78-ми ден протести: Роджър Уотърс изписа на стената “оставка”

Легендарният Роджър Уотърс от Пинк Флойд подкрепи антиправителствените протести по време на концерта си в София в петък. Това стана, след като на прочутата стена се появи надписът “Оставка”. 78-ми ден протестите срещу кабинета продължават.

Обратно в новината

Коментари - 78-ми ден протести: Роджър Уотърс изписа на стената “оставка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във всяко общество си има провокатори и черни овци. Не сме всички един дол дренки. Не съм нарекал никого червен боклук или каквото и да е подобно и съвсем естественно очаквам от по възрастните по високо ниво на интелигентност. Човека не ме е обидил ни най малко. Забележкат ми бе отпратена за да придизвика размисъл, нещо от което сега се нуждаем много.

Браво! Нормално мислещите хора по света ,като Роджър са с нас! Оставка!О-о,да не пропусна да припомня, че ЗА Олигарски, Станишев и Местан са Петното и Биг Шит (грешка, сори)-Биг Ша.

И този се е продал на златния телец, нищо че се казва Роджър Уотърс!

а лили пееше не всичко е пари прятели. да се гавриш с паметта на свои сагражданин като посетиш гроба му а след това искаш оставката на партята в която е членувал този англичанин на собственя си концерт.дали си англичанин, арабин или балгарин колунистичеката идея е еднаква за всички шом я изповядваш.

Срамно е да се чатат някои писаници тук! Драги, възрастните хора построиха една прекрасна България!!!! Вие сте деца на същите тия възрастни хора! Няма да има щастие и късмет за тези, които така подигравателно се отнасят с възрастните!!! В много случаи, това са високо образовани хора, някои с известност на Запад и на Изток... СРАМНО Е ВАШЕТО ДЪРЖАНИЕ!!!

ОСТАВЯМ НАСТРАНА, ЧЕ Е НЕВЪЗПИТАНО ДА СЕ ДЪРЖИШ ТАКА! НО КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА БЪДЕ ОСТАВЕН ЕДИН ЧУЖДЕНЕЦ ДА СЕ МЕСИ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СТРАНАТА НИ?!?! ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РЕПАТРИРАН!!!!!!!!!!!!

И този се е навел на златния телец, нищо че се казва Уотърс!

Никой не е по-наведен от БСП и Атака на ДПС.

Атакистите къде са в тази класация, ще се разминем с 500 лв. минимална пенсия И 1 000 ЛВ. минимална заплата, язъьььььььк, язък.

Цялата пропагандна машина на тройната мафия БСП-ДПС-Атака-ДС се опитва да омаловажи и подиграе протеста срещу правителството. Вижте само пред НДК кои са се събрали 20-30 бабички , които всеки ден се подписват на едни мазни тетрадки и от там са станали 700 000 подписа. Това е долно , лъжливо и гадно държание. Никога престъпната партия БКП-БСП-ДС не са обичали умни и образовани хора. За тях колкото си по беден и неграмотен толкова по добре те лъжат.Бог да пази България.

дискриминация не е европейско поведение. Освен това, тези баби и дядовци говорят и действат доста по-смислено от екзалтираните лумпени, който се нагласиха към тъпанарите и свирките и там си и останаха!

Използването на възрастни хора трябва да бъде забранено, точно като използването на деца. Вчера на контрапротеста на Мишо Шамара имаше вени във видимо не добро здравословно състояние. Червените боклуци както винаги са отвратителни.

dimitrez79@yahoo.com

Това е въпрос на мнение. Позволяваш си думи като лумпен и тапанар а в същото време говорите са дискриминация. Ако на това ще ни учите... не, благодаря.

Навремето Алън Фостър Дълес каза: Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ, за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви, в които тези хора да повярват. Как? Ще намерим единомишленици в тези страни и в Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата и изкуството, ще поощряваме автори, които втълпяват у човека култ към секса, насилието, садизма, предателството, т.е. безнравствеността. Нужни са писания, преосмислящи честността и почтеността като ненужни архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството, наркоманията, животинския страх между хората, безсрамието, доносничеството и още много други пороци, заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколе ние, ще предизвикаме ерозия и развращение на младежта, лишаване от чувството на чест у нея. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще осъществим под девиза: .Защита на правата на човека и гражданските му свободи.. През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: "Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив".

Tо-о, подлудялата глупост на някои, пък е педесе пъти над шията нагоре, на някои комун-дебили!?И как сега, здравите комун-сили не утърпяхте на наглата империалистическа агресия и не спряхте попълзновенията на агресорите!?Ами, за нула време се превъртяхте и станахте от върли-по върли капиталисти, частни чорбаджии-изедници с милиони и милиарди и звероподобни, вълчи експлоататори!?Всичката ви словесна, комунистическа плява е такава!?Мръсна, изключително подла и безкрайно лъжлива!

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВЯРНО.!!!!!!!САМО СЕ ПИТА НИЕ /Т.НАР. ИЗТОЧЕН БЛОК, Н НЕ ВСИЧКИ А НАЙ-ВЕЧЕ БЪЛГАРИТЕ/ СЕ ПОДДАДОХМЕ НАЙ-МНОГО.САМО НИЕ ПРОДАДОХМЕ РОД, РОДИНА, БРАТ СЕСТРА И ТАКА Е ТОВА СМЕ.....НЕ НИ Е ВИНОВНА ПРОПАГАНДАТА, ИЗКУШЕНИЯТА ОТ ДЯВОЛА СА НА ВСЯКА КРАЧКА, ВЪПРОСА Е ПОДДАВАШ ЛИ ИЛИ НЕ?

В благодарение на демокрация и соросоиди и едни бивши "10%" сини педали дет сега се правят на реформатори.

Димитър, недеж така не казваж боко може да купи пинк флоид :) много е глупаво

ей неграмотни комунета или по точно -ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ-от злоба пишете -НЕГРАМОТНО.Цапате ефира.ОСТАВКА БЕ!!!!!!!

Жалко за иначе хубавия сайт дир,бг беше на всички българи сега е на мутрата боко.

Ейййй ДИР-аа що триете постове???

През септември БСП ще организира в цялата странатурне на най-големите наши поп-фолк звезди. Ще видите, че ние сме повече от един стадион хора!

Да не пропуснете да поканите и Биг Шит, т.е. Биг Ша, а и Петното.

великят си е велик *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добро утро на всички чесни българки и българи! За сведение на някои психично болно аз спах много спокоино и дълго. Тези като БГ_Сф и Блуедаггер явно са треперели цяла нощт и сега требва да беснеят и плйуят кадето сварат! Страх ги е че за разлика от този западен неизвестен Певач повечето интилегентни и усазнато булгури поткрепят законо избраното правителство на Орещарски! Шанс за Орещарски!

Браво, добре им го каза на тези двамцата, които се изхождат всеки ден по няколко пъти в този форум под различни теми. И другите неща, които си споменала са верни!

Е щом учителите имат такъв "правопис", наистина е време да се махаме от тази страна.

Неграмотнико не виждаш ли че тези грежки сам напривала от барзината бе! Усвен това сам и още сунена.

Другарки и другари, скъпи и прости червени бабички, братя цигани и празни тикви от атака, всички дружно на контраконцерта на Йосиф Кобзон на 9 ти септември !!! автобусите са осигурени !!! Ваш Сергей

Моля те, Боже, слез да си прибереш вересиите и не ги оставяй да пълнят форума с простотиите си! И ако такива "учителки" учат децата ни, направо ни пращай в ада да си починем...

Другарки и другари, скъпи и прости червени бабички, братя цигани и празни тикви от атака, всички дружно на контраконцерта на Йосиф Кобзон на 9 ти септември !!! автобусите са осигурени !!! Ваш Сергей

"видният музикант Балшой Ша веднага да спретне контрашоу Бригадирски труд за нова стена на мястото на разрушената. Тъй ами, откъде накъде някакъв си уотърс ще ни руши стените! Веднага балшой шамар"

Голям смях ме е напушил, като си представя Веселин Маринов да пее на Уембли и да иска оставката на Камерън. Инач екартинката е ресипрочна...

Добро утро на всички тъпанари от Тройната Ламя БСП-ДПС-АТАКА. Заедно с платения лумпен Роджър Уотърс сме изклйучително доволни, че нито сте спали, нито сте се събуждали тази нощ. Зле сте, тъпанари комунистически, и това ме кефи :)

И МЕНЕ!:)))

ВСИЧКИ ПСИХИАТРИ РАЗПОЗНАВАТ СЛУЧАЯ - ОБИКНОВЕН ПЕДЕРАСТ + НАРКОМАН! ЗА ПЪРВОТО СТАР, ЗА ВТОРОТО - ОЩЕ Е В КОМА...

На тоя му трябва купона да върви и тълпата да се кефи, ако трябва ще напише на български "долу ддс за млекопроизводители" и тъпата тълпа пак ще изреве на невидяло щот е познала буквите.

Дядката не е разбрал, че боко, цеко, кожа икостов,...отдавна са в оставка и плювналиев твърдо ги следва

То кой ли може да се ориентира в нашата мамковина? Прочел е човека, че се протестира срещу олигарси. И понеже е ляв, решава да изрази подкрепа. Ама откъде да подозира, че едни добри леви олигарси, настройват част от матриала, самонабедили се за "десни", срещу друга част от същия матриал, обявени за "леви", така че едни лоши десни олигарси да пуснат държавната бозка. Нищо не разбрахте, нали? Ами и той и Роджър нищо не разбра. Как да му дойде на акъл, че "десни", с леви методи, протестират срещу "ляво" правителство, предприело десни мерки. Как бе момче, как?

Глупаво е да подценяваш интелигентността на човека. Цял свят знае за нашта олигархия и за представителите й _БСП, ДПС и Юруш.Хич да не е цял свят Европа със сигурност.

1988год. - ЛЯТОТО:"АКО НИЕ ДОПУСНЕМ УТАЙКАТА НА НАШИЯ НАРОД (СДС=ГЕРБ) ДА ИЗПЛУВА НА ПОВЪРХНОСТТА, ТОГАВА ТЕЖКО МУ И ГОРКО НА НАРОДА " - ТОДОР ЖИВКОВ

ай стига бе, точно уточнявахме тарифата и дира изтри всичко.това свобода ли е ?ако някой има представа за кинтите без значени протест или контра да ми пише.с благодарности червена баба

Правителството ще гласува предложение да няма повече концерти на рок звезди. Само на Мишо Шамара и Йосиф Кобзон.

Кво ли викат червените шушумиги- мааму мечка , тая шъ я дибела, щом и тоя гу купихъ , тая шъ е дибела, дъ земъ да обърна бъйрака. Ай уния по 50 лева, ами уния у чужбинътъ колку ли са зели, ами тоя дет пей, ми посланикъ, тук явну има париць , земъ да обърна бъйряка , ам чи ни знам прид радка пъртийнътъ , ленко мъймунътъ и дочо ткзс-то кък шъ съ упрайм. шъ глявам и по-трайко , то шъ си кажи, имъ нещу мъ многу да ни виря , чи виж мъ разкачили.

Мдаа... Авно Уотърс вече изкуфява.

Да не си очаквал символът на музикалния протест и падането на стената , да стои безучастен към 70 дневни протести, и като селска бабичка , изгладнелия шамар или обитател на гетото и да подкрепя пее за станишев , доган, пеевски и орешарски. Нещо не си наред с ориентацията за света и как изглеждате шумкарите отвън и отвътре сред цивилизованите хора.

а той очаква приход от 50-60000 да речем и хваща пътя за друга страна. Пука му на него кой управлява България! Голям фал ще стане, ако някой го попита как се казва човекът, на когото е поискал оставката, 100% няма да може да го каже.

ти си изкуфял по рождение ... мдаа !

Очевидно не е имало кой да му обясни, че майор Томпсън, на чийто гроб ходи да се поклони, е разстрелян като куче от дядовците на тези, които сега се кефят на надписа "Оставка" и считат, че си е получил заслуженото, защото е бил "червен боклук"!

Я дай повече инфо за тоя майор, че се заинтригувах.

Дядо ти е фашист? А дали мрази немците?

Другарки и другари, скъпи и прости червени бабички, братя цигани и празни тикви от атака, всички дружно на контраконцерта на Йосиф Кобзон на 9 ти септември !!! автобусите са осигурени !!! Ваш Сергей

колко кинта даваш?

Колкото им плащат БСП и ДПС във всеки град за подписките в подкрепа на паржителството......

Няма такова зрелище !!! Дядовците от Pink Floyd с надпис "ОСТАВКА" !!!

Малиииии...ти целият ПИНК ФЛОЙД ли видя? Аз съм бил на друг концерт сигурно...

naum2

С богатия си опит Другарите се отвориха не само да обясняват на Америка, Германия и Франция що е демокрация , а сега гледам и символите от Пинк Флойд ориентират в дебрите на назидават що е право и редно . Очквам скоро Велислава Дърева да стане духовен наставник на папата, и като Божидар Димитров да поучава Оксфорд и Сорбоната с мъдри "научни" сказки.

световна конкуренция, е всеизвестно. Но да вкарат в политическата туземна простащина нищо неподозиращия Уотърс, е направо връх на малоумието. Що бре, Ганьо-вци, що бре, простаци, осирате всичко, до което се докоснете. Толкова непоправимо ли се оглупели! Жал ми е за България, вие мрете!

Браво другарю, виждам че и от името името на уотърс проговрихе, както и от името на протестиращите и пак на мране го ударихте. Разбираемо , че сте загрижени за властта си, без която не струвате и за чеп на буре, но тя както знаете не може да бъде вечна и краят и се види , Опитайте нещо по съвременно , щото без власт лайна ще ринете , дигнете нивото малко над селска вечеринка.

Остава да дойде и другото мощно подкрепление на западната демокрация, дъртите брантии със снъкнати кюлоти като Мадона "лейди" Гага. Това ще доведе до окончателното падне на оная работа на Орешарски.

По 180 лева реваха неистово: ОСТАВКА! Те са нашето бъдеще! Амин!

И ние от FOS си ревахме яко. \m/

Вече реве като тигър ОСТАВКА, макар и само изписано, вече победата на младите и красивите с децата и кучетата е сигурна, на 4-ти септември ще празнуваме новата интронизация на Боко. Цвък ще организира фанфарите!

НАДУВАЙ МОМЕ, НАДУВАЙ СВИРКАТА, келепир има в тази работа.

MariaEM

Не мога да разбера какво толкова се пените покрай прословутия надпис. Наистина в някаква степен е малко не на място, но нищо толкова грандиозно не се е случило. Що за комплексарщина и злоба за пореден път се изсипва, имайте малко уважение към човек постигнал толкова много в музиката. а оставките и тем подобни са си наши проблеми.

Само не мога да си обясня, как човек постигнал толкова много в музиката може толкова много да падне, че да придобие политически пристрастия.

ОФ-то работите ли в неделя...

а майор Томпсън се обърна в гроба

Не използвайте всички чужденци дошли в България и не запознати с простотиите които се правят тук -( от "интелектуалците и красивите хора - както ги нарича меката китка - Р.П.) за да пишете глупости . Те се използват от такива Ку.венски телевизии като ЕВРОПА за да създават мнението ,че някоя добре известна личност подкрепя глупостите които правят платените бокл..ци по жълтите павета

ами да гледаме москва само, така ли? като на времето един ден от седмизата само руска

ДОЙДЕ ЕДИН ЧУЖДЕНЕЦ ДА КАЖЕ ЕДНА ИСТИНА , КОЯТО УПРАВЛЯВАЩИЯ ТРИУМВИРАТ НЕ ИСКА ДА ЧУЕ...................................... ОСТАВКА ДРУГАРИ от БСП, ДПС и АТАКА!!!

А бе "интелектуален" боклук, ти какво искаш - пицата на Дянков( боклука който изхвърлиха от всякъде преди да дойде тук- (прочети му страницата) или ...ШАНС ЗА СТРАНАТА в която живеем.

Сега ще има нова пица "орешарска", а след това и "сергейка"

Другарки и другари, скъпи и прости червени бабички, братя цигани и празни тикви от атака, всички дружно на контраконцерта на Йосиф Кобзон на 9 ти септември !!! автобусите са осигурени !!! Ваш Сергей

Сирийските протестиращи в София надхвърлиха броят на нашенските герберски лумпени с дудуците! Вижте и разликите. Първите си личи как си имат кауза и са загрижени. Вторите са като актьори в третокласен селски театър. Да вдигнат малко шум и да отбият номера. Да им плащат повече за участието им и ще се стараят повече. Това 30 лв за ден пари ли са?

Аз пък съм въодушевен от протестите срещу намеренията на Обама в самата Америка- Карта на антивоенните протести в САЩ 5 MAP OF #NOWARWITHSYRIA PROTESTS ей по този линк отидете, ама да не видят модераторите: w w w . popularresistance . o r g / interoccupy-map-of-protests-against-syrian-war/ Леле, колко народ! Направо им се радвам от душа и ги чувствам като братя. Америка се събужда!! Дайте да ги подкрепим хамериканците и ние.

БСП организира турне на най-големите поп-фолк звезди в страната. Ще видите, че ние сме повече от един стадион хора!

Водеща Мая Манолова, присъствие задълвително, на входа Доган на изхода Волен...

Специален поздрав за хората, които снощи се радваха на "оставката" link

naum2

Другарите пак ни направиха притча и символ на мракобесието в устата и мислите на хората по света.

Мани ги, от вчера газ пикаят...Вече с последни сили умотворят в Дира, съвсем изтрещяха...

Напротив, това направиха анти-другарите, като подсказаха, много тъпашки и ни в клин ни в ръкав, какво да напише Уотърс. Това си е клевета и доносничество срещу собствения народ. Но може би най-голяма е заслугата на екшън-героя Бойко Митич.

naum2

Светът отдавна е глобално село, а не просто село. Разликата вероятно схващаш, както и фактът , че отдавна няма вътрешни проблеми, когато става дума за подигравка с демокрацията и правата. Има освен това съвест , която е наддържавна и наднационална и няма общо с никаква държава , още по-малко да бъде подчинена на някакво посткомунистическо и олигархично балканско владение.

Очевидно и на Уотърс му е писнал тоя Плевнелиев с простотията си. Хайде Росене, вървѝ си!

Хайде Росене, върви си!

Кутев-президент.

Когато питаш да вярваш ли на правителството и отговора е оставка, това се отнася за правителството.

А ти нима си вярваш, че Уотърс има хал хабер от същината на ситуацията тук?

Абе хора не ви ли омръзна кой как дойде да ни плюе в очите? Един написал оставка друг-а развяла турското знаме... е стига вече. Аз си спомням навремето как ни напсувах от Юрая Хип право в очите на стадиона и ние скочихме като тапанари да ги превъзнасяме. Така не става. Нещата сега не са се променили. Сирия не е ли актуална тема? Едно Не на войните би било супер актуално.

David Coverdale - Behind The Smile (Butterfly Ball 1975) VERY RARE FOOTAGE!