Поройни дъждове и бури в Европа и Америка (снимки)

Силни ветрове и поройни дъждове наводниха много населени места и оставиха хиляди хора без електричество във Великобритания и по света.

Обратно в новината

Коментари - Поройни дъждове и бури в Европа и Америка (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е много показателна за бурите :-))))) Кога ли друг път в Швейцария е валяло сняг :-))))))))))

С нещо неверниците разсърдили Аллах.

За лошото време по света и у нас са виновни на "Позитано" и българските комунисти. Подпис: Гошо Тъпото и Данко Хайрсъзина. Десни.

Когато чета или слушам подобни новини, винаги се замислям с какво ние тук - живеещи в центъра на затънтения Балкански полуостров, сме заслужили природата да е толкова великодушна точно към нас. По цялото земно кълбо стават какви ли не катаклизми - ние си живеем спокойно. Е, какво тогава ни пречи да направим живота си такъв, какъвто го искаме? Най-вероятно причината си е в самите нас. Ако успеем да я определим, да се уважаваме повече, да обичаме прекрасната си Родина, да даваме повече, отколкото искаме, може-би най-сетне ще ни потръгне. Дай, Боже, пожелавам го предновогодишно на себе си, на близките ми и на българския народ! Амин!

Въпросът Ви е породен от недостатъчната Ви просветеност.

Waнга е казала: Когато си отиде великият черен Водач / разбирай Нелсън Мандела/ в Европа ще започнат страшни бури и ветрове и тогава ще започне Апокалипсиса. Аз не съм вярващно моля Ви за разумен коментар на случващото се по света.

Споко, може да е имала предвид друга черна личност!

Но Обама също е тъмничък, а като гледам, млад и здрав е, тъй, че не си е "тръгнал". Сигурно има и още много от същата раса, които са живи и здрави.

Много интересно как съвсем нормални събития, типични за почти всяка година, могат да предизвикат паника и размисли за глобални катастрофи, ако само се опишат не в сводката за времето, а се изкарат като водещи новини. Швейцария затрупана от сняг през декември - невероятно! Дъждовни бури и вятър във Великобритания - чудо невиждано! Сега остава да кажат, че е паднала мъгла в Лондон и това ще е края на света!

живея си мирно и тихо в маине,уса-почти в цанада,даже сам на брега на зловещия океан...ама кво да видя?вчера-два праста сняг,днес-сланчице,тишина...хората спокоини,усмихнати...кви циклони,кви пропаганди? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Човекоядната бактерия от Мексиканския залив е изяла Гълфстрийма

Ами просто Гълфстрийм почти е спрял и в момента останките му заобикалят Англия . Можете да си направите справка - течението се наблюдава непрекъснато и има много данни за него . Ха сега вижте на каква географска ширина се намира Англия - същата както и Сибир . Единствено това течение правеше нещата по-различни . За северна Европа започва период на постепенно застудяване . Англия ще стане скоро като Гренландия . Спирането на Гълфстрийм стана осезаемо след аварията с нефтената платформа на BP . Англичаните си направиха нов малък ледников период, който постепенно ще се засилва в близките години . Да ни е честито .

След като Острова ще се превърне в Гренландия, няма защо българите и румънците да си губят времето и да ходят там. Ще си потърсим по-перспективна дестинация, за да се успокоят англичаните, че няма да им заемем работните места.

Всичко си зависи от глобалното затопляне.Боко тиквата като дойде на власт първата му работа беше маса пари да внесе за него.Тия кат са стиснати.............

Само си Представете Това да намине у Нас ...

Преживявали сме го и на работа сме ходили смехурко.По миналата година не си виждах колата от сняг.Северна България всяка година затрупани и откъснати от света цели селища и ги извозваха бременни и на хемодиализа с военни машини.Българите сме жилав народ и при дянков отцеляхме и не се оплакваме.

Konstantin

Моли се ти тая година да не ни сполети,че ще си спомниш за Емел Етем и Дубай и паднал сняг и ДУХАЙТЕ СУПАТА по села и палинки и пътища...

Никой не трябва да си играе с природата и да създава нови и нови оръжия защото последствията може да му се стоварят на главата кат в приказката за вола.

Ауууууууу какъв АД било на Запад. Супер сме си ние в райската и спокойна България, където си живеем под вещото ръководство на ЦК на ДПС

Правителството на Орешарски в България, е бетер от зимен ураган. След "рехавите" протести вчера срещу него, му създадоха комфортна ОРЕШАРСКА ЗИМА НА НАШЕТО НЕДОВОЛСТВО. Самото правителство не мисли така, а иска да налее бензин в "огъня" на инфлацията, дестабилизацията на данъците, съкращаване на работните места (250 хиляди, вместо увеличаване), ... ТОРПИЛИРАНЕ НА ВАЛУТНИЯТ БОРД НА ЛЕВА.