Спортният министър уволнява задържания за подкуп служител на ведомството

Иван Иванов, който е главен експерт във ведомството, ще бъде отстранен дисциплинарно още в понеделник, каза Димитър Илиев

Обратно в новината

Коментари - Спортният министър уволнява задържания за подкуп служител на ведомството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иванчева излезе ли от затвора да направи място за този?

Продължаваме промяната ...

браво , Простотията Продължава , уволняват го от едно мнстерство , а другия месец го назначават в друго ......

А пък внукът сигурно още е непълнолетен, иначе щеше да бъде или младши експерт в министерството или помощник треньор на националния отбор.

Чакаме и присъда като на Иванчева и сие. А пък ако е поредното замитане под килима...

А дали Иванов - син наистина е можел да уреди финансиране за 1,2млн, това е въпросът. Все пак той е само някакъв експерт там. Ако не е така, значи той е само муле на някой от по високо ниво в министерството, който го е накарал да издейства подкупа..

Тоя арабин- Ариф Маджид., за да го сложат за Президент на Българската федерация по вдигане на тежести, сигурно е дал доста ПОДКУПИ... всъщност интересно дали около тази Федерация не се навъртат цигански турци - ИЗБЯГАЛИ от затвора, да ИЗНЕРВЯТ всички или някой Шефа на Вииваком да РАЗБОЛЯВА хората с РАК и Левкемия ???

уволнява го като служител ,и го назначава като зам министър по финансовите въпроси

Е ,бива ли толкова бързо. Още в понеделник? Нека разследването да си свърши работата,след това да си вземе полагащата му се отпуска за предходнате години ,след това болничен за месец и неплатен отпуск за 6 месеца и чак след това го уволнете човека

Шуробаджанащини навсякъде, синът в министерство, бащата.....

Абе как точно се случи при "добрите сили" тая, работа?! Бу-ха-ха!

Да ги съди и да го върнат! Какви са тия безобразия и своеволия?

Никой не се съмнява , че треторазряден чиновник взема подкупа за себе си!

Ами ДА съмнявам се, защото ако не си наясно министрите и директорите си заминават (особено последните години с тези чести избори) с всяко следващо правителство, но някой чиновници са направи династии в държавните службички!

Това било значи ДРАКОНОВСКИ МЕРКИ - крадеш колкото можеш и ако те хванат, отиваш да крадеш на дуго място. Няма съд, няма присъда, няма затвор, пей сърце.

Абе вие мислите ли с тези глави на раменете или само можете да хейтвате???? Какво според вас може да направи министъра на ММС, ами естествено че ще го уволни и то дисциплинарно, но няма как да го съди. Това е в правомощието на друга власт в държавата. МИНИСТЪРА НЕ Е СЪДЯ! Той може и трябва да отговаря само за ресорното си ведомство. Бахти хейтърите - дай им само да плюят, без да влагат ама грам мисъл....

И само това ли, два дни ни занимават, че някакво нищожество е искало подкуп. В такива случаи си отива министъра заедно с него, поради това, че не може да понесе моралната отговорност, че е управлявал такъв боклук. Но тук следва формално уволнение. Трагедия.

Lyubomir

Измислено министерство вместо комитет.