В ”Слънчев бряг” използват опасен лед

Голяма част от леда, който ползват заведенията в курорта “Слънчев бряг“, се произвежда при много нехигиенични условия - от свинеферма.

Обратно в новината

Коментари - В ”Слънчев бряг” използват опасен лед | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разката фамилията на природата на България.

моля ви , кажете какъв е приблизителния процент на непознаващите чувството срам в свинарника( бивша Bелика BG)???

те на това му се казва реклама за БГкурортите

Да се трае за кочината и свинарите правещи туризъм?

и в същото време реклама на политическата мафия , коалиция и т.н. мен , ако питате , за тия , които ни управляват от 2ш год. , за тях това са бълг.традиции , които трябва да се запазят като идентичност и тотална интеграция с природните ни дадености..как не са решили да направят бар в свинарника и да спестят времето за разнасяне на леда ??!!

В РУСИЯ ИМА ТРУДОВИ КОЛОНИИ - СЛЕД КАТО ТУКА НЯМА ДОСТАТЪЧНО МЕСТА В ЗАТВОРИТЕ,НАПРАВЕТЕ ТАКИВА ДОСТАТЪЧНО,В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА... И СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО ХОДЕЛИ В ТУРЦИЯ...

loyola

Значи това си е чист рекет - никакви доказателства, имало генератор и чанти, един човек, който си ги миел и си пробвал машината, и разбира се "сигнал", и хоп - глоба. А как точно се разбра къде точно е отивал (ако е така) леда? Или само от доносчето?

Предлагаме лайна с лед,антракс и чалга в античен театър.....

Къде другаде да го видим това нещо. БИО почивка.

Лед от свинеферма за другата свинеферма наречена "Слънчев бряг", която пък се притежава от свинки, инвестирали заграбеното и предоставеното им от по-едри свини. И 1500 лева за свинщини, които никоя свиня и не разбира защо са

Извинявайте за осрания лед. Не трябваше . Този път КГБ малко се престара..

собственикът на ледогенератора е обяснил, че той е оставен там на съхранение, а не за да работи. А подготвените хладилни чанти за какво са. защо не е конфискуван ледогенератора и защо глобата е само 1500лв. ???!!!

След изказването на тия от БАН, че Е-тата не били опасни, е редно веднага да се произнесат, че ледът с примеси на свински л... е полезен за човешкото здраве. Такива учени имаме - резултатите от дейността им се обосновават от партийните поръчения или заръките на ЕС.

От свинефермата в Ахелой за прасетата в Слънчев Бряг.

Те и днешните собственици на хотели и заведения в Слънчев бряг тръгнаха от свинарника.

туристически бизнесмени ....така ще е!

Първо, четейки заглавието, реших, че сме свидетели на феномен - айсберги, наближаващи Слънчев бряг :)

заглавието би трябвало да е " свински лед"в уискито"или "благодарение на свинете , можем спокойно да си пием по едно"

алчността винаги изяжда главата на играча. лошото тук е, че страдат хиляди невинни хора. но като знам, че на бунището сл.бпяг има предимно дрогери, алкаши и проститутки, явно това заслужават. иначе погледнато, ако на това престъпление се казва "нехигиенично", то за какъв санитарен контрол става дума. у нас всичко е загнило до дъно...

Ледът тръгва от свинарника и отива при свинете в Слънчев бряг.

знаете ли колко свински черва са навързани в тази свинеферма,ако се проследи веригата ще стигнете до някои дупетат или в наи добрия случаи до кмета на Бургас които покровителствува свинефермата ако не е и негова.

Туриистическия бизнес се вайка за спад на туристите и сезонът щял да бъде слаб. Това и заслужават. Бях за 2 дена на Созопол. За да ползваш чадър и шезлонг - 20 кинта или да консумираш за толкова пари. От 10 години ходя на почивка в Турция и Гърция. Да оставим БГ морето на алкохолиците и наркоманите, а тези които ценят почивката да избират сами къде да отидат. Така ще оправим и безработицата. Маса народ ще се разболее или измре я от отровна храна, я от лед, я ще го пребият. Големи курорти имаме!

аз пък досега не съм плащал за шезлонг. винаги е било в цената на почивката. има и хубави места но трабва човек да избира добре

ОТ КОЧИНА ЛЕДЪТ ОТИВА В КОЧИНА...

от 1ви август пускат магистралата при Сандански , есента и до Благоевград, въобще няма да им стъпя на тия престъпници - антракс , ла.нян лед , какво остава още ?!?

Е къде е Гърция. Наздраве на селските гъзари (Хай Лайфа) почиващи в Съни Биич.

sawo

Ако мислиш, че всичко в Гърция е розово и приятно... Не си почивал достатъчно там :)

Пешев, като цяло мисълта не е най-силната ти страна, но тук си в десетката. Сънито отдавна е курорт за пияници, курви и гъзари..

За винаги съм в десетката. Но зависи на кой кво му изнася

То и Народното събрание някога е било СВИНЕФЕРМА !

А сега какво е? 3 месеца тези свине се чудят как да замажат очите на света , че правим работеща съдебна реформа? А на бас , че никой няма да влезе в затвора за обира не века -КТБ. Най-много да гръмнат глупака Цв. Василев. А на бас че няма да видим тези свине от Парламента и техни приятели, на които ние ще плащаме необезпечените кредити с 16 000 000 000, взети от една друга свиня в свинарника , наречен Народно събрание.

Ти сигурен ли си ,че са взети!!!

за всичко в това царство е виновен царя !

В надпреварата да оберем всички за 3 месеца - правила няма.

Давайте на чужденците лед от свинеферма и кюфтаци с антракс и да се къпят във фекалните води! Кеф! В някакъв момент рязко ще намалеят и тогава може да викате цигани и новодошли от близкия изток да ви запълнят легловата база - хихи

" На лайноморието ако не те отровят ще те набият , но затова пък е скъпо !"

решението е следното - всички кръчми , които не могат да закупят машината за лед се затварят !

Не виждам нищо нередно в това, че в бивша свинеферма произвеждат лед за свинарника Слънчев бряг. Там само прасета ходят. Както нередно има? Може би това, че производството е в бивша свинеферма... а не в настояща?

да си заведа ли домашната свиня в бара ?

Очаквайте още при това ниво на некомпетентност, мутренска наглост и милиционерска власт. Епидемиите ще се увеличават, освен традиционните за европа болести мигрантите от Азия и Африка ще донесат и непознати на нашите лекари.

Определението "нехигиенични" е от "непрофесионална" компетенция. Помещението за производство не е от значение, ако се спазват определени норми и стандарти. Ако се направи замерване на прах, микроби и паразити и резултата е над тези стандарти, тогава може да се говори за нехигиеничност... А, правиха ли проверяващите замервания или субективно решиха, че е мръсно?

"Ако се направи замерване ", замерва се с мръвка, камък и т.н. Измерване е правилната дума!

От свинеферма към свинеферма с гръмкото име "Слънчев бряг"

Класика - тъпи копелета гледат да изкарат някой лев за някой ден. 99 % от тинята наречена "Слънчев бряг" се зарежда от останалата част от тинята, наречена "българско черноморие"

Проверили свинарника по сигнал. А дали са се сетили да проверят готовия лед, който са намерили? А в заведенията винаги ли слагат леда с щипка за лед, или с гола ръка ти слагат в чашата? И какво следва с вече доставения лед? Ще го изхвърлят на плажа?

Ами заривайте всичко и на боклука! Свинчо да иде у панделата и там да си мие чантите! И всеки ден внезапни атакли и проверки до дупка! Тия измекяри търговците освен грабеж на пари от клиент, друго не знаят! КОНТРОЛ!!!!!!!!

Отивай на Бора Бора и да не ти пука. Там поне няма свинеферми, така че може да си спокоен. Опа, чакай, ти нямаш пари ...

Че то цялата държава е като една голяма кочина! С прост свинар мутра начело!

още по прости драскачи

Че то кой ходи на Слънчев бряг?! Аз даже не го знам къде е на картата.

питам се , кой заплаща подобни реклами ? и затова ли нашият господар всевишни мечтаеше всички българи да ходим на черноморска почивка ??тия "хора" не заслужават и един турист!

В който и бизнес да "бръкнеш" в България, все смърди.

гяурска работа

Спомни си, някак, от баба, дядо, как едно време са хвърчали ЗЕЛКИ!

и свински глави са хвърчали

ХОДИ СЕ СКРИЙ, ЧЕ ИЗЛАГАШ ТУРЦИТЕ! АКО ТЕ НАБАРАТ, ША ТА СКЪСАТ!

Аз пък се гордея, че една българска свинеферма се е издигнала толкова, че с произведеният от нея лед си пият уискито европейските летовници. Истинска евроферма. И само това ли? Ако се огледа човек почти цяла България е заприличала на една голяма свинеферма.

Сеньоре, абсолютно прав сте. С какво една европейска свиня е повече от една Ахелойска свиня? Току що подпиках ледогенератора и се изсрах върху торбите с лед , т.е смятам че можем да вдигнем нивото на свинщината в ЕС като цяло...

Мое да съм прост (Премиера ви да не е много сложен?), мое да съм дебел, ама пачките и връзките ги имам-те това е , което ми требе, демокрацията ви я оставям на вас.. Айде сега у лево....

Смех, смех, смех... леле Боже, оправихте ми настроението рано рано. Няма къде да се прави лед, точно в кочината е мястото. Еваларка.

бати свинщината и максиизлагацията на големите ни "бизнесмени". една машина не струва и пет лева !

ВСИЧКИ КЪМ СЛЪНЧЕВ БРЯГ ДА ПИЕМ ПО ЕДНО УИСКИ С ЛЕД ОТ СВИНЕФЕРМАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!Е ПА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА И НА ДРУГА ГАЛАКТИКА!!!

Живея в нормална държава в Европа и съм шокиран от липсата на каквито и да е белези за наличието на мафия. Когато говорим по този въпрос с местните, те оговарят: не, не е точно така, имаме си мафия , но тя се крие, спотайва се тоест. Ами да , крие се , защото е слаба пред държавата и защото е безгласна буква. А в България мафията демонстративно ви се натрапва по всеки повод- вижте ме, умрете си от страх, аз съм мафията и аз командувам тъпата ви държава! Гадост, смрад, дивотия...

ЗА ЧОРБАЖИИТЕ И БЕЙОВЕТЕ , ВСИЧКИ СТЕ УФЦИ , МАТЕРИАЛ :)

Реклама: Ако искате да имате чревни проблеми и ви е писнало от здравословен начин на живот....заповядайте на БГ черноморие! Лошото прекарване ви е гарантирано!

по сигнал на конкуренцията от съседния овчарник

И въпреки всичко му наложили глоба 1500лв.Голям смях.Колко даде на вас корумпирани мутри?Нека да ги попитам тези т.н. проверяващи мутри дините които се продават в Бургас на колко години са и къде им е родината."Ден година храни" е вашия девиз нали мутряги.