9 души с отнети книжки след проверки в София

9 души са с отнети шофьорски книжки, а 11 коли са спрени от движение след съвместни проверки на "Пътна полиция", "Автомобилна администрация" и ЦГМ.

Обратно в новината

Коментари - 9 души с отнети книжки след проверки в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

9 души с отнети книжки след проверки в дните между 15 - 17 април и между 29 април и 1 май в нощните часове СМЯХ! По 1.5 човека на нощ? Тези СМЕШКОВЦИ само по ДВАМА души ли са проверявали на нощ?

Йе-ееее! Цеули 9 души - това си е направо национален, какво говоря, европейски рекорд! При 3000 и кусур души, криещи се по сокаците да дебнат, да хванеш само....9, си е направо отлична работа. Не се надявахме и на толкова. Излиза, че девет от нас ще имат шанса да преживеят неблъснати и утрешния ден. За други ден не знам - нали ги пускат след няколко часа...И като го гледам този юнак в гръб, явно не е ял само агнешко, а е наблегнал по-скоро на свинското.

от 2 милиона човека в софия, взеха 9 книжки. тия деветимата явно още не са се научили как се дава подкуп на ченге!!! :)

Помните ли шумните акции на Цв.Цв. За тях България ,бедняците, ще продължим да плащаме.

Помните ли шумните акции на Цв.Цв. За тях България ,бедняците, ще продължим да плащаме.

Това трябва да се прави всяка вечер и особено често между четвъртък и неделя.

Освен откраднати милиарди, стадиони за милиони по безлюдни села СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ на ГЕРБАЧОВЧЕТА СЕ ПРОЧУ В ЕВРОПА С ПУСКАНЕ ПО ПЪТИЩАТА И НА.....500 ШОФЬОРИ УБИИЦИ !

Симеон Арнаудов от ЦГМ даде хиляди фалшиви книжки като директор в ДАЙ. Като шеф в ЦГМ нанесе милиони левове загуба на общината.Сега съм аз наред да оправя нещата.Така ще ги организирам че всичко ще е на 6

Какво накара държавата да заработи? Кой отпусна ръчната?

Някой от вас беше ли свидетел на екшъна, който се разигра на светофара на бул. Евлоги Георгиев и Тодорини кукли днес към 16 часа? Когато прелетя с висока скорост и криволичене автомобил, а от едната врата висеше ПОЛИЦАЙ, който крещеше неистово. Шофьорът не спря. Имаше полицейски сирени, гонитба с полицейски коли и странно, никой не писа нищо в новините.

Аз бях там, но не висеше от вратата, а на вратата от външната страна, вкопчен за прозореца и коленете му се влачеха по земята. Не мога да повярвам, човекът изпълняваше служебния си дълг с такъв героизъм и риск за живота. Сигурно няколкостотин метра се е влачил по този начин.

камери..

До като тези скъпоплатени герои със жълтите жилетки са проверявали за предпазни колани, колко нашественици минаха през границите?

кой пръдна...?

планината и родила..9 мишлета. са чудим оти я храниме. хиляди имат книжки без 4варти клас дори.. и ощ толкоз корумпирани даващи право за убийство.

у друга новина у дир пише че 20 000 карат без книжки ..до вас. КОРУПЦИЯТА УБИВА! сички нас.

БГ има ДЕМО крация не се попдслушва и следи аиде ууу левоо нали?

полицаите ЗАДМИНАВАТ ДЕПУТАТИТЕ ПО ВОЗЕНЕ ДАЛАВЕРИ И НИЩО СВЪРШЕНА работа ,кои и каквото и да говори е само простотия .за боико е добре към трона на ДИКТАТОР, ако де му се отвори......шута

А през другото време? Кога ще видим нормални полицаи, по всяко време на улиците, улесняващи движението и истински контрол. Сега е по-лошо от джунгла. Ролята на полицията е да предотвратява нарушениета, а не да ги отчита след това. Както се казва: след дъжд, качулка.

БЪЧЧВАРОВА НЕ знам какво варите в тия БЪЧВИ нормално е да си подадете оставката БАТЕТО ще я приеме ,ако ли не поне БАТЕТО ОСТАВКА НА МИНУТАТА за такива МАИТАПИ ПО празници

"9 души са с отнети шофьорски книжки,..". За статистическо сведение на министър Бъчварова - числото на душите без валидно свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство, но шофират по българските пътища стана общо 20 009 :-)

Шофирането в нетрезво състояние или без книжка си е де факто непредумишлен опит за убийство. За шофиране в нетрезво състояние трябва да се отнема книжката до жвот, да се наложи саНкция 20 000 лева глоба и една година общественополезен труд или затвор - до три години. До два- три месеца ви гарантирам отрицателен брой нарушители. Но, защо не е така? Ако бъдат приети такива закони, след като бъде отнета на някого книжката до живот, то той повече няма да може да прави нарушения по пътя, което предполага и нулеви глоби, а и рушвети за търтеите от КАТ. Целта им е не да няма, а да има нарушения, за да има оборот. Ако няма нарушители, няма и пари, няма премии, заплати, няма да има нужда от КАТ, ако има закон на място, както и съд и прокурватура, които в момента са слуги на мутри, цигани и проститутки!!!!

Книжка кола не кара. ФАКТ. Затворите в РБ имат краен брой легла. ФАКТ. Цялата ви ТИРАДА е само лалане. Или АРАЛАМБЕНЕ (по Радичков). Че КАТ е излишен в този си вид и че само превръща данъците в лaйнa също е ФАКТ. А ако има цитирам "има закон на място, съд и прокуратура" то всичко, което искате да се прави няма да е необходимо. Наказания, тежки има и в сегашния закон и правилник за ДвП. Просто НИКОЙ не ги прилага ежедневно. Само в "акции".

то така е във всички БЕЛИ държави но в БГ не е така за да може депутатски кметски син или друго някое комунистическо потомче да се скрие от закона.

не заблуждаваите обществото. полицята е една ненужна институцiя в бг. с нея или без нея, ефекта е сащiят.

В съседна Гърция за шофиране пиян директно влизаш в затвора минимум 3 месеца без дела! За шофиране без книжка или за шофиране с 30 км повече от разрешеното директно се свалят номерата на колата! За минаване на червено или за неспиране на пешеходна пътека се отнема книжката! Това са закони, а нашето е игра на криеница!

как ще осъдиш зетя на жалкото пожарникарче? ами зетя на цвък-цвък? ами на зетивете на 240 храненици от антинародното събрание?

и... това от 20000 ли ве...

Законите и данаците са за бедните хора,които стават всяка сутрин за работа.А не за тези които от хиликоптер им се виждат скромничките къщички с басейни,голф игрища и малки дворци...

Ама тия с отнети книжки пак карат. Всяка кола в BG трябва да има възможност EOBD буксата да има четец в който да си ръгаш книжката и чак тогава колата да пали. Другото е ала бала.

да бе-голяма превенция. ще сложа книжката на жена ми и пак ще карам ако съм тръгнал да правя простотии. в БГ нищо не е непреодолимо.

Тогава ще надградим системата. За такива като тебе ще турим и fingerprint. Опции бол. Може и GSM модул. Да се пали само с SMS кодове ако КАТ ти ги даде. Може и GPS модул двигателя да развива мощност в зависимост от терена и опита на водача. Ако е с отнети точки по малка скорост. Ако е изряден с номиналната скорост. Между другото не съм чул пилоти да карат самолети с чужди книжки. Как ви идва на акъла, че с шофьорски ще можете.

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Всичко ви е "пръдня в торнадо".... Честити празници на останалите!

А стига "акции", бе! Това требва да е всекидневие! Взимат заплата редовно, нали?

Е, че доста сте спрели... при 20 000 незаконни свидетелства за правоуправление... остават още 19 991.. и ще ви кажем ашколсун момчета.

170:6=28 да кажем 30. 30 човека на вечер се нарича 'акция'.