Човек на Сорос свързан с машините за гласуване

Фирма, свързана с Джордж Сорос, е близка до доставката на устройства за машинно гласуване. При нея има и подозрения за машинации на вота в различни държави.

Обратно в новината

Коментари - Човек на Сорос свързан с машините за гласуване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати глупостите - машините нямали връзка с телефон и интернет, за да бъдели атакувани от хакери... Колко мъка има по света... все едно да напишеш, че понеже не е свързана с водомера, не можете да я хакнете през топлата вода.... :) Тези машини се атакуват с флашка, програмката е като вирус и се зарежда от фирмата собственик сутринта преди началото на вота. Хакерът е самата фирма, която ги поставя и използва. Също както с електромерите на ЧЕЗ, доставени от ЧЕЗ, по поръчка на ЧЕЗ, калибрирани и параметризирани от ЧЕЗ и манипулирани от ЧЕЗ.

мале долу цик .......

да ни е честита новата придобивка , както казваше другаря Тодор Живков. Да е*а глупаците дето сме щом сме избрали такива крадци и лъжци.

кой ще утрепа Еврена Шварц или Сорос.Няма ли някой от гойското стадо да се активира и му вземе главата.Толкова страдания е причинил този изред,цяла енциклопедия в 10 тома може да се напише и то в кратък вариант.

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ РАДА ДЪЛБОКАТА НАРОЧНО СЪЗДАВА ХАОС !!! АЗ ПРЕДЛАГАМ, ДА ВНЕСЕМЕ СМЕТАЛЦА И БЛЯДКИ ОТ ПУТИНИСТАН, ДА СМЯТАТ ЗА ИЗБОРИТЕ !!!!

Те за това ли реват сдс .знаят че никой няма да гласува за тях и почнаха с машинациите

че Рада Кънев-дълбоката,разлая кучетата за машинките за да създаде хаос в гласуването,защото няма да получи и 2% гласове!Ще видите,че е така!

Ами аз казвах ли ви! той да е само Сорос ами централно от шмекерите от паентагона и ония там в Брюксел.

А бе, 50% от имащите право на глас в България не могат да си наберат мобилния телефон без помощ от синовете или внуците си, обяснете ми моята баба, която е на 78 години, как ще иде да гласува на тези машини...Ама то целта е да се дадат едби пари за машини, е така за СПОРТА и да се манипулират изборите в полза на ГЕРБ, РЕФОРМАТОРИ и всякакви такива отпадъци и боклуци!

Най ми е интересно, когато с истерични усилия се решава проблем, който не съществува. Най-нищожният проблем на България, и на политическата и система, и на изборите, и на предстоящите избори е изваждането на бюлетините от кутията и тяхното записване в протокола. Най-бързата и най-лесната работа за една изборна комисия, бил съм член. И никакви шансове там, в изборната секция да стане манипулация. Всичко е явно, на масата, има достатъчно очи да гледат от всички политически партии. И няма никаква нужда да се "автоматизира", точно пък тази дейност. Отклоняват ни вниманието. Харчат ни за няма нищо парите. Но най-важното - дават прекрасен повод на загубилата страна да оспори резултатите. Всъщност ГЕРБ да не би да имат съмнения, че ще ги спечелят, щом толкова настояват да има и машини, тук таме ? И 10 машини са достатъчни да има, за да кажат, че машините са разстроени "от ченгетата" и да започнат със седесарския напев "избори до дупка".

Така е! Ама защо да е просто и открито, когато може да е неясно, мъгляво и удобно за онези, които иначе няма да прескочат и бариерата. А сега, ще се пипне в софтуера на сороските машинки тук там и ето ти отново любимците на народа ГРОБ, РБ, ПФ и т.н. Изчадия на власт! Да пази Господ да трябва още да ги търпим!

Ако е вярно, Нинова се насади на пачи яйца, изборите ще бъдат атакувани и ето ти повод за безсрочни протести, бели рояли и Свободата на барикадата, въпреки че точно протестърите настояват за машинно гласуване.

Машини, та машини, само харчене на пари. И машините могат да се манипулират, защо ни втълпяват обратното? А мангалите, които нито могат да прочетат бюлетините, нито да работят с машината, какво ще правят, отново някой ще им каже за кого да гласуват. Нищо ново! А турците дето не знаят български и гледат като дебили, и при тях същото, та за какво говорим?

Почнахме много често да се плашим от собствената си сянка. И на всякъде да ни се привижда световната конспирация и някакъв си страшен чичко Сорос.

Където има кинти има и Сорос. Данъкоплатеца ще се ръсне 20 милки, едни добри хора ще ги приберат и това е.

Най-правилното решение за доставка на машините според мен лично и според бай Алеко е те да се окомплектоват и хардуерно и софтуерно от спец. службите на България. Ако те не са в състояние - това да се извърши под техен контрол и надзор! Тогава шанса за чуждо и каквото, и да е вмешателство са несъстоятелни.

И в края на краищата никой не казва кой стои зад БГ фирмата, която доставя машините.

Бе стига сте го показвали тоя лайнян старец.

.... тук съм....и най вероятно майка му на тоя е гушнала букета, така че няма да го ругая

Soros e istinski Djavol! Pazete se detsa na Boga!

6 nomer...bravo momche...tochno v tochkata...

abasador

алоооо, ДИР. бг много моля от дни тази снимка стои на вашата страница....? напишете новина: .... открита бе гробница на фараоните ит 3-та династия в Египет с непокътната мумия на сина на Енахтотен III -виж снимката... или ... индиянците Шошони възстановиха лика на вожда основател и пръв щаман на племето Седящият на 3-буквието бик - виж снимката.... Лек ден.

Ебаси нацията техническа сме.... Срам! Ама за това са виновни ГЕРБ и Тиквоча които спаха 7 години. Сега ще наемаме машини за гласуване вместо да си ги произведем и програмираме, така че да са защитени. За сведение на всички разбирачи ако си направиш собствена затворена система е много малко вероятно да бъде компрометирана. А ако вземеш такава под наем тя си идва със куп неизвестни бъгове и задни врати (backdoors) които са известни само на тези които ти ги дават. Да ви светна ли сега защо някои партии се радват на тази сделка? А не може ли тези милиони да бъдат платени на българските инженери, програмисти и реботници? Може ама няма далавера ...

те хапят като машините нямат връзка с Интернет. Костинброд 2 няма да мине

Боко е взел всички мерки, така ли?

6 nomer...bravo momche...tochno v tochkata...

не са спали те, а ние... "луната спи, а Някой краде".....

баси грозния мангал

разби отвсякъде: Сорос помогнал на марксиста Чавес да стане президент. Сега какво да очакваме, че Корнелия ще вземе 70%, Доган 15%, Бойко 12%, а останалите ще си ги поделят разните там. Пък и хора на БСП ще 'правят' изборите. Да не мислите, че тия министри Радев сам си ги изсмука от пръстите? Очакваме следващият ход на омбудсуоманката. Дали няма да се качи на някой Спартан и да цъфне в Манила с калашник в ръка?

Има очевидна грешка, Чавес почина 2013 г. Избори през 2014 г. няма. Явно става въпрос за изборите 2015 г. които са спечелени от проамериканската опозиция.

Нека си дрънкат! По-долу се опитах да обясня как една партенка мпже да се превърне в топ новина и направо чиста истина, стига да се увлекат достатъчен брой немислещи кратуни. Основни и елементарни похвати от психологията за упраление на масите, обаче, ми цъкат минуси и са готови да кажат на черното бяло без, дори и най-малко да се замислят. Ама то требва да има с к'во. С подобни похвати вече почва да взима връх и малоумщината, че Втората Световна Война е спечелена от американците, а след известно време, както е тръгнало, въобще няма да се споменава дори, че руснаците са участвали в нея. Има доста прост и необразован народ, на който е доста трудно и енергоемко да се обяснява как стоят нещата, всъщност.За тях е важно и върха на сладоледа, че студената война е спечелена от запада, най-вече от американците и не осъзнават, че сега всички ядеме дебелия по тоя случай.

За 2014 г. това което знам е че имаше голяма инфлация и както знаем че нашата през 1996 г. беше направена от Сорос следователно голяма вероятност има и във Венецуела да е същия сценарий.

Търговия с влияние, жална ни майка... а тези братчета Тодорови кой ще провери, защо са намесени в този "бизнес"??? Прост, овчи народ сме, ей!!!

Машинното гласуване не е ли, съгласно Изборния закон, за следващите редовни избори. Тези на 26 март са извънредни, заради обидчивостта и егото на ББ и не следва сега да се купуват или наемат спешно машините.

Машинките не са чак толкова сложни. Пък и можеш да си пуснеш хартийката ако чак толкова те затрудняват.

новина!!!

ВЕЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ ПАРТИИ И ЛИДЕРИ ИМА ЗНАЧЕНИЕ ИДЕОЛОГИЯТА - КАКВО РЕАЛНО СЕ ПРАВИ ЗА НАРОДА - донорите, и управляващите - консуматорите. НЯМА СМИСЪЛ от партии и лидери с някакви имена има реално смисъл какво реално се прави, ако някои го е грижа въобще. това са абсолютно излишни манипулации захранващи една пирамида без основа. Защото така не се прогресира. Времето го е доказало.

Да бе. Точно Сорос, лично ще настрои машините, за да загубят всички проруски платени от Кремъл партийки. Не зная, ако го нямаше Сотос кой щеше да ви е виновен на всички вас, от мурззиллажа.

А ако го нямаше Шорош кой щеше да ти плаща за тъпотиите дето ръсиш

симо

Пожелание скромно имам аз....Хакери за БЪЛГАРИЯ!!!!!!

Голяма ДРЪН, голяма грешка! Всяка електроника може да е ОБЕКТ на вмешателство, дори и обикновения музикален диск...стига да не си го въртиш на пръста, а да се върти чрез чип :-

симо

Аха,ето кой ще ИЗБИРА....Кой гласува няма значение.....Ментата става като на теб ти дава ,,контролна бюлетина,,/вярна с твоя избор/, но информацията в паметта е за ,,програмирания,, избор.Има и още похвати.

и ни вест ни кост.Чудех се защо Сорос е платил квалификацията на Станишев в Лондон и защо го избраха за водач на социалистите, ами те евдреи бе. Каквато е майката - такова е отрочето Станишев.

,,,пак съм тук и пак питам за майка му на сорос...

Приказно изживяване беше!

най-великите хора в историята на човечеството. Продължител идеите на Карл Попър за отворен свят, демократични ценности, справедливост за всеки той е ужас за туземните гаулайтери и посредствените им роби.

Така де, каква демокрация ще е, ако не манипулираш изборите, нале.

велик ли е Сорос не знам, НО ХОРАТА КАЗВАТ ЧЕ НЕГОВИТЕ МИЛИОНИ СА ВЕЛИКИ И ВСЕ ПОВЕЧЕ РАСТАТ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ДЕТО УЖ СТАВАЛИ СВОБОДНИ НО СЪЩО ТАКА СТАВАТ ДЕЙСТВИТЕЛНО ВСЕ ПО-БЕДНИ......... Дали истината не е : КОЛКОТО ПО-СВОБОДНИ - ТОЛКОВА ПО-БЕДНИ?!

Тази глава ...от мрамор ще стои чудесно над моравата!?

грачеше, когато щази/кгб агентът сократис кокалис, чрез интраком "спечели" компютаризацията на спортния тотализатор и съдебната система ?

Ей, този спаружен евреин не се спря! Хайде стига толкова! Не искаме машинките на Шорош, на искаме шашми повече. Ако ги доставят и решат да ги ползват, ще се строим пред сградата на служебното правителство и ще дремем там докато не ги отменят!

ще стойте. Ти, баба Пена и лудото Ленче. Ами стойте

затова ли "сините" и "тъмносините" така лобират да има масово машинно гласуване!?? Щото има пръст на Сорос ...

Щом стоим и си мълчим и само драскаме редове тук, имат право да се гаврят с нас политиците, както им е кеф и с МАШИНИ сега...Ние сами си избрахме още преди повече от 5 години да бъдем овце...Погледнете какво правят Румънците в момента - Революция, не са овце да мълчат!

И защо си мислиш, че и в тия протести не е забъркано онова еврейско копеле Сорос? Спорния указ, против който се протестира и се драматизира толкова, не декриминализира нищо, ама абсолютно нищо. Корупционен е само в главите на такива като теб! Прага е 44 000 евро защото, ако се наложи, някой министър или зам. министър, примерно, нареди да се закупи един лек автомобил или пет конвекторни радиятора за секретарките(да не им мръзнат задниците), да не тръгнат всякакви политически и неполитически лаячи да обвиняват в корупция, защото е купено Рено, а не Дачия. А, и Сорос, като унгарец има достатъчно натрупана ненавист към румънците и едва ли го кефи, когато там всичко е наред.

sps_hrsf@abv.bg

не позна братчет! ЛИДЕРЪ НА СОЦЯЛИСТИТЕ ТАМ Е УЛИЧЕН ЗА КРАЖБА ПОД 44 ХИЛЯДИ ЕВРО. Те затва е и тоз праг....да го измъкнат, дан плежи и да е чист кат сълза. Та, соцялистите нема да отстъпът, протестърите ше си протестират докът свършат парите ииииии край.

вие на колко години сте? протестирах през 1989-та, 1996-та, 2005-та, през 2015 изгорех със КТБ? айде съга малок ВИЕ! Аз съм изморен и разочарован. Ако почнат стрелбите и се стигне да 100 000 убити - мож да се интусиазирам пак...преди тва: ПИЕМ БИРА!

Това ,че машините нямат връзка с телефон и интернет,не означава,че те са неуязвими.Напротив,има възможност за дистанционно въздействие. След изборите ще има много оплаквания за манипулации и ще се наложи ръчно броене на гласове. Тъй като става дума за машини под наем,то след изборите пак няма да имаме такива устройства. Дали сме едни 30 милиона за мероприятието. Голяма работа! Джобни пари! Политолозите твърдят,че много е вероятно през есента да правим пак избори. Та да попитам: ПАК ЛИ ЩЕ ВЗЕМАМЕ МАШИНИ ПОД НАЕМ? ТОЕСТ ПАК ЩЕ ТРЯБВА ДА ДАДЕМ ЕДНИ 60 МИЛИОНА! Защото сегашните избори с машини под наем ще струват минимум 60 милиона,като експерти твърдят,че сумата може да е по-голяма. Та да попитам: НА КАКВО СЕ РАДВАТ МАРТИН ДИМИТРОВ И РАДАН КЪНЕВ? За съдиите от ВАС е ясно. Те са праволинейни хора,които спазват буквата на закона, но ДОКТОРЪТ ИМ Е ЗАБРАНИЛ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ. ПОНЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ.

Я виж, къде било закопано кучето! А у нас нещо не си спомням кои политптички най-много и високо пищяха за машинките? Кои бяха бе, имаше ги скоро и на снимка? Де комисионни, дееее! Де манипулации дееее! Едно софтуерче и готово! А нека птичките да си се пънат, че неможело да се хаква такава система! Да забравим и на Хиларито и сие писъка, че руснаците им били хакнали изборите, та затова Тръмп....! Айде холан от алчни и безогледни тарикати!

и къде е заровено кучето бе весо. може там, че според статията през 2014 са избрали мъртвец за президент на венецуела. за софтуерчето е ясно, че си пълен лаик и за това е безмислено да ти се обяснява. а най-много реват ПРОТИВ машините тия, чиито избиратели трудно се оправят и с хартиената бюлетина (15/15). та на тях им е ясно, че няма как да спечелят избори и сега това с машините им идва по поръчка. ето кой ще е виновен за загубата им, няма как те да си признаят, че загубата ще е заради пълната им несъстоятелност като партия. ако не бяха машинките, щеше да е мастилото, вятъра, климата, подреждането на планетите или квото се сетиш друго

Стой та гледай какво ще стане! Като лаик ти го казвам! А това за Венецуела сме го чели преди години и е учебен пример! Сега е въпросът кой да гушне комисионните от закупуването на едни, и наемането на други машинки! Де машинации дееее!

А знаете ли името на човека? Е, ако Вие не го знаете, чичко гугл го знае и ще Ви го каже, ако му напишете сорос бсп

Тоя човек не е свикнал да губи Дано да не е толкова нагъл да ни спретне майданче