Коментари - Юнкер ще настоява за Европа на различни скорости | Днес.dir.bg

Юнкер ще настоява за Европа на различни скорости

Председателят на Европейската комисия (ЕК) Жан-Клод Юнкер подкрепи вчера оспорваната идея за развитие на ЕС с "различни скорости", предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер ще настоява за Европа на различни скорости | Днес.dir.bg

Коментари

Аз си мислех, че като влвзем в ЕС ще цоцаме като Гърците, а то кво стана - прецакаха ни с тези различни скорости.

Значи търговските правила и задължения ще са еднакви за всички, но няколко държави като Германия, Белгия, Австрия, Франция ще определят правилата в цялата общонст без да се съобразяват с другите. Така де ще си правят каквото си искат!

Европа на различни скорости на прост език означава Европа на различните качества -ще има държави първо качество ,второ ,трето и т.н.Съответно и гражданите на тези държави ще бъдат класирани по този начин(Тази класация ще дава основание избирателно да се определя жизнения стандарт,икономическите показатели,инвестициите,технологиите,образоманието и т.н.Мисля,че е излишно да споменавам,че България ще бъде държава ,която е в категорията най-ниска скорост респ.качество.Тук ще останат да живеят пенсионери,чиито пенсии трябва да са зависими от европейските фондове/за да се подчиняват/,цигани и бежанци1

Включване , на първа Балканска ,.....ОХЛЮВ , РАК И КОСТЕНУРКА.

Мдаа, включваме на първа бавна, но за сметка на това мощно ... ще затъваме.

Разширението ще бъде от страни като , Албания, Македония , и подобни , А ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВИ КАТО , АНГЛИЯ , ГЪРЦИЯ , ГЕРМАНИЯ , ФРАНЦИЯ , ИСПАНИЯ , ИТАЛИЯ ...ЩЕ НАПУСНАТ . И какво се получава , ЕС ще стане бъкано от БАЛКАНСКИ РОМИ.

Това е положението. Да го ду...ат бедните. Като не можеш ...роб или мри! Да можеш! В света винаги ще има господари, слуги и роби. Ако искаш да си господар, на първо място е физическата сила а после умението да взимаш чуждото без да ти мигва окото. А когато говорим за общество, бройката дори е по-важна. За да бъде една общност силна и независима от други общества, първо трябва да е много на брой, второ трябва да е физически силна и трето трябва да умее да взима материалните богатства на другите общества за да трупа начален капитал. Последното ще и даде възможност да прави и сами капитал. От там ще дойде и развитието във всички области на живота. Ако не сте общество което отговаря на тези условия попадате автоматично в другите две категории от където никога ... ама никога няма да се измъкнете. Обикновено такива общества просто изчезват в един момент.

МАЙНАТА ВИ СКАПАНИ ЗАПАДНЯЦИ- ДА ВИ СЕРА НА ЕВРОПАТА -ЗА ВАС Е ЕДНА-ЗА НАС-ДРУГА...ПРИ НАС БОКЛУЦИТЕ И ЛАЙНАТА ВИ!

са такива като вас ,боклуците и лайната на Кремъл!А иначе от Европейският съюз по хубаво няма!

ДА СИ ЗАНЕСАТ ЗАДНИЦИТЕ ПРИ МЕРКЕЛ И ДА СЕ НАСЛАЖДАТ НА РЯЗАНИТЕ ИМ БУРГИИ

Предлагам журналистите да коментират темата за смяната на часовото време и да видят, че никой от нас потърпевшите не желае това стресово връщане напред и назад стрелкитте на часовника. Стига с експериментите върху европейците!

Единственото нещо, което ще се разшири е *налният отвор на Юнкер.

Обява: разменяме Англия за Русия ..

Щом Юнкер декларира че няма да се кандидатира за втори мандат е ясно че му се вижда краят на този съюз.

Бг -поговорка : --Генерал без армия !

А! Да си дойдем на думата: "Всички са равни, но някои са по-равни" Дали това разделение "на две скорости" (т.е. на първа Masters and Slaves) не бе отдавна планирано? Преди разширяването на ЕС от 2007 насам? Ние кога ли сме имали късмет с доброжелателен "по-голям брат" :/

Юнкер, Юнкер....като че ли Европа сега не е на различни скорости??!!. Сравни немското, белгииското или ако искаш чешкото здравоопазване, обучение и съдебна система със българските аналози.....

Най-дразнещо е, че именно тези назначени чиновници в ЕС взимат съдбоносни решения без дори да са избрани пряко хората в същия този ЕС. Сбъркано разбиране за демокрация!

Май, доста хора тук не разбират, че това е началото на официализирането на края на ЕС, предизвикан от твърдата политика на либералните глобалисти (Мартин Шулц ги нарича трансгранични демократи, а той знае, щото и той е от тях) за съветизирането му. Краят идва, защото, ЕС вече няма да е съюз между равноправни страни, а това е екзистенциално изискване за него. Разбира се, ще има много обосновки и доказван, че не е така, но все едно - краят идва, а и това вече сме го виждали. По-възрастните помнят, че по подобен начин започна и краят на СИВ и СССР. Даже и приказките са подобни.

от комунистите. Сринаха ЕС, сега пак същите престъпници, пудели, помияри, мастии и корумпирани "лидери" ще правят перестройка, ще реформират ЕС, естествено пак в интерес на далаверата, и против интересите на част от жителите на ЕС. Със стари жрици нов бардак ще правят!!

няма страшно, сега като дойдат комундетата на власт , ще излеземе от ЕС и ще си отидем пак при Русите. Пак ладички, пак държавата ще притежава цялата индустрия, за да може да си крадат на воля хората, а не като сега - взели няколко милиарда от КТБ и сума проблеми - по новините, преследвания, човека даже трябваше да бяга в Сърбия. Друго си беше при комунизма - крадеш си и никой нищо не разбира

може и да се е крадяло по татово време но поне краденото оставаше в България сега се краде главно от България и от Българите а краденото не е в България....

А, сега да не би да сме на една скорост?!!

На каруца теглена от говеда скорости не и трябват!!!

АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ, КРАЯТ НА ТОЗИ "СЪЮЗ" Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ.

питал ли е някого та да иска такава Европа? Чии интереси защитава?Люксембург каква икономика има за да има един от най-високите стандарти на живот? И това не е ли началото на ново преразпределение на света?

Време е ''бързоскоростните'' да си направят свой съюз и да оставят на мира тия дето ги използват за опитни мишки с всякакви неразбории и намеса във вътрешните им работи. Някой трябва да разясни на евродебилите какво означава ''съюз''май

Нямат значение скоростите, важното е да си запазя мястооо в ЕК !!!!

....тази година на две скорости, догодина минават на директна и образуват ЦЕС централен европейски съюс, останалите назад ще могат да отпадат-излизат от ЕС без да им се плащат компенсации-помощи, без да искат разрешение. Просто отпадат. Няма Шенген-на трета скорост. Кош за смет-стари коли, мигранти върнати-отпаднали от високите скорости....и т.н. Гроб-България са измамени от Юнкер....

Юнкер ще настоява за Европа на различни скорости Ами според мен Юнкер е прав, тъй като някои членки на ЕС, като България са включили на задна скорост. Разбира се това е краят на ЕС. Западна Европа ще си сформира свой ЕС, който ще бъде действително едно мощно икономическо образование.

Още в древността,римският сенат е казал: ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ!

Мерси. Ще те надживея.

Да си го представим: ще живеем в една къща (закони и норм.док.). Но ще спим на различни етажи, с различни тоалетни, бани и др., като за най-долните баните и тоалетните ще са общи. И - ще се храним в столови помещения на всеки етаж. Вероятно и по различно време. Но сигурното е, че ХРАНАТА ще е РАЗЛИЧНА.

да допълня: Долните етажи ще са без щори и със стъклени, прозрачни врати. По-горните отново ще са без щори, но с плътни и здрави врати. А най-високите ще са с тъмни прозорци, и непристъпни врати. Как ще комуникираме - вертика(на)лно, отгоре надолу.

Някои излитат от този корумпиран и бюрократизиран ЕС !!!!!!!!!

Това с различните скорости е ясно. Аз обаче си мисля,че РБ изобщо няма скоростна кутия.

Който ни бутне - натам вървим. Който ни изплаши - бягаме в обратна на него посока.

България е на задна скорост

РЕШАВА СЪДБАТА НА ЕВРОГЕЙСКИТЕ ЗОМБИТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

По всичко личи, че скоростта за България ще бъде 0 , а не дай боже - на задна ! Богатите държави в Европа ще ускоряват все повече и богатеят, а бедните - все по-затормозени и бедни !

И какъв е тогава изобщо смисълът от ЕС???? Бедните да спонсорират богатите държави ли?

А не е ли така ? Какво българско имаме в България ?: търговците и производителя на петролни продукти, търговците на хранителни стоки, качествена храна и земеделски произведения, големите и структуроопределящи предпиятия и заводи и т.н.

означава друго, но това което казваш за богатите държави е вярно, но напредъкът си зависи от тях. Искам да уточня, ясно, всяка държава се управлява от законно избраното си правителство и от ЕС никой копче не може да й каже. В България, така наречените политици, заради безхаберието си, се оправдават с ЕС! Ми това със структурните фондове, каква оперативна програма, какви средства къде и как си се предлага от нас, да не мислите, че от ЕС знаят къде ни сърби! Та, в този смисъл, проблемът си е в нас!

Юки вече от пиле мляко ще измъдри само и само тоя тумор ЕС да не се разпадне

Защо тумор? Всички искат децата им да са в ЕС, само че някои от тях плюят ЕС. Някакво разстройство на мисленетео се очертава съвсем ясно. На всички руски олигарси децата им живеят в ЕС или Швейцария, а и на Путин дъщеря му. А иначе не му харесва ЕС, сгрешена била. Я вземете се прегледайте. Да не би да сте някакви завистници, някакви пошляри - идете на психиатър, за да ви оправи мозъка. Не съм чувал някой да е оправил мозъка на комунист, но не съм и чувал да е опитвано. Трябва да се опитва и невъзможното. Току виж открили оня нерв, който им дава накъсо, че ги държи цял живот в простотия, завист и мерзост.

проблема е във двойния стандарт баце никой не обича да го третират като парцал а точно това става с България.... целия живот в БГ е втора ръка само виж колите на хората извън София а дори и във София...

увря ли му главата,че не могат да са против Русия и да е в ЕС?Тъпи сте в Брюксел...

бЪЛГАРИТЕ ЩЕ СА НА ЗАДНА.

Мисля че, Юнкер е прав - трябва да има един локомотив, който да тегли влака и вагони първа, втора и трета класа, и накрая една дрезина, наречена българия.

Какво слагате минуси? Вие мозък нямате ли? Не мислите ли? Нещо руските тролове пак са се активизирали май? Както вече казах, по времето на СИВ имаше стоки първо, второ, трето и не знам какво си направление. Тогава бяхме много повече прецакани от сега. Изнасяхме най-хубавите и най-качествените стоки, включително за Западна Европа (даже там най-много), а за нас оставаха боклуците и най-лошото качество. Какво невярно съм казал, та да ми цъкате минуси? Баш така си беше - всеки като мен живял през комунизма ще потвърди моите думи! Няма да забравя как се избивахме по опашки да си купим маратонки "Ромика", а "Адидас" бяха нещо като извънземни предмети.

Ти си тъп като този малоумен и тотално изперкал еврогей! Единствената цел на ЕС е да се взема от такива идиоти като нас, каквото може - вноски, евтина работна ръка, за да е добре на такива като англосаксите!

Толкова си далеч от същността на психопрофила ми, че няма накъде повече. Мумията на Ленин бих я ползвал само за подпалки, ако все пак не ставаше въпрос за мъртвец и някак си успеех да пренебрегна доброто си възпитание. Колкото до Сибир- там бих емигрирал с удоволствие, заради природата. Има само един проблем- не е България. За теб, "гражданино на света", това може да не е пречка, но за мен е.

Ако това се случи както настоява Юнкер, Европа да се движи на различни скорости, това означава, че България ще бъде постоянно на задна скорост !!!

На задна с мръсна газ.

Ако нещата вървят със същото темпо и същата посока , Сибир ще бъде по-доброто място за живеене особено духовно и здравословно.

удобно за Юнкер: -ползват ни за буферна зона за всички нашественици - купуваме буклуците им от Кауфланд и ЛИДЛ - принуждават ни да не работим с Русия - не налагат визи на САЩ, заради неотпадналите визи за нас - плащаме членски внос - загрижени са за бежанците повече отколкото за нас Я си вземете бежанците, приемете и Турция - нека ви оправят. За нас е по-добре да не сме част от тази пародия.

Какво ще работиш с Русия?

българските производители, които стискат зби в момента заради реципрочните мерки на Русия.

Тази мурзилка понастоящем РАБОТИ ЗА РУСИЯ (по-точно казано за Кремълската хунта), и иска да ни накара всички да работим АНГАРИЯ ЗА РУСИЯ (познато от преди 1989 г., нали), а най-големите маскальски пизды и сволочи да се настанят в българия като висша категория хора и да издевателстват над българите както им скимне! Да не забравя, ще се провеждат и всякакви нечовешки експерименти (нещо като Менгеле през Втората световна война! Това е планът на Хйлото за мястото и ролята на България в Евразийския съюз!!!

Смешник в един смешен ЕС.

Не, уважаеми/уважаема, ЕС не е равно в никакъв случай на СИВ. Накратко, ЕС е всичко това, което СИВ не е. СИВ се базира на тоталитарна, планова икономика. Планова в смисъл, че държавата е собственик на всичко и тя се разпорежда с него. Не знам, аз лично не съм икономист, мисля че някой като Иван Костов би ти го обяснил това много по-добре. Но аз като живял в такава икономика мога да ти разкажа за последствията от нея, за които ти очевидно дори не подозираш, защото изобщо не си бил роден тогава. Но аз като вече голям, порастнал и малко поумнял, много добре си спомням как търсехме стоки по второ, трето и не знам си още кое направление. Имай предвид, че дори тогава, цялата продукция от първо качество я изнасяхме в чужбина. Тази чужбина беше не само Съветския Съюз, но също така и Западна Европа и имай също така предвид, че най-качествената продукция я изнасяхме именно за същата Западна Европа която ти сега така яростно плюеш. Да, да, да, мечтаното от тебе СИВ изнасяше продукцията за същите "господари". Но сега нещата се промениха много. Сега мога да си купя какъвто искам телевизор и не от Кореком, и не с долари, а с български пари. А тогава можехме само от Кореком. За руските щайги не коментирам изобщо. Те не бяха телевизори. Пък и те не се намираха винаги лесно. Ето - това беше СИВ. А в заключение, да не си помислиш че съм гледал CNN или съм прочел нещичко в интернет, и за да си подкрепя думите с факти, ще ти кажа, че по времето на комунизма (и СИВ разбира се) дядо ми е работил в шивашка фабрика - "Вида" във Видин. Шиели са ризи. Долнокачествените ги пускат на нашия роден пазар. Ризите с първо качество, без никакви забележки, ги изнасят директно за Германия, за Квеле. Ето - това е твоят любим СИВ.

прятел на тези които ти цъкат минусите им кажи крилатата фраза на клоуна жорж ганчев: българино не ме гледаи тъпо,напомни им за корекомите (корекця на комунизма в съкратен вид)напомни им за потрошените витрини на плод и зеленчук за два банана или портокала,за това как ;пускаха; стоки за девети септември(бве едно ги пускали от небето) напомни им за това как хората от провинцята ходеха в софя за тоалетна хартя,напомни им за периода когато пиеха вмирисано на чубрица виетнамско кафе и т.н.

Дядо ти какви ризи е шиел: долнокачествени или ризи с първо качество, без никакви забележки?

А ние навремето не харесвахме Политбюро, че били клика преяли с власт номенклатурчици. На фона на евробюрократите партийците от онова време ми изглеждат като някакви суперхора, комбинация от мъдрост, личен аскетизъм и алтруистична загриженост за народа, хаха. Време е ЕССР да отиде на "бунището на историята", на което протестърите /справедливо/ пращат всички загнили тоталитарни режими;-).

"Европа на различни скорости" за мен означава- Да го духат бедните!!!

отдавна е на различни скорости. За жалост плащаме акцизи заради ЕС, договаряме квоти, плащаме вноската си като член, но ни ползват единствено като пазар на нискокачествената си продукция. Майната му на ЕС! Да им пратим незабавно всички бежанци.

Ще рече: "Вашата кола - с аспартам, нашата - със захар."

Бил съм в Унгария няколко пъти, макар че беше преди години, доста отдавна. Сега не знам как е. Но тогава унгарската кола имаше много особен вкус, наистина. Преди известно време попаднах на една румънска кока-кола във Варна. Еми, и тя беше малко особена на вкус. Кока-кола съм пил и в САЩ и в Англия. Еми, нашата си е точно както американската. Може би с тази разлика, че където и да ти я сервират в заведение, насипват ти в една чаша лед почти догоре, и после му плисват малко количка. Е, то и в нашите "Макдоналдс" правят същото, но тук пак сипват повече кола. Унгарските шоколади също бяха много странни на вкус. Говоря за такива известни марки, като "Милка", "Сушард" и т.н. Е, мои познати които са ходили в Западна Европа, че дори и в Турция разправят че са си донесли много по-качествени стоки от тези които се намират в България, като например препарати за пране, хранителни продукти, кафе и прочие. Не само в ЕС, но дори в Турция имат по-качествени стоки от тези у нас. Така че явно е различно.

ЕК=банда корумпирани мошеници.

Изключително правилно и адекватно решение !. Видя се, че страни като Полша, Унгария, Гърция, България, Румъния не са европейци като старите и искат, но не могат. Ще се движат отделно. Както аз и Вуте - аз работлив и можещ, Вуте тарикат и неможещ. А и за Русия е напълно прав. Без Русия не можем, стига Путин да се попромени.

то и ЕС би изглеждал по различен начин ако нямаше "политици" като Юнкер , които превърнаха съюза не в съюз от държави а, в съюз на високо платени корумпирани чиновници които искат да управляват съдбите на народи.

Коментари - Юнкер ще настоява за Европа на различни скорости | Днес.dir.bg

Юнкер ще настоява за Европа на различни скорости

Председателят на Европейската комисия (ЕК) Жан-Клод Юнкер подкрепи вчера оспорваната идея за развитие на ЕС с "различни скорости", предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер ще настоява за Европа на различни скорости | Днес.dir.bg

Коментари

Аз си мислех, че като влвзем в ЕС ще цоцаме като Гърците, а то кво стана - прецакаха ни с тези различни скорости.

Значи търговските правила и задължения ще са еднакви за всички, но няколко държави като Германия, Белгия, Австрия, Франция ще определят правилата в цялата общонст без да се съобразяват с другите. Така де ще си правят каквото си искат!

Европа на различни скорости на прост език означава Европа на различните качества -ще има държави първо качество ,второ ,трето и т.н.Съответно и гражданите на тези държави ще бъдат класирани по този начин(Тази класация ще дава основание избирателно да се определя жизнения стандарт,икономическите показатели,инвестициите,технологиите,образоманието и т.н.Мисля,че е излишно да споменавам,че България ще бъде държава ,която е в категорията най-ниска скорост респ.качество.Тук ще останат да живеят пенсионери,чиито пенсии трябва да са зависими от европейските фондове/за да се подчиняват/,цигани и бежанци1

Включване , на първа Балканска ,.....ОХЛЮВ , РАК И КОСТЕНУРКА.

Мдаа, включваме на първа бавна, но за сметка на това мощно ... ще затъваме.

Разширението ще бъде от страни като , Албания, Македония , и подобни , А ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВИ КАТО , АНГЛИЯ , ГЪРЦИЯ , ГЕРМАНИЯ , ФРАНЦИЯ , ИСПАНИЯ , ИТАЛИЯ ...ЩЕ НАПУСНАТ . И какво се получава , ЕС ще стане бъкано от БАЛКАНСКИ РОМИ.

Това е положението. Да го ду...ат бедните. Като не можеш ...роб или мри! Да можеш! В света винаги ще има господари, слуги и роби. Ако искаш да си господар, на първо място е физическата сила а после умението да взимаш чуждото без да ти мигва окото. А когато говорим за общество, бройката дори е по-важна. За да бъде една общност силна и независима от други общества, първо трябва да е много на брой, второ трябва да е физически силна и трето трябва да умее да взима материалните богатства на другите общества за да трупа начален капитал. Последното ще и даде възможност да прави и сами капитал. От там ще дойде и развитието във всички области на живота. Ако не сте общество което отговаря на тези условия попадате автоматично в другите две категории от където никога ... ама никога няма да се измъкнете. Обикновено такива общества просто изчезват в един момент.

МАЙНАТА ВИ СКАПАНИ ЗАПАДНЯЦИ- ДА ВИ СЕРА НА ЕВРОПАТА -ЗА ВАС Е ЕДНА-ЗА НАС-ДРУГА...ПРИ НАС БОКЛУЦИТЕ И ЛАЙНАТА ВИ!

са такива като вас ,боклуците и лайната на Кремъл!А иначе от Европейският съюз по хубаво няма!

ДА СИ ЗАНЕСАТ ЗАДНИЦИТЕ ПРИ МЕРКЕЛ И ДА СЕ НАСЛАЖДАТ НА РЯЗАНИТЕ ИМ БУРГИИ

Предлагам журналистите да коментират темата за смяната на часовото време и да видят, че никой от нас потърпевшите не желае това стресово връщане напред и назад стрелкитте на часовника. Стига с експериментите върху европейците!

Единственото нещо, което ще се разшири е *налният отвор на Юнкер.

Обява: разменяме Англия за Русия ..

Щом Юнкер декларира че няма да се кандидатира за втори мандат е ясно че му се вижда краят на този съюз.

Бг -поговорка : --Генерал без армия !

А! Да си дойдем на думата: "Всички са равни, но някои са по-равни" Дали това разделение "на две скорости" (т.е. на първа Masters and Slaves) не бе отдавна планирано? Преди разширяването на ЕС от 2007 насам? Ние кога ли сме имали късмет с доброжелателен "по-голям брат" :/

Юнкер, Юнкер....като че ли Европа сега не е на различни скорости??!!. Сравни немското, белгииското или ако искаш чешкото здравоопазване, обучение и съдебна система със българските аналози.....

Най-дразнещо е, че именно тези назначени чиновници в ЕС взимат съдбоносни решения без дори да са избрани пряко хората в същия този ЕС. Сбъркано разбиране за демокрация!

Май, доста хора тук не разбират, че това е началото на официализирането на края на ЕС, предизвикан от твърдата политика на либералните глобалисти (Мартин Шулц ги нарича трансгранични демократи, а той знае, щото и той е от тях) за съветизирането му. Краят идва, защото, ЕС вече няма да е съюз между равноправни страни, а това е екзистенциално изискване за него. Разбира се, ще има много обосновки и доказван, че не е така, но все едно - краят идва, а и това вече сме го виждали. По-възрастните помнят, че по подобен начин започна и краят на СИВ и СССР. Даже и приказките са подобни.

от комунистите. Сринаха ЕС, сега пак същите престъпници, пудели, помияри, мастии и корумпирани "лидери" ще правят перестройка, ще реформират ЕС, естествено пак в интерес на далаверата, и против интересите на част от жителите на ЕС. Със стари жрици нов бардак ще правят!!

няма страшно, сега като дойдат комундетата на власт , ще излеземе от ЕС и ще си отидем пак при Русите. Пак ладички, пак държавата ще притежава цялата индустрия, за да може да си крадат на воля хората, а не като сега - взели няколко милиарда от КТБ и сума проблеми - по новините, преследвания, човека даже трябваше да бяга в Сърбия. Друго си беше при комунизма - крадеш си и никой нищо не разбира

може и да се е крадяло по татово време но поне краденото оставаше в България сега се краде главно от България и от Българите а краденото не е в България....

А, сега да не би да сме на една скорост?!!

На каруца теглена от говеда скорости не и трябват!!!

АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ, КРАЯТ НА ТОЗИ "СЪЮЗ" Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ.

питал ли е някого та да иска такава Европа? Чии интереси защитава?Люксембург каква икономика има за да има един от най-високите стандарти на живот? И това не е ли началото на ново преразпределение на света?

Време е ''бързоскоростните'' да си направят свой съюз и да оставят на мира тия дето ги използват за опитни мишки с всякакви неразбории и намеса във вътрешните им работи. Някой трябва да разясни на евродебилите какво означава ''съюз''май

Нямат значение скоростите, важното е да си запазя мястооо в ЕК !!!!

....тази година на две скорости, догодина минават на директна и образуват ЦЕС централен европейски съюс, останалите назад ще могат да отпадат-излизат от ЕС без да им се плащат компенсации-помощи, без да искат разрешение. Просто отпадат. Няма Шенген-на трета скорост. Кош за смет-стари коли, мигранти върнати-отпаднали от високите скорости....и т.н. Гроб-България са измамени от Юнкер....

Юнкер ще настоява за Европа на различни скорости Ами според мен Юнкер е прав, тъй като някои членки на ЕС, като България са включили на задна скорост. Разбира се това е краят на ЕС. Западна Европа ще си сформира свой ЕС, който ще бъде действително едно мощно икономическо образование.

Още в древността,римският сенат е казал: ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ!

Мерси. Ще те надживея.

Да си го представим: ще живеем в една къща (закони и норм.док.). Но ще спим на различни етажи, с различни тоалетни, бани и др., като за най-долните баните и тоалетните ще са общи. И - ще се храним в столови помещения на всеки етаж. Вероятно и по различно време. Но сигурното е, че ХРАНАТА ще е РАЗЛИЧНА.

да допълня: Долните етажи ще са без щори и със стъклени, прозрачни врати. По-горните отново ще са без щори, но с плътни и здрави врати. А най-високите ще са с тъмни прозорци, и непристъпни врати. Как ще комуникираме - вертика(на)лно, отгоре надолу.

Някои излитат от този корумпиран и бюрократизиран ЕС !!!!!!!!!

Това с различните скорости е ясно. Аз обаче си мисля,че РБ изобщо няма скоростна кутия.

Който ни бутне - натам вървим. Който ни изплаши - бягаме в обратна на него посока.

България е на задна скорост

РЕШАВА СЪДБАТА НА ЕВРОГЕЙСКИТЕ ЗОМБИТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

По всичко личи, че скоростта за България ще бъде 0 , а не дай боже - на задна ! Богатите държави в Европа ще ускоряват все повече и богатеят, а бедните - все по-затормозени и бедни !

И какъв е тогава изобщо смисълът от ЕС???? Бедните да спонсорират богатите държави ли?

А не е ли така ? Какво българско имаме в България ?: търговците и производителя на петролни продукти, търговците на хранителни стоки, качествена храна и земеделски произведения, големите и структуроопределящи предпиятия и заводи и т.н.

означава друго, но това което казваш за богатите държави е вярно, но напредъкът си зависи от тях. Искам да уточня, ясно, всяка държава се управлява от законно избраното си правителство и от ЕС никой копче не може да й каже. В България, така наречените политици, заради безхаберието си, се оправдават с ЕС! Ми това със структурните фондове, каква оперативна програма, какви средства къде и как си се предлага от нас, да не мислите, че от ЕС знаят къде ни сърби! Та, в този смисъл, проблемът си е в нас!

Юки вече от пиле мляко ще измъдри само и само тоя тумор ЕС да не се разпадне

Защо тумор? Всички искат децата им да са в ЕС, само че някои от тях плюят ЕС. Някакво разстройство на мисленетео се очертава съвсем ясно. На всички руски олигарси децата им живеят в ЕС или Швейцария, а и на Путин дъщеря му. А иначе не му харесва ЕС, сгрешена била. Я вземете се прегледайте. Да не би да сте някакви завистници, някакви пошляри - идете на психиатър, за да ви оправи мозъка. Не съм чувал някой да е оправил мозъка на комунист, но не съм и чувал да е опитвано. Трябва да се опитва и невъзможното. Току виж открили оня нерв, който им дава накъсо, че ги държи цял живот в простотия, завист и мерзост.

проблема е във двойния стандарт баце никой не обича да го третират като парцал а точно това става с България.... целия живот в БГ е втора ръка само виж колите на хората извън София а дори и във София...

увря ли му главата,че не могат да са против Русия и да е в ЕС?Тъпи сте в Брюксел...

бЪЛГАРИТЕ ЩЕ СА НА ЗАДНА.

Мисля че, Юнкер е прав - трябва да има един локомотив, който да тегли влака и вагони първа, втора и трета класа, и накрая една дрезина, наречена българия.

Какво слагате минуси? Вие мозък нямате ли? Не мислите ли? Нещо руските тролове пак са се активизирали май? Както вече казах, по времето на СИВ имаше стоки първо, второ, трето и не знам какво си направление. Тогава бяхме много повече прецакани от сега. Изнасяхме най-хубавите и най-качествените стоки, включително за Западна Европа (даже там най-много), а за нас оставаха боклуците и най-лошото качество. Какво невярно съм казал, та да ми цъкате минуси? Баш така си беше - всеки като мен живял през комунизма ще потвърди моите думи! Няма да забравя как се избивахме по опашки да си купим маратонки "Ромика", а "Адидас" бяха нещо като извънземни предмети.

Ти си тъп като този малоумен и тотално изперкал еврогей! Единствената цел на ЕС е да се взема от такива идиоти като нас, каквото може - вноски, евтина работна ръка, за да е добре на такива като англосаксите!

Толкова си далеч от същността на психопрофила ми, че няма накъде повече. Мумията на Ленин бих я ползвал само за подпалки, ако все пак не ставаше въпрос за мъртвец и някак си успеех да пренебрегна доброто си възпитание. Колкото до Сибир- там бих емигрирал с удоволствие, заради природата. Има само един проблем- не е България. За теб, "гражданино на света", това може да не е пречка, но за мен е.

Ако това се случи както настоява Юнкер, Европа да се движи на различни скорости, това означава, че България ще бъде постоянно на задна скорост !!!

На задна с мръсна газ.

Ако нещата вървят със същото темпо и същата посока , Сибир ще бъде по-доброто място за живеене особено духовно и здравословно.

удобно за Юнкер: -ползват ни за буферна зона за всички нашественици - купуваме буклуците им от Кауфланд и ЛИДЛ - принуждават ни да не работим с Русия - не налагат визи на САЩ, заради неотпадналите визи за нас - плащаме членски внос - загрижени са за бежанците повече отколкото за нас Я си вземете бежанците, приемете и Турция - нека ви оправят. За нас е по-добре да не сме част от тази пародия.

Какво ще работиш с Русия?

българските производители, които стискат зби в момента заради реципрочните мерки на Русия.

Тази мурзилка понастоящем РАБОТИ ЗА РУСИЯ (по-точно казано за Кремълската хунта), и иска да ни накара всички да работим АНГАРИЯ ЗА РУСИЯ (познато от преди 1989 г., нали), а най-големите маскальски пизды и сволочи да се настанят в българия като висша категория хора и да издевателстват над българите както им скимне! Да не забравя, ще се провеждат и всякакви нечовешки експерименти (нещо като Менгеле през Втората световна война! Това е планът на Хйлото за мястото и ролята на България в Евразийския съюз!!!

Смешник в един смешен ЕС.

Не, уважаеми/уважаема, ЕС не е равно в никакъв случай на СИВ. Накратко, ЕС е всичко това, което СИВ не е. СИВ се базира на тоталитарна, планова икономика. Планова в смисъл, че държавата е собственик на всичко и тя се разпорежда с него. Не знам, аз лично не съм икономист, мисля че някой като Иван Костов би ти го обяснил това много по-добре. Но аз като живял в такава икономика мога да ти разкажа за последствията от нея, за които ти очевидно дори не подозираш, защото изобщо не си бил роден тогава. Но аз като вече голям, порастнал и малко поумнял, много добре си спомням как търсехме стоки по второ, трето и не знам си още кое направление. Имай предвид, че дори тогава, цялата продукция от първо качество я изнасяхме в чужбина. Тази чужбина беше не само Съветския Съюз, но също така и Западна Европа и имай също така предвид, че най-качествената продукция я изнасяхме именно за същата Западна Европа която ти сега така яростно плюеш. Да, да, да, мечтаното от тебе СИВ изнасяше продукцията за същите "господари". Но сега нещата се промениха много. Сега мога да си купя какъвто искам телевизор и не от Кореком, и не с долари, а с български пари. А тогава можехме само от Кореком. За руските щайги не коментирам изобщо. Те не бяха телевизори. Пък и те не се намираха винаги лесно. Ето - това беше СИВ. А в заключение, да не си помислиш че съм гледал CNN или съм прочел нещичко в интернет, и за да си подкрепя думите с факти, ще ти кажа, че по времето на комунизма (и СИВ разбира се) дядо ми е работил в шивашка фабрика - "Вида" във Видин. Шиели са ризи. Долнокачествените ги пускат на нашия роден пазар. Ризите с първо качество, без никакви забележки, ги изнасят директно за Германия, за Квеле. Ето - това е твоят любим СИВ.

прятел на тези които ти цъкат минусите им кажи крилатата фраза на клоуна жорж ганчев: българино не ме гледаи тъпо,напомни им за корекомите (корекця на комунизма в съкратен вид)напомни им за потрошените витрини на плод и зеленчук за два банана или портокала,за това как ;пускаха; стоки за девети септември(бве едно ги пускали от небето) напомни им за това как хората от провинцята ходеха в софя за тоалетна хартя,напомни им за периода когато пиеха вмирисано на чубрица виетнамско кафе и т.н.

Дядо ти какви ризи е шиел: долнокачествени или ризи с първо качество, без никакви забележки?

А ние навремето не харесвахме Политбюро, че били клика преяли с власт номенклатурчици. На фона на евробюрократите партийците от онова време ми изглеждат като някакви суперхора, комбинация от мъдрост, личен аскетизъм и алтруистична загриженост за народа, хаха. Време е ЕССР да отиде на "бунището на историята", на което протестърите /справедливо/ пращат всички загнили тоталитарни режими;-).

"Европа на различни скорости" за мен означава- Да го духат бедните!!!

отдавна е на различни скорости. За жалост плащаме акцизи заради ЕС, договаряме квоти, плащаме вноската си като член, но ни ползват единствено като пазар на нискокачествената си продукция. Майната му на ЕС! Да им пратим незабавно всички бежанци.

Ще рече: "Вашата кола - с аспартам, нашата - със захар."

Бил съм в Унгария няколко пъти, макар че беше преди години, доста отдавна. Сега не знам как е. Но тогава унгарската кола имаше много особен вкус, наистина. Преди известно време попаднах на една румънска кока-кола във Варна. Еми, и тя беше малко особена на вкус. Кока-кола съм пил и в САЩ и в Англия. Еми, нашата си е точно както американската. Може би с тази разлика, че където и да ти я сервират в заведение, насипват ти в една чаша лед почти догоре, и после му плисват малко количка. Е, то и в нашите "Макдоналдс" правят същото, но тук пак сипват повече кола. Унгарските шоколади също бяха много странни на вкус. Говоря за такива известни марки, като "Милка", "Сушард" и т.н. Е, мои познати които са ходили в Западна Европа, че дори и в Турция разправят че са си донесли много по-качествени стоки от тези които се намират в България, като например препарати за пране, хранителни продукти, кафе и прочие. Не само в ЕС, но дори в Турция имат по-качествени стоки от тези у нас. Така че явно е различно.

ЕК=банда корумпирани мошеници.

Изключително правилно и адекватно решение !. Видя се, че страни като Полша, Унгария, Гърция, България, Румъния не са европейци като старите и искат, но не могат. Ще се движат отделно. Както аз и Вуте - аз работлив и можещ, Вуте тарикат и неможещ. А и за Русия е напълно прав. Без Русия не можем, стига Путин да се попромени.

то и ЕС би изглеждал по различен начин ако нямаше "политици" като Юнкер , които превърнаха съюза не в съюз от държави а, в съюз на високо платени корумпирани чиновници които искат да управляват съдбите на народи.