17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българин бил. Мамицата ти долна аз на тебе! Ти си долно мекере! Олицетворение сме на простотията и глупостта! И не не ни е виновен Запада, а робския и русоробски манталитет! Мутрата трябваше да ти украси украинеца, че и на жена ти също! Бахти и нещастника роден...

Da vi eba putkata maina

Da gi izgoniat vsichkite tezi nahali

Е ати и шебеците, а маймунката с червеното сетре как рита :-D

да ги изгоним тези престъпници заедно с киро продажника

само така с наглите укри, да се махат от тука!

Браво на наще българи.това заслужават другите

В берлински зоопарк, младо момиче, зяпащо крокодилите пада в езерото. Атлетичн мъж се хвърля, спасява го и вади от там. Преминаваща журналистка заговаря младежа. -Толкова сте смел, сигурно сте украинец? -Не, всъщност съм руснак, но какво значение има? На другия ден в берлински ежедневник се появява статия със заглавие- РУСКИ ТЕРОРИСТ ОТКРАДНА ЗАКУСКАТА НА БЕРЛИНСКИТЕ КРОКОДИЛИ !

Един български цървул и една кифла.

Ей това българите за нищо не ставаме, тия кибици какво гледат и снимат а не вземат да помогнат на човека ..... на тия им трябва тотално превъзпитание.

Абе тва българския путинист голяма мъpша! Скочил на бой като видял украинския номер на колата, при това след направена забележка че се държи като селяндур. Българска мърша! Много такива има, вдъхновени от путинисктата пропаганда.

Ако не беше намесил Русия щях да ти сложа +. Че нашичкият е пълен простак е ясно, но вие с полираните мозъци винаги Путин ви сере в гащите.

селтак и изрусена тлъста шмунда налитат на бой, Йебаму българските нещастници!

Този селяк е срам за България. Украинеца трябваше да го нарита за назидание. Следващият път му пожелавам да попадне на някой Домбаски миньор. За БГ дамата няма да коментирам, заслужаваше да отнесе два шамара

бежанец.... със мерцедес.... по раковска.... бах тия бежанци дето требе да им помагаме и да ги издържаме

мерцедес на 20 год

tochno ti gi izdurzas!

На този Мерцедес завиждате! Полицията да си свърши работата и този вандал да плати ремонта.

Много руски трол в тоя сайт, много нещо. То не е чудно де - дир-а е руска собственост все пак.

Защото Австралия е решила да принуди американците в Австралия да се пишат Американци? Какво ще стане, спорет теб? Нещата са същите.

Да се чете "пишат Австралийци".

Това е онзи наркоман Тити Папазов

Скъпи сънародници, Бългерия е последната дупка на дупката на клоаката. Така че лапайте пишки и не се косете кой прав, кой крив.

Я ренегатче, не се обаждай, ами отивай да смучеш турски хой, може и негърски, в Германистан има бая избор.

боклук некадърен,къде миеш чинии в Германия?

Наказателния кодекс: Чл. 162. (1) (Изм. – ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. – ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание. Сега да го издирят ганювеца и освен за неправилно пресичане, да му друснат и обвинения за престъпление от омраза.

Половината от тук пишещи подлежат на наказателна отговорност по същите параграфи, за всяване на омраза към етнически групи, заплахи, бруталитет и още много. Само преди месец излезе закон за Медиите, одобрен от страните членки на на ЕС, защо никой тук не е наказан или най малкото блокиран??? Защо някои медии не са наказани за допускане нарушения по НПК?

Наказателно-процесуален кодекс се прилага, когато вече е нарушен НК (Наказателния кодекс). Та, не давай много акъл. Пази си го, щото не ти е в излишък. А визирания от теб закон за медиите, макар да има примат(върховенство над националното законодателство), първо трябва да бъде приет от НС. Ако не бъде, почва друга процедура пред КС.

По отношение на правилника за движение си прав, така е, но е и морално задължение на водача да се държи етично, колкото до имиграцията разбира се, че е и мой проблем, защото и аз плащам за мързеливи украинци, дошли на почивка раглезени примадони, с мерцедес или Майбах, които освен да грачат по площадите агресивно и да се оплакват за щяло и не щяло, разбира се, че е и мой проблем и не само мой

Уважаеми руски тролове, уважаеми товарищи! На улицата, според Закона за движение по пътищата, няма значение кой от коя държава и с какъв статут е. Шофьорът има пълно право да обърне внимание на пешеходец, който пресича неправилно, че поставя всички участници в движението в рискова ситуация. Кой колко временно къде е, това е въпрос на имиграционните власти. Нито мой, нито ваш проблем. Човекът може и да е постоянно пребиваваш украинец. Има много такива хора в България, с български лични карти т.н. Пред закона няма собствен и несобствен терен. Колкото вие нямате право да нарушавате ЗДП чрез неправилно пресичане, например, толкова и украинецът няма. Колкото вие нямате право да се изходите на улицата, толкова и украинецът няма. Това е правовата, нормална държава... освен, ако не смятате, че България е беззаконна кочина и българите са пропаднали, неморални и агорантни създания. Ако това е вашето виждане за България и нейния народ, уважаеми проруски товарищи, то тогава нещата са други.

За Карлуково, ха ха

България е била при комунистите и сега при псевдо демократите една кочина, в случая това няма отношение нито към Русофили нито пък към русофоби

Първото изречение е в разрез с всичко написано! Вие ли приемате инакомислещите. Само вие ли сте прави.

Жената също скача на украинеца. А българинът скача и вика като мауймуна, после бие и троши огледалото, типично по байганьовски. Хванете го този и го съдете за хулиганство. Слава на Украйна!

Слава на Русия

млад, здрав украинец в Бг??? Защо не си стои в кончината наречена Кукурайна и да защитава азовците си? Нали зеления крокодил обяви обща мобилизация??

Защо не работят тия бежанци, а лежат на нашите гърбове и малки заплати, време е да им се покаже, че така не става https://youtu.be/MO8PXBfO8oM

бой на фашагите тия ни са бг ниса руснаци за нищо нестават

деба простите путинопитеци, тоя е имал късмет, че не съм бил там да го смеля

Кой ? Укропитека ли ??

и ти много се Изхвърли, я слез на земята продажник.

В У крайна има БЪЛГАРСКО МАЛЦИНСТВО което живее в МИР с украинците. Най- малко заради това трябва да подкрепяме Украйна !

му смениха имената след 2014 г. точно тия, които дойдоха на власт в Украйна след Майдана. Та баш на тази украинска власт, не мисля, че сме и много близки. Те си обичат поляците.

Един такъв "българин" ме пази 1 нощ в затвора на летището в Киив, че не съм имал Украинска виза. А като ме пуснаха и "извинявай" не каза! Никакви Българи няма там!

Каква виза бе, Украйна и България имат безвизов режим от сума ти години. И естествено, че ще те държат затворен, ако нямаш виза. Българските власти какво мислиш правят?

да се срамуваш от русофобската си простащината.

Украински паразити вън от България!!! Трябва да им се показва какво изпитваме към тях!

От видеото не става ясно, но дори нашите да са пресекли неправилно, украинеца е длъжен да се съобразява и преди всичко да не забравя, че е временно пребиваващ бежанец, а не е на собствен терен. Наглостта на украинските бежанци вече е много досадна, злоупотребяват с гостоприемството ни https://youtu.be/ovV98DP_ovo

Тук грешиш. На улицата, според Закона за движение по пътищата, няма значение кой от коя държава и с какъв статут е. Шофьорът има пълно право да обърне внимание на пешеходец, който пресича неправилно, че поставя всички участници в движението в рискова ситуация. Кой колко временно къде е, това е въпрос на имиграционните власти. Нито мой, нито твой проблем. Човекът може и да е постоянно пребиваваш украинец. Има много такива хора в България, с български лични карти т.н. Пред закона няма собствен и несобствен терен. Колкото ти нямаш право да нарушаваш ЗДП, толкова и украинецът няма. Колкото ти нямаш право да се изходиш на улицата, толкова и украинецът няма. Това е правовата държава... освен, ако смяташ, че България е беззаконна кочина и българите са пропаднали агорантни създания. Ако това е твоето виждане за България и нейния народ - тогава нещата са други.

Сега ще дойдат палячовците от Азовския батальон, дето обучаваха цивилните с дървени пушки, от папура дръжки! И ще ни набият! Аааа, те пък се предадоха и отиват на трибунал. Спойкойно, значи...:-D

Аз ако бях там украинеца щеше да е 2 м по надолу. Ей така заради Русия...

Украинеца е висок, атлетичен, истински ариец. Без проблеми можеше да нарита нашия шкембелия толуп.

Ако ги доживее и той ще е същият, че и по-зле ще бъде.

Тоя висок, як мъж, защо не е мобилизиран? Какъв го търси в Бг, нали трябва да защитава ебаната си родина?

Този едва ли е българин, някакъв мазен циганин ще е. Егати олигофрена. Хваща ме срам, като гледам изцепките на този плужек, уж българин.

Вън селяндурите от София !!!

Как ще му счупи стъклото за това че му направил забележка да не пресича неправилно? Бива бива мизерник е нашето момче, ама това на нищо не прилича. Слага бай Ганьо в малкия си джоб. Даже и жена му.

Не само е дошъл, ами е на безплатен обяд и хотел без пари. Обаче е много умен и дава съвети на тъпите българи да внимават къде ходят, да не му одраскат мерцедесчето! Как да не го разцелуваш тоя! Ти му давашда яде и да спи, той ще ти отхапе ръката! А българските роби го хвалят! Горкото Украинче! Мамицата им! Я ги настанете в лагети като афганистанците! Или те са по-хора от другите хора?

Правилно! Как ще му чупи стъклото? Трябвало е да го заколи! Оня къде си мисли че е? Че и забележки ще прави! Я марш обратно в Украина!

Руснаците поне 200 години ще плащат репарации и контрибуции на Европа и на Украйна, а човешкият материал на тази пропаднала държава, ще бъде считан по цял свят за White trash !!!

Нали не пускаха мъже да излизат от Украйна, за да се бият срещу агресора? Този навлек е точно във възрастта за воюване, а дошъл на безплатна екскурзия в София, която ние му плащаме. След като копираме Германия в решенията си, изпратете една коялиционна делегация там (като в Украйна), за да видите "на място" как се отнасят с украинските бежанци там: в какви лагери ги настаняват, какви помощи им дават и при какви условия. Има информация и в тубата, а и коментари достатъчно. И за САЩ на границата с Мексико (от където се пробват украинците да влизат) има видеа и коментари, колко са благодарни украинците, че ги оставят да спят в халета н дюшеци само 3-6 месеца преди да им издадат бележки за временно пребиваване със срок 6 месеца.

Нашия дебил яде бой и бяга като жена.... Добре е беше пияната жена до него за да го спасява.

ГаньовцитИ мъж и жена дебели, прости тъпи селяндури изпаднали. Не стига че пресичат неправилно ами и на бой налитат. Затова сме кочина щото тия са мнозинството и тия 12 години търпяха тъпата и крадлива банкянска мутра и гласуваха за него и подлогите му. Сега като го издирят тоя плешивия идиот от полицията ще има глоба за неправилно пресичане, дело за хулиганство и ще трява да плаща щетите по колата на човека.

Слава Гагаузии - от Комрат до Варна!

Нанасяне на изпреварващи ядрени удари по руската педерация, ще осъзнае и русофилистичните отпадъци сред българското общество !

Упрекнах я, че съпругът й, с който заедно се крият в България, е страхливец и че е длъжен да се бие за собствената си страна! Тогава тя побесня и разкри истинското си лице, което беше моята цел. Тя се опита да ме убеждава, че в Украйна нямало никаква война от осем години. Донецката и Луганската народни републики били терористи. Че Украйна била мирна държава, а руските агресори я нападнали, за да вземат земята. Нарече ме фашист и расист. Разкри, че ненавижда Православната вяра, въпреки че допреди минути ме лъжеше, че вярва в Бог!Когато приключим с руснаците, ще дойдем тук и ще * главите на всички българи! Вашето славянско племе трябва да изчезне от земята! Вие, българите, сте същите като руснаците. Запазих спокойствие и посрещах гнева й с усмивка, като се съгласих, че българите и руснаците са една раса.Трудно ми е да перефразирам украинските проклятия и псувни, които изрече украинката, докато лееше омразата си към българите и руснаците, но тя внезапно осъзна, че се е разкрила, и рязко замлъкна. Само очите й още бълваха светкавици на ненавист" Тончо Бонев

Да им помогнем като изпратим оръжие за да се защитят от русата агресия.

Щом искаш да помогнеш на Украинците да се завърнат в родината си, трябва преди това да убедиш Запада да превърне Москва и Петербург в разтопено радиоактивно стъкло ….

Аз лично съм говорил с няколко украинки по детските площадки за ситуацията там, и осен сълзи и избягване на темата друго не получих, след което просто спрях да говоря с тях на тази тема и си говорим само за децата. И хайде да те питам, геройчо, утре ако дадена съседна страна нападне Кърджали, за да го "освободи", ти къде точно ще отидеш с Голф-а и ракията в багажника? Към Кърджали или към Видин/Русе? Защото аз знам къде ще отида с Калашника и какво ще правя там...

Да, той е "болен", но заболяването се нарича русофилия, а лечението е много кютек и робски труд.

Ама как си личи, че сме избили интелигенцията си - останали са предимно такива наследници на шумкари - прости, злобни, дребнави, завистливи, пълни утайки.

аман от интелегенти, при това си вярвате че сте такивя:)

Никъде не се вижда пешеходна пътека. Пияния поклонник на путя е и нарушител на движението. В Украйна украинцитеси вършат работата. В Украйна е ликвидиран командирът на десантно-щурмова рота капитан Адам Хамхоев - племенник на заместн ик-министъра на отбраната на руската федерация, Юнус-Бек Евкуров

Българинът - грозен, прост, с грозна жена. Украинецът - бял, красив, атлетичен, с хубава кола

На кадрите никъдене се вижда пешеходна пътека. Украинецът е прав. Руския поклонник в случая показва кои в България са такива: Тъпи, страхливци, хулигани, пияни, криещи се зад жени.

Какво ли "възраждане" на България предлагат от "израждане" на Копейкин, освен кремълски слугинаж и путинярско подмазвачество …. Сбирщината на Копейкин е една от главните виновници да наблюдаваме подобни пияни примати-патриоти.

Грозната гледка е логично следствие от пластовете нагла руска пропаганда, системно полагана над душите на българите. Разбира се, лъжите са добре опаковани като "другата гледна точка" или като "право на отговор"

Саморазправа, кирки в коли, палежи на коли….Всичко това е резултат от “упоритата” пропаганда от българските медии още от самото начало на конфликта. То не беше кичене със знамена, именуване на обекти, проукраински протести, лозунги”Слава”, преекспонирани данни за Русия и самата война! Такова противопоставяне на българите и то изключително заради чужди интереси, без да имаме нищо общо , не е било в новата ни история! И какво печелим - само проблеми и затруднения, откъдето и да се погледне. Ще ни се проясни добре зимата, дано тогава и тези “ за” и тези “ против” да се освестят !

са тъпи прости и агресивни

Украсите не напразно ядат кютека от ушанките дойдоха тук като бежанци а почнаха да се разпореждат като собственици

ами нали като му изкочиш пред колата, където няма пешеходна пътека и не те очаква, после той ще бере гружи, че е питрошил дебила? С праео се ядосва всеки, който мисли, че Бг законите са тези, които са официалните. Не не са. Движението си има свой жаргон, само местните го разбират. Също като в Индия сме.

Бълхарите си минават с колите

Срам, пресичаш неправилно, правят ти съвсем правилно забележка (защото ако ги беше блъснал украинеца щеше да има заглавия от типа "Украински джигит помля хора в центъра на София"), а ти започваш да се държиш като кретен и да обиждаш на националистиеска основа. Това се казва идиотизъм. П.П.: А някой видя ли как и невинната жена на пострадалия замахва с крак да удря украинеца? А видяхте ли го нашенеца как като напудрен петел вдига юмруци, скача и вика "Айде ела, де, айде ела". П.П. 2: Хващам бас, че нашенците са излизали от близка чалготека и са били "само на 1 биричка:", особено като го гледам нашенския петел как се поклащаше наляво-надясно...