Спасиха живота на мъж с практически спряло сърце

Пациентът постъпва в болницата в критично състояние и с почти спряло сърце

Обратно в новината

Коментари - Спасиха живота на мъж с практически спряло сърце | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на д-р Иво Петров и екипа му! Чудесно, че има истински професионалисти, които лекуват хората и спасяват човешки животи.

Сърдечно-съдовия център на Аджибадем Сити Клиник ??/?? Явно много са я закъсали ... Много клиники станаха , взеха да си пречат ....

Малко реклама не вреди,но тая идва в повече.Нищо не се казва за финансовите задължения на пациента,а както си спомняме от един по-раншен случай,те са решаващи.

Прекланям се пред огромния талант на проф. Иво Петров и екипа му!

Голям човек,голям специалист,ще чуваме още много за него,да е жив и здрав проф.Иво Петров

Минути за реклама, платена публикация. Елате при нас в клиниката, но ние не приемаме по пътека - само КЕШ.

Направо са го съживили.

Абе докога ще ни занимават с глупости? Какво означава "почти спряло сърце"? Нещо като почти бременна? Има десетки а може би и стотици хиляди хора върнати към живот след спиране на сърцето с обикновен сърдечен масаж от случайни хора. Какви доктори, какви герои? Те да не спасяват трупове, а да си вършат работата поне на 50%. Тогава ще спасяват не един, а хиляди хора годишно. Аман от дебили!

Колко ли са го отупали?

общо взето е лъжа случая нее такъв какъвто го хвалят. което е гадна реклама.

От къде идват болестите?

Както казват, успехите на лекарите блестят под слънцето, а зелената трева скрива грешките им.

Точно определено! Да е жив и здрав човека, спасили са го! А моят съпруг си плати за избор на екип, за да го убият в Софиямед! След биопсия, незнайно защо, може би защото се взимат повече пари по клиничната пътека, забравен тампон, защо ли да се грижат след интервенцията, получи сепсис и за 2 дни умря в мъки, болки, въпреки опитите в Пирогов да го спасят. И знаеше, ЧЕ ЩЕ УМРЕ, ВЕЧНО ЩЕ ЖИВЕЯ С ПОСЛЕДНИЯ МУ ПОГЛЕД! А доцента си ходи на лов, кара си джипа и събира пари от избор на екип за бензин!!! Това е системата, плати, за да те убият!

Би било добре да цитирате имената за да знаят хората за тези убиици в тази болница А горкият чове лека му пръст и съвсем скоро да дочака при него тези които го убиха

Сезирала съм прикуратурата, Агенцията за медицински одит! Но както знаете няма осъден лекар, там в агенцията е хаос и корупция! Но възмездие ще има, наказания също< БОГ забавя, но не забравя! Когато съпруга ми се обади на старшата сестра Вики да и каже, че има забравен тампом, тя му каза ди си го сам, ако не можеш ела в болницата. СЛЕД 24 часа, те го накараха да се манипулира сам!!! Колко пампони не сте извадили? Колко хора сте убили? как спите бе хора??? Зелената трева и тя изсъхва....

Да са живи и здрави лекарите !

митето очите не лежа в часна болница що ли? !алоуу закривайте частните перачници на здраве!

А стига реклами де,. Почти спряло или практически спряло?

Браво! Най-сетне и добра новина. Да живее и да се радва на живота.

БРАВО на проф.Иво Петров. Огромен специалист е, като вече се мери с проф.Чирков. Дано да е жив и здрав и още доста години да работи, защото хора и специалисти като него са извънредно малко.

Абе чирков....не е професор. Бая народ измряха докато хване занаята.

Специалността му е различна от тази на проф.Чирков,не знам как ги сравнявате.

Факт, че ако беше постъпил в друга болница, до сега да е в гроба. И да е реклама е заслужено! Поклон пред лекарите! На пациента и близките пожелавам много дълъг и щастлив живот!

Да е жив и здрав човека, спасили са го! Не познавам доктора, но му пожелавам успехи! А моят съпруг си плати за избор на екип, за да го убият в Софиямед! След биопсия, незнайно защо, може би защото се взимат повече пари по клиничната пътека, забравен тампон, защо ли да се грижат след интервенцията, получи сепсис и за 2 дни умря в мъки, болки, въпреки опитите в Пирогов да го спасят. И знаеше, ЧЕ ЩЕ УМРЕ, ВЕЧНО ЩЕ ЖИВЕЯ С ПОСЛЕДНИЯ МУ ПОГЛЕД! А доцента си ходи на лов, кара си джипа и събира пари от избор на екип за бензин!!! Това е системата, плати, за да те убият!

Очебийна реклама на частна болница! Ами, нали това е предмета на дейност на всяка кардиологична клиника! Никъде на Запад няма да срещнеш хвалебствен материал за основната дейност на лечебно заведение. С други думи, браво, че си вършите работата!

Коя Болница в София е държавна? Всичките градски и частни работят с касата, а останалото го доплащаш, ако можеш, а ако не можеш не правиш нищо. В този ред на мисли е грешно да си мислиш, че ако едната болница се казва н градска, а другата еди как си в първата ще бъдеш обслужен безплатно. Напротив дори отношнието на персонала е под всякакво ниво.

Не си прав..Може би защото не си патил. В една спешна болница бяха почти осакатили баща ми, а в Сити го оправиха и ми спестиха куп неприятности

Ами аз това се опитвам да му обясня на случайния миновач по-горе, но явно ти нещо не си в час, че си ме репликирал за едно и също нещо.

Реклама!!!

Аз

И нека!!!

Браво за всеки спасен живот! Но статията е отново манипулативна - с рекламна цел. Защо не кажат за случаите, когато не се получват нещата. Освен успехи има и неусспехи и нищо не бива да се крие.

Особено в ,,инвитрото,,... въргалят хората като снопи кочани от царевичак...

Точно определено! Да е жив и здрав човека, спасили са го! А моят съпруг си плати за избор на екип, за да го убият в Софиямед! След биопсия, незнайно защо, може би защото се взимат повече пари по клиничната пътека, забравен тампон, защо ли да се грижат след интервенцията, получи сепсис и за 2 дни умря в мъки, болки, въпреки опитите в Пирогов да го спасят. И знаеше, ЧЕ ЩЕ УМРЕ, ВЕЧНО ЩЕ ЖИВЕЯ С ПОСЛЕДНИЯ МУ ПОГЛЕД! А доцента си ходи на лов, кара си джипа и събира пари от избор на екип за бензин!!! Това е системата, плати, за да те убият! Писах до Агенцията за медицински одит и до сега нямам никакъв отговор, нито някаква връзка с тях, ГЛАС В ПУСТИНЯ!!!

Босия 2 месеца не яде и нищо му няма...

един напомпан ми каза - не е важно какво ядеш, а какво пиеш...

Ми, да е ял,бе! ЯВНО ГО МЪРЗИ да сере.

пак реклама, след като японците се ометоха с тях напуснаха много персонал, сега анадолската клиника яко се нуждае от реклама и кинти...

kъде е този Аджибадем, ба Аджибадеми?! Ебаси пропадналия сайт сте..

Болница Токуда

Тва е на околовръстен път посока Бояна, а не токуда.

аджъбадем е бившата токуда,турците купиха трите филиала миналата година.

Браво, ако и лекарите освен добри специалисти са добри и като хора, то Бог ще им се отплати пребогато.

Аз

ДГД бог! Опитал се да пречука човека, ама докторите му плюли на суратя и го спасили.

Начинът му на живот го е докарал дотук..., а Господ само е помогнал да прескочи трапа, до който е долазил...

Ти си идиот, но това много добре си го знаеш.

Направо ми скриха шайбата! А пичът е някакъв хипер-късметлия! Респект и браво!

Това се казва късмет: да попаднеш навреме на правилното място и най-вече в правилните ръце! Здраве за пациента и за лекарския екип!

Всеки ден лекарите правят чудеса и спасяват човешки животи. Ама вие бройте милионите на лекарите!

ами ще ги броят защото всики без изключение изнудват я съсъ скалбел я с друго, което е гнусно. насилват те да избираш екип..а то който дойде.. сестрите не се мръдват, санитарките ходят наперени сякаш са лекари, всики си крият баджовете .. как става директори на супер задлъжнели държавни болници са милионери, интересно ако забранят частната лекарска практика и спрат да наливат на частни болници $ дали няма да е по- добре за пациентите?

Аз

Когато вкарваха здравеопазването в Търговския закон, мълчахте. И сега ще мълчите! Загубихме правото да недоволстваме срещу лекарите.

Да ще ги броим, защото всичко е дай, дай и не знаеш за какво! Моят съпруг си плати за избор на екип, за да го убият в Софиямед! След биопсия, незнайно защо, може би защото се взимат повече пари по клиничната пътека, забравен тампон, защо ли да се грижат след интервенцията, получи сепсис и за 2 дни умря в мъки, болки, въпреки опитите в Пирогов да го спасят. И знаеше, ЧЕ ЩЕ УМРЕ, ВЕЧНО ЩЕ ЖИВЕЯ С ПОСЛЕДНИЯ МУ ПОГЛЕД! А доцента си ходи на лов, кара си джипа и събира пари от избор на екип за бензин!!! Това е системата, плати, за да те убият! А собственика на същата болница знаете ли какво купи? За колко милиона, с какви пари? Как един проф. Начев, притежава 15 апартамента и къщи, 14 декара гора и три коли, като едната от тях е Порше. Как един нормален лекар, дори професор ще заработи тези пари.... Отговорете ми, за да го обясня на гроба на убития ми съпруг!

Голямо браво на хирурзите и целият екип! Респект!

Вече само частните болници в България ли работят? Държавното умре?

Умре! Бог да то прости! Лека му пръст на държавното! и без това произвеждаше само дългове!.......Поне три екипа напуснаха пинудително УМБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович“ и сега работят в частни болници същата работа за двойно повече пари....... Бедни сме защото ни управляват некадърно.

Самото Аджибадем е до ушите в дългове. Идеята е да се съсипе държавното По пътя на БДЖ то ни, Булгартабака и забравеното време, когато летището беше наше

В частното доплащаш като поп и го хвалиш. По държавното плюеш по команда от медиите. Идеята всичко да се доплаща

държавните им набутват скъпите и рискови дейности, държавните произвеждат милионери..забрана на частни болници е решението -няма източване на болници и каси, като ням аде да го вложиш откраднатото става безпредметно да крашеш лекарства дейности и т.нт.

По принцип това трябва да бъде с гриф "Платена реклама", но все пак е хубаво да четем и такива новини от време на време . Да отдадем поне за момент заслуженото внимание и респект към работата на целия екип извършил тази сложна интервенция.

Щом може да го спрат, значи могат и да го пуснат.

Не става само с ядене! Основната разлика между хората се изгражда само в периодите, когато не се храним.

Bravo!