Аварирали камиони блокираха магистрали при първия сняг

Първият сняг блокира двете основни магистрали около София и предизвика големи задръствания. По нареждане на столичния кмет Йорданка Фандъкова всички райони на столицата се обработват срещу заледяване. Снежната покривка за няколко часа стана около 10 см.

Обратно в новината

Коментари - Аварирали камиони блокираха магистрали при първия сняг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, ако Йорданка Фандъкова не нареди, улиците няма да се чистят ли????

Преди няколко години преминахме в тоталитарен строй, не знам дали забеляза...

ха-ха-ха!!!! Ние сме готови за зимата- нали така казаха управляващите1 ! Пъэлни нещастници и лъжи! То за кое ли пък не излъгаха! Лапайте колкото се може за последно! Останаха ви още 7/седем/ месеца и после дано се срещнете с прокуратурата за да отговаряте за всичко което причинихте на този изстрадал народ!

Защо бе дърва ли да ти купят за печката?нормално е всичко ревлю

Тъпанари! Всяка година едно и също - все ни изненадва зимата. Нека снегорините кръжат около Александър Невски, а хората да висят с часове в задръствания!

Утре доста от шАфьорите ще са с влака, метрото и автобуса и ще се възцари ред! За днес не са знаели!

сте хейтъри, кви снегорини кви 5 евро или долари, ми то нема сняг, бе хора. Или ви е скучно? и дрън дрън...

Наистина няма кой знае колко сняг (в София). Тези 5-10см не би трябвало да са проблем, а се получава точно така. Температурите не са толкова ниски, че заледяванията да са ох та леле. Давайте по-спокойно, важното е да стигнем живи и здрави! А аз така искрено се зарадвах на снега (въпреки всичките несгоди) - зима е:)

Ами като толкоз му се радваш на снега и си такъв оптимист да беше дошъл да повисиш 3 часа на изхода на София към автомагистрала Хемус.

Истината е, че има ужасно много "карачи" и малко шофьори. Като прибавим безхаберието при почистване и безхаберието (някои се оправдават с безпаричието, макар че да плащаш бензин и т.н. всички текущи разходи по автомобила, а да не се погрижиш за хубави гуми е по-скоро липса на приоритети) на част от шАфИорите + супер натоварен (винаги в понеделник) трафик... ето Ви и резултат! Причините са комплексни. Всеки отдава повече тежест на този фактор, който му боде очите в момента.

"лъже, мръсникът, преяжда с луканка". харчат се 'ени пари' а ефект... топлофикационен.

Мисля, че излишно се преувеличават проблемите със снега. Нормално е като е зима, да има сняг. Просто човек трябва да бъде внимателен, когато шофира и да проявява повече търпение. Много е просто: Когато видиш, че на вън вали, тръгни 10мин по-рано, а не разчитай че условията са както при сухо време. Защо винаги и за всичко трябва да се оплакваме. Аз лично обичам да пътувам зимата и още повече, обичам да карам върху сняг. Просто внимавам повече. Всичката тази негативна енергия, ако се впрегне в нещо полезно може да се използва за много по-важни неща. Аз съм сигурен 100%, че тези които най-недоволстват, никога през живота си не са излезли пред блока или улицата си да изринат снега с една лопата!!! Нали?

Много е просто - на всеки пет години се налага купуването на нови зимни гуми. Който е оборудван няма никакви проблеми, естествено не е като да караш лятно време, наистина трябва много да се внимава. Но какво да обясняваш на селския Ганьо, който по цял ден се чуди кого да обвини за собствените си проблеми, но никога не и себе си...

Ама моля ви! Как да изпуснем възможността да помърморим и да се направим на изискани и претенциозни! Нали има шанс така да прикрием какви мизерници сме всъщност! Все едни не сме точно като тези, дето чистят снега - братята българчета!

Ооо ! Я духай супата.

...и да допълня: Журналистите също само чакат да завали, за да напълнят ефира и пресата с "Шокиращи и Скандални" новини. Понякога се учудвам на търпението на г-жа Фандъкова.

Нищо не чистят. И ни лъжат за аварирали тирове боклуците мръсни.

Аз пък имам хубави зимни гуми и минавам навсякъде. Писна ми от тъпи тюфлеци които в името на цигарите са винаги неподготвени за 5 санта сняг. Няма как а и съм против улиците зимата да са излизани до асфалт, защото това са мнооооого пари които отиват във фирми и фирмички само заради безхаберието и безотговорността на отделна група мрънкащи за абсолютно всичко малоумници !!!!!!!!!!

Тоя пък, къде чак свърза цигарите с липсата на зимни гуми? Със същия успех можеш да изкараш виновни и белите мечки за падналия сняг. Имам усещането, че днес има обявена награда, кой ще напише по-голяма глупост. Истината е, че изненадващ сняг (през декември естествено) свари неподготвени общината и снегопочистващите фирми. Сега една седмица ще има оправдания, снега ще се стопи през следващите няколко дни от малко по-високите температури и така до следващия снеговалеж. И да хората е нормално да са недоволни, че срещу парите, които плащат под формата на данъци не получават нищо друго освен медийно присъствие на изключително неприятни личности, които се държат все едно са хванати с капан на Витоша и смятат, че България е създадена в тяхна чест и услуга.

Какви данъци плащаме? Като онзи преничанин - тотомилионерът ли..? Всички данъци сме плащали - по приказките ни поне по милион месечно, а то държавата едва връзва двата края от селски тарикати! Кого лъжете - себе си ли?!

днеска, две кифли проститутски тип, пушеха в метрото. ама понеже е китайско никотиново масло, всички трябваше да им траем отровите във влакчето. ...внимавайте какво си пожелавате!

Като казах за цигарите имах предвид, че повечето ей такива, мрънкачите като вас са готови да дават пари за всякакви подобни на цигарите тотално ненужни неща, но не и за нещо важно като като това да си подготвен за зимата. Трябваше малко да се вникне, сори не знаех че е такова нивото (на някои от вас де). Но ме боли к*ра за вас, закъсвайте си, зъзнете в снега, обвинявайте Бойко, Мойко, Фандъкова, Станишев, Арменския поп, на вас ще ви е зле, само дано сте сами когато стане, за да не страдат и други от вашата мърлявщина. Аз ще мина с 200 покрай вас на заснежения път и хич няма да ви забележа, защото съм взел нещата в свои ръце. Българино, запомни, че никога няма да се оправиш и винаги ще имаш проблеми, ако ти седиш и зорлен ставаш зависим от тоя и оня и чакаш някой да те "оправи". Айде със здраве.

Ти пък сега къде намеси цигарите? Нещо ти болна тема, ама няма нужда да откачаш!

Много си доволен от снегопочистването на ГЕРБ. Като че ли тези пари не са от нашите данъци .Всичко си го плащаме скъпо .Трошим си колите по дупките остава и снега да не почистват.

Отидете в Германия - там няма дупки, снега не стига до земята, а и има огромен недостиг на мърморещи пияндета - по 10 хиляди евро дават за всеки намерен.

Предпочитам да подаря на Вашите кашон презервативи, че да не правят повече грешки - излиза доста по-евтино от разходка до Германия, а така човек прави нещо добро за страната си.

Снегорините в София са, като чудовището от Лох Нес - всички говорят, че ги имало, но единици са ги виждали.

АЗ СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ОТ ПОЧИСТВАНЕТО НА СОФИЯ, ЗАТОВА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ С ГОЛЯМ КЕФ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ!

Много си прав - на следващите избори ще гласуват за ГЕРБ само доволните от почистването - затова и няма да видите втори мандат :)

Офффф бездарник, боли ме фара поредния психично болен за, кой ще гласува. Бягай да вириш гъз в прослава на Тиквата под звуците на "нашата полиция ни пази" и "Да си гербер не е лесно". Утре изтичай при Лъчо Мозъка да ти обясни, къде да идеш за Верту-то, после при Цецо 6-те апартамента да ти изнесе лекция на тема недвижими имоти, после имаш събеседване с Калина Илиева относно подаване на документи за работа и накрая Боко да ти обясни, че не е, като Първанов и той, като обещае чадър над някой си спазва обещанието и там да видиш, как се връщат митничарчета с решения на телк обратно на работа. За съжаление срещата ти с Вальо Танов се отменя, защото го пратили на курсове, където да се научи да различава ЕГН от телефонен номер. И последно да не забравя да те предупредя - не питай Борисов, какво стана с Мишо Бирата, че ще се ядоса и няма да има пържолки за теб.

п.п. Поради ограничението за брой символи ще се допълня. Предстои ти среща още и с Емо Ротманса на, която ще ти обясни защо мина номера при Юлиен и им харизаха лифтовете барабар с доста декари земя, но не Мина номера да подарят Витоша на Цеко Минев. Ако шефката на регистъра е свободна ще те светне как се раздават по 53 000 премии. Може и с Пашата и Маджо да се видиш, че да ти разкажат (със умиление и сълзи на очи) за един техен съдружник, който се издигна много, но въпреки това не ги е забравил. Уроците от Венета Марковска на тема, как да изперем подкупите се отлага, че има пране за простиране. И за финал си на уроци по английски език при Румяна Желева и Христо Стоичков, като последния ще те закара до вас, пуснал синята лампа, подарена му от един бивш главен секретар на МВР.

В 18 ч. минах през центъра, от горелия МОЛ до кв.Гео Милев.Снегорините хващаха снежинките във въздуха... НИКОГА София не е била чистена от сняг така... Дори и при Тиквун... След миналогодищното порязване с парите за чистене, тази година са си взели поука... Перфектни са, движат се на двойки - един в средата, един след него вдясно. Разчистват 8 м. полоса НАЙ-МАЛКО...

Твоите коментари дори не ги чета!!!

Много са смешни тия които казват, че камионите били без зимни гуми и затва закъсали.

Да доста хора ги бива да говорят глупости. Иначе ги има зимните гуми за камион - на един рафт са с веригите за лодки и летни гуми за кораби.

Гепете ме за снегорина.

Уважаемата г-жа Фъндъкова искам да я питам къде са тези 170 снегорина за които говори , че са в готовност . Пътищата са затрупани със сняг . Жестоко задръстване между Долни и Горни Богров на магистралата . Няма снегорини няма опесъчаване . При условие, че снега вали цял след обяд , защо не пуснаха машините да почистват. За пореден път зимата и снега изненадаха управляващите в началото на Декември .

Чети по-надолу и ще разбереш, че не 170, а 17 000 снегорина няма да ни помогнат, защото винаги ще има 10-20% тарикати!

Чаках един час автобус по ненатоварен маршрут, за това време трябваше да минат поне няколко-но не се появиха. Жалко е, че час снеговалеж блокира работата на иначе убедените, че са подготвени за зимата /без/отговорни институции.

Какво означава ненатоварен маршрут. От предпоследната до последната спирка? А това, че автобуса трябва да мине преди това през всички задръствания, които ги има, дори и да не вали сняг, не го отчиташ? Кой е тоя автобус от ненаселен квартал, до ненаселен и минаващ само през ливади?

Да си чувал в София , че има над 100 линии на автобусния транспорт? Всички ли мислиш, че минават през задръствания?

Ти искаш да кажеш, че всички линии са еднакво натоварени ли?

Лъжеш ти сигурно си в Русия или Северна Корея или си комуне България е страна от ЕС и това дето го пише е невъзможно разбираш ли невъзможно

Странно за мен зимната обстановка е нормална. Защо ли? Може би защото всяка година си подготвям колата за зимата, нови зимни гуми или най много това да е втори сезон, и познаите нямам проблеми нито в софия, нито като пътувам из страната.При такъв снеговалеж като мине снегорин след 5 минути все едно не е минавал.Писна ми от шофиори които се оплакват при положение че слагат зимни гуми на 10 години или си мислят че като имат 4x4 или ESP,ASR и т.н. могада да минат и без зимни гуми.Ако натрупа към метър сняг може и аз да имам проблеми ама тодогава ще си карам спокойно и ще се смея на тези които на 5 см сняг не могат да издрапат защото си мислят че са тарикати. И съм сигурен че има много като мен по пътищата които си карат и не се оплакват.

Проблема, приятелю , не е в такива като мен и теб. Проблема е в онези, другите, дето като се плеснат пред теб в тясна улица и .... освен да литнеш, друго не ти остава...

:) Напълно съм съгласен ама аз просто не им се нервирам и не им обръщам внимание доколкото успявам :).Лошото е че тези същите като успеят да додрапат(къде сами, къде с малко помощ ) сядат и почват да пишат всякви щуротии : "не било почистено,София била затрупана , нямало снегорини и т.н.", защото са толкова безсилни пред собствената си глупост че се чудят как и къде да си изкарат гневът си .

Аз направо предлагам да си купим снегорини и да си чистим сами, а господин нови зимни гуми? Ми мрънкаме, защото плащаме данъци, че да може да се краде мощно. Миналата година видя ли, какво каза пудела на Бойко "Ми няма пари за малките квартални улички" и снега го премахна ....... слънцето. Сума милиони се дават всяка година за почистване, пясък и препарати, но почистени улици не виждам. Улиците всяка година се почистват от преминаващите автомобили, които правят снега на киша и той изтича в непочистените шахти! Тротоарите е ясно - прехвърлиха ги на живущите за почистване, но иначе паркираш ли - на общината са и те рекетират я за синя, я за зелена зона. Иначе ги бива ...... да говорят, как ще ловят снежинки във въздуха, но идват избори и ще се хванат за палците.

Много точно казано .... аман от мрънкалници

Прав си колега. Когато си подготвен за зимна обстановка - гуми, умения и т.н. нямаш проблем. Лошото е, че се напълни с идиоти, които си мислят, че са "големи" шофьори. Имаше една реклама преди години където Павел Попандов казваше: "Ей, качило се всяко на кола и писка". За тези дето им е много снега, да погледнат новините, какво чудо е било в Германия преди ден-два и после да говорят.

Много плиткоумни коментари срещам днес...в час пик къде били снегорините? Аз питам защо при първия 5см сняг половината шофьори не знаят къде се намират? Ако обичат, утре да се възползват от метрото и другия градски транспорт...никъде в Европа снегорин не влиза в час пик в най-голямото задръстване...какво да прави там? Да седи между останалите коли и да създава още по-голям трафик ли? Хората са казали, през зимата колата да е подготвена за зимата и най-вече шофьорът!!!

Ало анонимния шофИор, научи първо азбуката и тогава демонстрирай познания по зимна експлоатация! Хайде със здраве.

:) да така е прав си трябва да я прегледам още веднъж, въпреки че това с "и" и "й" си е изкривяване от чатенето с латински букви, което не ме оправдава ама случва се ;)

на някои маи му се привижда само снегорини отново ги изненада е нема такива управници. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КЪДЕ ГИ ВИДЯХТЕ ТЕЯ СНЕГОРИНИ.ПРОСТО Е БАААХ МАААМУУУУ

Питай Гого от коментара в 18.38часа. Той ги е виждал.

Абе и аз днес от 14:00 до преди 20 мин. бях с колата навън и един снегорин не видях. Да не са плъзнали под земята тези снегорини?

В Прага досега 4 пъти да са минали машините за почистване ПО ТРОТОАРИТЕ ДАЖЕ! Ама там ЧЕЗ не краде, както в България! И техния "герб" не краде такива рушвети от "монополистите" им!

карай малко по-леко другарю, пий една ракия и ще се почустваш по-добре.

Извънредно съобщение от психиатричната клиника на 4-ти км. Избягал е луд. Пише с големи букви. Псува ГЕРБ. Не дупчи билети.

Ха, къде продават билетчетата за псуване?

Странно, Бояна е чиста, но в централните части е ужас!

Шнель, шнель, бегай за хапове...

Целият квартал Младост от Хит надолу е блокиран! Чак такова нещо не се е случвало до сега! Кой знае какво е по другите улици...

Даа бе, на Малинов никога не е имало задръстване. Но понеже сега Фандъкова не е почистила улиците и вече не може да се движите. Бравос!

Малинов е задръстен, защото половината шофьори не знаят къде се намират, когато падне малко сняг...а, да не пропусна и другата причина - неадекватното решение(предполагам с участието на великия арх. Дикоff) да има 9 светофара между Цариградско шосе и Бизнес Парка, при положение, че рпез полето на Младост 3 може с 1км прав път да се избегнат тези задръствания...

дицк-офф трябваше да го застрелят 3 пъти за грехове към бизнеса, към спонсорите, към екологията, към архитектурата и (ако има значение) към добрата архитектура и градоустройство. който разбрал - разбрал, не го пиша за тълпата.

Само един ГЪ.. ще е останЪл. Тоя пред огледалото ти!

Търпение братле, скоро ще те приберат. До тогава си мери кръвното редовно.....

Момчето има пеЙня до колеЙнИе хахаха

Отдавна не се бях смял така . . .

Подкрепям .

БРАВОООООООО СТАНИШШШШШКА-РЕВОЛЮЦИЯЯЯЯЯЯ НА БАССССССССС! Няма де е лошо да се научиш да пишеш г....ко.

плюс 10

НАПЪЛНО СЪГЛАСНИ.

И този не си е пил хапчетата.

Като гледам и студентите са за смяна на гарнитурат :)

Я забърши малко лигата, дето се е проточила надолу, та чак ти натиска клавиатурата. Кво си се разпенявил толкова? Малко снежец и на Посирано се разкудкудякахте

Извинете, но това, че пишете с главни букви , съсссссссссскате и завършвате злобоизлианията си не Ви прави прав, но със сигурност Ви прави СМЕШЕН. Ще доживеем и ще видим на изборите какво ще каже народа. Дотогава, моля Ви, спазвайте предписанията на доктора си и спрете да говорите от името на народа. Аз , както и голяма част от моите познати сме отвратени от мисълта, че лумпен, като Вас, говори от наше име.

kgb777kgb

Какво става бе комплексарче , нали щяхме да се виждаме ??? Да не си се поринал и да не знаеш на кой свят си сега !!! Аз ще те сваля на земята не се стряскай !!!

МИ КАЖИ КЪДЕ СИ , ВЕ ТИКВО ГЕРБЕРСКА ... АЗ СЪМ В СТРЕЛБИЩЕ В СОФИЯ .. ЕЛАЕ МИ ЕЛА .- КАКТО ВСИЧКИ ВИ МРАЗИМ ВАС ГЕРБЕРИТЕ ТУК , ДАЛИ ЩЕ СЕ ОСМЕЛРИТЕ СДА НИ СДОЙДЕТЕ НА КРАКА- УЛИЦА НИШАВА- СРЕЩУ ФАНТАСТИКО ... ЕЛАТЕ НИ ЕЛАТЕ ГЕРБЕРСКИ ДЕМОДЕМУТРИ ... ЩЕ ВИ У3НИЩОЖИМ - ЕДИН ПО ЕДИН ... ТУКА ПРОШКА НЕМА ... НАЕЛИ СИ МНОГО ОТВОРЕН ВЕ ГЕРБЕРАСТ ..... ЩЕ ВИ ПОПИЛЕЕМ ...

Сега се прирах. Видях 3 снегорина, които посипваха с препарат. Приирах се 40 мин. Обикновено го вземам за 15 мин. Проблемът е, че ПОЛОВИНАТА КОЛИ СА С ЛЕТНИ ГУМИ. Една кола с летни гуми на светофара е достатъчна да направи задръстване. И един с летни гуми е достатъчен да затапи улица с две платна. Едвам кара с 20 км/ч по средата на двете платна и останалите със зимни гуми се чудят от къде да го заобиколят. И зад него всички пълзят с 20 км/ч. Не ми обяснявайте - чистено, не чистено. И да не беше чистено изобщо, ако сте със зимни гуми, преминаването щеше да е без проблем. Ама са достатъчни 5% идиоти с летни гуми, да направят пътуването на останалите 95% истински кошмар!

С колко повече от 20км/ч може да караш при обилен снеговалеж и поне 5 см. сняг въпреки зимните гуми. Такива бързаци като теб, които се завират навсякъде и не се съобразяват с другите правят задръстванията.

С тази пенсиика, немога да си позволя 4 зимни гуми на ладата. Който иска да лети, да си вземе хеликоптер.

Никой не те пита можеш или не можеш. Щом ще караш - зимни гумни. Като не можеш - седи грей се у вас. В Германия на тарикати, като 'дедо ти' са им фанали цаката. При ПТП първо гледат гумите. Ако не са (в случая) зимни и нямат 5 мм грайфер - застраховката ти не важи!

не разбрах как ги бройкаш зимните и летните гуми в снега ? Даже и проценти изчисляваш , не че са съвсем точни . Все пак обясни как определяш през замъглен прозорец кой с какви гуми кара?

1. Защо реши, че имам замъглен прозорец? 2. Ето така се определя: Чакаш на светофара на булевард. Виждаш около себе си поне 15 автомобила. Светва зелено. 10 автомобила си тръгват направо, не превъртат гуми. 5 автомобила въртят гуми и вървят . . .ама на страни. Светва пак червено. 10 автомобила спират нормално, а 5 автомобила спират докато се влачат настрани.

Вижте,тук ГЕРБ няма вина(колкото и да не ги харесвам) нека бъдем обективни,сутринта грееше слънце,това дойде изведнъж,а и как да почистат снегорините когато всеки е наспирал където си иска?Но,положението в София на места е драматично,особено около семинарията по паважа,на места под снега има заледяване,поднесох на 3 пъти-зима е,бъдете внимателни приятели!

Карайте внимателно! Семейството ви ви иска живи и здрави вкъщи! Няма по-важно от това да излязат прави.

тия с летните гуми хич и да не се прибират даже м........та им мръсна

Толко сте смешни,хейтърчета депресирани :)

ЕЕЕЕЕЕЙ,ПЛАТЕНИ ГЕРБЕРАСТИ , КЪДЕТО МИ СЛАГАТЕ МИНУСИ , АКО Щ7Е И 10000000000 МИЕНУСА МИ СЛОЖЕТЕ ,ТОВА НЕЗНАЧИ , ЧЕ СТЕ БОЛШИНСТВО .. НАПРОТИВ- АБСОЛЮТНО МАЛЦИНСТВО СТЕ И Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ДА ВИ СМАЖЕВ ,ДАЛИ НА ИЗБОРИТЕ , ИЛИ ДАЛЕЧЕ ПРЕДИ ТЯХ ... ХОРАТА ВИ МРАЗЯТ ... И Е4 ВЪПРОС НАВРЕМЕ ДА ВИ ОМЕТЕМ .... КАЗАХ .....

Личи Ви, че сте от бандата на БСП - те не за пръв път заплашват с физическо унищожение политическите си опоненти, а допреди 20 години го и правеха регулярно.

Да не са свършили кинтите за хонорари на Позитано, че си се изнервил?

Не, той /то/ е чиста 0 !!!

Заваля сняг и шумкарите слязоха от гората....

moket1

Влизайки в сайта на ЦГМ незнам защо не откривам друг, освен червения цвят за трафика. Явно е от многото снегорини.

По-скоро от многото летни шофери с летни гуми.. Хората от кога предупреждават че ще вали сняг!? Половината хора с които съм говорил, си мислят че щом не излизат от града, няма нужда да сменят гуми.. Колеги, който не си вярва, който е с летни галоши, да не излиза с колата в това време. Оставете ги поне докато спре да вали и изчистят улиците!

Напълно си прав. Много кретени има, които буксуват с летните гуми. Аз се придвижвах от околовръстното по Симеоновско нагоре точно 36 минути за някакви 800 метра. През цялото време на тръгни-спри нито веднъж не забуксувах със зимните гуми, но разни папуняци с уж нови автомобили (трябва да могат да си купят допълнително зимни) пилиха гуми на отклонението към ул "60-та". Наистина има много безхаберници!

Тази година Метро Магистрали,до година ще има пари и за нови рейсове,хубавите работи стават бавно.Гарантирано от ГЕРБ.

kgb777kgb

Нещо пак цензорите яко трият ! Защо бе хора ??? Боклука иска да се видим , за да ме порине и аз веднага се отзовах , къде ви е проблема ??? Ако се посере докато порива аз няма да имам вина !!! Защо не му триете и неговите постове ??? Може би ви е наредено да не пипате нищо казано срещу ГЕРБ ??????

Споко,и моят го махнаха заедно със твоя коментар към лудака,че му казах да си пие редовно хаповете,нищо лошо не съм му казал.

Я кво убаво си вали - кротко, напоително и безнадеждно. После само че ни съберат повече пари уж нема начин, такова било палажението у Европата, видите ли, усвояването и евроинтеграцията и прочее глупости. Я одма че одим да си изрием, а они да го...гледат.

ВАС ,ГЕРБЕРАСТИТЕ ВИ ТРЕСЕ ЯКО СТРАХА .. СТРАХА ,ЧЕ ЩЕ ИЗГУБИТЕ ЗА ВИНАГИ ... ЦЯЛ НАРОД ВИ МРАЗИ -.....АРЕ НА БАС ,ЧЕ ЩЕВИ ПОМЕТЕМ , АКО НЕ ДОБРОВОЛНО , ТО НАСИЛАААААААААААААААААААААААААА. ХНВАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА ВИ МРАЗИ ....... АРЕ НА БАС ... ОПИТАЙТЕ СЕ ДАНИ ОПОНИРАТЕ И ЩЕ ВИ СМАЧКАМЕ ,ЖАЛКИ МУТРО- МИЛИЦИОНЕРСКИ ОТРЕПКИ ....

Спри със АЛКОХОЛА.Май ти е дошло множко.

Ама защо с лошо бе другарю...винцето ли ти е малко ..или пък мезето... хващай гората мандри за обиране има !!!

То вие друго и не знаете.Можете само да помитате,да смачквате,да национализирате,да разкулачвате! Само че ние дали искаме да сме пометени и смачкани.Помисли и по това ако можеш.

КАКВОТО И ДА СИ КОМЕНТИРАТЕ ,ГЕРПБЕРАСТИИИИ ,ДО ТУК С9ТЕ ... ЦЯЛ НАРОД ВИ МРАЗИ ..... НЕКА НЯКОЙ ГЕРБЕРАСТ МИ СЕ ИЗПЪЧИ ,ЩЕ ГО ПОРИНА КАТО ЛАВИНА... КАЗАХ ....

Тая злобица е от безсилие... внимавай да не се пукнеш от злоба, нещастно създание. Ай леко ти пътуване...

ПИ4СНА МИ ОТ ЛЪЖЦИ ГЕРБЕРСКИ ... ЦЯЛ БЪЛГАРСКИ НАРОД ВИДЯ,КОЛКО Е ГРИЖАТА ЗА НАРОДА ОТ ГЕРБ ... ГЕРБ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ .... НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ .....

Браво Данче, надявам се да се справите, но голяма част от хората карат с летни гуми и пак ще има закъсали и псуващи, без да се съобразят с условията

ТИ СИ ПРОМИТ МОЗЪК .... ЦЯЛА СОФИЯВ МОМЕНВТА ГЪМЖИ ОТ ЗАДРЪСДТВАНЕ ... В МОМЕНТА ПИША ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО ... НАВСЯКЪДЕ Е ЛЕЖ ....

Ти, другарю 007, си безсрамен лъжец! Пък и неграмотен...

Интересни хора,ей!Че пред всяка кола да върви снегорин ли искате

"Вижте снимки от първия сняг, завалял над София" малко не съотсветства на реалността...

Предлагам нещастниците, несменили си зимните гуми и задръстили проход Владая да бъдат бутнати във владайската река на момента!!!

казваш ;несменили си зимните гуни;,че летни гуми ли да сложат