Коментари - Трифонов за Върбакова: Такива ще има, докато търпим! | Днес.dir.bg

Трифонов за Върбакова: Такива ще има, докато търпим!

Телевизионният водещ Слави Трифонов, обявил неотдавна, че търси граждани, които да сменят политиците,

Обратно в новината

Коментари - Трифонов за Върбакова: Такива ще има, докато търпим! | Днес.dir.bg

Коментари

Ей чалгарски педал какъв ти е проблема към Гинка

ти па кво толко търпиш бе мишок смешен квото и да каканижеш ти си едно мекотело което е част от статуквото иначе немаше как да те гледам толко дълго време на телевизоро

Вярно,

Като си припомня за предишните ти опити да си в екипът на Б.Б., та да му редиш и листите и като те натириха стана най-яростният му критикар не мога да ти ВЯРВАМ! Просто си едно ново Яне Янев, онова, дето щеше да уволнява Б.Б., а после му седна на софричката като съветник! Такъв се извъди и Марешки, а като изпадне от НС ще трябва друг да го смени, като бастун!

Слави, млъкни! Ти също не си светец! Кой те държи толкова години на екран с това чалгаджийско предаване?

Има много заблудени които се кефят на простотиите -той е патерица на тиквата.

Не е проблем че може да купи ЧЕЗ ! Проблем е , че се опитва да ни лъже ! Зад мен е едикой си и всичко приключва. На всички е ясно , че не тази ще управлява и е само бушон ! На всички е ясно , че не тази ще осигури парите за сделката ! Стига се крихме !

А има ли някой, който да не ни лъже?

Да купиш фабрика или бизнес освен пари трябва и акъл. А комбинацията от двете е рядко срещано явление. Затова си има хора с акъл, на които се плаща да управляват парите на богати без акъл.

Те затова сме зле-власта няма акъл само лизачи и задници.

Как може пор от плевенско да реве на всички гробове на мутри и да е чист Българин.

Ти пък какво имаш срещу Гинка дърт пендел чалгар или ки бастун на тиквата.

СЛАВИ И ТИ ЛИ СЕ ИЗПЛАШИ ОТ КОРНЕЛИЯ АКО ПРАВИШ ПАРТИЯ ЗАПОЧНА ДА НАСТРОЙВАШ ХОРАТА С/У НЕЯ - НЕ Е ЛОШО ПЪРВО ДА ПРОУЧИШ НЕЩАТА А ПОСЛЕ ДА ГОВОРИШ - ЗАПОЧНАХ ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ НЯКОЙ А ТИ ЗНАЕШ КОЙ ТЕ ЗАПЛАШИ И ТИ ЗАПОЧНА ДРУГА ПЕСЕН ДА ПЕЕШ - И ЩЕ ТЕ ПИТАМ АКО ТРЯБВА ДА КАЖЕШ КОЙ Е ПО УМЕН ОТ НИНОВА И БОРИСОВ КОЙ ЩЕ КАЖЕШ?????????

Славчо, "учЕн"долска проста кратуно! Знай си мястото, прави си малоумното "шоу" и не се занимавай с неща, които са отвъд твоя капацитет.За по младите тук, може и да не е ясно, но ние помним твоите мимикрии, през 90-те, жалък нагаждач такъв! Близък беше до всички мафиотски босове, най вече на покойния Илия Павлов. Трябва да те има в нета, ако някой го е пуснал, как се кълнеш в вярност към Мултигруп - мафиотската групировка на И.Павлов, наричайки себе си гордо МУЛТАК!!!! Ей, Славчо, от горно нанадолнище, прост селяндур такъв, ей МУЛТАК, точно ти ли ще раздаваш съвети и ъкъл на хората бе. Жалък, долен рубладжия, всички знаем чие прокси политическо си.Нещастник!

мда а ти облъчваш със простащини всяка вечер българското малцинство , аиде бягаи идиот ? твоя катун за нищо нестава , катунова глава такава

Славчо да разкаже за новата си 5-етажна къща на Витоша, апартамента до НДК и как искаше да си построи къща в парка до музея "Земята и хората". За другите работи - той си знае.

Може Славчо, може, ама може, защото сме на...петелЯ долната джука и на Евросъюза отходната яма, та затова всичко може тука:)))!!! Както може и да имаме Главпрокурор, който е всичко друго, но не и...Главпрокурор!!! Иначе изобщо нямаше да ти се налага да задаваш тези въпроси!

Браво Слави!

А кой е Слави Трифонов? Не ви ли стига един Бареков, че си искате и втори?Да беше си останал само "хъш"! Щеше да е много по-вървежен сега! Запомнете и не забравяйте словата на на;ите деди: "СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯТ НЕ ВЯРВА". Останалото е във вашите ръце! Гласувайте по съвест /и най-вече, по интереси/!

ти за някакъв ментор ли се имаш? Съвети за гласуване ли даваш? С гласуване какво точно някога си променил? Дебил? "Гласувайте" вика... ако искаш да си сит - смени квартала. Гредай да е на по-далече от 1000 км от предишния

НЯМА ДА ЗАБРАВИМ, НЯМА ДА ПРОСТИМ, НАМА ДА ТЪРПИМ

Епа добре

УЧИНДОЛСКИЯ ЧУКУНДУР КАТО НИЩО ЩЕ ТРЪГНЕ ДА СЪБИРА ПОДПИСИТЕ НА КУРНА ПРОТИВ ПОКУПКАТА НА ЧЕЗ-САМО ДА МИНЕ ПРЕЗ ЦУМ И Е НА АМБРАЗУРАТА.ХАХАХАХА

Най-големият недостатък на българина - ЗАВИСТНИЧЕСТВОТО - най-сетне ще се окаже най-голямата му добродетел. Малка държава, всички се познават - питам как досега всички си траеха като гледат тези крупни и нагли измами - след като завистта и доносничеството са водещи качества? Можеше това да бъде един прекрасен естествен регулатор и да унищожи до корен корупцията. Но не, по-силни у българина са овчедушието и мързела. Те отнемат способността да отвори уста и да държи сметка. Надявам се, че така бе до днес. Надявам се от утре завистниците да бъдат доста по-ядосани и доста по-шумни. Докато изтребят всички змийски гнезда.

Отговарям ти как. Бях на един от първите митинги през 89г. в Пловдив. На трибуната говореше Пантелей Пачов - тогавашен ръководител на партията в Пловдив. И докато говореше, хора около мен му подвикваха: От къде накъде Тодор Живков се вози в Мерцедес (произведен от "загниващите" капиталисти), а ние чакаме по 15 години за една Жигула? Голям дебат в Народното събрание имаше по въпроса за допълнителните пари, които са давани например на министъра на външните работи (тогава Петър Младенов, по късно председател - президент на Република България). Наричаха ги "правоимащи" - зер министъра на външните работи трябва да се среща с колегите си от други държави облечен в ежедневния си костюм. Този народ имаше гордостта и самочувствието да се измерва с държавния си глава. И този народ беше СМАЗАН ! Най - напред чрез момченцата с две молекули мозък в главите си - тогавашните борци, след това от белите якички, инженерите на "прехода". Мога да ти дам много примери - как Иван Костов смачка стачката на работниците в БДЖ (най - големия синдикат в България), как пак той по спомени спря парното и топлата вода на ж.к "Тракия" в Пловдив, щото видите ли някои не си плащаха сметките редовно и поради това хиляди изрядни платци останаха без отопление и топла вода, как Тренчев (Подкрепа) и Желязко Христов (КНСБ) направиха калпава стачка в завод "Чайка" и в резултат на това развързаха ръцете на собствениците (Георги Найденов - "Тексмибанк") да уволнят за един ден всички стачкуващи - около 750 човека и т.н. И да - прав си! Завистта, а към това бих прибавил и мързела и претенциите на младото поколение може би са разковничето, за да се променят нещата. И това ще стане само с АКТИВНОТО участие на масовите медии - предимно телевизии (то и за това е борбата за овладяването им.

Как може ректора на Музикалната академия да връчва/подарява,според професор/диплома в студиото на питащия!?

Как може един водещ на развлекателно предаване да говори в полза на този, който адекватно му плати? Имам спомени как този водещ представи кандидатурата на Меглена Кунева за президент през 2011г.

Беше отделил почти цяло предаване за това, с участието на въпросната госпожа. Да-а-а !

Плевендурският джендър забрави за старта на "Каналето",за ВИСаджиите и с какви поръчки си е проправял път.

B BG-то, всичко е възможно бе Cлавчо, щом в Cофето, патрулка удря кола озтад и пише акт, на водача който, Tе,.. са блъснали, защо да не осъмем някоя сутрин и да ни кажат, че някой младеж ни е купил ядренната централа в Kозлодуй??;))

Браво сЛавчо!Не ти харесват рублите?Разбирам те.Но за това си се цанил.Колкото толкова.хахаха

Слави, а себе си защо не включи в питането? ... Как може пишман-патриотът, който изпя "Шат на патката главата" да работи през офшорна фирма, за да не плаща данъци в България?

И какво Ви е виновен Трифонов бе дебили?

Завиждат му защото е един от малкото милионери в България изкарал парите си без крадене и подкупи !!

Сигурно и данъците си е платил до стотинка, сигурно осигурява работещите при него на пълна заплата. Тъй ще да е!

Ами типично за Булгаристан и мангалското му население

Славе хайде тебе да те направиме министър - председател и да видиме ти какво ще направиш с тия джендърски обички на дъртите уши дето си овесил!!! Ляло!!?!!

И първото л*о на България, се изходи по темата...

....С картинката ли?

До кога този гологлав изпльокан капут ще сее мозък !

На назе мозък ли ни липсва, наборе?

Скоро очаквам 19 годишен ром от "Пловдив" да купи БА (армията) Станка от Димитровград ще придобие 51% от МВР ЕТ "Жоро-56" ще получи право да "стопанисва" митниците/границите ...понеже "държавата е лош стопанин" ! Да !

Как може Трифонов 20 години непрекъснато да е на екран . Кой е той, кой го държи та е с всички . Сега правителсво ще ми прави , ташак братче .

Всичко може, ако участваш в ЕВРОпроектите и ЕВРОфинансирането, но трябва да я разбираш кохезията, то не е за всеки. Първо си правиш проекта-може овце, най-изгодно е да ги командироваш, тока е друга работа-висш пилотаж...Трябват ти 10% самоучастие, ако нямаш-може от оШфорка да вземеш, после по линия на кохезията ще ти паднат към 20%. Най-важно е да си осигуриш заем с отрицателна лихва - демек на тебе ти плащат лихва, че са ти дали кинтииииии, нема страшно, ако просрочиш, ептен пък ако банката фалира. Главницата трудно се връща, но има компенсацийки за инвеститорството. И когато имаме инфраструктурата - магистрали, защо да не инвестираме!?

Как може офшорка на 3 месеца да си купи БТК ? По Кобургово , затри ни .

Г-н Трифонов, ЗАКОНИТЕ са такива, и не забравяйте, нарича се ДЕМОКРАЦИЯ и незабравяйте, че сме и в ЕС. Не е никакъв проблем, аз (имам добър бизнес и той е с проверени от НАП печалби, сиреч всичко е законно за България) предоставям на сина (дъщерята, жена си, баба си, дядо си) без лихвен заем (даже ще го обявя и в НАП) и той с тия пари може да купува каквото си иска, дали Кремиковци, дали Антлантическия клуб. Хеле пък и ако Продавачът желае и да продаде на мен, харесваме, переспективен му се виждам и тем подобни . . . . може, ВСИЧКО МОЖЕ. Парите са мои, мога да правя с тях каквото си искам. Има си държавни контролни органи, да ме разследват, да доказват . . . . . обаче НЯМА ДЪРЖАВА, няма управленец, който да желае да възстанови ДЪРЖАВАТА. . . . . а и се3га ще свлим бате Бойко и кой ще го наследи, кой, Сидеров, Симеонов, Каракачанов, Нинова, Сергей Станишеф, кой Гинка . . . . .на никой на челото му не пише . . . Тия дето са в Парламента,депутатите, по нищо не се различават от съветниците избрани по общините . . . . . жалко много . . . . но тия на които правите интервю и те са същите "умници"

Уупс! Я какво се показа!

Трифонов е разработка на ДС, от там му диктуват какво говори.

Казават му политически проект Ако спечели доверието на мутрокрацият може да го поставят на мястото на Борисов и да им върши същата работа

Не знам кой му диктува , ама истината говори !

Чичо, бързо тичай да се прегледаш при психиатър!

и как може стиснат царвул да продалJава изтарканото си шоу без да плаща на участниците кат некои вампир

Господин Трифонов ,българите не търпят -просто се нагаждат . Има много животински видове от които вземаме примери . на всички препоръчвам песента - "Писна ни от овце Дори я предлагам да измести "ила Родино"! Ще бъде много по-истинско ...

Мила Родино, писна ни от овце !

Добре де. Нали за свободата всеки да може да си купи всичко, се борихме? Нали затова бутнахме соца, щото не ни даваше да си купуваме квото искаме. Сега може всеки да купи всичко - здраве, правосъдие, сигурност, пристанище или напрааво ЧЕЗ. Може даже без опашка да купи цветен телевизор и да гледа кретени кат Слави. Ми това е свободния пазар. КЪДЕ е проблема???

е , че няма банка която да даде 200 млн и то за акции без да има за залог поне 400 млн а чез не струва толкова ..значи някой тайно подкрепя покупката на стратегическа фирма .

Ама ти си мислиш с пилешкия си мозък, за това си беден!

Вие "борците за свобода" май си взехте всичко което искахте и не ви се наложи да го плащате. Най-много да сте платили 1 лев тук-там.

Ако ЧЕЗ се продава само за 200 милиона няма банка която би отказала заем за купувача

Навремето ако не бяха повярвали в теб, и ти щеше да си някой безименен! Обаче ти, без образование, гол като пушка, продавач на мартенице сега си страхоте шоу мен, ама имаше дарбата да събереш екип - сценаристи и музиканти!

Слави, важното е, че кой не скача - е червен. Когато магаретата искат да станат лъвове, най- добре се получават говеда.

Стане малко напепено от мераците на бсп за власт и учиндол веднага дадига глава с мерак

На тези въпроси в една нормална държава дават отговор службите и прокуратурата.А в една мафиотска държава се пита и се отговаря в шоута и на чашка в кръчмата.

Как може продавач на мартеници в подлеза на цум, без образование, да стане голям водещ?

селооо! за да си водещ не се иска нито образование, нито пари. Иска се да ти знае устата и да имаш актьорски талант. Но явно за тебе е по-важно, че Слави е станал водещ, а не че изпокрадоха България.

Ами и Гинка така! Пак обяснявам, че за да си в бизнеса ти трябва нюх! За останалите работи си назначаваш хора!

точно специалност да запиша за да стана водещ ??? първо слави има добър екип , чувство за хумор и т.н. как може един ДЪРВОДЕЛЕЦ да стане индиана джоунс и хан соло ?? баси трола си

Ааа, Слави имал екип! Слави може да има екип, а Гинка не може? Слави може да е без образование, а Гинка не може!

как може един тъп пожарникар и мутра да стане министър-председател?

стани-стани юнак балканский:) тея само ако знаят, ко им мислят на улицата...:) ама не знаят

Кои тея?

Ама на улицата се занимават с лъвчетата. Не че не е важно, ама някак е по-престижно да обичаш животните вместо хората

горкото БСП - нито вестник, нито радио, нито телевизия - едни измамени пенсионери я подкрепят, но и те не знаят защо. Пред очите ни разкостиха държавата, а тези крадливи селски пръчки стискат краденото и траят

Слави, поне твоите милиони са прозрачни,правиш професионално шоу и предизвикваш дискусии по парещи теми,а ние простосмъртните дебили не смееме да се противопоставим!

Коментари - Трифонов за Върбакова: Такива ще има, докато търпим! | Днес.dir.bg

Трифонов за Върбакова: Такива ще има, докато търпим!

Телевизионният водещ Слави Трифонов, обявил неотдавна, че търси граждани, които да сменят политиците,

Обратно в новината

Коментари - Трифонов за Върбакова: Такива ще има, докато търпим! | Днес.dir.bg

Коментари

Ей чалгарски педал какъв ти е проблема към Гинка

ти па кво толко търпиш бе мишок смешен квото и да каканижеш ти си едно мекотело което е част от статуквото иначе немаше как да те гледам толко дълго време на телевизоро

Вярно,

Като си припомня за предишните ти опити да си в екипът на Б.Б., та да му редиш и листите и като те натириха стана най-яростният му критикар не мога да ти ВЯРВАМ! Просто си едно ново Яне Янев, онова, дето щеше да уволнява Б.Б., а после му седна на софричката като съветник! Такъв се извъди и Марешки, а като изпадне от НС ще трябва друг да го смени, като бастун!

Слави, млъкни! Ти също не си светец! Кой те държи толкова години на екран с това чалгаджийско предаване?

Има много заблудени които се кефят на простотиите -той е патерица на тиквата.

Не е проблем че може да купи ЧЕЗ ! Проблем е , че се опитва да ни лъже ! Зад мен е едикой си и всичко приключва. На всички е ясно , че не тази ще управлява и е само бушон ! На всички е ясно , че не тази ще осигури парите за сделката ! Стига се крихме !

А има ли някой, който да не ни лъже?

Да купиш фабрика или бизнес освен пари трябва и акъл. А комбинацията от двете е рядко срещано явление. Затова си има хора с акъл, на които се плаща да управляват парите на богати без акъл.

Те затова сме зле-власта няма акъл само лизачи и задници.

Как може пор от плевенско да реве на всички гробове на мутри и да е чист Българин.

Ти пък какво имаш срещу Гинка дърт пендел чалгар или ки бастун на тиквата.

СЛАВИ И ТИ ЛИ СЕ ИЗПЛАШИ ОТ КОРНЕЛИЯ АКО ПРАВИШ ПАРТИЯ ЗАПОЧНА ДА НАСТРОЙВАШ ХОРАТА С/У НЕЯ - НЕ Е ЛОШО ПЪРВО ДА ПРОУЧИШ НЕЩАТА А ПОСЛЕ ДА ГОВОРИШ - ЗАПОЧНАХ ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ НЯКОЙ А ТИ ЗНАЕШ КОЙ ТЕ ЗАПЛАШИ И ТИ ЗАПОЧНА ДРУГА ПЕСЕН ДА ПЕЕШ - И ЩЕ ТЕ ПИТАМ АКО ТРЯБВА ДА КАЖЕШ КОЙ Е ПО УМЕН ОТ НИНОВА И БОРИСОВ КОЙ ЩЕ КАЖЕШ?????????

Славчо, "учЕн"долска проста кратуно! Знай си мястото, прави си малоумното "шоу" и не се занимавай с неща, които са отвъд твоя капацитет.За по младите тук, може и да не е ясно, но ние помним твоите мимикрии, през 90-те, жалък нагаждач такъв! Близък беше до всички мафиотски босове, най вече на покойния Илия Павлов. Трябва да те има в нета, ако някой го е пуснал, как се кълнеш в вярност към Мултигруп - мафиотската групировка на И.Павлов, наричайки себе си гордо МУЛТАК!!!! Ей, Славчо, от горно нанадолнище, прост селяндур такъв, ей МУЛТАК, точно ти ли ще раздаваш съвети и ъкъл на хората бе. Жалък, долен рубладжия, всички знаем чие прокси политическо си.Нещастник!

мда а ти облъчваш със простащини всяка вечер българското малцинство , аиде бягаи идиот ? твоя катун за нищо нестава , катунова глава такава

Славчо да разкаже за новата си 5-етажна къща на Витоша, апартамента до НДК и как искаше да си построи къща в парка до музея "Земята и хората". За другите работи - той си знае.

Може Славчо, може, ама може, защото сме на...петелЯ долната джука и на Евросъюза отходната яма, та затова всичко може тука:)))!!! Както може и да имаме Главпрокурор, който е всичко друго, но не и...Главпрокурор!!! Иначе изобщо нямаше да ти се налага да задаваш тези въпроси!

Браво Слави!

А кой е Слави Трифонов? Не ви ли стига един Бареков, че си искате и втори?Да беше си останал само "хъш"! Щеше да е много по-вървежен сега! Запомнете и не забравяйте словата на на;ите деди: "СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯТ НЕ ВЯРВА". Останалото е във вашите ръце! Гласувайте по съвест /и най-вече, по интереси/!

ти за някакъв ментор ли се имаш? Съвети за гласуване ли даваш? С гласуване какво точно някога си променил? Дебил? "Гласувайте" вика... ако искаш да си сит - смени квартала. Гредай да е на по-далече от 1000 км от предишния

НЯМА ДА ЗАБРАВИМ, НЯМА ДА ПРОСТИМ, НАМА ДА ТЪРПИМ

Епа добре

УЧИНДОЛСКИЯ ЧУКУНДУР КАТО НИЩО ЩЕ ТРЪГНЕ ДА СЪБИРА ПОДПИСИТЕ НА КУРНА ПРОТИВ ПОКУПКАТА НА ЧЕЗ-САМО ДА МИНЕ ПРЕЗ ЦУМ И Е НА АМБРАЗУРАТА.ХАХАХАХА

Най-големият недостатък на българина - ЗАВИСТНИЧЕСТВОТО - най-сетне ще се окаже най-голямата му добродетел. Малка държава, всички се познават - питам как досега всички си траеха като гледат тези крупни и нагли измами - след като завистта и доносничеството са водещи качества? Можеше това да бъде един прекрасен естествен регулатор и да унищожи до корен корупцията. Но не, по-силни у българина са овчедушието и мързела. Те отнемат способността да отвори уста и да държи сметка. Надявам се, че така бе до днес. Надявам се от утре завистниците да бъдат доста по-ядосани и доста по-шумни. Докато изтребят всички змийски гнезда.

Отговарям ти как. Бях на един от първите митинги през 89г. в Пловдив. На трибуната говореше Пантелей Пачов - тогавашен ръководител на партията в Пловдив. И докато говореше, хора около мен му подвикваха: От къде накъде Тодор Живков се вози в Мерцедес (произведен от "загниващите" капиталисти), а ние чакаме по 15 години за една Жигула? Голям дебат в Народното събрание имаше по въпроса за допълнителните пари, които са давани например на министъра на външните работи (тогава Петър Младенов, по късно председател - президент на Република България). Наричаха ги "правоимащи" - зер министъра на външните работи трябва да се среща с колегите си от други държави облечен в ежедневния си костюм. Този народ имаше гордостта и самочувствието да се измерва с държавния си глава. И този народ беше СМАЗАН ! Най - напред чрез момченцата с две молекули мозък в главите си - тогавашните борци, след това от белите якички, инженерите на "прехода". Мога да ти дам много примери - как Иван Костов смачка стачката на работниците в БДЖ (най - големия синдикат в България), как пак той по спомени спря парното и топлата вода на ж.к "Тракия" в Пловдив, щото видите ли някои не си плащаха сметките редовно и поради това хиляди изрядни платци останаха без отопление и топла вода, как Тренчев (Подкрепа) и Желязко Христов (КНСБ) направиха калпава стачка в завод "Чайка" и в резултат на това развързаха ръцете на собствениците (Георги Найденов - "Тексмибанк") да уволнят за един ден всички стачкуващи - около 750 човека и т.н. И да - прав си! Завистта, а към това бих прибавил и мързела и претенциите на младото поколение може би са разковничето, за да се променят нещата. И това ще стане само с АКТИВНОТО участие на масовите медии - предимно телевизии (то и за това е борбата за овладяването им.

Как може ректора на Музикалната академия да връчва/подарява,според професор/диплома в студиото на питащия!?

Как може един водещ на развлекателно предаване да говори в полза на този, който адекватно му плати? Имам спомени как този водещ представи кандидатурата на Меглена Кунева за президент през 2011г.

Беше отделил почти цяло предаване за това, с участието на въпросната госпожа. Да-а-а !

Плевендурският джендър забрави за старта на "Каналето",за ВИСаджиите и с какви поръчки си е проправял път.

B BG-то, всичко е възможно бе Cлавчо, щом в Cофето, патрулка удря кола озтад и пише акт, на водача който, Tе,.. са блъснали, защо да не осъмем някоя сутрин и да ни кажат, че някой младеж ни е купил ядренната централа в Kозлодуй??;))

Браво сЛавчо!Не ти харесват рублите?Разбирам те.Но за това си се цанил.Колкото толкова.хахаха

Слави, а себе си защо не включи в питането? ... Как може пишман-патриотът, който изпя "Шат на патката главата" да работи през офшорна фирма, за да не плаща данъци в България?

И какво Ви е виновен Трифонов бе дебили?

Завиждат му защото е един от малкото милионери в България изкарал парите си без крадене и подкупи !!

Сигурно и данъците си е платил до стотинка, сигурно осигурява работещите при него на пълна заплата. Тъй ще да е!

Ами типично за Булгаристан и мангалското му население

Славе хайде тебе да те направиме министър - председател и да видиме ти какво ще направиш с тия джендърски обички на дъртите уши дето си овесил!!! Ляло!!?!!

И първото л*о на България, се изходи по темата...

....С картинката ли?

До кога този гологлав изпльокан капут ще сее мозък !

На назе мозък ли ни липсва, наборе?

Скоро очаквам 19 годишен ром от "Пловдив" да купи БА (армията) Станка от Димитровград ще придобие 51% от МВР ЕТ "Жоро-56" ще получи право да "стопанисва" митниците/границите ...понеже "държавата е лош стопанин" ! Да !

Как може Трифонов 20 години непрекъснато да е на екран . Кой е той, кой го държи та е с всички . Сега правителсво ще ми прави , ташак братче .

Всичко може, ако участваш в ЕВРОпроектите и ЕВРОфинансирането, но трябва да я разбираш кохезията, то не е за всеки. Първо си правиш проекта-може овце, най-изгодно е да ги командироваш, тока е друга работа-висш пилотаж...Трябват ти 10% самоучастие, ако нямаш-може от оШфорка да вземеш, после по линия на кохезията ще ти паднат към 20%. Най-важно е да си осигуриш заем с отрицателна лихва - демек на тебе ти плащат лихва, че са ти дали кинтииииии, нема страшно, ако просрочиш, ептен пък ако банката фалира. Главницата трудно се връща, но има компенсацийки за инвеститорството. И когато имаме инфраструктурата - магистрали, защо да не инвестираме!?

Как може офшорка на 3 месеца да си купи БТК ? По Кобургово , затри ни .

Г-н Трифонов, ЗАКОНИТЕ са такива, и не забравяйте, нарича се ДЕМОКРАЦИЯ и незабравяйте, че сме и в ЕС. Не е никакъв проблем, аз (имам добър бизнес и той е с проверени от НАП печалби, сиреч всичко е законно за България) предоставям на сина (дъщерята, жена си, баба си, дядо си) без лихвен заем (даже ще го обявя и в НАП) и той с тия пари може да купува каквото си иска, дали Кремиковци, дали Антлантическия клуб. Хеле пък и ако Продавачът желае и да продаде на мен, харесваме, переспективен му се виждам и тем подобни . . . . може, ВСИЧКО МОЖЕ. Парите са мои, мога да правя с тях каквото си искам. Има си държавни контролни органи, да ме разследват, да доказват . . . . . обаче НЯМА ДЪРЖАВА, няма управленец, който да желае да възстанови ДЪРЖАВАТА. . . . . а и се3га ще свлим бате Бойко и кой ще го наследи, кой, Сидеров, Симеонов, Каракачанов, Нинова, Сергей Станишеф, кой Гинка . . . . .на никой на челото му не пише . . . Тия дето са в Парламента,депутатите, по нищо не се различават от съветниците избрани по общините . . . . . жалко много . . . . но тия на които правите интервю и те са същите "умници"

Уупс! Я какво се показа!

Трифонов е разработка на ДС, от там му диктуват какво говори.

Казават му политически проект Ако спечели доверието на мутрокрацият може да го поставят на мястото на Борисов и да им върши същата работа

Не знам кой му диктува , ама истината говори !

Чичо, бързо тичай да се прегледаш при психиатър!

и как може стиснат царвул да продалJава изтарканото си шоу без да плаща на участниците кат некои вампир

Господин Трифонов ,българите не търпят -просто се нагаждат . Има много животински видове от които вземаме примери . на всички препоръчвам песента - "Писна ни от овце Дори я предлагам да измести "ила Родино"! Ще бъде много по-истинско ...

Мила Родино, писна ни от овце !

Добре де. Нали за свободата всеки да може да си купи всичко, се борихме? Нали затова бутнахме соца, щото не ни даваше да си купуваме квото искаме. Сега може всеки да купи всичко - здраве, правосъдие, сигурност, пристанище или напрааво ЧЕЗ. Може даже без опашка да купи цветен телевизор и да гледа кретени кат Слави. Ми това е свободния пазар. КЪДЕ е проблема???

е , че няма банка която да даде 200 млн и то за акции без да има за залог поне 400 млн а чез не струва толкова ..значи някой тайно подкрепя покупката на стратегическа фирма .

Ама ти си мислиш с пилешкия си мозък, за това си беден!

Вие "борците за свобода" май си взехте всичко което искахте и не ви се наложи да го плащате. Най-много да сте платили 1 лев тук-там.

Ако ЧЕЗ се продава само за 200 милиона няма банка която би отказала заем за купувача

Навремето ако не бяха повярвали в теб, и ти щеше да си някой безименен! Обаче ти, без образование, гол като пушка, продавач на мартенице сега си страхоте шоу мен, ама имаше дарбата да събереш екип - сценаристи и музиканти!

Слави, важното е, че кой не скача - е червен. Когато магаретата искат да станат лъвове, най- добре се получават говеда.

Стане малко напепено от мераците на бсп за власт и учиндол веднага дадига глава с мерак

На тези въпроси в една нормална държава дават отговор службите и прокуратурата.А в една мафиотска държава се пита и се отговаря в шоута и на чашка в кръчмата.

Как може продавач на мартеници в подлеза на цум, без образование, да стане голям водещ?

селооо! за да си водещ не се иска нито образование, нито пари. Иска се да ти знае устата и да имаш актьорски талант. Но явно за тебе е по-важно, че Слави е станал водещ, а не че изпокрадоха България.

Ами и Гинка така! Пак обяснявам, че за да си в бизнеса ти трябва нюх! За останалите работи си назначаваш хора!

точно специалност да запиша за да стана водещ ??? първо слави има добър екип , чувство за хумор и т.н. как може един ДЪРВОДЕЛЕЦ да стане индиана джоунс и хан соло ?? баси трола си

Ааа, Слави имал екип! Слави може да има екип, а Гинка не може? Слави може да е без образование, а Гинка не може!

как може един тъп пожарникар и мутра да стане министър-председател?

стани-стани юнак балканский:) тея само ако знаят, ко им мислят на улицата...:) ама не знаят

Кои тея?

Ама на улицата се занимават с лъвчетата. Не че не е важно, ама някак е по-престижно да обичаш животните вместо хората

горкото БСП - нито вестник, нито радио, нито телевизия - едни измамени пенсионери я подкрепят, но и те не знаят защо. Пред очите ни разкостиха държавата, а тези крадливи селски пръчки стискат краденото и траят

Слави, поне твоите милиони са прозрачни,правиш професионално шоу и предизвикваш дискусии по парещи теми,а ние простосмъртните дебили не смееме да се противопоставим!