Собственикът на самолета, попаднал в турбуленция: Пълни глупости са, че са се откачили седалки

Лоша кординация между ръководител полети и екипажа е най-вероятната причина, допусна обаче авиоексперт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутрата-собственик се държи нагло и просташки, такива са българските мутро бъзикмени.

Кой е този собственик,който притежава самолети/тук за някакви пикливи арартамента,въпрос се направи/,който използва такъв хашлашки език !

stankow

Много се разглезиха хората. Грозно е да се гледа как се лигавят. И журналистите ги насъскват ! Кой то сее ветрове, ще жъне бури !

АЗ в самолет на българска компания никога не бих се качил.. (убеждения) в сграда построена от български инженери вече не влизам, и под мостове правени от български инженери не минавам! (убеждения) всички инженери по-горе да се четат: "инженери"

stankow

Аз постове на антибългарски расисти не коментирам. Изказвания на майкопродавци не чета. Грандомански приказки на комплексари - не вземам под внимание.

всичко което казваш - е очевидно :) нито коментираш, нито четеш хаха :) ти си един сериозен източник на информация и доверие! типичен българин !

Веднъж ми се е случвало такъв полет - 3 часа, с много по-голям самолет, много по-добра компания и т.нат и при същото време. Страшно си е, но няма как. Убеден съм, че пилотите са направили всичко възможно. Има хора, които се страхуват - аз например и такива, които са спокойни - съпругата ми, коята през цялото време четеше книга. Ако всичко свършва добре е просто един лош спомен.

За 2 часа полет пътникът изобщо даже не трябва да си разкопчава колана. Освен това не трябва и да ходи до тоалетна, освен ако не е наложително, но колко наложително е 2 часа да не отидеш до тоалетната? Айде 2,5 часа с качването... по автобусите хората се стискат често по 3-4 часа. Не съм го гледал собственикът, но няма как да изключим манталитета - същото е и от и за България - още преди да е кацнал скачат да си свалят багажите. Имаше една двойка, на която бяха дали грешни места, само дето не приритаха, че няма да може да са заедно! То беше едни скандали, едно чудо, за 1,5 часа полет! Така че според мен е прав - хората са виновни, а като са чули застраховка, и всички скачат да се облажат! Само чуйте какво разправят хората - седалки били се откъснали, едва ли не са се разбили. Важно е да си вземат парите обратно и ако може повече, но като става въпрос за безопасност - на нас никой не може да ни казва какво да правим в самолета.

КЪДЕ СЕ СЕРВИЗИРА ТОЗИ ОСТАРЯЛ МОДЕЛ ,DC- 9 ?

Все си мисля че на снимката е MD-82, а май инцидентът е с Боинг 737-300. Поне вчера дираджиите така обявиха.

Гледах предаването. Собственика на авиокомпанията се държа арогантно. Дори обиди авиоексперта, който говори преди него. Нарече го "корифей". Аз нищо не разбрах от това което пилот обясни. Говореше несвързано.

ВИе можете ли да си представите какво се е случило с онзи пътник в тоалетната?

Поне е свършил на правилното място със свалени гащи, за сметка на другите.

Косовари, какво да ги правиш??! Само мрънкане и друсане.

Въобще не са "косовари" а контрактници на уса-арми. 200К е градък Прищина. 121 са пътниците от Косово? И то не до Германия, а до Швейцария?! компанията е контрактник на уса-арми и лети с 4 30 годишни таралясника. Пътниците са от Бондстийл. Цивилни, да не бият на очи.

Все си мисля, че това е пиар. Никому неизвестна авиокомпания влиза в новините с... какво? Турболенция?! Всеки самолет редовно е в подобна ситуация, къде е новината?

Всеки самолет ТРЯБВА ДА ИЗБЯГВА ПОДОБНА СИТУАЦИЯ. Затова имат модерни радари на борда и постоянна връзка с диспечерите долу, които пък им дават допълнителна информация за такива нестабилни области по маршрута.

Летях с тях миналата седмица, два пъти със самолета им Макдоналд Дъглас. По-ужасни полети не бях имал през живота си.

Летял си благодарение на дилъра си... Макдоналд Дъглас няма от миналия век. :)

ALK ползва точно два броя MD-82

Винаги има голям риск , когато се превозва Оръжие !

Собственикът на авиокомпанията трябваше първо да поднесе извинения на пътниците и да разясни, че не е имало толкова голям проблем, а не с лична обида да напада авиоексперта, който просто изказва мнението си. Защото е факт, че хората са се ужасили.

Трябва обезщетение за хората от компанията и за стреса който са преживяли, най-малко памперси или гащи за 5 години напред, че 90% са се изпуснали.

И оттук нататък да не качват пътници без клизма направена не повече от 20 минути преди полета, нали? :D

Но вместо това решава, че е уместно да изкара другите глупаци.. Поведението му е направо арогантно, напомня ми на оня големият boss на Ryan air, който си беше облекчил пикочния мехур в найлонов плик по време на пресконференция...

Без колан и тичат за застраховка!? Алооо не сте познали!

АЛК това сигурно значи косовски аеролинии! Шиптърите наркотррафиканти и сутеньори са дали некой лев на нашите момчета за да им въртят самолетите за европа. Вероятно пренасят дрога и оръжие регулярно.

АЛК = Аир Любо Къмпани. Виж им на сайта

Шиптърите наркотрафиканти и сутеньори са прекалено жалки да раздават нареждания. Като се вземе предвид кой им направи държавицата, явно е, че ЦРУ раздава нарежданията, а шиптърите им се отчитат.

за шиптари и косованци са мо едно - мачкане до дъно - средновековни нагли гниди