2 месеца след смъртта на родилка още не знаят причината

На 16 април 32-годишна родилка умира в столичната Втора градска болница. И до момента обаче лекарите не знаят причината за смъртта, а резултат от аутопсия няма.

Обратно в новината

Коментари - 2 месеца след смъртта на родилка още не знаят причината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гарван гавану око не вади.

someone

имам голямо подозрение към лекарите, но всеки е невинен до доказване вина. бременни, пазете се от клетви и завистливи очи. в българия много народ кълне и завистливи очи може да ви дадат уроки, има фалшиви приятели, които зад гърба пожелават смърт.

Няма невинни. Всичко е ясно. Не бива да се раждат повече деца!

А ти скоро да си се преглеждал/а ?

Алчните ненаситници наречени доктори не е ли време да бъдат почнати.

Колко му е ? А сетне ?

Сетне се правят едни добри стандарти и независим контролен орган, слага се видео наблюдение, без никой да роптае и се вкарват читави лекари с европейски заплати!

Е такива доктори няма да ги бавя въобще направо отивам и ги утепвам! Всичките! Говоря за тези които са били на израждането!

Ей, по-кротко бе бързак. Отиваш и какво - натръшкваш ги наред казваш? Ами , ако се случи някой по-ербап от теб ? Какво правим тогава ?

Ауууу, колко си смеееел.

Значи хем споразумение,хем процес.

това е застото така им изнася и застото няма кои да ги сади. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

пишеше за родилка на 45 и секцио и ..починала И много лаеха че тези две неща са породили смъртта Е ето сега това момиче е младо и се е мъчила с нормално раждане БЕЗ упойка кой век сме е друга тема- Та ...резултат -пак починала Значи това е нивото на медицината в бг Точно както и на нацията-много,много ниско

ЗА ТАКАВА НАЦИЯ- ТАКАВА МЕДИЦИНА! А НАЦИЯ, КОЯТО ЖЕЛАЕ ДА ИЗБИВА ЛЕКАРИТЕ СИ, УЧИТЕЛИТЕ СИ И ИЗОБЩО ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА СИ, КОЯТО ИЗДИГА В КУЛТ ЧАЛГАТА И МУСКУЛИТЕ, КОЯТО РАЗПОЛАГА С 200-300 ДУМИ В РЕЧНИКА СИ- НЕ Я ЧАКА НИЩО ДОБРО! ПРИМЕРИ МНОГО В ТОВА ОТНОШЕНИЕ!

Никой не желае да избива истинските лекари, тези който спазват стандартите и наистина помагат на пациентите си! НО всички останали са "лекари" и вместо да помагат, те влошават състоянието на пациента - с действие или бездействие, некомпетентност, неумение, немарливост... Всички некадърници трябва да бъдат изринати от системата, защото вредят на пациентите си и когато са прекалено голям брой - петнят цялата гилдия!

Човека е странна материя.Като видях снимката ,преди да прочета заглавието мислех,че е откраднаха картина на Леонардо.Това не никой друг освен Мона Лиза.Живота е дар,както и любовта.Живейте и обичайте.И дира по -малко надъхващи теми срещу лекари,цигани,чужденци.Толкова е тенденциозно,че е очеизвадно.А както е видно живота е кратък и никой не знае дали днес не е краят му.Толкова хубава млада жена си е отишла внезапно.Бъдете добри.

Г-не/г-жо................Точно това си помислих и аз,че прилича на Мона Лиза,ил Джокондата,както там я наричат?????????????????!!!!!!!!!!ММММ,жалко за жената и още повече за близките и,както и за детето.

Може би малко цинично ще прозвучи на този фон но желая да ви предупредя както маите за края на света. Излезе статия от американски учени от най престижните им университети от Статфорд, Принстън и Бъркли. "Ние навлизаме в епохата на шестото велико измиране на видовете" ..... смята се от масовото измиране на динозаврите. Това измиране ще е 114 пъти по бързо отколкото при обичайни условия и първи на опашката по измиране стои човешкия вид ...... хората. За съжаление положението е плачевно а демокрацията е само параван т.е. воала.

Горката млада жена.................. Дечицата ще си израстат, тя няма да им се радва.

"няма такова нещо", а сега как ще се разбере кой лъже ? Имало ли е някой от заинтересуваните близки до нея през ЦЯЛОТО ВРЕМЕ в дните около раждането ? Ако не защо ?? С едно бутване може да стане, сега някой се скатава и никой незнае?

За непросветените коментатори тук: В медицината има глава озаглавена "внезапна смърт", причината за която много често не може да се уточни. Освен това всяка една интервенция свързана с инвазия в човешкото тяло има статистически изчислен риск на базата на много случаи от световната практика, от определени усложнения, едно от които е фатален изход със смърт. Подобно е на това, така както като си ходите по улицата има опасност да ви прегази автомобил и да ви убие...

Добре, но защо още бавят резултатите от аутопсията ( вече 2 месеца )?

Напълно сте прав/а, НО трябва да се съгласите и със ситуацията в България - толкова несправедливост шества из тази страна вече 25 г., че колкото и да е прав някой, и да иска българинът не може да повярва. В това е трагедията. И така жертви стават онези, които наистина са прави.

ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ, НО АЗ НА МЕСТОТО НА РОДНИНИТЕ НА РОДИЛКАТА ЗА ТЕЗИ ПАРИ БИЗ СИ ВЗЕЛ СУПЕР-КИЛЪР......ВСИЧКИ ИЗРОДИ ОТ РОДИЛНАТА ЗАЛА ДА СИ ПЛАТЯТ!!!!

Парите няма да стигнат.

ааа, теб те знаем...

Тази смърт не е "внезапна",а последица от кръвоизлив.

Тези доктори защо така грубо се държат със Лошият Материал??? Парите ли са им малки,или??? Нима не са полагали и клели във Хипократовата клетва,или тези тук във България са останали само Тройкаджийте или със купените дипломи,и се учат на лошият материал??/а???

ясни като бял ден...натискат ги отгоре да излезе детето...щото майките се птавят на герой да раждат естествено...да ама не едно време наште баби са били мъжки момичета..сега са лигли...затова само секцио.

жалко за семейството............ а общината има 2,5 милиарда бюджет така че да сложат минимум по още една 0 на сумите вместо да ги крадат със боносчета за началници...........

Лекарите са я убили.

Не се ли знае? Влачи се ,за да има време да се СКРИЯТ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ,и накрая да се ''докаже'' че такава родилка въобще не е имало????

Какво ? Какво обяснявахте за хуманност, човечност и медицинска етика? Защо ли толкова се бави тази експертиза? Ами явно е трудно да се поскрие истината, защото ако изведнъж се появи от чужбина съдебен лекар, истината може да пъкне и тогава..... Жалко за младата жена. Писна ми да слушам непрекъснато оправдания таъв синдром, онакъв синдром, невъзможни обстоятелства..... бла-бла-бла. Момичето си отишло и сега децата и сираци.

Добре, съгласна съм, че не всеки път веднага може да се установи причината за смъртта. НО, ако лекарите наистина са чисти пред съвестта си, защо "два месеца вече се бавят резултатите от аутопсията"?!

Не стига че раждаемостта намалява и нацията се топи, ами некадърните лекари изтербват деца и майки допълнително

УМРЯ ОТ НИЩО МУ НЯМА ДИАГНОЗА-СКРЪБНА ВЕСТ

Дира, вземете го баннете този gangam style. пише само еднакви тъпотии. Ако е от вашите ви разбирам, ама ако не е сега е момента.

Лекари ли. Това са касапи и кожодери. Не плащаш ли умираш. Защо не си слагат лепенки на колите, че са лекари. Това са търгаши и мерзавци. Гади ми се от тая пасмина.

сега да каже, че това е нормално и всичко е наред? Какво да си мислим пациентите в такива случаи? Че лекарите са толкова некадърни, че вече два месеца не могат да направят аутопсия, че са открили проблем и се чудят как да го замажат или нещо трето? Какво да бъде, докторе?

Докато са Герб на Власт,не се чудете че стават все по често подобни случай,съвет ходете на лекар само при познати,или някой да ви ги препоръча,иначе може да умрете във ужасни Мъки.това е реалността във България,Кенефа на Е.С ИЛИ ПО ТОЧНО ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ''WC''

Боже, на снимката прилича на Мона Лиза!

мъж съм , видял,страдал и губил много свои близки ...дори съпруга ...просълзих се ! Пожелавам на таткото МНОГО,МНОГО СИЛА и ОТДАДЕНОСТ да отгледа и възпита децата си с много любов и да обичат майка си ,която няма да помнят ,но ги е дарила с ЖИВОТ ! да намери сили и превъзмогне БОЛКАТА и не ги оставя ....САМИ ...Те трябва да растат не само с бащинска закрила ...но и ...майчина ,женска нежност и любов !

предполагам единственият въпрос пред бъдещите родилки е : трябва ли да поемат риска и да раждат в българските болници?хайде всички в гръцко , сръбско, турско и румънско докато москов си оправи бакиите .

Толкова ли е сложно на тъпанарите,които взимат решения в тази държава?! Една,две камери и микрофони на точните места и всички издевателства ще спрат веднагически! Иначе за нашите" хубави" доктори и сестри,санитерки и братя: -Повече домашни посещения в циганските махали ви пожелавам....

Повече посещения при циганите,по-малко при българите.

както беше казал един човек.. докато няма един обесен на площада, революцията няма да тръгне!

Точно така. Аз предлагам да дойде Ким Чен Ун, да ни избеси докторите по площадите и после да установи неговите тук! А след това вече ще дойде истинският благодат!!!

Никоя революция в Европа не е тръгнала от Ким Чен Ун, или Вей Бай Xyй. И явно не правиш разлика между диктатори и революционери. Ти си типичен лекар завършил с преписване и плащане на изпити, а влизането му уредено от мама и тате по семейна линия на ятаци и активни борци против фашизЪма..

Сложете едни камери, за да отсеете истинските лекари от некадърниците, които съзнателно или не само влошават състоянието на техния пациент! А методите на д-р Чорбева да установи че "няма такова нещо" са безумни и резултата винаги е перфектно изпълнена работа!

''ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ'' И ПО ТОЧНО ОТ РЕФОРМИТЕ НА МОСКОВ'' ОСТАВКА ОСТАВКА!!!

Абе не спряха ли да ви плащат? Нали уж се споразумяха. Щом и за тази трагедия на хората пишеш глупости, боже пази България.

васко

Нещо много взеха да стават тези трагедии,не мислиш ли??? Оставка Оставка на Москов!!!