Спасиха живота на мъж с практически спряло сърце

Пациентът постъпва в болницата в критично състояние и с почти спряло сърце

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bravo!

Щом може да го спрат, значи могат и да го пуснат.

По принцип това трябва да бъде с гриф "Платена реклама", но все пак е хубаво да четем и такива новини от време на време . Да отдадем поне за момент заслуженото внимание и респект към работата на целия екип извършил тази сложна интервенция.

Вече само частните болници в България ли работят? Държавното умре?

Голямо браво на хирурзите и целият екип! Респект!

Всеки ден лекарите правят чудеса и спасяват човешки животи. Ама вие бройте милионите на лекарите!

Това се казва късмет: да попаднеш навреме на правилното място и най-вече в правилните ръце! Здраве за пациента и за лекарския екип!

Не става само с ядене! Основната разлика между хората се изгражда само в периодите, когато не се храним.

Направо ми скриха шайбата! А пичът е някакъв хипер-късметлия! Респект и браво!

Браво, ако и лекарите освен добри специалисти са добри и като хора, то Бог ще им се отплати пребогато.

kъде е този Аджибадем, ба Аджибадеми?! Ебаси пропадналия сайт сте..

Болница Токуда

аджъбадем е бившата токуда,турците купиха трите филиала миналата година.

пак реклама, след като японците се ометоха с тях напуснаха много персонал, сега анадолската клиника яко се нуждае от реклама и кинти...

Босия 2 месеца не яде и нищо му няма...

Браво за всеки спасен живот! Но статията е отново манипулативна - с рекламна цел. Защо не кажат за случаите, когато не се получват нещата. Освен успехи има и неусспехи и нищо не бива да се крие.

един напомпан ми каза - не е важно какво ядеш, а какво пиеш...

ами ще ги броят защото всики без изключение изнудват я съсъ скалбел я с друго, което е гнусно. насилват те да избираш екип..а то който дойде.. сестрите не се мръдват, санитарките ходят наперени сякаш са лекари, всики си крият баджовете .. как става директори на супер задлъжнели държавни болници са милионери, интересно ако забранят частната лекарска практика и спрат да наливат на частни болници $ дали няма да е по- добре за пациентите?

Умре! Бог да то прости! Лека му пръст на държавното! и без това произвеждаше само дългове!.......Поне три екипа напуснаха пинудително УМБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович“ и сега работят в частни болници същата работа за двойно повече пари....... Бедни сме защото ни управляват некадърно.

Реклама!!!

И нека!!!

ДГД бог! Опитал се да пречука човека, ама докторите му плюли на суратя и го спасили.

Когато вкарваха здравеопазването в Търговския закон, мълчахте. И сега ще мълчите! Загубихме правото да недоволстваме срещу лекарите.

В частното доплащаш като поп и го хвалиш. По държавното плюеш по команда от медиите. Идеята всичко да се доплаща

Самото Аджибадем е до ушите в дългове. Идеята е да се съсипе държавното По пътя на БДЖ то ни, Булгартабака и забравеното време, когато летището беше наше

Очебийна реклама на частна болница! Ами, нали това е предмета на дейност на всяка кардиологична клиника! Никъде на Запад няма да срещнеш хвалебствен материал за основната дейност на лечебно заведение. С други думи, браво, че си вършите работата!

Факт, че ако беше постъпил в друга болница, до сега да е в гроба. И да е реклама е заслужено! Поклон пред лекарите! На пациента и близките пожелавам много дълъг и щастлив живот!

БРАВО на проф.Иво Петров. Огромен специалист е, като вече се мери с проф.Чирков. Дано да е жив и здрав и още доста години да работи, защото хора и специалисти като него са извънредно малко.

Особено в ,,инвитрото,,... въргалят хората като снопи кочани от царевичак...

Ми, да е ял,бе! ЯВНО ГО МЪРЗИ да сере.

Браво! Най-сетне и добра новина. Да живее и да се радва на живота.

А стига реклами де,. Почти спряло или практически спряло?

държавните им набутват скъпите и рискови дейности, държавните произвеждат милионери..забрана на частни болници е решението -няма източване на болници и каси, като ням аде да го вложиш откраднатото става безпредметно да крашеш лекарства дейности и т.нт.

митето очите не лежа в часна болница що ли? !алоуу закривайте частните перачници на здраве!

Коя Болница в София е държавна? Всичките градски и частни работят с касата, а останалото го доплащаш, ако можеш, а ако не можеш не правиш нищо. В този ред на мисли е грешно да си мислиш, че ако едната болница се казва н градска, а другата еди как си в първата ще бъдеш обслужен безплатно. Напротив дори отношнието на персонала е под всякакво ниво.

Да са живи и здрави лекарите !

Тва е на околовръстен път посока Бояна, а не токуда.

Както казват, успехите на лекарите блестят под слънцето, а зелената трева скрива грешките им.

Не си прав..Може би защото не си патил. В една спешна болница бяха почти осакатили баща ми, а в Сити го оправиха и ми спестиха куп неприятности

Абе чирков....не е професор. Бая народ измряха докато хване занаята.

Ами аз това се опитвам да му обясня на случайния миновач по-горе, но явно ти нещо не си в час, че си ме репликирал за едно и също нещо.

От къде идват болестите?

общо взето е лъжа случая нее такъв какъвто го хвалят. което е гадна реклама.

Колко ли са го отупали?

Абе докога ще ни занимават с глупости? Какво означава "почти спряло сърце"? Нещо като почти бременна? Има десетки а може би и стотици хиляди хора върнати към живот след спиране на сърцето с обикновен сърдечен масаж от случайни хора. Какви доктори, какви герои? Те да не спасяват трупове, а да си вършат работата поне на 50%. Тогава ще спасяват не един, а хиляди хора годишно. Аман от дебили!

Направо са го съживили.

Точно определено! Да е жив и здрав човека, спасили са го! А моят съпруг си плати за избор на екип, за да го убият в Софиямед! След биопсия, незнайно защо, може би защото се взимат повече пари по клиничната пътека, забравен тампон, защо ли да се грижат след интервенцията, получи сепсис и за 2 дни умря в мъки, болки, въпреки опитите в Пирогов да го спасят. И знаеше, ЧЕ ЩЕ УМРЕ, ВЕЧНО ЩЕ ЖИВЕЯ С ПОСЛЕДНИЯ МУ ПОГЛЕД! А доцента си ходи на лов, кара си джипа и събира пари от избор на екип за бензин!!! Това е системата, плати, за да те убият!

Да е жив и здрав човека, спасили са го! Не познавам доктора, но му пожелавам успехи! А моят съпруг си плати за избор на екип, за да го убият в Софиямед! След биопсия, незнайно защо, може би защото се взимат повече пари по клиничната пътека, забравен тампон, защо ли да се грижат след интервенцията, получи сепсис и за 2 дни умря в мъки, болки, въпреки опитите в Пирогов да го спасят. И знаеше, ЧЕ ЩЕ УМРЕ, ВЕЧНО ЩЕ ЖИВЕЯ С ПОСЛЕДНИЯ МУ ПОГЛЕД! А доцента си ходи на лов, кара си джипа и събира пари от избор на екип за бензин!!! Това е системата, плати, за да те убият!

Точно определено! Да е жив и здрав човека, спасили са го! А моят съпруг си плати за избор на екип, за да го убият в Софиямед! След биопсия, незнайно защо, може би защото се взимат повече пари по клиничната пътека, забравен тампон, защо ли да се грижат след интервенцията, получи сепсис и за 2 дни умря в мъки, болки, въпреки опитите в Пирогов да го спасят. И знаеше, ЧЕ ЩЕ УМРЕ, ВЕЧНО ЩЕ ЖИВЕЯ С ПОСЛЕДНИЯ МУ ПОГЛЕД! А доцента си ходи на лов, кара си джипа и събира пари от избор на екип за бензин!!! Това е системата, плати, за да те убият! Писах до Агенцията за медицински одит и до сега нямам никакъв отговор, нито някаква връзка с тях, ГЛАС В ПУСТИНЯ!!!

Да ще ги броим, защото всичко е дай, дай и не знаеш за какво! Моят съпруг си плати за избор на екип, за да го убият в Софиямед! След биопсия, незнайно защо, може би защото се взимат повече пари по клиничната пътека, забравен тампон, защо ли да се грижат след интервенцията, получи сепсис и за 2 дни умря в мъки, болки, въпреки опитите в Пирогов да го спасят. И знаеше, ЧЕ ЩЕ УМРЕ, ВЕЧНО ЩЕ ЖИВЕЯ С ПОСЛЕДНИЯ МУ ПОГЛЕД! А доцента си ходи на лов, кара си джипа и събира пари от избор на екип за бензин!!! Това е системата, плати, за да те убият! А собственика на същата болница знаете ли какво купи? За колко милиона, с какви пари? Как един проф. Начев, притежава 15 апартамента и къщи, 14 декара гора и три коли, като едната от тях е Порше. Как един нормален лекар, дори професор ще заработи тези пари.... Отговорете ми, за да го обясня на гроба на убития ми съпруг!