземете сега да спрете темата? поне по 5-6 статии на ден е нужно за великият националенн герой! буян! как иначе ще бъде за пример? как ще зарежда с плам, устрем и вяра в бъдещето децата? как? Пример за подражание! герой! устрем и плаам в очите! всички деца като него да бъдат! като батку буян!

Ох,много тъжно, хора! И в уикито вече пише починал на Шиша Пангма Свела му памет!

Как ще дадат парите застрахователите след като се води в неизвестнос и няма труп. Явно медийното внимание трябва да помогне пред съда да го обяви за починал. Дали е нещастен случай или съзнателно самоубийство. Ако е нашия съд, не би трбвало да има проблеми.

Ако това е истината, да почива в мир, Боян! За всички хора, които съпреживявахме всичко , бяха трудни, напрегнати, но и пълни с надежда дни. А за близките му ...... Милата му майка. Другите ще го изживеят, надживеят, продължат. В този миг тя вече е сама. Не знам защо, но още нещо ме гложди и дава надежда. Знам, че е нелогично, но ....

Без да съм някакъв любител на катеренето, въпреки, че и според мен никой не е по-голям от Планината, мога само да кажа едно: Евала на всеки, който не се страхува да гони мечтите си! Животът не се измерва само в дни ... Който разбрал - разбрал ....

сега ако може да спрат и новините около тая драма..

моля? ти имаш някаква грешна представа за тва как се развиват нещата. Никой няма да избяга от необразованата сган в бг, просто ще бъдете заглушени от по-силната интелектуална част на населението и ще бъдете поставени на мястото ви, което е да работите и да произвеждате бвп, без някой да се интересува от мнението ви, а нацията се води от тези с мозък.

Когато четях коментарите ви през последните дни изпитах радост,че не съм потопен в тази жалка злоба и човеконенавистничество. Да, не мога да кажа нищо добро за хора като вас, които можахте да пишете подобни неща. Да, жал ми е за вас!

виж в дясно: "Издирването продължава! ->"

Поклон пред светлата му памет.

Напиши си името бе грешка на природата . Разликата между теб и Боян е , че него го търсят стотици а теб и собствената ти майка не би

само да вметна, че катерийки се човек не се бори с планината, нито се опитва да я победи- просто отива в сърцето и за да и се поклони.

666, ти внимавай какво пожелаваш, че да не ти се случи на теб и твоите чавета.

Поправиха се.Явно още не са решили как да го водят-в неизвестност,изчезнал,починал.