София и Варна на протест срещу правителството

Във Варна започна обявената акция на протест „Окупирай Евксиноград“. Поради националния траур, в столицата протестът беше мълчалив. По същата причина нямаше контрапротест.

Обратно в новината

Коментари - София и Варна на протест срещу правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

варна и софя ха.ха . ха аз варненци от тези 20потура не видях а софянците са от волуяк.и поречието на искарското дефиле.

Хайде вижте това и после продължавайте. мовебг , с латински букви и статията Протестите в България - в сайта "еврочикаго"- какво да се прави от август 2013

И какво като някой протестира?! Това спира ли "усвояването" на няколко милиарда от комунистическите Олигарси и "бизнесмени"?!

моля ви кажете, жив ли е Сугарев, твори ли, пише ли чете ли...

АБЕ ТЕЗИ ОТ ВАРНА - ПРЕЗ ФЕВРУАРИ БЯХА СРЕЩУ ГЕРБ - ОПЛЮХА ТИМАДЖИИТЕ , А СЕГА - ЯВНО ТИМ РАЗДАВА МНООООГО ПАРИЧКИ - ИНАЧЕ ВСЕКИ ОТ ТИМ ЗАЕДНО С БОКО СА ЗА ЗАТВОРА! АБЕ ВАРНЕНЦИ - ЗАЩО СТЕ ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ - СЛЪНЧАСАЛИ НЕЩАСТНИЦИ - НЕКА ВИ НАСТИГНЕ ПРОКЛЯТИЕТО НА ТАНГРА!

МОЖЕ МОЖЕ АМА СИ СБЪРКАЛ АДРЕСА ГЕРБЕРАСТ НЕЩАСТНИК СОФИЙСКИ. ВАРНА ЗА ПАРИ НЕ СЕ ПРОДАВА. НИЕ НЕ СМЕ ВАШЕТО ПРОДАЖНО ПЛЕМЕ ДА ЗЯЕМ ЗА ДРЕБНИ ПАРИ. КАТО ТРЪГНЕМ НИЕ ГОНИМ БОКО И КИРО. ПРИБИРАЙТЕ СЕ СЕ ПО КЪЩАТА ДА НЕ ЯДЕТЕ ПЕРДАХ

паричко ти пари от евреин взимал ли си че и от т.и.м.че да ги и раздават а по вапроса за сланчасването що идвате да сланчасвате по морето ами не си стоите в панелките в софя.поздрави от тангра.

КВО СТАНА ТЯ КВО Я СВЪРШИХТЕ ГОСПОДА ПРОТЕСТИРАЩИ ГЕРБЕРАСТИ- НАЛИ ЩЯХТЕ ДА ОКУПИРАТЕ ЕВКСИНОГРАД. ЩЯХТЕ ПЪТЯ ЗА ЗЛАТНИТЕ ДА БЛОКИРАТЕ. РАЗБРАХТЕ ЛИ ТЪПИ БОКЛУЦИ, ЧЕ ТУК СОФИЙСКИТЕ НОМЕРА НЕ МИНАВАТ. АЙДЕ ПО КЪЩЯТА ЗА ДА НЕ ЯДЕТЕ БОЙ ДЕТО ИПОЛИЦАЙТЕ НЯМА ДА ВИ ЗАЩИТЯТ

Как така Варна и София?По няколкостотин души са.защо дира лъже така?И вас ли купиха?

От Израил се чува, бодра песен: "...ПОР ТЕСТИСИИ, ПОР ТЕСТИСКИИИ, ОТ ВСИ СТРАНИИИ, СППЛОТЕТЕ СЕЕЕ..."

Ти защо си мислиш,че само червените ще имат право на почивка след ДВА месеца от клетвата им. При това имат и Коледна и Великденска ваканция. Какво да кажат миньорите с най-жестокия и къртовски труд, които по Кодеса на труда могат да вземат отпуск само поне след ШЕСТ месеца къртовски труд. А за протестите - почакай. И ние имаме право на ваканция.Почакай септември, тогава ще играе метлата.

Защото когато наистина искаш нещо много силно и знаеш как да го постигнеш не се съобразяваш с отпуски почивки и т.н. просто не се сещаш за такива неща а следваш целта си докато я постигнеш.Но при вас явно не е така,след като ходите на протест само след работа и в почивните дни а за отпуски мислите изобщо не очаквайте някой да ви вземе на сериозно.

Пак са объркали заглавието което би следвало да бъде,,Около 50 души в София и 13 във Варна поради липса на други занимания искат оставка на правителството''Малко е дългичко но за сметка на това е по правилно.

Апа ние сме се резбрале, десетина пенсионери с патериците да блокираме пътя, то не трябвало разрешение...., така ли е деца?

Егати заглавието.София и Варна...Смешки.Платени журналистически смехории.От каде на каде с мръсните и платени номера на едни откачалки ще ангажирате София и Варна.Човек със всичкият си ще тръгне ли в това време да се занимава с глупости.Светът е във ваканция.Гледа си кефа.Жал ми е за тези хора.Те са командировани от Пашата.Не могат да мърдат.Ще викат,ще свиркат.Нека си го правят,щом им е гот,да го правят само да не досаждат на успелете хора.Пролетарий,да се борят за хляба си.Това е нормално при капитала.Винаги ще има бедни,на барикадата с вили,коси мотики.нормално.борба срещу богатите.Досадници.Екзотика,гледам и се кефя.Не къпани,миришат,стадо,народ

Само не мога да разбера в каква държава живеем. Кой дава право на около 50 човека да блокират пътища в най-активния сезон , в най-натовареното време и да говорят от името на цяла Варна?

как кой?виж че където са гербави кметове там цари произвола,,,,,,,,,,

Де да бяха 50,днес се събраха едва 9 души и не можаха дори едното платно да заградят.

Айде на плаж така и иначе са платили поне се изкъпете един път. Щото ще свършат парите и хайде по домовете без морска баня

Аааааа, тия фекални бани ги оставяме на Вас. Айде отивай да се гмуркаш!

Абе тия вече наистина прекаляват. Хубаво искат оставка, ама не усещат ли че по този начин пречат на туризма на България, което вече минава всякакви граници ?

Десетки пред Евксиноград" гръмко пишат пишман журналистите. Преведено на български значи става дума за 10. Толкова от гръмкото топ събитие

и 90 да са били ;) Все тая

А този превъзбудения иво никодимов колко обективно отразява?Явно заплатата не му стига...............

Някой се чудеше не работят ли плажуващите протестиращи и откъде имат пари за екскурзия и скъпи агитационни материали. Най-вероятно са командировани от Президентството.

Абе оставете нашите верни депутати да си починат! Знаете ли какъв шок изживяха в обстрелвания с "павета" автобус? Поне два месеца на морето ще им трябват за релаксация!

А добрутро, ДЪРЪдончо ! Ти сега ли ставаш ? Взе ли душ поне ?? Спуса се да кълвеш, Като гладен дърт петел, на димащо кревешко лайно ?? Обиколи селата, виж !! Стига напъва, от тоя блок "Никрасоф", във центъра на Руси ?

САОБЩЕНИЕ ! Двама бивши милиционери, другарете Б.Б. и Цв.Цв. Са в влезнали в Болницата, с посттравматичен стрес След гледката на госпойца "Голото зърно" Което двамата другари дружно помислили за полу-жива черна хлебарка , докато съгласно сценарието трябвало да бъде суха стафида .

Казах ви вече, без бой нищо няма да стане!

Затова довечера ще ги помелем тия в палатките, дето им ги е дала Фандъкова.

Всъщност внимавай в картинката когато в София дойдат миньори и енергерици. Те не се шегуват - яко млатят. Ще ви пометат съ се полиция и жандармери. Пък и ние останалите дето мразим комунягите безплатно ще помогнем.

Уекинко само да са не укакаш!

И затова след 1989 година,тази кастова партия, запази навиците си , рутината си , дори ДС -йерархията си , слугинажа на ссср , агентите , които бяха 'учили' там и загубила възможността да е единствена партия - се насочи към финансовото ограбване на България- за да я има и след години ..Като фашистите - в края на войната - криещи по пещери и езера - ЗЛАТОТО на ..партията ..) Всички номера на секретност, измама , лъжа , демагогия, таен слугинаж на русия - се запазиха , даже осъвремениха ..Създадоха банди, ограбиха банки , бяха против НАТО и ЕС и т.н... С две думи - КАКВО да очакваме днес от ТЕЗИ хора ??? От тази деградирала , реставрационна каста , която със зъби и нокти иска вечна власт ??? Какво друго , освен - на бунището на историята , заслужават тези ?? ТЕ отново влечат България - към ДЪНОТО , тяхното , комунистическото .. Ще им се дадем ли ???? Отново и отново искат да налагат техния манталитет, слугинаж на русия , ограбване , докато са на власт, мафията си - техната, старата , комунистическата , възродена от децата им .. Тече комуно реставрация в страната ни .. Няма по- мръсно нещо от тези ... BIG AL

Превратът на 10 ноември 1989 г. до голяма степен заложи на детската възторжена реакция на българите. Обикновените хора и сини, и червени не разбраха, че са излъгани: сините тълпи не осъзнаха, че СДС е креатура на Държавна сигурност, понеже опозиция, равностойна на БКП-БСП не може да се създаде за няколко седмици; червените и досега не могат да обяснят дори на себе си защо строят капитализъм, без някой да ги насилваинфантилизмът се преодолява с дела и смелост. Отнесено към днешната обстановка, това означава, че българите сами трябва да се освободят от мафиотското робство, което в България е надянало демократична маска. Мафията се отъждествява с цялата управляваща върхушка, включително едрия капитал, пръкнал се (официално) неизвестно откъде. Тъй като Мафията владее всички ресурси на страната и е готова да блокира всеки опит за съпротива, борбата ще бъде продължителна.

Покрай останалите партии си забравил най-голямата и гладна креатура на ДС и Бкп,а именно герб.Няма как болшинството от хората да подкрепят протест който иска оставка на тия за да дойде на власт най-комуноидната партийка на Бкп герб.Факта си е факт иво василев и измислената варна за варненци е дело на герб,а самият той е платен от тях и това го знаят 100% от Варненци.Не мога да разбера тъпотията на герберите та именно на него плащат дето го знаят всички какъв е.

Всички нормални - без дори да искат в началото / млади са и не помнят / , стават след време антикомунисти /демократи. либерали, зелени и т.н. / В България не може и да бъде другояче ..) Защо обаче, нещата който е изброил Янакиев са верни ??? Писал съм го и друг път :) Тези хора ,комунистите и техните отрочета , те НЕ са учени да живеят , управляват , работят при УСЛОВИЯТА на относителна Демокрация .. Тези "чеда" на номеклатурата, ДС- муцуни , крепостни фуражки и т.н. , са ПОДГОТВЯНИ да сменят росителите си- руските агенти и така до безкрай .. Имахме пред себе си хилядолетен комуно райх... 'Вечният" строй / по маркс / ..)) Друг - нямаше да има. .ИмпериализЪмат щеше да е победен и толкова ..И ни чакаше "Демокрация" - по '1984 ' -та година ...на Оруел : ТЕ - щяха да са вечни.. И колко уважение заслужава т всички безпартийни или дисиденти у нас , по лагери и затвори, изселвани и т.н. - при тази историческа "обреченост" - е друга тема !!!! Те трябваше да бъдат СЪЩИТЕ слуги на СССР- каквито бяха родителите им .Безпрекословно подчинение на масква !! Който и там да е на власт :) BIG AL

Стига с това - все някой "друг" е виновен на "българите" - руснаците, турците, американците, евреите, циганите, комунистите, фашистите, ДС, ДАНС, ГДБОП, съд, прокуратура... А те, "българите" са все едни такива честни, работливи, умни, интелигентни, добрички, чистички - ангели някакви! Айде стига - мързеливи, крадливи, завистливи, прости и неискащи да се ограмотят. Това сме, такива сме. Сами сме се направили такива и никой друг не ни е виновен.

От историята е известно, че никога никое правителство в никоя страна през никоя епоха не е направило нищо добро за народа си, ако народът не упражнява натиск отдолу. Народите на Англия, Франция, Германия и редица други страни, чийто начин на живот често вземаме за образец, са постигнали своето относително благополучие след продължителни борби с управляващите върхушки и с цената на много жертви. Нашият народ се пробуди и дано протестите не са режисирани,а действително са в полза на измъчения ни народ.

Къде е това пробуждане,че нещо не го виждам?Освен шепата платени гербери други протестиращи няма.Досега се съмнявах,че гроб дават толкова пари за протестиращите,щото всички знаем колко са стиснати,но щом видях иво василев и варна за варненци всякакви съмнения у мен изчезнаха.

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА!!! ИЗБОРИ ТОВА Е ЕДИНСТВЕННАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ИЗМЪЧЕНАТА НИ СТРАНА!!! СТИГА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ТРЯБВАТ ДЕЛА!!! ВСЕКИ ДЕН ДА ГИ СКЪСАМЕ СЪС ФЛАШ-МОБОВЕ ПЕРФОРМАНСИ И ДРУГИ ФОРМИ СПОНТАНИ ПРОТЕСТИ И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ ДО ДУПКА!!! РАЗБРА СЕ ЧЕ ГЕРБ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА!!! ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!!!

пак те питам : 1. Ти ли ще платиш милионите за избори като страната е измъчена? 2. Какво правиме като след изборите се получат резултати, които качат пак тези на власт, а реформаторите го задухат пак непредставени? 3. мислил ли си по горните два въпроса или ти просто лаеш по поръчка, а други мислят вместо теб?

ГЕРБ Е ЕДИНСТВЕННАТА ПАРТИЯ КОЯТО Е СПОСОБНА ДА ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ОТ БЛАТОТО В КОЕТО НИ ДОКАРАХА КОМУНИСТИТЕ ЗА 24ГОДИНИ ПРЕХОД И КРАДЕНЕ!!! ОСТАВКА ОСТАВКА!!!

вижте горе в дясно първата снимка е те тоя ни ни направи за смях на цял свята и шепа овце по паветата който му се връзват на простотията евала на овцете браво браво

Браво на София и Варна, браво на всички от цялата страна , които постоянно се включват. Не мога да разбера всички мразещи промяната, протестите, движението напред изобщо. Не ти се протестира стой си в къщи, твоя си работа, ама защо мразиш, псуваш дори прочетох люти клетви, тези, които са на улицата, ами това е техният избор. Робската психика на българина все още си е факт. Само двама турци са охранявали Васил Левски по пътя към София и ни един българин не е излязъл да го освободи. Сега е същото, умирате от страх скрити в дупките си и мразите, ли мразите всички инако мислещи от вас. Днес е прекрасен празник Приеображение, хайде със здраве....

"ами това е техният избор",когато си платен ти нямаш избор,а правиш това за което са те наели.Стига с тая глупост с Левски и комунистите от никой не ни страх освен от глупостта и тъпотията тъй като най-върлите и гладни комунисти от герб искат да се върнат на власт и да ни доунищожат,няма как да стане и гледай ние като излезем на улицата как ще ни е страх.Този път без бой няма да оставим държавата в ръцете на бандитите.

Драги ми Смехурко, Има такава българска поговорка: "Каквото повикало, такова сеобадило". Кой започна с "Мразим ви безплатно", "БСП в Сибир (Диарбекир)", "турците в Турция"? Кой не търпи мнение различно от своето "демократично" мнение? Кой повече от 50 дни отказва да се съобразява с правата на гражданите и гостите на милионна София? Кой отказва да се съобразява със законите в държавата? Вие сега, без да имате някаква представеност разигравате страната, не искам да си представя как бихте се държали, ако по някаква случайност се доберете до властта. За разлика от вас не ви мразя, животът си е ваш, заблудите ви също. Протестът ви ми е смешен, понякога досаден или изнервящ, но не ми минава през ум да ви пожелая да ви се случват лоши неща. "Мразите, ли мразите всички инако мислещи от вас" - май сте описали т. нар. Х.убави У.мни и И.нтелигентни протестиращи.

Жаааалки! Нямате ли поддръжници във Варна бе! Какво стана! Попътьом с похода не събрахте ли хора? Такаааа е! Освен организираните лумпени, извозени с автобуси до София, никой нормален няма да ви се върже! Всички ви разбраха що за стока сте!

wenci

Имайте милост към батя ви ББ, човекот се охарчи по тия спонтани протести. ..А те милите баялдисаха от протестиране. ..даже и водолази се появиха

Ма то и Реформаторският блок пък е оооще по -спонтааанен! Да не помислите, че е някаква завера! Щото ако си го помислите, значи сте мръсни долни, гадни комундета и веднага да се махате и да не пречите на умните и красивите на НЕГО-най-умния и най-красивия!

брей , брей ,брей... то тува гулемуту село Софията станало по малко ут нащо селу бе... Че даже и Варна била на протеста... Тия протестиращи или не мой са преброи или са се насветкали така, че се виждат десеторно повече. предлагам наше селу да стане столица, а варна да му е пристанището щото кат гледам протестиращите ( София и Варна) са тамам на бройка колкото маалата на барчедите.

за всички минусчета: 1. София - 1 271 743 според уикипедия 2. Варна - 346 644 пак според уикито 3. Общо София + Варна =1 618 387 4. 10 % са 161 838 Въпрос колко трябва да сте пияни или дрогигани за да ви се привиждат 161 838 души на протеста? Втори въпрос: Смятате ли че 10% е мнозинство?

Нека да посмятаме. 240 трапосерняка в НС представляват 7 млн избиратели 20-30 хил протестират срещу Олигарски. 50 човека протестират пред НДК - любимото творение ан Л. Живкова. Тоя 50 привърженика на БСП протестират срещо ония 20 хил протестиращо срещу др. Олигарски. От няколко дена протестиращите не са 20 хил, а само по 2-3 хил. Което е доста повече от 50-ината старчоци пред НДК, но БСП видя в това затихване на протестите. Да, има намаляване на хората, но протестът ще се премести във Варна. Което е по-скоро добре, отколкото зле. Да си от село не е срамно. Да си селянин - също не е. срамно е да си селяндур. А като селяндур може и да живееш в центъра на София, но пак селяндур ще си останеш. Селяндурът е начин на мислене, ценностна система. Той може да е както селянин, така и гражданин ( от селски произход). Той е авантаджия, не обича да бачка, скллонен е на конформизъм и обикновено е симпатизант на БСП-то. Поне така сочи статистиката.

Ма много спонтанен тоя изписан плакат, бе,...и протеста и той -вече 50 дена, пък всееее е спонтааааааанен!

Разговор пред НДК: - Дали не ми е време да се подстрижа? - Че нали се подстрига миналата година! - Бъркаш - миналата година се къпах.

А представяш ли си магазина за памперси в близост, какъв келепир има. Той си гурно ще да е на някой депутат от левицата.

А твойте селяци, от провинцията, получават ги "Секанд хенд", от чичо ти Шорош, представяш ли си ??

Стоян Динков "Стамата" излежава присъда за рапространение на наркотици в Германия, съдружник с гмуркача от снимката във фирма, регистрирана с дейност: "събиране на вземания". За диря, това е просто един доблестен гражданин.

ГАДНО Е ДА ЗНАЕШ ЧЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИШ ИЗБОРИ. НАЛИ БЕСЕПУРКОВЦИ УРКОВЦИ?

за съжаление аз съм пътник номер едно. цветенцето ми увяхна, а на БСП още цъфти :-(

Изкуствено е. Затова. Ни мирис, ни красота. За розово масло да не говорим. Не че от гербера ще излезе нещо. И това видяхме.

Не само София и Варна,знаете го и много ви е яд.

другари не се надявайте протеста против вас да спре,колкото по вече лъжете и насаждате омраза между хората толкова по многолюден ще става той.Този протест е подкрепяп от стотици хиляди хора в България,които макар и да не са на площада са съпричастни с него,подкрепян е и от хиляди хора по света.Така че другари вие управлявате в пълна изолация,не защитавате интересите на голяма част от работещитехора,които ви издържат,вие дойдохте с измама във властта с една единствена цел да крадете от парите на същите тези работещи протестиращи хора,за да си купите гласове от малцинствата за следващите избори.ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ Я ИМАМЕ И ТОГАВА ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ СМЕТКА ЗА ВСИЧКИ ГАФОВЕ,ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ,КРАЖБИ И УБИЙСТВА КОИТО СЪТВОРИХТЕ И КАТАРЗИСЪТ В КОЙТО СТЕ ИЗПАДНАЛИ НЯМА ДА ВИ СПАСИ

Ако приемем казаното, че протестът е подкрепян от стотици хиляди, то значи, че не е подкрепян от няколко милиона. Хубаво е да се гледа поне от два ъгъла.

Не София и Варна, а 100 души от София и 20 от Варна...

Защо са изтрити толкова реплики на RedMadMan (и на други покрай тях) между 1 и 3 часа? Какво цинично има напр. "Заеби партиите и протестите, брато. Знаеш ли КАК оцеляват хората в дивите глухи села?" или "И това не им е останало :(...Гладали ли сте филма Иди и виж? Виждали сте как силата на човешкия дух прави всичко, и в следващият момент може да унищожи всичко...Има два варианта - надежда и безизходица! Кой вариант ще бъде предпочетен и в кой момент?" или пък "Защо се опитваш да ме вкарваш в някви или нечии релси, брато? :)) Очевадно е, че си доста интелигентен...От една страна съм ЗА протестите, от друга - ПРОТИВ. Много сме малки и сме на колене за да зависят от нас нещата ;(...Много е кофти ситуацията, и няма изход на този етап :(...Аз съм оптимист по рождение и природа, ама...не искам да коментирам"... Може да искам да знам дали ми е отговорил на моите реплики. А колкото до по-"твърдите" му реплики към mangusto също съм против да се изтриват - има хора, на които няма как да им отговориш по друг начин и да те разберат.

Варна с последните избори за кмет се дискредитира напълно, показвайки ясно и недвусмислено ,че не желае пълна промяна. Поведението й подобно на женското й име беше на посредствена про.ститутка. и се положи под ББ, който се възползва по същество.А сега 20 командировани и още няколко местно наети я довършват. Няма да позволим същото да се случи и на София ! Този път на сутеньорите ще покажем многозначително и едновременно най-дългият си пръст и на двете ръце !

Ядосваш се повече от ХМАСТЕРА. РАЗБЕРИ ПРАВИЛНО: БСП НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО

Ще, ще ! Като гледам и чета какво предлагате , много от негласувалите през май ще предпочетат в бъдеще по-малката напаст, която е бсп !

Другари, не си вадете главите от пясъка! Всичко е наред, протестиращите са една шепа, платени, ненормалници. То дори протестиращи няма, това са грозни слухове. Повтарям, не си вадете главите от пясъка. Ваканцувайте!

видях и няколко собственика на ВЕИ с персонала си. Та не всички имат нужда да им се плати. А другите които не са там по партийна или финансова линия са просто идеалисти, далеч от реалния живот

ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА СА СРЕЩУ ЕС, ЗАЩОТО ОТ ТАМ ИДВАТ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ, А НЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО ! КОЕТО И ПРАВИТЕЛСТВО ДА ДОЙДЕ, ЩЕ СЛУГУВА НА ЕС И НЯМА ДА ИМА НИКАКВА ПРОМЯНА.БЪЛГАРИ НИЕ РОБИ ЛИ СМЕ?А какво е ЕС? Изключително скъпа глутница от бюрократи, които грабят поне 10% от бюджета, за да върнат 1,5 2%. При това под вида на откровено идиотски форми екопътеки, бизнес алеи, говорилници БАНДАТА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ заедно с БАНДАТА на САЩ, на Международният валутен фонд и Световната банка ни ограбват поголовно, превърнаха ни в тяхна колония!!

ходи в москва, там не са бандите

Като не ти харесват ИМПЕРИАЛИСТИТЕ - заминавай в Северна Корея. Там ще бъде пълен рай за такива тикви.

Като не ми харесва ще променя нещо тук.А на теб като не ти изнася ходи на маината си.

Абе тая червена сган няма ли да остави българския народ намира вече.

заглавие. София и Варна не са на протеста! Там са само един нищожен процент, които са с толкова беден речник, че всичко което сме чули от тях се изразява с по-малко от 10 думи.

Младежи, събудете сe! Употребяват ви, за да бъдат преразпределени едни пари между престъпници - БСП, ГЕРБ, ДСБ, ДПС - са параван, зад който се случват неща, за които изобщо не предполагате!

Разбира се, че е така. Оставете сега БСП и турците да пооткраднат малко. Те всички крадат, така че, няма разлика. Е, някои строиха магистрали, други само крадяха, ама то пък не може само ГЕРБ да управляват, нали? Пък и те много ограничения налагаха. Искаха за всичко да се плащат данъци, да се арестуват престъпниците, да се въведе ред. Е, добре де, престъпниците, според БСП, и те са хора? От какво да живеят, като са в затвора? Пак на наш гръб ли? Я ги оставете да се разхождат свободно, нищо че били пообрали някой гнусен капиталист.... Пролетариата няма нищо за губене, освен оковите си, според Маркс.....

Пролетари от съединявайте се от всички страни. Имериалистическите сили и реакционни лементи се опитват да навредят на нашето светло социалистическо отечество и неговият вожд Сергея. Долу на народният враг, да отоворим Белене и Ловеч и превъзпитаването да започне. А тези водолази са били от някоя американска подводница, врагът атакува другарки и другари.

Безвкусно, досущ като кичозните ви протести. Шепа малоумници тормозят мирното население. Кога ли ще ви подпукаме?

Ново скандално назначение с потенциал да докара властта до нов катарзис направи премиерът Пламен Орешарски. Късно в петък, в края на работния ден и началото на отпуските, за зам.-министър на икономиката и енергетиката бе назначен Юнал Тасим. В качеството си на депутат от Тройната коалиция той бе обвинен в корупция от тогавашния вицепремиер на БСП Меглена Плугчиева, която подаде сигнал срещу него в парламентарната комисия за борба с корупцията. Бившият депутат е петият заместник на министъра на икономиката Драгомир Стойнев. Заради него бе променен устройствения правилник на министерството на икономиката и енергетиката, според който зам.-министрите бяха само четирима. КАКВО НАЛАГА ТАЗИ ПРОМЯНА САМО ВЛАСТТА СИ ЗНАЕ!!! ОТГОВОР ЯСЕН ТАКА И НЯМА. Юнал Тасим става медиен герой на 5 март 2009 година в края на управлението на Тройната коалиция. Тогава вицепремиерът, отговарящ за еврофондовете Меглена Плугчиева обвинява коалиционния си партньор Юнал Тасим и съпартиеца си Стоян Проданов в злоупотреби с европари и внася сигнал срещу тях в парламентарната комисия за борба с корупцията. Бидейки депутати, двамата печелят 3 държавни поръчки на стойност над 1,6 млн. лв. Правят го чрез консорциума Билд-консулт. В него участват фирмата Билд-консулт, в която Юнал Тасим е 70% мажоритарен собственик и Технострой-инженеринг 99, в която акционер и в борда на директорите е Стоян Проданов. Още в началото на мандата на Тройната коалиция Технострой-инженеринг 99 вече е спечелила друга поръчка за 34 млн. лв. Общият консорциум на двамата коалиционни партньори печели две поръчки по програма Регионално развитие. Тръжната процедура по едната се провежда от община Кърджали, а по другата от Министерството на земеделието. Единият депутат Стоян Проданов е член на парламентарната комисия по земеделие, а Юнал Тасим е заместник-председател на комисията. И в двата търга са участвали по 6 фирми. Но в нито един не печелят фирмите, предложили най-ниска цена. В официалното съобщение на МС не се казва за кой ресор ще отговаря Юнал Тасим в министерството. Според Mediapool той ще поеме надзора над ОП Конкурентоспособност. В прословутата с проблемите си програма са съсредоточени около 2 милиарда лева, които би трябвало да отидат при българския бизнес. КАТАРЗИС СЛЕД КАТАРЗИС ПОЛУЧАВА ПРЕМИЕРА - А БЪЛГАРИНА ДОКОГА ЩЕ СПИ ТОЙ НЯМА ЛИ ДА ПОЛУЧИ КАТАРЗИС???

Не разбра ли, че мантрата "скандални назнаения" не върви, та твоите любимци назнаиха стотици хиляди калинки, които ошушкаха държавата като термити! Отделно изтъочиха минимум 10 млн и свиха бизнес за други 20 милиарда, като резултат бедността се увеличи, а депозитите ви се утроиха!

Пародия

Абе бастун когато фактите говорят защо не замълчиш червена подлого. ПО-добре калинки отколкото псевдоексперти и подлоги.

milena_gm@

Вие дори не му прочетохте коментара, на който репликирахте, нали?!?

минуса за какво е. Истината боли, нали бетон червен

герберастки...

ДРУГАРИ хайде бъдете по активни във форума Стига ни плюха гербери костовисти Станахме за смях а все пак ви се плаща да възхвалавяте Нашата Партия Кърмилница Действайте другарки и другари

:)))))))

Дръгарю Добър Кирилов, Ако е за кърменето само, вие виделе ли сте по-отчувано прас..пърдон... дете, от Бойко, Големия портивник на Станишко, на млади и на стари социалисти ?? Единствано защото ТЕ убиха дедо му в царевичака !!

Оказва се , че БСП е конфронтирана с целия интелектуален елит на нацията. Вижте кои стоят на страната на протестиращите колкото и хаотични да са те и да не знаят какво искат, и кои са поддръжниците на кабинета "Орешарски". Те стигнаха до гротескната ситуация Мишо Шамара да е лицето на контрапротеста"

...по простата причина, че вашите протести лансират концепцията на една партия и нейния президент. А той е мотивиран, защото за малко не го натикахте в затвора заради една песен. Малоумници!

Герберасите загубиха тотално дискусията и милионите хвърлени за манифестация отидоха на вятъра! Познай на чия страна е бил интелектиалният елит в този случай!

Не е бил на страната на управляващите, не е бил на страната на крадците , мафиотите, боклука, олигарсите турците ,евреите и цялата измет, поради която България от повече от двадесет години е толкова зле икономически, социално, духовно, морално и т.н.н.....

И на нашия сайт предложиха пари, а той е с предимно здравни новини и малко общи. Значи пари за медии е сигурно. Пари за професията протестиращ - също. Пари за пиано, тъпани, облекла, басейни, чадъри, нощувки - абе , хора, някой с много пари страшно иска властта! И то не за ваше добро! Осъзнайте се! Прогледнете!

абе диано а на теб колко ти платиха да ръсиш лъжи и простотии я дай вашия сайт я дай доказателства че плащат на протестите баси кухата лийка

Такива пари не се дават с фактура, а на ръка. Или идва реклама на лекарство срещу кашлица. Ние я пускаме, но тя не струва толкова, колкото са ни дали. Сещате се какво трябва да правим за останалата сума, нали? И никой никога не може да го докаже. За твое сведение не взехме парите, защото съвестта ни е по-скъпа. А твоята?