Коментари - Автобус беше нападнат с камъни в движение в София | Днес.dir.bg

Автобус беше нападнат с камъни в движение в София

Автобус, движещ се по линия 108, беше нападнат с камъни в движение от неизвестни извършители в София снощи.

Обратно в новината

Коментари - Автобус беше нападнат с камъни в движение в София | Днес.dir.bg

Коментари

Като се замисли човек, че само преди 30 години тези тъмнозелените са били почти опитомени!

"Европа", "модерно предградие" - сарказъм и пародия отвсякъде

Известни са извършителите, но те имат права и са недосегаеми. По-важно е сега да мислим за тъпата конвенция, а престъпленията майната им.

Конвенцията е директно свързана с борба срещу престъпления глупако и то много по-сериозни от такива хулигански изпълнения.

edor

В тоя район има мангали. Мангалите по принцип имат навика да замерят влакове, явно и автобусите са започнали.

"Демократичните" ценности са налице! Пияни, дрогирани тийнейджъри, които една книжка не са прочели през живота си!Без ценностна система, без възпитание. И с тия Каракачанов ще прави армия, която ще брани България. Бог да пази България от такива защитници!

Деца. Играят си.

Едва тия дни узнах, че в България има много "БРАТЯ" без лични документи. Защо ли? 1. За да не могат да ги идентифицират като определена личност. 2. Лице, което не може да се определи кой е, се освобождава от съда по най-бързия начин още повече, когато е с адвокат от Хелзинския комитет. НАРУШАВАЛИ МУ СЕ ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА. 3. На въпроса - защо не си изкарват документи за самоличност - НЯМАЛИ ПАРИ, а държавата нямала бюджет за такива разходи. 4. Всяка сестра има по 5-12 незаконни отрочета, които не знае къде ходят и какво правят. Може и прозорци на рейсовете да трошат, но без лични документи - нарушителите не могат да се установят и осъдят. 5. В съда първо се легитимираш ако си нормален гражданин, а без самоличност - кого ще съди съда и кого ще разпитва и разследва МВР и прокуратурата ако подозира, че си нарушител. Ей, Господа ПОЛИТИЦИ, к'ва стана тя (работата - ситуацията де). Обикновените граждани - истински данъкоплатци плащайте за помощи, за майчински, за образование, за безработни, а те ще възпроизвеждат българска нация, т.е. лица без лични документи, т.е. несретници и гамени, и т.н.

Скапапите цигански орки! Докога?

Докато партиите ги обгрижват и са зависими от гласовете им ще продължават да бъдат нагли и да безчинстват.

Като няма български гласове бате, и като стои българина по избори у дома... е ще обгрижват гласовете на отките.

"неизвестни", но цигани от маалата! ... Те хвърлят камъни и по влаковете! Нали държавата им плаща без да работят - трябва с нещо да си запълват времето и да се забавляват.

Iivanov84

извършителите са известни! тъмно зелелените орки от циганската маала до квартал връбница....

"неизвестни-те извършители" са "неизвестни" само за полицията и правосъдието, а за всички останали са известни - циганите!!

баси и "държавата" !

Преди 10-15 години някой стреля по автобус 1. Единият куршум проби стъклото малко по-малко от половин метър над главата ми (изходящото стъкло), беше пробил входящото стъкло току над главата на някакъв чичо.

Постоянно трябва да плащаме за циганските изцепки. Най-евтино ще ни излезе ако ги върнат в страните им по произход - Турция или Индия, където пожелаят.

Я елате, пиленца, при батко-о-о...

Аман от мангусти!

известни са, и то пределно ясно на МВР-то, но ако те продължават да ги крият, ще станат известни като Жоро Плъха....!

Европейските ''ценности'' , все пивече навлизат в България !

Отново простотия на публикувалите обявата Защо споменавате името на свидетеля, за да го намерят циганите и да му отмъстят ли? Ако беше някоя мутра или престъпник-рецидивист щяхте да напишете само инициалите.

вчела в новината за осъден циганин, убил жена, бяха пуснали само инициали.

50 нюанса тъмнозелено?

И къде видяхте споменаване на етнос в коментара ми?

като са малолетни патладжани няма как да възстановят щетите но трябва да ги регистрират и въдворят и да им се търси отговорност и наказание

Напротив, родителите трябва да платят,като са създали такива гамени за да им е за урок.Като се бръкнат в джоба ще се замислят дали да правят така!

с 10-на танка да заравня копторите около булеварда... И противопехотни мини бих сложил - в случай, че някой се върне да вдига отново съборетините...

Едно време един офицер от танковия батальон в Ямбол събори няколко цигански колиби. Сега държат нарочно армията и полицията "обезкървени" защото герберската власт се страхува от силна армия и силна полиция.

Кои са тези с неограничената власт, които държат обезкървени армията и полицията? ГЕРБ са на политическата сцена от 9 години. А предишните 2/3 от прехода, как са влияли на политическия процес в страната?

Не може животно, което не е свършило работа и за 5 лв. през живота си да ходи и да чупи обществено имущество безнаказано... На това дередже сме, защото се чувстват безнаказани. Като минат танковете през бараките, и като гръмнат няколко пъти с оръдията - ония да напълнят хубаво гащите, ще видим друг път дали ще чупят...

Всякакви подобни щети да се заплащат от БХК. Те ако искат да си търсят парите от виновните. Само така БХК би била полезна за България.

В НПК-то да се въведе "принудителен труд" до възстановяване на щетите ! Отделно разходите на държавата и съдбната власт. Престъпниците да се въдворяват веднага на работа по време на процеса и след това. Да се вуведе отново термина "рецидив" и присъдите да се сумират. 19-та присъда 120г затвор или 150г бачкане за държавата - по избор на клиента !

Nqkoj si

Това е дело на представители на вида "евро-роми", които имат всички права полагащи се на нормалните хора, но се държат като аборигени... не искам да обидя никой, но това е действителността...

отново изчистено поднесена новина, с нетърпима тъмнозелена смрад. нападнаха... неизвестни... момчета... дрън-дрън. на всички е ясно за какво става дума. като пътуваш по булевард..."европа", всичките странични улички, а и по самия булевард са цигански коптори.

...но пък "булевард Европа"....квартал "Модерно предградие"...-:)))

Заради глобалното затопляне неандерталците са изпълзяли от глъбините на пещерите и замерят злите дракони и хуманоиди, които им пречат да живеят според културните обичаи на етноса. Същото и в новината с горския.

тука има доста глупави и неадекватни изказвания, но истината е че ромската престъпност ескалира и обществото трябва да промени отношението на толерантност което не дава резултати към равнопоставеност

Точно там са ромските къщи по целия булевард!!!Какви ли са извършителите???Всичките къщи са превзети от незаконно настанили се а полицията не ги гони след 5 год подават искане за собственост в общината и вече са техни!!!Хубави закони имаме в България а?

Това е резултата от денонощната работа на "наглите" от Независимата Съдебна ВЛАСТ. Изнасилват бабички, бият полицаи и горски, трошат автобуси, крадат гаражи и апартамнти , това се нарича Държавен РЕД по герберски ! И то баз да сме пренаслни още с мигрантие.

Комунистите ни натресоха сегашната Конституция, която дава неограничена и безконтролна власт на Независимата съдебна система. Целта бе да разграбят ненаказано България. И го направиха.

Като гледам до сега само "комунисти" , "ченгета" и "доносници" ни управляват. Почти всичките са били в някое подразделение на комсомола, майката партия, ОФ , БЗНС и всякакви дуги структури. Или техните родители. А какво правим сега като гласуваме, чакаме да отмина "въланта" ли ?

"...Служителите от 9-о РПУ издирват извършителите на нападението." Направо повЕрвах :)) Ще им спрат деЦките.

Или доброволно, или да бъдат принудени от закона - за развъждане на вредни паразити.

и като ги хванат - ако са непълнолетни какво? Как ще възстановят щетите?

регистрират ги и се водят на отчет, при повторна проява наказанието се натрупва и удвоява

КАКВООО ... ЕДИН ХУБАВ ПЕРДАХ И ДА ХОДЯТ ДА КОПАЯТ !!!

Напротив, родителите трябва да платят,като са създали такива гамени за да им е за урок.Като се бръкнат в джоба ще се замислят дали да правят така!

Там у тоя рудник какви са бургазлийки или мангазлийки?

от Сливен

Време е държавата, а ние българите да защитим държавността, държавата, реда и нацията от набезите на ромляните!!

Държавата се прави от хората. Не я управляват извънземни.

ВСИЧКО КОЕТО НАРУШАВА НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ , СЕ ЗАМИСЛЯ НА ПОЗИТАНО ,НЕЗНАМ КОЯ Е ПАРТИЯТА НО ЦЕЛТА Е ДА НИ ЗАВЪРНЕ КЪМ ОВЧИЯ ЖИВОТ ДИКТУВАН НИ ОТ РУСИЯ ! ЩЕ ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА КОМПРОМЕТИРАТ ДЕМОКРАЦИЯТА,И ЩЕ УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКО ХУБАВО,КОЕТО СЕ СЛУЧВА !

ако им позволим

За съжаление от 1989 г. насам се случват само лоши неща и страната ни потъва.... По време на социализма и помен нямаше от днешната диващина.

Глупости

Пак Ви изби на расистки коментари! А пропускате очевидното - Путин! Кой друг, ако не руските хакери, е способен на такова нещо, точно по време на председателството на България!?

чрез своите пипала в България - БСП, Атака и ДПС

Добре де, ама от сутринта ли? Нещо много рано ви нападнаха извънземните...

Другарки и другари. Дами и господа. Няма да се плашите. Бъдете сигурни, че МВР надлежно документира всяко престъпление в прономеровани и прошнуровани тетрадки!

Тц. Не са прономеравани и прошнуровани. МВР документира, след това изхвърля документа на боклука и отчита, че престъпленията намаляват и тази година...

Ами другарю, нямаме достатъчно ресурси.

чалгопитеците си създадоха поколение

Аз пък знам кой е - модерните тъмнозелени пришълци от друга планета - онези дето не искат и не могат да се интегрират.

Вероятно скоро само частните охранители ще могат да ни пазят от такива случки. В Полицията ще ходим само да пишем обяснения. Или защо въобще ще ходим?

Твърде вероятно да е дело на кюрдите, които живеят във фургони на бул."Европа".

Това дело е на брадчедите от Драгалевския Катун.

...изпусната работа...циганите вече имат такова самочувствие че са закриляни и могат да си правят каквото си поискат и ще останат ненаказани... да му мислим ние българите, които сме длъжни да им плащаме ток,вода,осигуровки,социални помощи...а те ще раждат и ще се забавляват...да ни е честита демокрацията

Една партия плаща за вандалщините , защото не е на власт ! Това само може тази ОЛИГОФРЕНСКА ПАРТИЯ да руши всичко, което не е направила за да се отвращава народа от демокрацията !

СДС-то ли! Ами те отдавна са на бунището на Историята. Ако не бяха съборили мавзолея, можеха да се нанесат там. Като мумии!

Ами тогава партията, която е на власт да си мобилизира държавния ресурс и вместо да го използва за лично облагодетелстване, да го впрегне да работи в полза на изграждането на демократична, правова държава, пълноправен член на ЕС.

Кой ли хвърля камъни? Навярно пак са любимците на Европа- мургавите българчета. Ами как ще го интегрираш циганчето? Първо то няма елементарно мислене. Живее в калта и в собствения си затворен Бит. ГЕРБ,БСП, ДПС ги толерират, само и само да се харесат на Европа. Каквото и да сторят циганите арестуват ги за малко да се успокоят страстите и след това си ги пуснат.

аз си спомням преди време като живеех в бг, че около стадионите след мач уефски - цска се хвърлаха камъни по автобусите. И кой ли хвърляше? не цигани!

Забравил си накрая наимето си буквичката Т

Я кажи сега и кой мач се е играл снощи бледолики срещу редскинс ?

Служители на девето РПУ посетиха... а селфита случайно направиха ли си?

Там живеят предимно цигани

"Инцидентът е станал на булевард Европа, в района на квартал Модерно предградие." Модерно предградие, с модерно население, в модерна държава в XXI век!

Коментари - Автобус беше нападнат с камъни в движение в София | Днес.dir.bg

Автобус беше нападнат с камъни в движение в София

Автобус, движещ се по линия 108, беше нападнат с камъни в движение от неизвестни извършители в София снощи.

Обратно в новината

Коментари - Автобус беше нападнат с камъни в движение в София | Днес.dir.bg

Коментари

Като се замисли човек, че само преди 30 години тези тъмнозелените са били почти опитомени!

"Европа", "модерно предградие" - сарказъм и пародия отвсякъде

Известни са извършителите, но те имат права и са недосегаеми. По-важно е сега да мислим за тъпата конвенция, а престъпленията майната им.

Конвенцията е директно свързана с борба срещу престъпления глупако и то много по-сериозни от такива хулигански изпълнения.

edor

В тоя район има мангали. Мангалите по принцип имат навика да замерят влакове, явно и автобусите са започнали.

"Демократичните" ценности са налице! Пияни, дрогирани тийнейджъри, които една книжка не са прочели през живота си!Без ценностна система, без възпитание. И с тия Каракачанов ще прави армия, която ще брани България. Бог да пази България от такива защитници!

Деца. Играят си.

Едва тия дни узнах, че в България има много "БРАТЯ" без лични документи. Защо ли? 1. За да не могат да ги идентифицират като определена личност. 2. Лице, което не може да се определи кой е, се освобождава от съда по най-бързия начин още повече, когато е с адвокат от Хелзинския комитет. НАРУШАВАЛИ МУ СЕ ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА. 3. На въпроса - защо не си изкарват документи за самоличност - НЯМАЛИ ПАРИ, а държавата нямала бюджет за такива разходи. 4. Всяка сестра има по 5-12 незаконни отрочета, които не знае къде ходят и какво правят. Може и прозорци на рейсовете да трошат, но без лични документи - нарушителите не могат да се установят и осъдят. 5. В съда първо се легитимираш ако си нормален гражданин, а без самоличност - кого ще съди съда и кого ще разпитва и разследва МВР и прокуратурата ако подозира, че си нарушител. Ей, Господа ПОЛИТИЦИ, к'ва стана тя (работата - ситуацията де). Обикновените граждани - истински данъкоплатци плащайте за помощи, за майчински, за образование, за безработни, а те ще възпроизвеждат българска нация, т.е. лица без лични документи, т.е. несретници и гамени, и т.н.

Скапапите цигански орки! Докога?

Докато партиите ги обгрижват и са зависими от гласовете им ще продължават да бъдат нагли и да безчинстват.

Като няма български гласове бате, и като стои българина по избори у дома... е ще обгрижват гласовете на отките.

"неизвестни", но цигани от маалата! ... Те хвърлят камъни и по влаковете! Нали държавата им плаща без да работят - трябва с нещо да си запълват времето и да се забавляват.

Iivanov84

извършителите са известни! тъмно зелелените орки от циганската маала до квартал връбница....

"неизвестни-те извършители" са "неизвестни" само за полицията и правосъдието, а за всички останали са известни - циганите!!

баси и "държавата" !

Преди 10-15 години някой стреля по автобус 1. Единият куршум проби стъклото малко по-малко от половин метър над главата ми (изходящото стъкло), беше пробил входящото стъкло току над главата на някакъв чичо.

Постоянно трябва да плащаме за циганските изцепки. Най-евтино ще ни излезе ако ги върнат в страните им по произход - Турция или Индия, където пожелаят.

Я елате, пиленца, при батко-о-о...

Аман от мангусти!

известни са, и то пределно ясно на МВР-то, но ако те продължават да ги крият, ще станат известни като Жоро Плъха....!

Европейските ''ценности'' , все пивече навлизат в България !

Отново простотия на публикувалите обявата Защо споменавате името на свидетеля, за да го намерят циганите и да му отмъстят ли? Ако беше някоя мутра или престъпник-рецидивист щяхте да напишете само инициалите.

вчела в новината за осъден циганин, убил жена, бяха пуснали само инициали.

50 нюанса тъмнозелено?

И къде видяхте споменаване на етнос в коментара ми?

като са малолетни патладжани няма как да възстановят щетите но трябва да ги регистрират и въдворят и да им се търси отговорност и наказание

Напротив, родителите трябва да платят,като са създали такива гамени за да им е за урок.Като се бръкнат в джоба ще се замислят дали да правят така!

с 10-на танка да заравня копторите около булеварда... И противопехотни мини бих сложил - в случай, че някой се върне да вдига отново съборетините...

Едно време един офицер от танковия батальон в Ямбол събори няколко цигански колиби. Сега държат нарочно армията и полицията "обезкървени" защото герберската власт се страхува от силна армия и силна полиция.

Кои са тези с неограничената власт, които държат обезкървени армията и полицията? ГЕРБ са на политическата сцена от 9 години. А предишните 2/3 от прехода, как са влияли на политическия процес в страната?

Не може животно, което не е свършило работа и за 5 лв. през живота си да ходи и да чупи обществено имущество безнаказано... На това дередже сме, защото се чувстват безнаказани. Като минат танковете през бараките, и като гръмнат няколко пъти с оръдията - ония да напълнят хубаво гащите, ще видим друг път дали ще чупят...

Всякакви подобни щети да се заплащат от БХК. Те ако искат да си търсят парите от виновните. Само така БХК би била полезна за България.

В НПК-то да се въведе "принудителен труд" до възстановяване на щетите ! Отделно разходите на държавата и съдбната власт. Престъпниците да се въдворяват веднага на работа по време на процеса и след това. Да се вуведе отново термина "рецидив" и присъдите да се сумират. 19-та присъда 120г затвор или 150г бачкане за държавата - по избор на клиента !

Nqkoj si

Това е дело на представители на вида "евро-роми", които имат всички права полагащи се на нормалните хора, но се държат като аборигени... не искам да обидя никой, но това е действителността...

отново изчистено поднесена новина, с нетърпима тъмнозелена смрад. нападнаха... неизвестни... момчета... дрън-дрън. на всички е ясно за какво става дума. като пътуваш по булевард..."европа", всичките странични улички, а и по самия булевард са цигански коптори.

...но пък "булевард Европа"....квартал "Модерно предградие"...-:)))

Заради глобалното затопляне неандерталците са изпълзяли от глъбините на пещерите и замерят злите дракони и хуманоиди, които им пречат да живеят според културните обичаи на етноса. Същото и в новината с горския.

тука има доста глупави и неадекватни изказвания, но истината е че ромската престъпност ескалира и обществото трябва да промени отношението на толерантност което не дава резултати към равнопоставеност

Точно там са ромските къщи по целия булевард!!!Какви ли са извършителите???Всичките къщи са превзети от незаконно настанили се а полицията не ги гони след 5 год подават искане за собственост в общината и вече са техни!!!Хубави закони имаме в България а?

Това е резултата от денонощната работа на "наглите" от Независимата Съдебна ВЛАСТ. Изнасилват бабички, бият полицаи и горски, трошат автобуси, крадат гаражи и апартамнти , това се нарича Държавен РЕД по герберски ! И то баз да сме пренаслни още с мигрантие.

Комунистите ни натресоха сегашната Конституция, която дава неограничена и безконтролна власт на Независимата съдебна система. Целта бе да разграбят ненаказано България. И го направиха.

Като гледам до сега само "комунисти" , "ченгета" и "доносници" ни управляват. Почти всичките са били в някое подразделение на комсомола, майката партия, ОФ , БЗНС и всякакви дуги структури. Или техните родители. А какво правим сега като гласуваме, чакаме да отмина "въланта" ли ?

"...Служителите от 9-о РПУ издирват извършителите на нападението." Направо повЕрвах :)) Ще им спрат деЦките.

Или доброволно, или да бъдат принудени от закона - за развъждане на вредни паразити.

и като ги хванат - ако са непълнолетни какво? Как ще възстановят щетите?

регистрират ги и се водят на отчет, при повторна проява наказанието се натрупва и удвоява

КАКВООО ... ЕДИН ХУБАВ ПЕРДАХ И ДА ХОДЯТ ДА КОПАЯТ !!!

Напротив, родителите трябва да платят,като са създали такива гамени за да им е за урок.Като се бръкнат в джоба ще се замислят дали да правят така!

Там у тоя рудник какви са бургазлийки или мангазлийки?

от Сливен

Време е държавата, а ние българите да защитим държавността, държавата, реда и нацията от набезите на ромляните!!

Държавата се прави от хората. Не я управляват извънземни.

ВСИЧКО КОЕТО НАРУШАВА НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ , СЕ ЗАМИСЛЯ НА ПОЗИТАНО ,НЕЗНАМ КОЯ Е ПАРТИЯТА НО ЦЕЛТА Е ДА НИ ЗАВЪРНЕ КЪМ ОВЧИЯ ЖИВОТ ДИКТУВАН НИ ОТ РУСИЯ ! ЩЕ ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА КОМПРОМЕТИРАТ ДЕМОКРАЦИЯТА,И ЩЕ УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКО ХУБАВО,КОЕТО СЕ СЛУЧВА !

ако им позволим

За съжаление от 1989 г. насам се случват само лоши неща и страната ни потъва.... По време на социализма и помен нямаше от днешната диващина.

Глупости

Пак Ви изби на расистки коментари! А пропускате очевидното - Путин! Кой друг, ако не руските хакери, е способен на такова нещо, точно по време на председателството на България!?

чрез своите пипала в България - БСП, Атака и ДПС

Добре де, ама от сутринта ли? Нещо много рано ви нападнаха извънземните...

Другарки и другари. Дами и господа. Няма да се плашите. Бъдете сигурни, че МВР надлежно документира всяко престъпление в прономеровани и прошнуровани тетрадки!

Тц. Не са прономеравани и прошнуровани. МВР документира, след това изхвърля документа на боклука и отчита, че престъпленията намаляват и тази година...

Ами другарю, нямаме достатъчно ресурси.

чалгопитеците си създадоха поколение

Аз пък знам кой е - модерните тъмнозелени пришълци от друга планета - онези дето не искат и не могат да се интегрират.

Вероятно скоро само частните охранители ще могат да ни пазят от такива случки. В Полицията ще ходим само да пишем обяснения. Или защо въобще ще ходим?

Твърде вероятно да е дело на кюрдите, които живеят във фургони на бул."Европа".

Това дело е на брадчедите от Драгалевския Катун.

...изпусната работа...циганите вече имат такова самочувствие че са закриляни и могат да си правят каквото си поискат и ще останат ненаказани... да му мислим ние българите, които сме длъжни да им плащаме ток,вода,осигуровки,социални помощи...а те ще раждат и ще се забавляват...да ни е честита демокрацията

Една партия плаща за вандалщините , защото не е на власт ! Това само може тази ОЛИГОФРЕНСКА ПАРТИЯ да руши всичко, което не е направила за да се отвращава народа от демокрацията !

СДС-то ли! Ами те отдавна са на бунището на Историята. Ако не бяха съборили мавзолея, можеха да се нанесат там. Като мумии!

Ами тогава партията, която е на власт да си мобилизира държавния ресурс и вместо да го използва за лично облагодетелстване, да го впрегне да работи в полза на изграждането на демократична, правова държава, пълноправен член на ЕС.

Кой ли хвърля камъни? Навярно пак са любимците на Европа- мургавите българчета. Ами как ще го интегрираш циганчето? Първо то няма елементарно мислене. Живее в калта и в собствения си затворен Бит. ГЕРБ,БСП, ДПС ги толерират, само и само да се харесат на Европа. Каквото и да сторят циганите арестуват ги за малко да се успокоят страстите и след това си ги пуснат.

аз си спомням преди време като живеех в бг, че около стадионите след мач уефски - цска се хвърлаха камъни по автобусите. И кой ли хвърляше? не цигани!

Забравил си накрая наимето си буквичката Т

Я кажи сега и кой мач се е играл снощи бледолики срещу редскинс ?

Служители на девето РПУ посетиха... а селфита случайно направиха ли си?

Там живеят предимно цигани

"Инцидентът е станал на булевард Европа, в района на квартал Модерно предградие." Модерно предградие, с модерно население, в модерна държава в XXI век!