Коментари - Има трети заподозрян за атентата в Бургас (снимки) | Днес.dir.bg

Има трети заподозрян за атентата в Бургас (снимки)

Главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че няма да бъде внесен обвинителен акт за атентата в Бургас, тъй като има нови разкрития - пряко участие на трето лице.

Обратно в новината

Коментари - Има трети заподозрян за атентата в Бургас (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

ми прилича на прокурорски номер,който има за цел да послужи за оправдание при неспазване на срока за внасяне на обвинителен акт.

прокурор Сотир Цацаров? тази долна твар ... и как точно е помагал на терористите. От самото начло го подозирах.

Когато отбележи 100 годишнина от атентата, може би ще има и N- ти заподозрян. Целта е никога да не се разбере!

Мосад, еди-кой си... Дрън.-дрън. Атентатът е дело на маса кръгове в различни държави с логистична подкрепа на най-видни фигури от БСП, ДПС и ГЕРБ. Преди да пишете глупости, прочетете "Дуел" на Григор Лилов. Поне ще разберете защо 18 минути преди момента на взрива родното МВР съобщава за него и прави изявления пред чужди агенции за камикадзе до автобус 2 - 14 минути преди терористът да цъфне на съответното място.

Атентата беше подготвен и изпълнен от Мосад. Целта Хамас да получат статут на терористична организация. Българското правителство бе подложено на силен натиск за да обвини Хамас. Слава богу не се поддадоха, иначе щяхме да станем обект на истински терористични атаки.

Съгласен съм с написаното,само поправка не Хамас,а Хизбула.Натискът беше нечовешки и затова ни привикваха ту в САЩ,ту в И-л.Затова беше организиран миналогодишния февруарски метеж.Мълчаливото съгласие на Великите сили.САЩ не си получиха Шистовия газ,И-л-не получи статута в ЕС на Хизбула като терористична организация,Русия-Белене и тн.Жалко за малките нации,които са на кръстопът.

Има трети,после и четвърти-ще се провлачва още дълго,докато се забрави.Така е при нас-не само за това лошо събитие,ами за всичко!

Това е древен еврейски номер, използван многократно и целящ да ги консолидира и представи(формално) като потърпевши пред наивниците, които са достатъчно много.

Има трети заподозрян за атентата в Бургас Мисля, че това най-вероятно ще да е Цветанов.Все пак идват избори.

Казва се Ц.Ц! Цялото име ще бъде съобщено в 12 часа на 24 май от "оня капут Бюреков" ММ ше съобщи, че взрива е пренесен в една урна с двойно дъно! Царцаров ще започне разследване! След 3 месеца ще се окаже, че не бил внесе ами изнесен не бел взрив ами компоти и т.н! К.С. няма да се произнесе.....

И аз от три месеца имам заподозрян трети човек които е помагал на Вандер Любе при палежа на Раихстага през 1942 година . Но за съжаление има възможност заподозряният да е починал от старост и затова прокуратурата не иска да финансира подновяването на следствието .

Сега евреите вече ще припишат атентата на местните. Желателно религия мюсюлманин, за да сблъскат българи срещу помаци. Гадна паплач са това еверите. Сами си взривиха собствените граждани, само и само да накиснат Хизбула като терористи. А тези разследващи, не се ли чустват като маймуни. Излагат се, да играят ролята на глупаци. Аз такъв на ра работа не бих взел.

ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО, "СЕ ПРЕДПОЛАГАШЕ", ЧЕ ИМА МЕСТНИ УЧАСТНИЦИ, НО ПО ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА, НЕ СЕ ОПОВЕСТИ

Да не е някой депутатин? Те се продават като картофи на пазар! По-големите, тлъсти с по-висока цена! Курвите им и те са за продан! Ама май не им ги търсят вече, че им се разлопали халките от мушкане ...

Цаца, При теб третия е винаги дебилчето на Кръстева - Дилян/Делян. Честито за откровенната олигофрения - Диневото недоразумение с произход гр. Рила. Да живеят всички ВКП -та, по всички земни кълбета.

Добре дошли в света на домораслите терористи. Само изселване на компактни маси радикални общости ще реши проблема, иначе ще посеят смърт.

ТОЗИ АТАНТА Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА КОЛКО Е МИРНА МЮСЮЛМАНСКАТА РЕЛИГИЯ!! СПОРЕД НЕЯ ВСИЧКИ НЕМЮСЮЛМАНИ СА НЕВЕРНИЦИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОДЛЕЖАЩИ НА УНИЧТОЖЕНИЕ, А УНИЧТОЖИТЕЛИТЕ ПЪК ЗА НАГРАДА ВЕДНАГА ОТИВАТ В РАЯ ИМ, А ТАМ ПЪК ВСЕКИ ЕДИН ПРАВОВЕРЕ ГО НАГРАЖДАВАН НИ С МНОГО НИ СМАЛКО , А САМО СЪС 700 ДЕВСТВЕНИЦИ!! ТО ТЕХНИЯТ РАЙ Е МЕГА ПУБЛИЧИН ДОМ!! ВЪН РЯЗАНИТЕ ОТ СТРАНАТА НИ- ДА СИ ХОДЯТ У ТЕХНИТЕ ВИЛАЕТИ ПРИ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ И КАКВОТО СИ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ-ДА СЕ КОЛЯТ, ДА СЕ ГОРЯТ ЖИВИ, С КАМЪНИ ДА СЕ УБИВАТ, ДА МРАТ ОТ БОЛЕСТИ И ГЛАД-ТЯХНА СИ РАБОТА. нО СРЕД ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА-МЯСТО ЗА ПРИМАТИ НЯМА!!

А точно това вече е еврейската пропаганда. Ето това е!!! Драги съфорумци, казва се разделяй и владей. Понеже няма конфликт в България, евреите се опитват да използват тази история и да я поставят на религиозна основа. Искат сблъсъци и кръв в България, за да се настанят в мелето в България. За това е тази истерия. Бъдете бдителни граги сънародници, наблюдавайте и следете еврейските провокации. За да не им се поддаваме. Ето как се опитват да ни разиграват като маймуни, да се учим и да не го допускаме.

Евреин, лъжи по-малко. Джихадистите, това са продукт на еврейската секта в исляма, уахабитите. Те са създадени в Саудитска Арабия, центъра на тези откачалки. Те са първи приятели с Израел и изпълняват техни поръчки за дестабилизация на държави на религиозна основа. Те нямат нищо общо с традиционния ислям. Уахабитите са създадени 50-те в Саудитска Арабия от еврейското кралско-арабско семейство, сс помощта на Великобритания. След това започва разпространението, като всеки ислкямси духовник, който не желае новата секта, задължително бива заклан. Целта е да се получи армия от зомбита, които да изпълняват нападения над държави, където според международното право, не е подходящо военно нападение. За последно, тази схема върви в Сирия. А ти си слкапана и тъпа еврейска пропаганда.

Това си беше една поръчка с цел нападение над Иран и нашите управници се хванаха съвсем съзнателно!

И кой нападна Иран бе,та те са пред споразумение за отпадане на голяма част от санкциите срещу персите...

като видяха че световното мнение е срещу тях, и като видяха дебелия.

ЦАЦА,КОГА ЩЕ ВНЕСЕШ В СЪДА ОБВИНИТЕЛНИЯ АКТ ЗА ИЗМАМИТЕ НА ХРИСТО БИСЕРОВ И ХУЛИГАНСТВОТО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ

И за изстъпленията пред Баня Башъ от 2011 година(далеч по наказуемо деяние).

Ало, анонимното тролче на ГЕРБ или СКАТ. Ти действително ли смяташ, "хулиганската" постъпка на Волен, за най голямото престъпление в България. Нещо за " неизвестните" биячи на Октай да кажеш? Ами още колко други.

Това е то парадокса: 1. Цвъки твърдеше, че са терористи, всички дошли от чужбина, като си носели материлати за бомбата. Направили атентата, а оцелелите се измъкнали незабавно. Кофти за службите - ако е така, занчи всеки може да дойде и да прави каквото си иска. 2. По-реален вариант - имали са тук хора от спяща терористична клетка, която е задействана - те са осигурили квартири, коли, разузнаване на целите, материали за бомбата, а преките изпълнители са дошли от чужбина. Пак кофти за службите и великия Боко и аматьор в в професионално отношение Цвъко. Боко каза, че дюнерджииниците ...

Всяка година по един нов. Догодина четвърти заподозрян. Ние вече забравихме кога беше терористичния акт, те още не са почнали делото... Три-четири години делото, обжалвания, три инстанции. Дано децата ни доживеят да видят присъди по някое важно дело в тази страна.

Съдебната власт...

Е, сега вече Цецо ще го отнесе наистина, но четвъртият, този над него, да не се спотайва, че ще дойде и неговия ред

Монико, ние си продължаваме за Боко, нали? И за парите пак като миналия път?

ДПС са замесени ,на 100%.

Ако не бъде спрян потокът от нелегални имигранти през турската ни граница с всички възможни средства, кандидати за нови атентати много скоро ще се навъдят. И то не двама - трима. Както виждаме, атентаторите от Бургас са граждани на Канада и Австралия и въпреки всичко - терористи! А какво да говорим за влизащите явни ислямисти от арабския свят?!? Алоо, мин. Йовчев, докъде стигна поставянето на бодливата тел? Колко лица охраняват границата? Добре ли са въоръжени? Колко нарушители дневно връщат (или пускат в страната ни?!) Докога ще мълчиш, г-н министър? Всеки ден трябва да даваш отчет по темата!

Атентата беше подготвен и изпълнен от Мосад. Целта Хамас да получат статут на терористична организация. Българското правителство бе подложено на силен натиск за да обвини Хамас. Слава богу не се поддадоха, иначе щяхме да станем обект на истински терористични атаки.

Излиза, че двамата терористи, взривили автобуса в Бургас са агенти на мосад. Според тази логика, терористите и убийците, лежащи по израелските затвори, също са агенти на мосад. Май нещо не си добре.

Абе моше, къде видя връзката между двете. Казано е много ясно каква е логиката на определено събитие, а не за други. За тях не съм казал нищо. Но ако в израелските затвори са палестинци или ливанци, значи се борят за земята си. Тъп евреин, гледайте си работата в Израел, никой не ви е канил в България. И да творите такива гадости.

Кой е третия, агент на МОСАД ли? За мен е лицето боко тиквата, станалото е с негово мълчаливо съгласие. Само дето номера не мина и Хизбула не влезе в червения лист.

Ужас! Вече трети ден от ни вест, ни кост от гражданина Цветанов и лицето Борисов... Дир даже не ни осведомява какво са постнали във фейса на Буда.... Да не са забегнали другарите?! Да не са "вдигнали кръвно"?! Да не са ходили на педикюрист да им реже ноктите, и скоро да ни се явят с патерички?!.....

Всеки който излиза от темата и злослови набеждава с Лъжи или за пари е духовно повреден Подлец и Левски би го заплюл и и главата... съдба на изроди

от герберасткия тролски наръчник ли го взе? Или може би от пресцентъра на президентството или от някое посолство?

Останал ли е човек, който още да вярва, че ние разкриваме нещо изобщо. Като на натиснат по-големите, каквото те искат, това ще говорим. Ние в собствената си държава не може да се оправим с една "Топлофикация" и с едни Виваком, които лъжат пенсионерите с договори по телефона, та сме тръгнали да дирим нишката на терористи по всички държави, откъдето са минавали. Те израелците си взеха автобуса, веднага след атентата, нашите разследващи нищо не са видели от него, какво да си говорим изобщо...

ЦВЕТЛИНЕ, ТОВА ЛИ ИЗМИСЛИ БЕ-УЖ "НОВИ" РАЗКРИТИЯ ,ТА ДА ОТЛАГАТЕ И ПРИКРИВАТЕ МАКСИМАЛНО ВЪВ ВРЕМЕТО ГОЛЯМАТА СИ БЕЗХАБЕРНОСТ И НЕКАДЪРНОСТ. СИГУРНО КАТО ДОЪДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ВНАСЯ ОБВИНИТЕЛНИЯТ АКТ ЩЕ "ИЗСКОЧИ" ЧЕТВЪРТИ,ПЕТИ,ШЕСТИ И Т.Н. АТЕВНАТОР,КОЙТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ Е БИЛ НЕИЗВЕСТЕН. ПЪЛНИ МИЛИЦИОНЕРСКИ ПОСТАНОВКИ.

Тоя индивид да не е привикван скоро на инструктаж в израел ? Чакаме реакция на прокуратурата по повод истеричния монолог на кафезов от парламента . Нали се сещаш , цацаров , изперкалият " сенатор " в прав текст заяви , че законите на България не го касаят и че следва светлия пример на някакъв турски пандизчия , шпионирал в полза на враждебна страна. Данни за извършено престъпление има , даже извършителят е известен. Какво се мотаеш , другарю главен прокурор ?! Да не си минал и през турция : )))))

Ако сте български прокурор и спазвате българската конституцуя и законодателство, ще привикате терориста Хафъзов и най-малкото можете да го попитате, от колко време в депесарската му главица тлее тази идея да '' тръгване по пътя на трите протурски лица '' които самия той спомена.Обзаагам се, че това не е спонтанна мисъл, а по-скоро трендова траектория която сапътства ценностната система на депутата от ДПС дълги години. Можете също така да проверите дали тези три лица са имали проблеми с българското законодателство и какви са били те. Можете да попитате и господин Местан защо нарича осъдени от български съд и лежали в български затвор лица - герои на нивото на Нелсън Мндела. Можете да си направите и някакви изводи, ако имате поне малко смелост.

всъщност не Цацаров, а ДАНС трябва да се самосезират.

ДАНС са друга бира. Те трябва да организрат звено което да следи как Хафъзов спазва собственото си обещание-закана. ''Ако мислите, че с този закон ще успеете да ни ограничите, отсега ви казвам следете всяка моя стъпка, ..............''

Имам сведения за участие и на двама марсианци. Пускайте ги за издирване.

НАЙ - ПРОДАЖНИЯ ПРОКУРОР ОТ НОВАТА НИ ИСТОРИЯ ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА БОЙКО

Да бе какво разправяш. За филчев да си спомняш случайно ? освен, че беше продаже си беше и луд.

....той си е от "Плод и Зеленчук"

Все комунистически пички.

ЦАЦА, ЕДИН TIR С МРЪВКИ ДАДОХА ЛИ ТИ ЗА ТОЯ ЦИРК ДЕ ИЗИГРАХТЕ ЗА ТИЯ БЮЛЕТИНИ...САМО ЗА ГЪЗЪ СИ МИСЛИШ

На час по лъжичка, разбирай лъжичка като умалително за лъжа :-)

Наистина, на гого му пука какви опорни точки са ти спуснали днес, така или иначе, няма да ви бъде...

ЦАЦА, БЮЛЕТИНИТЕ ПРАСЕ ЧЕРВЕНО ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ МАНИПУЛИРАХТЕ С ТИЯ БЮЛЕТИНИ ТИ, КАПУТ БАРЕКОВ И МАЯ ОБЩАТА

Цаца, не си криви душата бе човек, кажи на хората какво наистина стан - използваха ни еврейте и американците за да обвинят Хизбула в тероризъм в ЕС!!! Кажи че разследвате Цветанов колко пари е гушнал за да ни сложи на топа на устата и да превърне България в мишена!!!!

че от тази мръснишка нагласена история, продажникът Цветанов си е докарал поне едно имение някъде по света, освен 6-те апартамента. Този е за разстрел и се чудя какво се спазариха с Цацаров, за да не го закачат, а само да изиграят едно театро.

Всеки който излиза от темата и злослови набеждава с Лъжи или за пари е духовно повреден Подлец и Левски би го заплюл и и главата... съдба на изроди

И тук като в доклада за Кербала конкретика няма да има - причини, виновни, въздействия, мерки. Важното е да се размотава топката и да минава времето. Народът е с къса памет. Театрото е в ход. Ако е мъж на място ще разпореди на компетентни лица да направят нов анализ и оценка за Кербала. Ама не тези от МО. Там са обвързани и омазани. И тогава ще излезнат едни кирливи... А те ген. Колев за награда посланик в Хага го пращат ? Гарван, гарвану.... Тази държава за едни е майка за други мащеха. Жалко, че Цацаров вече се плъзга по нанадолнището и с нищо не е по-различен от предходните - част от конюнктурата. А ДИР ще го отхвърли ли този текст?

Дали е бил включен климатикът и защо доста от оцелелите свидетели са стояли извън автобуса на 35 градусова жега? Бил ли е газифициран автобусът или не? Дали газовите бутилки не са били препълнени за да се икономисва от нафтата, която после може да послужи за личната кола на шофьора и т.н.? Не ми говорете, че терорист натоварен кат камила ще обикаля насам-натам часове из чакалнята на бургаското летище, което е доста добре охранявано. Доста хора знаят неудобната истина за взрива на газовата уредба на автобуса, но поддържат версията за терористичен акт за да не си развалим отношенията с параноидните управляващи в Израел?

Това трето лице да не се казва Хафъзов?

кога ще внесеш в съда материалите по делото бисеров и сидеров,пак бягаш по тъч линията самозвано прокурорче

цаца, пийни една бира, успокой се, ще вдигнеш кръвно като боко и след това ще обясняваш като него колко си велик , а никой не те бръсне за слива....

Канадец и австралиец извършват атентат у нас,тия държавици нема ли да си го отнесат...ако български помак с име примерно Реджеп Исламил гръмне летище в Канада дали няма да го отнесем като куцо пиле домат.Какви Хисбула,какви 5 леваС-Канада и Австралия поне да си поемат разходите на болници и ушаците у нас дето се разчекнаха за да спасяват евреите от автобуса,да поемат издръжка на семейството на българския шофьор,загинал в Сарафово,нали са бели държави Канада и Австралия.

А какво стана с "обоснованото предположение" на физкултурника с 6-те апартамента ? Не е ли достатъчно да осъдят някой ? Нали другарят цветанов "обоснова едно предположение" и ... дотук ! Предложи се като "лека жена" на американците, за да обвини Хизбула без никакви доказателства и повече нищо не можа да свърши ! Защо не пречупи и гръбнака на терористите, както го направи с родната мафия ?

Що?Другарят Вигенин не каза ли,че са Хизбула?И викаш ,друго си е при Миков и Петков да отвличат бизнесмени и да им режат пръстите.Борци с престъпността.Абе,това черените галфони,не разбрахте ли,че сте оплескани по всяка тема?По-добре е да си мълчите.Ще изглеждате по-умни...

След като разнищи "костинбродгейт" време е да разплете и този "нещастен случай". Риба, ама цаца!

За летище Варна,нещо няма ли?Колко време?За Серьожа?Колко държавни тайни още трябва да ''изгуби''?Цацаров,много бачкат,бе.Да не вземете да се изпотите?По-полека,не се преработвайте

Злобееш ли милиционерче - само това ти остана нали ? Яд ли те е, че новите работят, а не играят тенис и футбол ? Живота те подминава нали ...

на летище Варна, малоумник? Нищо. Ама какво става с делата на оЦвъкания, защо те не се движат?22

За идиотите може и да нищо...То за тях все е нищо...Такива като теб имам предвид.Цацаров не е идиот.Хитряга си е.

Всичко ще се изясни след Второто пришествие.

Коментари - Има трети заподозрян за атентата в Бургас (снимки) | Днес.dir.bg

Има трети заподозрян за атентата в Бургас (снимки)

Главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че няма да бъде внесен обвинителен акт за атентата в Бургас, тъй като има нови разкрития - пряко участие на трето лице.

Обратно в новината

Коментари - Има трети заподозрян за атентата в Бургас (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

ми прилича на прокурорски номер,който има за цел да послужи за оправдание при неспазване на срока за внасяне на обвинителен акт.

прокурор Сотир Цацаров? тази долна твар ... и как точно е помагал на терористите. От самото начло го подозирах.

Когато отбележи 100 годишнина от атентата, може би ще има и N- ти заподозрян. Целта е никога да не се разбере!

Мосад, еди-кой си... Дрън.-дрън. Атентатът е дело на маса кръгове в различни държави с логистична подкрепа на най-видни фигури от БСП, ДПС и ГЕРБ. Преди да пишете глупости, прочетете "Дуел" на Григор Лилов. Поне ще разберете защо 18 минути преди момента на взрива родното МВР съобщава за него и прави изявления пред чужди агенции за камикадзе до автобус 2 - 14 минути преди терористът да цъфне на съответното място.

Атентата беше подготвен и изпълнен от Мосад. Целта Хамас да получат статут на терористична организация. Българското правителство бе подложено на силен натиск за да обвини Хамас. Слава богу не се поддадоха, иначе щяхме да станем обект на истински терористични атаки.

Съгласен съм с написаното,само поправка не Хамас,а Хизбула.Натискът беше нечовешки и затова ни привикваха ту в САЩ,ту в И-л.Затова беше организиран миналогодишния февруарски метеж.Мълчаливото съгласие на Великите сили.САЩ не си получиха Шистовия газ,И-л-не получи статута в ЕС на Хизбула като терористична организация,Русия-Белене и тн.Жалко за малките нации,които са на кръстопът.

Има трети,после и четвърти-ще се провлачва още дълго,докато се забрави.Така е при нас-не само за това лошо събитие,ами за всичко!

Това е древен еврейски номер, използван многократно и целящ да ги консолидира и представи(формално) като потърпевши пред наивниците, които са достатъчно много.

Има трети заподозрян за атентата в Бургас Мисля, че това най-вероятно ще да е Цветанов.Все пак идват избори.

Казва се Ц.Ц! Цялото име ще бъде съобщено в 12 часа на 24 май от "оня капут Бюреков" ММ ше съобщи, че взрива е пренесен в една урна с двойно дъно! Царцаров ще започне разследване! След 3 месеца ще се окаже, че не бил внесе ами изнесен не бел взрив ами компоти и т.н! К.С. няма да се произнесе.....

И аз от три месеца имам заподозрян трети човек които е помагал на Вандер Любе при палежа на Раихстага през 1942 година . Но за съжаление има възможност заподозряният да е починал от старост и затова прокуратурата не иска да финансира подновяването на следствието .

Сега евреите вече ще припишат атентата на местните. Желателно религия мюсюлманин, за да сблъскат българи срещу помаци. Гадна паплач са това еверите. Сами си взривиха собствените граждани, само и само да накиснат Хизбула като терористи. А тези разследващи, не се ли чустват като маймуни. Излагат се, да играят ролята на глупаци. Аз такъв на ра работа не бих взел.

ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО, "СЕ ПРЕДПОЛАГАШЕ", ЧЕ ИМА МЕСТНИ УЧАСТНИЦИ, НО ПО ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА, НЕ СЕ ОПОВЕСТИ

Да не е някой депутатин? Те се продават като картофи на пазар! По-големите, тлъсти с по-висока цена! Курвите им и те са за продан! Ама май не им ги търсят вече, че им се разлопали халките от мушкане ...

Цаца, При теб третия е винаги дебилчето на Кръстева - Дилян/Делян. Честито за откровенната олигофрения - Диневото недоразумение с произход гр. Рила. Да живеят всички ВКП -та, по всички земни кълбета.

Добре дошли в света на домораслите терористи. Само изселване на компактни маси радикални общости ще реши проблема, иначе ще посеят смърт.

ТОЗИ АТАНТА Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА КОЛКО Е МИРНА МЮСЮЛМАНСКАТА РЕЛИГИЯ!! СПОРЕД НЕЯ ВСИЧКИ НЕМЮСЮЛМАНИ СА НЕВЕРНИЦИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОДЛЕЖАЩИ НА УНИЧТОЖЕНИЕ, А УНИЧТОЖИТЕЛИТЕ ПЪК ЗА НАГРАДА ВЕДНАГА ОТИВАТ В РАЯ ИМ, А ТАМ ПЪК ВСЕКИ ЕДИН ПРАВОВЕРЕ ГО НАГРАЖДАВАН НИ С МНОГО НИ СМАЛКО , А САМО СЪС 700 ДЕВСТВЕНИЦИ!! ТО ТЕХНИЯТ РАЙ Е МЕГА ПУБЛИЧИН ДОМ!! ВЪН РЯЗАНИТЕ ОТ СТРАНАТА НИ- ДА СИ ХОДЯТ У ТЕХНИТЕ ВИЛАЕТИ ПРИ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ И КАКВОТО СИ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ-ДА СЕ КОЛЯТ, ДА СЕ ГОРЯТ ЖИВИ, С КАМЪНИ ДА СЕ УБИВАТ, ДА МРАТ ОТ БОЛЕСТИ И ГЛАД-ТЯХНА СИ РАБОТА. нО СРЕД ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА-МЯСТО ЗА ПРИМАТИ НЯМА!!

А точно това вече е еврейската пропаганда. Ето това е!!! Драги съфорумци, казва се разделяй и владей. Понеже няма конфликт в България, евреите се опитват да използват тази история и да я поставят на религиозна основа. Искат сблъсъци и кръв в България, за да се настанят в мелето в България. За това е тази истерия. Бъдете бдителни граги сънародници, наблюдавайте и следете еврейските провокации. За да не им се поддаваме. Ето как се опитват да ни разиграват като маймуни, да се учим и да не го допускаме.

Евреин, лъжи по-малко. Джихадистите, това са продукт на еврейската секта в исляма, уахабитите. Те са създадени в Саудитска Арабия, центъра на тези откачалки. Те са първи приятели с Израел и изпълняват техни поръчки за дестабилизация на държави на религиозна основа. Те нямат нищо общо с традиционния ислям. Уахабитите са създадени 50-те в Саудитска Арабия от еврейското кралско-арабско семейство, сс помощта на Великобритания. След това започва разпространението, като всеки ислкямси духовник, който не желае новата секта, задължително бива заклан. Целта е да се получи армия от зомбита, които да изпълняват нападения над държави, където според международното право, не е подходящо военно нападение. За последно, тази схема върви в Сирия. А ти си слкапана и тъпа еврейска пропаганда.

Това си беше една поръчка с цел нападение над Иран и нашите управници се хванаха съвсем съзнателно!

И кой нападна Иран бе,та те са пред споразумение за отпадане на голяма част от санкциите срещу персите...

като видяха че световното мнение е срещу тях, и като видяха дебелия.

ЦАЦА,КОГА ЩЕ ВНЕСЕШ В СЪДА ОБВИНИТЕЛНИЯ АКТ ЗА ИЗМАМИТЕ НА ХРИСТО БИСЕРОВ И ХУЛИГАНСТВОТО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ

И за изстъпленията пред Баня Башъ от 2011 година(далеч по наказуемо деяние).

Ало, анонимното тролче на ГЕРБ или СКАТ. Ти действително ли смяташ, "хулиганската" постъпка на Волен, за най голямото престъпление в България. Нещо за " неизвестните" биячи на Октай да кажеш? Ами още колко други.

Това е то парадокса: 1. Цвъки твърдеше, че са терористи, всички дошли от чужбина, като си носели материлати за бомбата. Направили атентата, а оцелелите се измъкнали незабавно. Кофти за службите - ако е така, занчи всеки може да дойде и да прави каквото си иска. 2. По-реален вариант - имали са тук хора от спяща терористична клетка, която е задействана - те са осигурили квартири, коли, разузнаване на целите, материали за бомбата, а преките изпълнители са дошли от чужбина. Пак кофти за службите и великия Боко и аматьор в в професионално отношение Цвъко. Боко каза, че дюнерджииниците ...

Всяка година по един нов. Догодина четвърти заподозрян. Ние вече забравихме кога беше терористичния акт, те още не са почнали делото... Три-четири години делото, обжалвания, три инстанции. Дано децата ни доживеят да видят присъди по някое важно дело в тази страна.

Съдебната власт...

Е, сега вече Цецо ще го отнесе наистина, но четвъртият, този над него, да не се спотайва, че ще дойде и неговия ред

Монико, ние си продължаваме за Боко, нали? И за парите пак като миналия път?

ДПС са замесени ,на 100%.

Ако не бъде спрян потокът от нелегални имигранти през турската ни граница с всички възможни средства, кандидати за нови атентати много скоро ще се навъдят. И то не двама - трима. Както виждаме, атентаторите от Бургас са граждани на Канада и Австралия и въпреки всичко - терористи! А какво да говорим за влизащите явни ислямисти от арабския свят?!? Алоо, мин. Йовчев, докъде стигна поставянето на бодливата тел? Колко лица охраняват границата? Добре ли са въоръжени? Колко нарушители дневно връщат (или пускат в страната ни?!) Докога ще мълчиш, г-н министър? Всеки ден трябва да даваш отчет по темата!

Атентата беше подготвен и изпълнен от Мосад. Целта Хамас да получат статут на терористична организация. Българското правителство бе подложено на силен натиск за да обвини Хамас. Слава богу не се поддадоха, иначе щяхме да станем обект на истински терористични атаки.

Излиза, че двамата терористи, взривили автобуса в Бургас са агенти на мосад. Според тази логика, терористите и убийците, лежащи по израелските затвори, също са агенти на мосад. Май нещо не си добре.

Абе моше, къде видя връзката между двете. Казано е много ясно каква е логиката на определено събитие, а не за други. За тях не съм казал нищо. Но ако в израелските затвори са палестинци или ливанци, значи се борят за земята си. Тъп евреин, гледайте си работата в Израел, никой не ви е канил в България. И да творите такива гадости.

Кой е третия, агент на МОСАД ли? За мен е лицето боко тиквата, станалото е с негово мълчаливо съгласие. Само дето номера не мина и Хизбула не влезе в червения лист.

Ужас! Вече трети ден от ни вест, ни кост от гражданина Цветанов и лицето Борисов... Дир даже не ни осведомява какво са постнали във фейса на Буда.... Да не са забегнали другарите?! Да не са "вдигнали кръвно"?! Да не са ходили на педикюрист да им реже ноктите, и скоро да ни се явят с патерички?!.....

Всеки който излиза от темата и злослови набеждава с Лъжи или за пари е духовно повреден Подлец и Левски би го заплюл и и главата... съдба на изроди

от герберасткия тролски наръчник ли го взе? Или може би от пресцентъра на президентството или от някое посолство?

Останал ли е човек, който още да вярва, че ние разкриваме нещо изобщо. Като на натиснат по-големите, каквото те искат, това ще говорим. Ние в собствената си държава не може да се оправим с една "Топлофикация" и с едни Виваком, които лъжат пенсионерите с договори по телефона, та сме тръгнали да дирим нишката на терористи по всички държави, откъдето са минавали. Те израелците си взеха автобуса, веднага след атентата, нашите разследващи нищо не са видели от него, какво да си говорим изобщо...

ЦВЕТЛИНЕ, ТОВА ЛИ ИЗМИСЛИ БЕ-УЖ "НОВИ" РАЗКРИТИЯ ,ТА ДА ОТЛАГАТЕ И ПРИКРИВАТЕ МАКСИМАЛНО ВЪВ ВРЕМЕТО ГОЛЯМАТА СИ БЕЗХАБЕРНОСТ И НЕКАДЪРНОСТ. СИГУРНО КАТО ДОЪДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ВНАСЯ ОБВИНИТЕЛНИЯТ АКТ ЩЕ "ИЗСКОЧИ" ЧЕТВЪРТИ,ПЕТИ,ШЕСТИ И Т.Н. АТЕВНАТОР,КОЙТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ Е БИЛ НЕИЗВЕСТЕН. ПЪЛНИ МИЛИЦИОНЕРСКИ ПОСТАНОВКИ.

Тоя индивид да не е привикван скоро на инструктаж в израел ? Чакаме реакция на прокуратурата по повод истеричния монолог на кафезов от парламента . Нали се сещаш , цацаров , изперкалият " сенатор " в прав текст заяви , че законите на България не го касаят и че следва светлия пример на някакъв турски пандизчия , шпионирал в полза на враждебна страна. Данни за извършено престъпление има , даже извършителят е известен. Какво се мотаеш , другарю главен прокурор ?! Да не си минал и през турция : )))))

Ако сте български прокурор и спазвате българската конституцуя и законодателство, ще привикате терориста Хафъзов и най-малкото можете да го попитате, от колко време в депесарската му главица тлее тази идея да '' тръгване по пътя на трите протурски лица '' които самия той спомена.Обзаагам се, че това не е спонтанна мисъл, а по-скоро трендова траектория която сапътства ценностната система на депутата от ДПС дълги години. Можете също така да проверите дали тези три лица са имали проблеми с българското законодателство и какви са били те. Можете да попитате и господин Местан защо нарича осъдени от български съд и лежали в български затвор лица - герои на нивото на Нелсън Мндела. Можете да си направите и някакви изводи, ако имате поне малко смелост.

всъщност не Цацаров, а ДАНС трябва да се самосезират.

ДАНС са друга бира. Те трябва да организрат звено което да следи как Хафъзов спазва собственото си обещание-закана. ''Ако мислите, че с този закон ще успеете да ни ограничите, отсега ви казвам следете всяка моя стъпка, ..............''

Имам сведения за участие и на двама марсианци. Пускайте ги за издирване.

НАЙ - ПРОДАЖНИЯ ПРОКУРОР ОТ НОВАТА НИ ИСТОРИЯ ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА БОЙКО

Да бе какво разправяш. За филчев да си спомняш случайно ? освен, че беше продаже си беше и луд.

....той си е от "Плод и Зеленчук"

Все комунистически пички.

ЦАЦА, ЕДИН TIR С МРЪВКИ ДАДОХА ЛИ ТИ ЗА ТОЯ ЦИРК ДЕ ИЗИГРАХТЕ ЗА ТИЯ БЮЛЕТИНИ...САМО ЗА ГЪЗЪ СИ МИСЛИШ

На час по лъжичка, разбирай лъжичка като умалително за лъжа :-)

Наистина, на гого му пука какви опорни точки са ти спуснали днес, така или иначе, няма да ви бъде...

ЦАЦА, БЮЛЕТИНИТЕ ПРАСЕ ЧЕРВЕНО ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ МАНИПУЛИРАХТЕ С ТИЯ БЮЛЕТИНИ ТИ, КАПУТ БАРЕКОВ И МАЯ ОБЩАТА

Цаца, не си криви душата бе човек, кажи на хората какво наистина стан - използваха ни еврейте и американците за да обвинят Хизбула в тероризъм в ЕС!!! Кажи че разследвате Цветанов колко пари е гушнал за да ни сложи на топа на устата и да превърне България в мишена!!!!

че от тази мръснишка нагласена история, продажникът Цветанов си е докарал поне едно имение някъде по света, освен 6-те апартамента. Този е за разстрел и се чудя какво се спазариха с Цацаров, за да не го закачат, а само да изиграят едно театро.

Всеки който излиза от темата и злослови набеждава с Лъжи или за пари е духовно повреден Подлец и Левски би го заплюл и и главата... съдба на изроди

И тук като в доклада за Кербала конкретика няма да има - причини, виновни, въздействия, мерки. Важното е да се размотава топката и да минава времето. Народът е с къса памет. Театрото е в ход. Ако е мъж на място ще разпореди на компетентни лица да направят нов анализ и оценка за Кербала. Ама не тези от МО. Там са обвързани и омазани. И тогава ще излезнат едни кирливи... А те ген. Колев за награда посланик в Хага го пращат ? Гарван, гарвану.... Тази държава за едни е майка за други мащеха. Жалко, че Цацаров вече се плъзга по нанадолнището и с нищо не е по-различен от предходните - част от конюнктурата. А ДИР ще го отхвърли ли този текст?

Дали е бил включен климатикът и защо доста от оцелелите свидетели са стояли извън автобуса на 35 градусова жега? Бил ли е газифициран автобусът или не? Дали газовите бутилки не са били препълнени за да се икономисва от нафтата, която после може да послужи за личната кола на шофьора и т.н.? Не ми говорете, че терорист натоварен кат камила ще обикаля насам-натам часове из чакалнята на бургаското летище, което е доста добре охранявано. Доста хора знаят неудобната истина за взрива на газовата уредба на автобуса, но поддържат версията за терористичен акт за да не си развалим отношенията с параноидните управляващи в Израел?

Това трето лице да не се казва Хафъзов?

кога ще внесеш в съда материалите по делото бисеров и сидеров,пак бягаш по тъч линията самозвано прокурорче

цаца, пийни една бира, успокой се, ще вдигнеш кръвно като боко и след това ще обясняваш като него колко си велик , а никой не те бръсне за слива....

Канадец и австралиец извършват атентат у нас,тия държавици нема ли да си го отнесат...ако български помак с име примерно Реджеп Исламил гръмне летище в Канада дали няма да го отнесем като куцо пиле домат.Какви Хисбула,какви 5 леваС-Канада и Австралия поне да си поемат разходите на болници и ушаците у нас дето се разчекнаха за да спасяват евреите от автобуса,да поемат издръжка на семейството на българския шофьор,загинал в Сарафово,нали са бели държави Канада и Австралия.

А какво стана с "обоснованото предположение" на физкултурника с 6-те апартамента ? Не е ли достатъчно да осъдят някой ? Нали другарят цветанов "обоснова едно предположение" и ... дотук ! Предложи се като "лека жена" на американците, за да обвини Хизбула без никакви доказателства и повече нищо не можа да свърши ! Защо не пречупи и гръбнака на терористите, както го направи с родната мафия ?

Що?Другарят Вигенин не каза ли,че са Хизбула?И викаш ,друго си е при Миков и Петков да отвличат бизнесмени и да им режат пръстите.Борци с престъпността.Абе,това черените галфони,не разбрахте ли,че сте оплескани по всяка тема?По-добре е да си мълчите.Ще изглеждате по-умни...

След като разнищи "костинбродгейт" време е да разплете и този "нещастен случай". Риба, ама цаца!

За летище Варна,нещо няма ли?Колко време?За Серьожа?Колко държавни тайни още трябва да ''изгуби''?Цацаров,много бачкат,бе.Да не вземете да се изпотите?По-полека,не се преработвайте

Злобееш ли милиционерче - само това ти остана нали ? Яд ли те е, че новите работят, а не играят тенис и футбол ? Живота те подминава нали ...

на летище Варна, малоумник? Нищо. Ама какво става с делата на оЦвъкания, защо те не се движат?22

За идиотите може и да нищо...То за тях все е нищо...Такива като теб имам предвид.Цацаров не е идиот.Хитряга си е.

Всичко ще се изясни след Второто пришествие.