Адвокати бранят доброто име на Мелания Тръмп в Словения

Адвокати заявиха, че използването на името Мелания Тръмп за комерсиални цели без одобрението на клиентката им, ще бъде противозаконнно в родната й Словения.

Обратно в новината

Коментари - Адвокати бранят доброто име на Мелания Тръмп в Словения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пожар в родния си край на младини, та я гони шубето очевидците да не разказват спомени за целомъдреното й минало ???

Има разлика в културите. На Балканите е важно целомъдреното и минало. В страните извън обсега на Османската империя и други ислямски формирования, манталитета е друг. Младините трябва да са бурни и нецеломъдрени, иначе е нещо сбъркана и ненаиграла се.

Че тя да не е единствена бе, и аз се казвам Мелания Тръмп и позволявам да ми ползват името.

metev...PUTKO NEPORUBENA,PO - VAZHNOTO E ,CHE ne SE KAZVA URUSPIATA kulezich,KOJATO KUDE MOZHA PRAVI SfirKI I NAKRAJA IZJADE DURVOTO ,KATO JA IZRITAHA OT VSIAKUDE !

мародери и кожудери

Що за статия е това? Едно и също изречение с леки изменения е казано пет пъти. Бездарно!

ПО-ИНТЕРЕСЕН Е ДРУГ ВЪПРОС - ХХХХ ЛИ СА БЕЛГРАДСКИТЕ МАФИОТИ МАДАМ ТРЪМП:)) ... ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК В БЪЛГАРИЯ И СЪРБИЯ СЕ СТАВАШЕ МОДЕЛ НА 20 ГОДИНИ И СЕ ИЗЛИЗАШЕ В ЧУЖБИНА :)))

А АКО ЙОЦА АМСТЕРДАМА Е РЪГАЛ ЧУШКИ В БОБА НА МАДАМ ТРЪМП , МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА НАПРАВО ТРЯБВА ДА СИ ПОРЪЧВА САМ ДЪРВЕНИЯ КОСТЮМ :))

друго трябва да и бранят на мелания!

Нашите приятели в Словения, наясно ли са какво "демократизиране" ги очаква по суша, въздух и вода ако се бъзикат с Мелания?