Спасиха сина на адвоката, който загуби жена си и другия си син от Covid-19

Благодаря на всички, дарили плазма, за да мога да оздравея, написа във Фейсбук Сава Велчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво живи и здрави ..молих се за него

Господ здраве да му дава!

Бог чува молитвите на вярващите. Изпитал съм го!

Браво, знам че има страхотни хора, браво на всички, защото това да изгубиш майка си и брат си от ковид в разстояние на седмица е трагично, бог да даде сили на баща му адвоката от Варна

се коментират нещата от живота и коментарите са нормални. Няма ги хейтърите на Москва и руските тролове в защита на Путинака. Един коментар по- долу показа някои неща, но троловете от Савушкина не са го усетили да го набрулят с хилядя минуса от машината за минуси. Ако ги няма тези тролове и дискусиите ще са много спокойни и човечни.

Слава Богу! Жив и здрав да е и всички дарили Бог да възнагради!

Къде се даравя плазма, само в София ли?

Как мога да даря плазма, ако не живея в София? Пътните разходи се поемат от Сдружение „Лечение на Covid-19 с реконвалесцентна плазма”. За тази цел трябва да се свържете със Сдружението на телефон 0898780380 или на имейл covidplasma19@gmail.com. Тук може и да попиташ за извън София, мисля че откриха и в още няколко града, но ти не уточнява за кой град питаш

Има във Варна, Пловдив, Плевен и Стара Загора, а от днес и в Благоевград

Ако се лекуват с плазма защо трябва да се ваксинират? (Биологията ми беше най-слабият предмет в училището.)

1. Количествата плазма са силно ограничени. 2. Това не е панацея. Момче на 19 си отиде, въпреки че са му вливали плазма. 3. Ако наистина ваксината е читава, би следвало тя да предпази огромен брой хора от заразяване и съответно от разпространение на заразата към някои неваксинирани и неизкарали го.

Бог да е на помощ на всички лекари, дарители, на всички добри и свестни хора! Това си го казвам всяка вечер. Може да съм против много неща, които се случват и много хора, които натягат ситуацията с пионерския си ентусиазъм и готовност за дисциплина, но спазвам всички мерки и всяка вечер се моля за здравето на всички ни.

Нека има повече такива новини!

И много здраве и щастие му пожелавам, но нека не се лъжем, затлъстял е и е свръх дебел. Трябва да отслабне, иначе и от обикновена настинка може да почине.

Мда, остават му още максимум три месеца живот, нали? Само миналата година от грип са починали 1800 цели семейства в рамките на две седмици, нали така бе, тулуп смотан?

Както виждаш, му пожелах много здраве. Просто трябва да обърне внимание на наднорменото си тегло и да влезе в нормални килограми. Иначе ако не е грип (а грипът убива по 600 хиляди души по цял свят годишно), ще е инфаркт или инсулт до няколко годинки.

Зевзек

И аз това имах предвид, че цялото семейство ще е с инсулти и инфаркти до няколко годинки. Просто така се случва по света всяка година.

Нямате ли си друга работа освен да надничате в на хората ФБ? Егати журналистиката!

е ФБ

е това. Нека хората оздравяват и дано има все по-малко хейтъри ! Които се явяват в услуга на чужда нация която ни иска слаба и разделена държава

Винаги съм харесвала това в България, че въпреки, че на държавата трудно може да се разчита, хората в нея винаги подават ръка един на друг! И често това става за много кратко време по незнайно какви човешки пътища. Да е жив и здрав човека и да бъде подкрепа на семейството си, въпреки голяма загуба! И Бог да помогне на останалите хора в тежко състояние, да намерят подходящото лечение!

Браво! Радеам се човекът се е спасил! Много коварен вирус!

Браво на българите!

Без да съм чел новината, очаквам следващото заглавие да е: "Катастрофира .........., който е трети братовчед с комшийката на жената, чийто мъж загуби битката с коронавирус."

...защото си бързал да се из...аш и да се наредиш на опашка за дажбата " баничка и боза".

Не е чел, защото е тъп!