Цацаров: Сценаристи искат скандал, в който Д. и Б. са пакет

Сотир Цацаров проговори за съмненията за фалшифициране на едно от тефтерчетата на Филип Златанов. Според него сценаристи целят удар по политици и прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Сценаристи искат скандал, в който Д. и Б. са пакет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медиите тупкат топката, за да се отбие номера и се получи обществена нагласа, че коментара на някакви копия на изчезнал работен тефтер на чиновник, който тефтер не е дори някакъв документ, е ала-бала! И наистина е ала-бала! Важното е какви дивиденти от случая раздават медиите на политиците! Видно е, че медиите дават дивидентите на ГЕРБ! Ако Ви харесва! Това е!

Д. ви и Б. гадовете! Лъжете, мажете, само за да не си платите!

ЕЙ ,ТОЯ БОЙКО, МНОГО ГО ПАЗИТЕ БЕ ,ГОСПОДИН ГЛ. ПРОКУРОР-ПРАШЕЦ НЕ ДАВАТЕ ДА ПАДНЕ ВЪРХУ НЕГО ! ЯВНО ,МНОГО ВИ Е СТРАХ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ РАЗСИПНИЦИ НА НАШАТА ДЪРЖАВА ! ИЛИ ОТ ДС ? ДОРИ И ИМЕТО МУ ВИ Е СТРАХ ДА ПРОИЗНЕСЕТЕ ,ДЕТО Е СЪВСЕМ ЯСНО ОТРАЗЕНО В ТЕФТЕРЧЕТО ! ЗАЩО ДА НЕ СА ПАКЕТ БОЙКО И ПЕЕВСКИ-ТА ТЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО /ПРЕДИ ДА СЕ ЗАПЛАШВАТ В ПАРЛАМЕНТА ,ДЕ !

Очакванията от вас Цацаров бяха съвсем други. И вие се наредихте в редиците на мафията.

ББ ясно го каза: Няма веществено доказателство, нямя дело! Ясно е, кого устройва това от казаното.

Скандал, в който Д и Б са пакет? Това не е скандал, а действителност преди, дано не и сега? Колко пъти Д беше ходил на работното място на Ц, когато Б беше НАЧАЛНИК?

Как се сменя главния прокурор, не може тоя кастрат Цацаров да е главен прокурор, за 2 години не е свършил нищо полезно. Вън !

Стига сте ти занимавали с глупости. До другите избори ще слушаме и четем за този бакалски тефтер,истински ли е,дописван ли е ,какво е искал да каже автора...?То всеки може да надраска нещо и да ви даде повод да си чешете езиците.Държавата потъва ,но по важно е какво пише в този прословут тефтер.Разчетете го най- после де и мирясайте.

Цаца, преброи ли бюлетините бе мискин? :))

Държавната машина се задейства. Спуснсха се задачите. Пристрастните медии и НПО_та започнаха манипулациитеи отклоняване на вниманието от ЦЦ, ИФ и ББ.

А бе този що не си подаде оставката. Въобще не е интересен. Вече година и половина плямпа и нищо. Смятате ли че можем да го слушаме още пет години без да прави нищо.

Ако има цифрата 10000000000 значи е Дуган. А 100 е Сто/йчо.

а срещу името на бб(да ви кажа под секрет това е буико бурисоф)има цифрата 20 и никои ама никои не може да се сети че това е поръчителят на мишо бирата и жена ми,2 серия на филма следите не остават.

Цаца ти си бита карта вече!

Цаца, смени си батерите на ореола, нещо не го виждам.

Браво.Най-после институцията призвана да разследва и бори престъпността в България призна наличието на мафия в България.Това действително е голям напредък.Досега при споменаването на думатамафия всички институции включително и Прокуратурата като щрауси си зарявяха главата в пясъка. Какво отличава мафията от корпорацията?Единствената разлика е, че мафията никога не губи.,от мафията никой не си позволява да краде,налице е 100% сигурност на инвестицията. Поучете се от опита и грешките на САЩ как се справиха с така наречената бандитска мафия. Следващата стъпка е да проверите ДАНС.

цацата вече става смешен в очите на хората, направиха го на бустанско плашило, като че ли нищо не зависи вече от него, той е безсилен роб на мафията и политиците в БГ.

"Бостанско" а не "Бустанско" - Кога в нашето у-ще, ще научат децата поне да различават гласните? Вероятно, след това ще могат и да коментират, а ако им е на кеф някой държавен пост, напр.прокурор

Тефтерчето на Златанов поставя в комбина не просто Д. и Б., а известните Д.П. и Б.Б. Страхуват ги някои май тези инициали, и сигурно има причина. Явно знаят кои са!

Цаца, преди да ти пораснат крилца кажи къде е Бисеров?

Този брат Пеевски е момченце за поръчки на мафията. По-добре да освободи съдебната с-ма от себе си. Докато не е късно и принудително.

Според Цацов оригиналното било "10", което после било поправено на "ДП". Ха-ха-ха, според Цацов онзи е бил написал "Да се съгласува с ИФ и 10" :))) Интересно "Д.Пеевски" на следващите страници според Цацов какво е било. Сигурно е било 101010 :)))

Цацов, къде е онзи гений Сарафов, бе? Къде е този гений, 'дето четеше избрани моменти от тефтерЯ?

Мисля, че Цацаров трябва да повдигне обвинение за престъпление по служба на вещото лице и за престъпление срещу правосъдието. Без чистка в тази система, която зорлем се прави на тъпа, за да пропуска престъпниците няма да има оправия. Само сеч наред! Цацаров трябва да повика на разпит Бойко Борисов по този случай и хич да не го жали , а ако трябва да му поиска и имунитета.

Гледам потресна мрежа говорят за някакви десятки, някакво ДП без въобще да си дават сметка, че зрителите, които ги гледат нищо не разбират от това за което бърборят. Вадят от десет кладенци вода само и само да отклоняват вниманието от Борисов, Цветанов, Фидосова и престъпленията им, заедно със Златанов. Опитват се да прехвърлят атаката срещу Цацаров, за да обслужат Прокопиев, недодялания министър на правосъдието и няколко амбициозни магистрати, които искат влияние в съдебната власт. Бутафорна работа.. Явор Дачков --- дат сейс ит ол....

Ако в България имаше справедлив съд за 25 години нямаше да има 0 осъдени политици, най малкото тая банда престъпници от ДПС щяха да бъдат по затворите.....Безаконието и корупцията са най големия проблем.......ако някой си мисли че може да се промени нещо доста ще почака ......

Е наложената схема и такива като Цацаров не могат да направят нищо, а само се упражняват в талантливо нищоговорене.

Инициалите може да са на Димитър Попов " За бога братя не купувайте"

Изведнъж да ти стане мъчно за Сотир ЦацаДУНДЮ, тоя на идиоти ли ни прави? Пич, рейтингът ти е 4%, що не вземеш да се махнеш?

Аз не знам това кюфте докога ще бъде началник на Прокуратурата. Там цари пълно морално разложение и не виждам, какво позитивно е направил споменатия господин досега.

Напротив,прокурора е много точен в изказа и всичко е абсолютно вярно!Искаш да е мършав и с празна глава,удобно за задкулисието,та дано оправдае стария боклук и този който предстои да се изхвърли върху нас от същите боклукчии!

Това е прокурор, не филолог! Не искаме да е точен с приказките, а да вкарва престъпниците на топло. Нещо не мога да се сетя какво е свършил по въпроса обаче!

Я па тоя!Всичко се вижда с просто око,кой и защо атакува прокуратурата!Мафията си дърпа синджирчето,а гражданите спят и чакат!

Добрев, точно ти недей да говориш за мафия...

Няма по-опасно нещо от пребоядисал се (преминал в друга партия) комунист. Върхушките на всичките партии в BG са такива. Затова няма да се оправим. И да пишем, и да не пишем - все тая.

Само не разбрах защо СЦ след като му е било предложено от тефтераджията да изпее всички не са се възползвали от тази възможност, а са изприпкали при онези с инициалите и са им изпели, че има такава опасност, а те веднага са затворили устата на певеца. То бива, бива лъжи ама от една точка нататък всяка една лъжа потапя все повече и повече милата ни прокуратура.

Искра Монтанска Браво! Герберският театър, продължава до зори. Мъничък тефтер- издаде Клика,пасмина дори. Прегоря Искра Монтанска, рано ,спешно, заранта... Мравешкият поход кански, иска нови имена! Боце още са запиня, кат магаренце на мост, и затъва в блатна тиня, щом Ушето е на пост. Pasi

C неформално бюро Aбе, важни са моите тефтери! A Kунева ако не помене EK няма кои да ги помене тези! Tо бива натягане и таковане ама чак пък толкова!!!

Трябва ръководителите в съдебната система, МВР, да бъдат избираеми пряко от народа. Само тогава ще започне да има промяна там. Не кадруването на ВСС съставено на квотен партиен принцип-нашият човек и вашият човек. После те вършат съответни неща за които са сложени и изпълняват ангажименти, но не към обществото.

И как ще разбереш кой е достоен за шеф на МВР или за съдия? Как народът ще разбере? Нали тоя същият народ пак постави най-отгоре един абсолютен илитерат и мутра! Изборите не решават нищо! Ако не беше така, щяха да ги забранят!

ПАК ЩЕ ВЪРШАТ ТОВА, КОЕТО КАЖЕ МАФИЯТА, БЕ ЧОВЕК!!!!

ЗИМАТА БЪДЕ ТЕЖКА НАРОДА ЩЕ ЗАБРАВИ БЪРЗО ТЕФТЕРЧЕТА, РАЗСЛЕДВАНИЯ И Т.Н........

Ще бъде наистина събитие, ако има някаквипоследствия за Златанов с тефтерите. Вече колко пъти се случват сериозни скандали във върховете на властта и какво?! Нищо... Скапана държава.

С КОСТИНБРОДСКИТЕ БЮЛЕТИНИ!!!

Там циркът беше пълен! Всички участници /обвинители/ получиха награди!

Защо никой не се интересува какво пише в копието на тефтера, приложен по делото?! Важното е там какво пише, а не в разни копия раздадени на журналистите още по време на първата пресконференция на прокуратурата. С тези писания се удря прокуратурата и по-конкретно Цацаров, който е недолюбван от много хора. Само, че този път той е прав. С тия твърдения отново се атакува съдебната власт, която е удобният виновник за всички беди в държавата. Виновники, с който политиците редовно си бършат ръцете и се оправдават за своята калпава работа- за законите пълни с недомислици и лошата финансова политика на правителството. Разпространяването на измислиците за поправки в тефтерчето от една страна е насочено към лицата посочени в него с инициали, от друга срещу прокуратурата, като фалшификатор на веществени доказателства и като зависима от ДПС. Но се питам, защо й е на прокуратурата да поправя едни инициали / от Д.П. на 10/, след като в тефтерчето е посочено цялото име на Делян Пеевски. За пореден път народът е поставен в ситуацията да цъка с език и да казва: "На маймуни ни превърнахте, маскари, с маскари", като се занимава с тези тефтерчета и не забелязва новия дълг, който ще вземе България и който ще изплащаме всички години наред. Пак се хвърля прах в очите на хората, за да не забелязват как се връщат едни мерзки хора на власт и как същите тези прокарват закони като този за данъка върху лихвите по депозитите, а не махат ДДС от лекарства и книги. Ама какво да се прави, заслужаваме си го, като не мислим по време на избори кого връщаме на власт.

За Ф.З. да кажеш или да мълчиш е въпрос на физическо оцеляване. Или затвор или катафалка. Дано не стане затвор + катафалка.

За подробности - Мишо Бирата!

сега има ново правителство с поети ангажименти за промяна в съдебната система.

МАФИЯТА Е РАЗСЛЕДВАЛА САМА СЕБЕ СИ???!

СТРАННО. АКО ТРЯБВА ДА КОМЕНТИРАМ ИЗКАЗВАНЕТО НА ЦАЦАРОВ, ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ И АЗ СТАВАМ ЗА ПОЛИТИК. ДЕМАГОГИЯ, ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ПРАХ В ОЧИТЕ. АМИ ДА НИ Е ЧЕСТИТО.

"...демагогия, празни приказки, прах в очите на хората..." . Бих добавил - нагло манипулиране на ....МАТ'РЯЛА... български, който не заслужава друго за овчедушието си :(((

чиста мафия в действие в момента,движи и съда,няма справедливост,ясни са ни управляващи и съдии-мафии

Да се направи разследване кои кадри на съдебната система поддържат стандарт на живот, който не може да се оправдае със заплатите, които получават. Тези, които твърдят, че това се дължи на парите изкарвани от други членове на семейството им, които имат сериозен бизнес да бъдат уволнени, а тези, които дори и това не могат да докажат да бъдат разследвани и да и се повдигнат обвинения. Съдебната система трябва да е независима, ама кадрите в нея трябва да с хора за които нямаме съмнения, че наистина са мотивирани да работят единствено в полза на обществото. И разберете едно - частния бизнес по дефиниция работи с приоритет за себе си и осигуряване на печалби и всякакви сравнения между икономически престъпления извършени от него с такива извършени от държавни служители да неуместни. Няма проблем ако някой, който осъществява частна инициатива използвайки неморални методи забогатее, ама е голям проблем ако същото се прави от висши държавни служители.

Прав си, но това ще стане след 10-20 години. Взимат заеми да оправдаят покупките си, но на каква цена са взети няма да стане ясно. Роман Василев някой да го знае откъде има пари. Търгувал с акции и печелил, това е отговора.

КОЙ ДА РАЗСЛЕДВА? ТЕ САМИТЕ ЛИ ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ? А НАЛИ В ДАНС Е СЪЩОТО, МИТНИЦИТЕ, МВР, НАП....? АКО НЕ БЯХЯ РОЗОВИТЕ БМВ-ТА ВОИННИТЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА, НО В ДРУГИ СТРАНИ.....

Естествено,че трябва да е външно разследване. А на предишния колега ще отговоря - когато става въпрос за разлика в милиони левове няма как и със заеми да се оправдае. Когато в един момент видиш, че къщата на прокурора е по-скъпа от съседната къща на бизнесмен за когото се знае , че е милионер няма как да се оправдава със заеми.

Божидара Бакалова, Цецка Цачева и Ирина Флорин са търсените лица!

Димитър Попов - ''За бога братя не купувайте.''

Да не би нещо да стана след онази фраза на онзи политик? - ''Аз разпределям порциите на властта и парите в държавата .'' Същата работа сега с тези тефтерчета. ''Скандал'' от ден до пладне.

по принцип Цицаров е прав. според мен прокуратурата си върши прилично работата, но има много условности. те работят според законите, а именно законите куцат, защото действаш по един закон, но той е в противоречие с друг. оказва се натиск в/у тях и това е безспорно. имам приятелка прокурор и съм говорил с мъжа й по темата (тя отказва да говори, но за него няма проблем). та той ми сподели преди година-две, че има ли някое по-знаково и важно дело й се оказва натиск и то от високо ниво - полицици и "предприемачи". правят се намеци, че има семейство, има дете. как да живееш нормално и да си гледаш съвестно задълженията в този случай? все повече си мисля, че единственият начин да се реши проблема е автомат и вендета.

Като не може да си върши работата да напуска. Прокурор се оплаква, че го заплашват - а какво е очаквала като е станала прокурор, че обвинените от нея ще и подаряват цветя? Ами то като си станал прокурор трябва да ти е било ясно, че ще те заплашват. Аз не виждам пък защо тогава ни трябва прокуратура изобщо - щом като прокурорите не си вършат работа, защото ги е страх да я закриваме. Поне ще знаем, че нямаме и няма да имитираме дейност. Аз не съм чул някой алпинист да се оплаква, че го страх от високото.

Явно тази мизерна прокуратура няма намерение да си върши работата. Пълна трагедия като всяко нещо в този бантустан.

Действие първо - изземане на двете тефтерчета от Златанов след прокурорски обиск на кабинета му. Действие второ - едното тефтерче изчезва в прокуратурата, а другото остава с няколко страници по-малко. Действие трето - поправят се буквите Д.П. на числото 10 и тефтерчето се подхвърля на Мая Манолова. Действие четвърто - Мая вдига голяма врява в парламента и тройната коалиция назначава комисия, начело с валутния трафикант Кирчо Добрев, да разследва единствено останалите инициали И.Ф., Ц.Ц., Б.Б.... Действие пето - тази сценка сработва частично, но Б.Б. печели изборите и се появяват основателни съмнения за прокурорски манипулации. Действие шесто - Злополучното тефтерче е ,,откраднато" и Цацаров замита следите. Край - завесата пада. ... Дали ???

А секс кога ще има?

Цацаров и секс ..... ??????

Вярно е. че прокуратурата е като проститутка, вярно е, че са небрежни и нехайни към делата с особено значение, за да има съответният резултат. Даже и да има малко съвестни работещи там, системата е такава, работата не може да се върши както трябва. Винаги има пречки, спънки.

Абе този не броеше ли още бюлетини? Че ако е свършил и е почнал да се занимава с друго да каже резултатите за тях пък и не само за тях...