Маскиран опита да обере клон на банка в София

Мъж се опита да обере банков клон в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Маскиран опита да обере клон на банка в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мноооого американски филми е гледал. Всичи стрелят, обирджията не пада, той стреля всичи падат. Пишман крадец, смехуран. Докато не вземат да трупнат за назидание някой като тоя няма да се спрат.

Какво като е на тим бре varna...нещо много са ви наплашили. Няма да го пипнат, и изобщо няма да се занимават с него.

За 250 лв заплата - тоя охранител си е бил направо нинджа. Трябва да има по-чести въоръжени грабежи, за да се цени труда на охранителите. Евалата на крадеца!

Тоя малоумник, точно от много ходене на кино, се е вкарал в тоя филм!

дано да хванат маскирания, но едва ли след като няма свидетели

Чета и препрочитам новината и все не ми става ясно. Уж е бил с газов пистолет а след обира вече има и боен. От къде се появи бойния? Дали не го е взел от охранитела, за това в новината нищо не се казва. А как така охранителя е оказал съпротива? По скоро охраната е била обезвредена, гръмната с газов пистолет и с отнето оръжие.

Maikati jalna koia banka si nameril da obira6 be tapak molisa da te hvanat 4engetata

еба ти каръка.що не взе някое водно пищовче по голям успех щеше да имаш.а сега чантата празна.гледай movie от usa образовай се малко.

тоя па намерил коя банка да обере !!!

АБЕ, ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ НЕЩАСТНИ МЪРЗЕЛИВИ КОПЕЛДАЦИ ДА НИ ОБИРАТ ДОКАТО СМЕ НАРАБОТА???? ХВАНЕТ ГИ И ГИ ОБЕСЕТЕ НА ЦЕНТЪРА НА ГРАДА! СТИГА СТЕ СИ ИГРАЛИ С НАС. АКО ТОВА НЕ СТАНЕ НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА ИДВА И ДА ГЛАСУВА.

Тоя па балък, намерил точно коя банка да ограбва.

Живея досами тази банка,ама като гледам какви пенсионери са взели за охрана,като нищо след някойи друг ден да оберат и друга банка в района.Нека поне да направят по-свестен подбор на охраната по банките.Имам колега-бивш,който работи в клона на ДСК в ОК2.Вечер,като е на смяна пият с колегата си в трезора на банката,защото има СОТ и така било по-безопастно-пълен ташак....

Никоя банка не описва серийни номера на банкноти,това са легенди.Банкнотите се проверяват на око и с прибори за фалшификати.Няма технологично време за описване на номерата им.Това се прави само при залагане на капан в корупционна схема.Ако обирджията беше успял.щеше да си ги харчи със здраве.

То така се започва. Следващия път ударът ще бъде с истинско бойно оръжие и с по-голяма чанта.

abe mnogo filmi gledate bee :))))))))))))) i kakav e tozi ohranitel na 50 godini ta toi nemoje da digne pistoleta vav ga6tite si a da ne govrim za istinskiaa :))))))

Много привлекателно е да се обере банков клон!Както си си беден като врабец,и изведнъж сто хиляди в брой!Обратната страна на медала е залавяне,бой,пандиз, това като че ли не го мислят много!А парите в банките са по номера и лесно се засичат при обмяна!Изводът:По-до беден но свободен!

Охраната в банките въобще не проверява кой с какво влиза. Всеки може да влезе с бомба. Незнайно защо въпреки наличието на детектори за метал в банките всеки си влиза необезпокояван, а жените мъкнат огромни пазарски чанти.

Е поне 1 пистолет е повлякъл - не е капо

оправете тия кокошкари най накрая бе абдали с абдали(за политиците)!

ne razbrahme,vzel e boinia na ohranata li?

пореден български идиот!

Проверка ще се направи и...Кажете и какво друго ще се направи,да се подготви контингента,стига с тия жокери!

iskam si komentara be ei

Ха-ха-ха!!! Егати и смелчагата!

sledva6tia put - s voden :D

Много шум за нищо..Пишман апаш..

Страхотна ОХ-РАНА...!

жалко трябваше да успее

пълна аматьорщина! добре, че не е успял, иначе тия щяха да накарат хората да възстановяват откраднатата сума чрез по-високи лихви на кредитите, тяхната ....

Ей ... като го чета и се питам , дали скоро не предстои преподписване на договор с охранителната фирма или пък се опитват да им намалят парите и се разиграват театри. Не ми го побира акъла как туфлеците дето нямат никаква подготовка и охраняват банките ще неутрализират мъж с пистолет .

тоз да земат да му пуснат малко филми да гледа как се обира банка , хахахаххаха балък.

Един пумияр лаладжия който има и други такива кражби като чанти,и портмонета!!!Казва се Петар Гергов но не го закачат заштото е уше на полицията!!!Живее в овча купел 1 бл.510 и баща му е пияница!!!Има фирма за интернет Business Network!

Нападателят го прострелял с газов пистолет и успял да избяга. Раненият охранител, който е на 50 години е откаран в болница Как така е прострелчн и ранен с газов пистолет? Преправян ли е бил този пистолет? Защото иначе нещо не се връзват нещата. Аман от журналистически измислици за по голям ефект в статията.

Николай Овчаров купува от иманяри, а после ги открива на Перперикон... Изселници залагат нова бомба, искат имоти за 1 милиард в Родопите - 24rodopi.com

BUAHAHAHAHA

Ега ти некадърнаиците. И обирджията и охраната СА ЗА БОКЛУКА.